BMW 5-serie Sedan G30 modelloppgradering 2020 phytonicblå sett skrått forfra kjørende
DrivstofftypeBensinDieselHybrid

THE 5

BMW 5-SERIE SEDAN:

ALLE HØYDEPUNKTER

DrivstofftypeBensinDieselHybrid
THE 5BMW 5-SERIE SEDAN: <p> ALLE HØYDEPUNKTER</p>

BMW 5-serie Sedan er selve inkarnasjonen av en sportslig business-sedan. Allerede ved første øyekast formidler den stilsikker sportslighet, noe som særlig kommer til uttrykk i den dynamiske silhuetten og reduserte formspråket. Klare overflater og presise konturer gir det elegante eksteriøret et moderne, teknisk utseende. Det elegante og funksjonelle interiøret fullfører bilens innovative krav med fremtidsrettede teknologi og sportslig utstyr. I kombinasjon med imponerende kjøredynamikk og innovativ teknologi, tilbyr BMW 5-serie Sedan komfort, overlegenhet og fremfor alt kjøreglede på høyeste nivå, både på korte og lange turer.

Les mer

HØYDEPUNTKER FOR BMW 5-SERIE SEDAN PLUG-IN HYBRID MODELL.

Oppdag fordelene og de tekniske høydepunktene til BMW 5-serie Sedan 530e, 530e xDrive og 545e xDrive med innovativ hybridmotor.

Det beste fra to verdener: Med BMW 5-serie Sedan plug-in hybrid BMW 530e, BMW 530e xDrive og BMW 545e xDrive opplever du bærekraftig mobilitet og effektiv kjøredynamikk. Oppdag alle fordelene med de innovative BMW hybridbilene og finn ut mer om drivkonsept, kjøredynamikk, BMW Charging og praktiske digitale tjenester til BMW ConnectedDrive.
BMW 5-serie Sedan plug-in-hybrid 2021 G30 sett fra siden på BMW Wallbox

Plug-in hybrid-teknologi i BMW 5-serie Sedan.

To i perfekt harmoni: BMW 5-serie Sedan plug-in hybrid BMW 530e, BMW 530e xDrive og BMW 545e xDrive forener elmotorteknologien BMW eDrive med en kraftig BMW-forbrenningsmotor. Sammen genererer begge drivenhetene en kjøreopplevelse som kombinerer høy effektivitet med stor kjøreglede – utslippsfritt og nesten lydløst eller med imponerende dreiemoment og med nok reserver også til lengre strekninger, avhengig av kjøremodus. Hos BMW 530e xDrive og BMW 545e xDrive sørger dessuten intelligent firehjulsdrift BMW xDrive for optimal dynamikk og trekkraft. Et verdifullt bidrag til effektiv kjøreopplevelse yter også såkalt rekuperasjon, der bevegelsesenergi omvandles til elektrisk energi i løpet av bremsing og mates inn i batteriet.
Mer om BMW plug-in hybridmotor
BMW 5-serie Sedan plug-in-hybrid 2021 G30 sett skrått forfra kjørende på veien

Driftsmodi for BMW 5-serie Sedan plug-in hybrid.

Helt elektrisk og utslippsfritt på vei til arbeidet eller kraftfull, dynamisk og med lang nok rekkevidde til helgeturen – med BMW 5-serie Sedan hybridkjøretøyene 530e, 530e xDrive og 545e xDrive er alle mulighetene åpne. Dra nytte av intelligente kjøremoduser, som i alle situasjoner sørger for et optimalt samspill mellom forbrennings- og elmotoren – og opplev fascinasjonen til en fremtidsvisende teknologi og en enestående føreropplevelse.
Mer om BMW plug-in hybridmotor
BMW 5-serie Sedan plug-in-hybrid 2021 G30 som lader med modell, sett skrått forfra

Lading av BMW 5-serie Sedan plug-in hybrider.

