BMW 4-serie Coupé G22 2020 Arctic Race blå metallic Sett skrått bakfra hekk LED-lamper med modell stående ved siden

THE 4

DEN NYE BMW 4-SERIE COUPÉ: MODELLER OG UTSTYR

Spørsmål om status quo med BMW 4-serie Coupé: Her finner du all informasjon om mangfoldet i design-høydepunkter, eksklusive utstyrsvarianter og førsteklasses digitale tjenester. Finn ut hvordan den unike BMW 4-serie Coupé med kraftige motorer og perfekt koordinerte dynamiske funksjoner driver kjøregleden til nye høyder.

Les mer
THE 4DEN NYE BMW 4-SERIE COUPÉ: MODELLER OG UTSTYR

MODELLER OG UTSTYRSVERSJONER.

Karaktersterke modeller og utstyrsversjoner til BMW 4-serie Coupé.

Basismodell

Det grunnleggende utstyret til BMW 4-serie Coupé imponerer med sin ekstravagante design og funksjonelle funksjoner, som gir deg bedre komfort og sikkerhet.

BMW 4-serie Coupé G22 2020 Standardversjon Arctic Race blå metallic

Det grunnleggende utstyret til BMW 4-serie Coupé imponerer med sin ekstravagante design og funksjonelle funksjoner, som gir deg bedre komfort og sikkerhet.

  • Standardversjon

Modell M Sport

Modell M Sport forsterker bilens sportslige preg. Mange innvendige og utvendige elementer preger utseendet til modell M Sport og bidrar til å øke kjøregleden. M sportsunderstell, M sportsbremser og M aerodynamikkpakke optimerer bilens kjøredynamikk.

BMW 4-serie Coupé G22 2020 M Sportspakke Arctic Race blå metallic - Sett skrått forfra

Modell M Sport forsterker bilens sportslige preg. Mange innvendige og utvendige elementer preger utseendet til modell M Sport og bidrar til å øke kjøregleden. M sportsunderstell, M sportsbremser og M aerodynamikkpakke optimerer bilens kjøredynamikk.

  • Eksteriør

  • Interiør

BMW 4-serie Coupé F22 2020 Dravitgrå metallic Sett skrått forfra stående
BMW 4-serie Coupé Individual Frozen Portimaoblå metallic G22 2020 Sett skrått forfra stående
BMW 4-serie Coupé Individual Frozen Deep Grey metallic G22 2020 Sett skrått forfra stående
BMW Individual utvidet skinninteriør i elfenbenshvitt merinoskinn BMW 4-serie Individual G22 2020 Innvendig kupé
BMW Individual utvidet skinninteriør i Fionarødt/sort merinoskinn BMW 4-serie Coupé G22 2020 Innvendig førerplass
BMW Individual utvidet merino skinninteriør fjordblått/sort 4-serie Coupé Individual G22 2020 Innvendig kupé Førerplass
Interiørlister i edeltreutførelse med konturlister i krom med perleglansfinish BMW 4-serie Coupé Individual G22 2020 Innvendig kupé
Interiørlister i tetragonmønstret aluminium med konturlister i krom med perleglansfinish BMW 4-serie Coupé Individual G22 2020 Innvendig kupé
Interiørlister BMW Individual Interiørlister i sort pianolakk med konturlister i krom med perleglansfinish BMW 4-serie Coupé Individual G22 2020 Innvendig kupé
BMW Individual antrasittfarget taktrekk BMW 4-serie Coupé G22 2020 Innvendig kupé
Innstigningslister med logo BMW Individual BMW 4-serie Coupé G22 2020 Innvendig førerplass

BMW INDIVIDUAL FOR DEN NYE BMW 4-serie COUPÉ.

Ekstraordinær, uavhengig, individuell: Gled deg over det eksklusive og avanserte ekstrautstyret til BMW Individual med den nye BMW 4-serie Coupé, her finner du det som passer dine behov. Vær klar til å sette ekstravagant preg på gaten med fascinerende BMW Individual lakkering. I samspill med det imponerende 19" BMW Individual lettmetallfelg 793 I tofarget fremstår kjøretøyet både elegant og kraftig. Understrek også din følelse av individualisme i interiøret med høykvalitets BMW Individual interiørlister eller spesielt elegante BMW Individual skinntrekk.

