BMW 1-serie M135i xDrive (F40) i safirsort metallic, kjørende i urbane omgivelser
DrivstofftypeBensin

THE 1

BMW 1-serie M135i xDrive (F40) i safirsort metallic, kjørende i urbane omgivelser

BMW M135i xDRIVE

DrivstofftypeBensin
THE 1BMW M135i xDRIVE

Mer ytelse, mer stil, mer kjøreglede: BMW M135i xDrive er ikke der for å konkurrere – men for å sette nye standarder. Med sitt atletiske eksteriør med sine markante detaljer som den M135i xDrive-spesifikke dobeltgrillen i nettingdesign, M-hekkspoileren eller de to 100 mm enderørene. Også på veien legger BMW M135i xDrive an tonen: Kombinasjonen av standard M sportsdifferensial, BMW xDrive, Steptronic Sport-girkasse og M sportsstyring gir den beste smidigheten og de beste svingegenskapene i sin klasse. Drevet av den turtallsvillige M TwinPower Turbo 4-sylindrete bensinmotoren tar den selvsikre BMW M135i xDrive ytelse og kjøredynamikk til nye høyder.

 

BMW M135i xDrive:
Drivstofforbruk i l/100 km (ved blandet kjøring): 7,4 - 8
CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 168 - 180

Les mer

FREMHEVER SIN STERKE SIDE.

Det sportslige, progressive designet til nye BMW M135i xDrive er laget for å fange blikket på et øyeblikk. Det ekstremt markante frontpartiet med de store luftinntakene, den fremtredende dobbeltgrillen i nettingdesign og de skråmontert adaptive LED-lyskasterne gir det spesielle inntrykket. Imponerende 19'' lettmetallfelger sammen med den dynamiske linjeføringen gir bilen sitt særpregede, atletiske karakter. På hekken dominerer det brede hekkskjørtet med diffusor og to 100 mm enderør i ceriumgrått. Interiøret i BMW M135i xDrive overbeviser like raskt: M sportsseter, opplyste pyntelister og det store panoramataket i glass gir bilen en tydelig dynamisk og romslig premiumfølelse.

Les mer

DESIGN.

Høykvalitets utstyr i eksteriør og interiør til BMW M135i xDrive.

BMW M135i xDrive (F40) i safirsort metallic med BMW frontgrill i nettingdesign i ceriumgrått

BMW nyregrill i nettingdesign.

BMW-grillen i helt ceriumgrå nettingdesign er komplett med sitt innvendige gitter. Denne gitterstrukturen gir dybde og verdi til fronten, og utstråler høy kvalitet og dynamikk.
BMW M135i xDrive (F40) i safirsort metallic, sett bakfra, med M aerodynamikkpakke

M aerodynamikkpakke.

M aerodynamikkpakke med M frontskjørt, M hekkskjørt og M sideskjørt understreker bilens sportslige preg. Kledningsdelene er lakkert i bilens farge og har høyglansede, sorte innlegg.
BMW M135i xDrive (F40) i safirsort metallic, sett bakfra, med M hekkspoiler

M hekkspoiler.

M-hekkspoileren fremhever den sportslige silhuetten og reduserer uønsket oppdrift. Det gir bedre marktrykk på bakakselen, slik at bilen blir mer stabil.
BMW M135i xDrive (F40) i safirsort metallic, sett bakfra med ceriumgrå enderør på venstre og høyre side

Enderørsdeksler.

Eksklusivt for M135i xDrive: Skrå enderør på venstre og høyre side, også i ceriumgrått. Enderørsdekslene med et tverrsnitt på 100 mm gir dermed et visuelt særpreg og fremhever det sportslige inntrykket til M135i xDrive.
BMW M135i xDrive (F40) med M sportsseter for sjåfør og passasjer

M sportsseter for fører og passasjer.

M sportsseter foran med integrerte hodestøtter har dype sitteflater og høye sete- og ryggvanger som gir god sidestøtte selv i krappe svinger. Forsetene har integrert justering av seteryggbredden, slik at du og passasjeren i det andre forsetet kan tilpasse setene etter kroppsstørrelsen.
BMW M135i xDrive (F40) interiør med M sikkerhetsbelter

M sikkerhetsbelter.