Om hjemme eller på veien: BMW Charging har skreddersydde løsninger for å lade din BMW 5-serie Sedan med hybridmotor. I tillegg til standardladekabelen (modus 2) for husholdningsstikkontaktene kan du lade spesielt raskt, sikkert og komfortabelt med BMW Wallbox. I tillegg til standardladekabelen (modus 2) som leveres med BMW 5-serie Sedan plug-in-hybrider, leveres også en ladekabel (modus 3) for offentlig lading samt et BMW Charging Card, som tilbyr attraktive betingelser for offentlig lading. Ladetiden (0–100 %) til BMW 5-serie Sedan BMW 530e, BMW 530e xDrive og BMW 545e xDrive er ved 3,7 kW ladeeffekt (BMW Wallbox, Flexible Fast Charger, offentlige ladestasjoner) ca. 3,6 timer og ved 2,3 kW ladeeffekt (vanlig stikkontakt) ca. 6,0 timer.
Mer om BMW Charging
Plug-in-hybrid BMW 5-serie Sedan 2021 G30 navigasjonssystem nærbilde

Digitale tjenester for BMW 5-serie Sedan plug-in hybrider.

Få mest mulig ut av hver meters kjøring: BMW tilbyr innovative digitale tjenester som gjør hverdagen din med BMW 5-serie Sedan 530e, 530e xDrive eller 545e xDrive enklere og mer komfortabel. BMW Connected Charging peker ut de nærmeste offentlige ladestasjonene underveis og leverer mer detaljert informasjon som for eksempel hvilken ladestasjon som er ledig, påløpende kostnader og viser deg hvor du kan utnytte ventetiden. Med My BMW-appen har du alltid full transparens over ladestatusen og de siste ladesyklusene. Med en push-melding blir du for eksempel informert så snart bilen din er fulladet. Flere digitale tjenester som BMW Intelligent Personal Assistant eller smarttelefon-integrering letter den daglige mobiliteten i tillegg – for avspent kjøreglede i din BMW 5-serie Sedan med plug-in hybridmotor.
Mer om de digitale tjenestene

VELG DIN BMW 5-SERIE SEDAN.

BMW 520d xDrive Sedan

ESSENCE

BMW 530e Sedan

BALANCE

BMW 530d xDrive Sedan

SIGNATURE

VELG DIN BMW 5-SERIE SEDAN.

BMW 530e Sedan

BASISLINJE

 • LED-frontlykter og LED-baklykter
 • Klimaautomatikk med 2-soners regulering inkl. luftdyser bak
 • Steptronic automatgirkasse

BMW 530e Sedan

M SPORTSPAKKE

 • Sportsseter fram
 • BMW Individual innertaktrekk antrasitt
 • BMW Live Cockpit Plus med navigasjon

BMW M550i xDrive Sedan

M MODELLER

 • BMW xDrive-firehjulsdriftsystem
 • M skinnratt
 • M aerodynamikkpakke

DESIGNET TIL BMW 5-SERIE SEDAN.

BMW 5-serie Sedan tar sportslighet og suverenitet til neste felles nivå - fremfor alt takket være typiske BMW-proporsjoner som den lange akselavstanden, det lange panseret og den flytende taklinjen. Presise konturer står i en spennende kontrast til stramt formede, reduserte overflater og skaper et moderne og puristisk utseende. Spesielt BMW-grillen og BMW-laserlyset gir fronten en dynamisk og nyskapende karakter. Hovedlyktene er sømløst koblet til grillen, noe som ytterligere understreker bilens bredde og sikrer en ekstraordinær eleganse og tilstedeværelse, som er gjennomgående til friform enderør i det hekkskjørtet. Dette skaper et stilig og sporty helhetsbilde.

Les mer

TEKNOLOGIEN TIL BMW 5-SERIE SEDAN.

Informasjonsdisplay BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 interiør førerplass
Driving Assistant Professional BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 interiør førerplass

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional gir optimal komfort og sikkerhet i kritiske og monotone trafikksituasjoner. I tillegg til funksjonene til Driving Assistant omfatter den blant annet styre- og kjørefeltassistent med utvidede funksjoner, feltskifte- og nødstoppassistent samt sporassistent med aktiv sidekollisjonsbeskyttelse.
Ryggeassistent BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 interiør førerplass

Ryggeassistent.