KJØREDYNAMIKK.

Drifts- og understellskomponenter i den nye BMW 4-serie Coupé.

Sportslig vegholding, optimal håndtering og høy smidighet: Når det gjelder ytelse og kjøredynamikk, sørger den nye BMW 4-serie Coupé for spennende kjøreopplevelser. Med kraftige BMW TwinPower Turbo-motorer og perfekt tilpassede understellskomponenter, er sportskupéen klar for enhver utfordring.

BMW TwinPower Turbo 4-sylindret bensinmotor BMW 4-serie Coupé G22 2020

BMW TwinPower Turbo 4-sylindret bensinmotor.

Den nye generasjonen 4-sylindret BMW TwinPower Turbo bensinmotor har et slagvolum på 2,0 liter og gir garantert maksimal kjøreglede. Motoren har temperamentsfull kraftutfoldelse og spontan respons helt fra det lave turtallsområdet. I tillegg er den økonomisk og har lave utslipp av skadestoffer.
Steptronic sportsgirkasse BMW 4-serie Coupé G22 2020 Innvendig kupé

Steptronic sportsgirkasse.

Den 8-trinns sports-automatgirkassen legger til rette for ekstra sportslig giring. Du kan velge automatisk giring eller gire manuelt med velgerspaken eller girhendlene på rattet uansett om du har en rolig eller dynamisk kjørestil. I SPORT-modus og med velgerspaken i S/M-sporet til venstre er giringen optimert for toppytelse.
xDrive Logo BMW 4-serie Coupé G22 2020

xDrive.

xDrive, det intelligente firehjulsdriftsystemet fra BMW, fordeler drivkraften fleksibelt og trinnløst mellom for- og bakaksel. Det gir bedre veigrep, kjøredynamikk og sikkerhet i alle situasjoner. Den elektronisk styrte kraftfordelingen motvirker også over- og understyring i svinger og bidrar dermed til smidigere styring.
Understell BMW 4-serie Coupé G22 2020

Standard understell.

Standardchassiset gir optimal presisjon, smidighet og komfort. Det kan tilskrives en dobbeltleddet fjærbenforstilling i aluminium, et avansert 5-stags bakhjulsoppheng og en svært presis tilpassing av alle komponentene til hverandre.
BMW TwinPower Turbo 4-sylindret Dieselmotor BMW 4-serie Coupé G22 2020

BMW TwinPower Turbo 4-sylindret dieselmotor.

Den nyeste generasjonen 4-sylindrede BMW TwinPower Turbo dieselmotorer har et slagvolum på 2,0 liter og byr på temperamentsfull kraftutfoldelse og spontan respons helt fra lave turtall. Takket være turboladerteknologi med variabel turbingeometri og direkte common-rail-innsprøytning er de både økonomiske og har lave utslippsverdier.

INNOVATIV TEKNOLOGI.

Digitale tjenester og førerassistentsystemer i nye BMW 4-serie Coupé.

Parking Assistant Plus BMW 4-serie Coupé G22 2020

Parking Assistant Plus.

Parkeringsassistent Plus gjør det enklere å parkere og manøvrere bilen. Den omfatter Surround View-systemet inkl. Top View, Panorama View, Remote 3D View, nødbremsfunksjonen active park distance control og parkeringsassistent som parkerer bilen automatisk parallelt med og på tvers av veibanen, og ryggeassistent.
Integrering av smarttelefon BMW 4-serie Coupé G22 2020

Integrering av smarttelefon.

Du vil ikke klare deg uten funksjonene til smarttelefonen i din BMW og bruke den som vanlig? Kjøretøyet ditt støtter Apple CarPlay og Android Auto med trådløs forbindelse til smarttelefon og kjøretøy. Slik kan du bruke dine vante funksjoner og forskjellige apper i bilen.
Remote Software Upgrade BMW 4-serie Coupé G22 2020

Remote Software Upgrade.

Ønsker du å holde din BMW oppdatert med den nyeste programvaren? Med Remote Software Upgrade er din BMW alltid oppdatert. Oppdateringene installeres trådløst akkurat som på smarttelefonen. På denne måten kan også andre funksjoner i bilen din låses opp.