M sikkerhetsbelter med beltestrammere og beltekraftbegrensere har innvevd dekor i typiske M-farger. De fremhever kvaliteten og det sportslige preget på kupeen.
BMW M135i xDrive (F40) cockpit med M skinnratt

M skinnratt.

M skinnratt med multifunksjon, M-logo og integrert kollisjonspute for føreren er designet med 3 eker. Rattkrans i sort nappaskinn med sorte sømmer og tommelstøtter gir en sportslig og direkte styrerespons.
BMW M135i xDrive (F40) interiør med belyste interiørlister 'Illuminated Boston’

‘Illuminated Boston’ interiørlister.

Illuminated Boston interiørlister med Mesh kontur på instrumentpanel og dørkledninger setter et moderne preg på kupeen. Det gjennomskinnelige mønsteret på de diskré belyste listene skaper en behagelig atmosfære i bilen.
The BMW M135i xDrive (F40) i M Misanoblå metallic i video

KJØREDYNAMIKK.

De dynamiske kjøreegenskapene til BMW M135i xDrive.

M TwinPower Turbo 4-sylindret bensinmotor i BMW M135i xDrive (F40)

BMW M135i xDrive motor.

En topp sportsbil som formidler ren kjøreglede: Den 4-sylindrede bensinmotoren M TwinPower Turbo i BMW M135i xDrive er spesielt kraftig, siden den er utstyrt med nye stempler, større turbolader, optimalisert innsugningsstyring, en høyeffektiv kjølepakke og et M eksosanlegg med luftspjeldstyring.
BMW M135i xDrive (F40) med Steptronic Sport-girkasse

Sports-automatgirkasse.

Den 8-trinns sports-automatgirkassen legger til rette for ekstra sportslig giring. Du kan velge automatisk giring eller gire manuelt med girspaken eller girhendlene på rattet uansett om du har en rolig eller dynamisk kjørestil. I SPORT-modus og med girspaken i S/M-sporet til venstre er giringen optimert for toppytelse.
BMW M135i xDrive (F40) med M sportsunderstell

M sportsunderstell.

M sportsunderstell senker understellet med ca. ti millimeter. Den har i tillegg kortere fjærer, stivere demperinnstilling og hardere stabilisatorer. Til sammen gir dette en mer direkte understellskarakteristikk som legger til rette for en sportslig kjørestil.
BMW M135i xDrive (F40) med M sportsbremser

M sportsbremser.

M sportsbremser med faste 4-stemplers bremsekalipere foran og ettstempels kalipere bak i blått med M-logo har større bremseskiver og dermed større bremseeffekt.
BMW M135i xDrive (F40) i safirsort metallic med M Performance-pakke, sett på skrå forfra

BMW M135i xDRIVE MED M PERFORMANCE-PAKKE.

M Performance-pakken tar ut enda mer av bilens sportslige potensiale. Vektreduksjonen som oppnås ved å modifisere understellet, kupéen og ved å bruke 18'' lettmetallfelger garanterer maksimal akselerasjon og gir merkbart bedre kjøredynamikk. Samtidig framhever fra utsiden M Performance-pakken, med sine markante, svarte designelementer som utvendige speilhus, BMW-grill i nettingdesign og enderørdekslene enda bedre den økte ytelsen.

INNOVATIV TEKNOLOGI.

Connectivity og digitale tjenester i BMW M135i xDrive.

Med digitalt fokus: BMW Intelligent Personal Assistant via den fritt programmerbare BMW Live Cockpit Professional til den praktiske BMW Remote Software Upgrade: Nyeste Connectivity-teknologier og innovative digitale tjenester gir deg maksimal komfort og tilkoblingsmuligheter når du kjører din BMW M135i xDrive.
BMW M135i xDrive (F40) med BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigasjonsfunksjon viser informasjon på et 10,25-tommers kontrolldisplay med høy oppløsning og berøringsfunksjon samt et digitalt kombiinstrument på 10,25 tommer. BMW Operating System 7 kan blant annet betjenes med iDrive-multikontrollen med touchfunksjon.
BMW M135i xDrive (F40) med BMW Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

Ville det ikke vært fantastisk hvis din BMW også var din personlige kjøretøyekspert? Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunisere med din BMW. Si helt naturlige kommandoer for å betjene tallrike kjøretøyfunksjoner. Den kan forklare emner knyttet til kjøretøyet og hjelper deg å bli bedre kjent med din BMW.
BMW M135i xDrive (F40) med Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Alltid den nyeste programvareversjonen i kjøretøyet. Med Remote Software Upgrade er din BMW alltid oppdatert. Du kan enkelt laste ned oppgraderingene via My BMW-appen eller SIM-kortet som er installert i kjøretøyet, og deretter installere dem. På denne måten kan også andre tilgjengelige funksjoner i kjøretøyet låses opp.
Telefoni med trådløs lading i BMW M135i xDrive (F40)

Trådløs lading av telefon.