Under kjøring framover opptil 35 km/t lagrer ryggeassistenten de siste 50 m av den tilbakelagte strekningen for å kjøre tilbake igjen her hvis du ønsker å rygge. Du avlastes fra styringen og kan konsentrere deg om å følge med på bilens omgivelser.
BMW laserlys BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 phytonicblå nærbilde front

BMW laserlys.

I laserfjernlysmodus har BMW laserlys en lyslengde på inntil 650 meter og lyser nesten dobbelt så langt som vanlige lykter. Det gir bedre sikt og dermed økt sikkerhet. Blå detaljer og BMW Laser-signaturen i lyktene fremhever bilens avanserte teknologi og sportslige preg.
BMW Live Cockpit Professional BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 interiør førerplass

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigasjonsfunksjon viser informasjon på et 12,3-tommers kontrolldisplay med høy oppløsning og berøringsfunksjon samt et digitalt kombiinstrument på 12,3 tommer. BMW Operating System 7 kan blant annet betjenes med iDrive-multikontrollen med touchfunksjon.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 interiør førerplass

BMW Intelligent Personal Assistant.

Ville det ikke vært fantastisk hvis din BMW også var din personlige kjøretøyekspert? Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunisere med din BMW. Si helt naturlige kommandoer for å betjene tallrike kjøretøyfunksjoner. Den kan forklare emner knyttet til kjøretøyet og hjelper deg å bli bedre kjent med din BMW. (Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk)
Remote Software Upgrade BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 interiør førerplass

Remote Software Upgrade.

Alltid den nyeste programvareversjonen i kjøretøyet. Med Remote Software Upgrade er din BMW alltid oppdatert. Du kan enkelt laste ned oppgraderingene via My BMW-appen eller SIM-kortet som er installert i kjøretøyet, og deretter installere dem. På denne måten kan også andre tilgjengelige funksjoner i kjøretøyet låses opp.
Integrering av smarttelefon BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 interiør førerplass

Integrering av smarttelefon.

Du vil ikke klare deg uten funksjonene til smarttelefonen i din BMW og bruke den som vanlig? Med Smartphone Integration støtter din kjøretøy Apple CarPlay og Android Auto ved å bruke en trådløs forbindelse mellom smarttelefon og kjøretøy. Slik kan du bruke dine vante funksjoner og forskjellige apper i bilen.

KJØREDYNAMIKKEN TIL BMW 5-SERIE SEDAN.

Oversikt over drivverks- og understellskomponenter.

Mer kraft, mer kontroll Fra den spesielt økonomiske 4-sylindrede dieselmotoren til den turtallsvillige og kraftige 6-sylindrede bensinmotoren: BMW 5-serie Sedan er alltid sporty på veien. Optimal trekkraft og maksimal kjøreglede er garantert med perfekt koordinerte drivverks- og chassisteknologier som det adaptive chassiset, integrert aktiv styring eller det intelligente firehjulstrekksystemet xDrive.
Mild-hybrid-teknologi BMW 5-serie Sedan G30 understell

Mildhybrid-teknologi BMW 5-serie Sedan.

Mildhybrid-teknologi brukes til å gjenvinne bevegelsesenergien under bremsing, og bistår forbrenningsmotoren under akselerasjon. Dette reduserer drivstofforbruket og utslippene samtidig som du har fordelen med økt dynamikk. Mildhybrid-teknologien gjør også Auto Start Stopp-funksjonen enda raskere og mer komfortabel.
BMW 5-serie Sedan G30 modelloppgradering 2020 phytonicblå metallic, sett skrått forfra kjørende på veien

Adaptivt understell.

Adaptivt chassis gjør det mulig å tilpasse demperegenskapene kontinuerlig til kjøresituasjonen, slik at bilen får bedre rullekomfort og kjøredynamikk. Standardinnstillingen COMFORT gir høy kjørekomfort. I tillegg kan du velge innstillingen SPORT som tilpasser dempingen for en mer sportslig kjørestil.
Integrert Active Steering BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 sett skrått bakfra, kjørende

Integrert Active Steering.

