BMW i4 2021 G26 helelektrisk Gran Coupé elbil Bilde 1

THE i4

BMW i4 2021 G26 helelektrisk Gran Coupé elbil Bilde 1

DEN FØRSTE HELELEKTRISKE BMW GRAN COUPÉ

Med en rekkevidde på opptil 600 kilometer* garanterer den første helelektriske Gran Coupé store mengder kjøreglede – og helt utslippsfritt. Kjøretøyet med fire dører lover ekstraordinære ytelsesverdier fra opptil 390 kW (530 PS), mens den lange rekkevidden vil gjøre den til den ideelle følgesvennen selv på lange reiser. 

Les mer
THE i4DEN FØRSTE HELELEKTRISKE BMW GRAN COUPÉ

KRAFTIG AKSELERASJON MED SUVEREN HÅNDTERING.

BMW i4 2021 G26 helelektrisk Gran Coupé elbil Bilde 2

Med en maksimal effekt på opptil 390 kW/530 hk, lover BMW i4 en fascinerende dynamikk. Gran Coupé vil sprinte fra null til 100 km/t på bare fire sekunder, og demonstrerer en imponerende trygg håndtering. En modellspesifikk demperteknologi skal gjøre den katapultaktige akselerasjonen til en ekstatisk og samtidig kontrollert kjøreopplevelse uten hjulspinn eller kurskorrigeringer.

KOMFORT PÅ LANGE AVSTANDER MED MYE REKKEVIDDE.

BMW i4 2021 G26 helelektrisk Gran Coupé elbil Bilde 3

Enten sprint eller langdistanse, by- eller svingete landevei – den helelektriske Gran Coupé med en rekkevidde på opptil 600 kilometer* (WLTP) gir mye variasjon og ubegrenset egnethet til daglig bruk. Det nesten lydløse drivverket og den optimaliserte understellsteknologien lover selv ved høyere hastigheter og vanskeligere veiforhold inntrykket av et kjøretøy som flyter avgårde.

HØY PRESISJON OG KURVEDYNAMIKK.

BMW i4 2021 G26 helelektrisk Gran Coupé elbil Bilde 4

Et nytt kjøretøyskonsept med sine optimaliserte aerodynamiske egenskaper og balansert vekt skal muliggjøre en høy grad av smidighet og presisjon – ytterligere økt ved finjustering av drivverk- og understellskomponenter. Fjærings- og dempersystemene vil sikre optimal kontakt med veibanen og høy kurvestabilitet.

PROGRESSIVT DESIGN OG MAKSIMERT KOMFORT.

BMW i4 2021 G26 helelektrisk Gran Coupé elbil Bilde 5

Som en fullverdig femseter vil BMW i4 også sikre optimal sittekomfort med sjenerøs hode- og benplass i baksetet. En lang akselavstand med korte overheng og en flytende taklinje bestemmer de sportslige, elegante bevegelsene til BMW Gran Coupé. 

* målt i henhold til WLTP-testsyklusen

Les mer

BMW NYHETSBREV.

Registrer deg for vårt nyhetsbrev og motta siste nytt fra BMW Norge med informasjon om modeller, produkter og events.

Les mer
ALT OM BMW iX

ALT OM BMW iX.