Integrert Active Steering kombinerer variabel styreutveksling på forhjulene med svingbare bakhjul. I lave hastigheter svinger bakhjulene i motsatt retning av forhjulene, slik at bilen blir smidigere og lettere å manøvrere. I hastigheter fra ca. 60 til 80 km/t svinger bakhjulene på samme måte som forhjulene, og øker dermed kjørestabiliteten og komforten.
BMW xDrive BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020

BMW xDrive.

xDrive, det intelligente firehjulsdriftsystemet fra BMW, fordeler drivkraften fleksibelt og trinnløst mellom for- og bakaksel. Det gir bedre veigrep, kjøredynamikk og sikkerhet i alle situasjoner. Den elektronisk styrte kraftfordelingen motvirker også over- og understyring i svinger og bidrar dermed til smidigere styring.

MODELLER AV BMW 5-SERIE SEDAN.

BMW 5-serie Sedan

BMW 5-serie Sedan begeistrer i standardversjonen med sin allsidighet og forskjellige funksjoner, som øke komforten og sikkerheten.
 • Adaptive LED-lykter
 • BMW Live Cockpit Professional
 • Sportsratt i skinn
BMW 5-serie Sedan 540i G30 2020 standardmodell i sofistogrå sett skrått forfra

Luxury Line

Luxury Line bringer frem bilens elegante side. Elegante designelementer i høyglanset krom preger den utvendige designen. Kupeen er også gjennomført elegant med setetrekk i kvalitetsskinn og smakfulle interiørlister.
 • Innstigningslister i aluminium med Luxury Line-logo
 • Fineline Ridge edeltrelister med konturlist i krom med perleglansfinish (andre lister kan leveres)
 • Seter i dakotaskinn med spesielt sømmønster og kantbånd (andre setetrekk kan leveres)
BMW 5-serie Sedan 520d xDrive G30 2020 Luxury Line i berninagrå sett skrått forfra

M Sportspakke

M Sportspakke forsterker bilens sportslige preg. Mange innvendige og utvendige elementer preger utseendet til bilen med M Sportspakke og bidrar til å øke kjøregleden. Blant annet M sportsunderstell og M aerodynamikkpakke optimerer bilens kjøredynamikk.
 • Interiørlister i røykgrå Rhombicle aluminium med konturlist i krom med perleglansfinish (andre lister kan leveres)
 • 18" M lettmetallfelger Dobbelteke 662 M, dekk med ulik dekkdimensjon foran og bak (andre felger kan leveres)
 • Sportsseter foran i stoff/Alcantara-kombinasjon med eksklusiv M-design, eventuelt i sort dakotaskinn med eksklusiv M-design med blå kontur (andre setetrekk kan leveres)
BMW 5-serie Sedan 520d xDrive G30 2020 M Sportspakke i alpinhvit sett skrått forfra
 • BMW 5-serie Sedan
 • Luxury Line
 • M Sportspakke

BMW ORIGINALTILBEHØR OG BMW M PERFORMANCE PARTS FOR BMW 5-SERIE SEDAN.

En vanlig god følelse.

Kjøregleden blir delt ut til alle BMW-sjåfører fra fabrikk. For dine spesielle behov finnes det BMW Originaltilbehør. Naturligvis med individuelle tillegg og ekstrautstyr som er perfekt tilpasset din BMW 5-serie Sedan din når det gjelder kvalitet, design og ytelse, noe som gir deg maksimal merverdi – uansett hva du planlegger.
BMW 5-serie Sedan G30 med BMW Takboks 520

BMW takboks 520.

Den moderne takboksen med sidedeksler i titansølv rommer 520 liter. Takboksen passer alle takstativsystemer fra BMW. Den kan åpnes fra begge sider og har trippel sentrallås på begge sider som gjør det enkelt å laste opp, og som gir ekstra tyverisikring.
BMW bagasjeromsmatte BMW 5-serie Sedan G30

BMW bagasjeromsmatte.

Den sklisikre og vannavstøtende og slitesterke formmatten med omkransende høy kant og vakker design beskytter bagasjerommet mot skitt og fuktighet. Leveres i sort med dekor i rustfritt stål som er tilpasset innvendig utstyr.
BMW universalholder for nettbrettetui, Travel & Comfort BMW 5-serie Sedan G30

BMW universalholder for nettbrettetui for Travel & Comfort.

Universalholderen festes til grunnstativet (leveres separat) eller “Travel & Comfort”-systemet (ekstrautstyr). Størrelsen på holderen kan justeres. Den gjør det enkelt å feste mange typer nettbrett fra Apple og Samsung ved hjelp av BMW nettbrettetui på 7–11 tommer. Vinkelen kan justeres, og rammen kan roteres 360 grader.
M Performance frontsplitter i karbonfiber BMW 5-serie Sedan G30

M Performance frontsplitter i karbonfiber.

Sett en kraftig standard: M Performance frontsplitter i karbonfiber optimerer de aerodynamiske verdiene. Samtidig forsterker den bilens sportslige og eksklusive uttrykk. Individuell motorsportoptikk tilfredsstiller de høyeste krav.
Smidd 20" M Performance felg dobbelteke 669 M orbitgrå BMW 5-serie Sedan G30

Smidd 20" M Performance felg dobbelteke 669 M orbitgrå.

De smidde 20’’ M Performance lettmetallfelgene med tofarget orbitgrå finish holder høy kvalitet. De er frest og maskinert på den synlige siden og har M-logo. RDC komplett hjulsett med nødkjøringsegenskaper. Felgdimensjon 8J x 20 med dekkdimensjon 245/35 R20 95Y XL RSC foran og 9J x 20 med dekkdimensjon 275/30 R20 97Y XL RSC bak.
M Performance ratt BMW 5-serie Sedan G30

M Performance ratt.

Håndfaste argumenter: M Performance-rattet med rattkrans trukket i Alcantara ligger ekstra godt i hendene – for en mer direkte styrefølelse. De markante konturene og midtmerket i rødt skinn understreker motorsportspreget i kupeen.

TEKNISKE DATA FOR BMW 5-SERIE SEDAN.

BMW 530e Sedan.

Effekt i kW (hk) ved o/min:

135 (184) / 5000-6500

Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i sek:

5,9

Drivstofforbruk, blandet kjøring, i l/100km:

1,8-1,3

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km:

41-30

BMW 5-serie Sedan G30, tekniske data

BMW SERVICE.

RÅDGIVNING OG TJENESTER FOR BMW 5-SERIE SEDAN.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Bekymringsfri elektrisk mobilitet: Denne pakken gir deg full oversikt og komfortabel forutsigbarhet. Du velger selv en løpetid på 4 eller 6 år – eller 3 år som leasingkunde. Serviceytelser:
 • Kontroll av bilen ved service
 • Service på mikrofilter
 • Bremsevæskeservice
Finn ut mer om BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Med de innovative Teleservices fra BMW ConnectedDrive holder BMW ditt hode klart: Hvis vedlikehold er nødvendig eller i tilfelle funksjonsfeil, vil den gi din foretrukne BMW servicepartner all relevant kjøretøyinformasjon. Deretter kontakter han deg for å avtale verkstedtime. Så du kan stole på rask og ukomplisert tjeneste, og du trenger ikke tenke på alt selv. Eneste forutsetning: Du har registrert bilen din online i BMW ConnectedDrive portalen og har registrert en servicepartner. Oppdag nå hvordan BMW Teleservices gjør livet ditt mer behagelig.
Finn ut mer om BMW TeleServices
BMW Mobile Care

BMW Mobile Care.

Den kostnadsfrie assistent-servicen til BMW Mobile Care er tilgjengelig for alle BMW-sjåfører hele døgnet, 365 dager i året. En oppringing – og våre eksperter står kompetent klare for deg – per telefon eller ved behov der du er.
Finn ut mer om BMW Mobile Care