Trådløs lading for telefon består av et ladeetui med en trådløs ladefunksjon og en ekstra mikrofon som gir bedre handsfreekvalitet i forsetene. Tilkobling til takantennen gir bedre mottaksforhold. To mobiltelefoner og en musikkspiller kan være tilkoblet samtidig via Bluetooth. I tillegg leveres forberedelse for Wi-Fi-hotspot.
BMW M135i xDrive (F40) med smarttelefon-integrering

Integrering av smarttelefon.

Du vil ikke klare deg uten funksjonene til smarttelefonen i din BMW og bruke den som vanlig? Med Smartphone Integration støtter din kjøretøy Apple CarPlay og Android Auto ved å bruke en trådløs forbindelse mellom smarttelefon og kjøretøy. Slik kan du bruke dine vante funksjoner og forskjellige apper i bilen.
Remote Services i BMW M135i xDrive (F40)

Remote Services.

Har jeg husket å låse bilen, og hvor var det jeg parkerte? Med Remote Services og My BMW-appen kan du fjernstyre funksjoner i bilen. Du kan enkelt låse din BMW fra hvor som helst ved hjelp av smarttelefon, se dens posisjon på et kart eller kontrollere statusen til din BMW.

TEKNISKE DATA FOR BMW M135i xDRIVE.

BMW M135i xDrive.

Effekt i kW (hk) ved o/min:

225 (306) / 5000-6250

Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i sek:

4,8

Drivstofforbruk, blandet kjøring, i l/100km:

7,4 - 8

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km: 

168 - 180

BMW M135i xDrive (F40), safirsort metallic, tekniske data

BMW SERVICE.

RÅDGIVNING OG TJENESTER FOR BMW M135i xDRIVE.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

Bekymringsfri elektrisk mobilitet: Denne pakken gir deg full oversikt og komfortabel forutsigbarhet. Du velger selv en løpetid på 4 eller 6 år – eller 3 år som leasingkunde. Serviceytelser:

  • Kontroll av bilen ved service
  • Service på mikrofilter
  • Bremsevæskeservice
Finn ut mer BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Med de innovative Teleservices fra BMW ConnectedDrive holder BMW ditt hode klart: Hvis vedlikehold er nødvendig eller i tilfelle funksjonsfeil, vil den gi din foretrukne BMW servicepartner all relevant kjøretøyinformasjon. Deretter kontakter han deg for å avtale verkstedtime. Så du kan stole på rask og ukomplisert tjeneste, og du trenger ikke tenke på alt selv. Eneste forutsetning: Du har registrert bilen din online i BMW ConnectedDrive portalen og har registrert en servicepartner. Oppdag nå hvordan BMW Teleservices gjør livet ditt mer behagelig.
Finn ut mer om BMW TeleServices
BMW Mobile Care

BMW Veihjelp.

Den kostnadsfrie assistent-servicen til BMW Veihjelp er tilgjengelig for alle BMW-sjåfører hele døgnet, 365 dager i året. En oppringing – og våre eksperter står kompetent klare for deg – per telefon eller ved behov der du er.

Finn ut mer om BMW Veihjelp.

DRIVSTOFFORBRUK OG CO2-UTSLIPP.

BMW M135i xDrive:
Drivstofforbruk i l/100 km (ved blandet kjøring): 7,9–7,3
CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 178–168

 

Offisielle verdier for drivstofforbruk, CO2-utslipp, strømforbruk og elektrisk rekkevidde er blir beregnet i henhold til foreskrevne målemetoder og i henhold til EU-forordning (EF) nr. 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. WLTP-angivelsene tar hensyn til spennvidden av eventuelt ekstrautstyr. For nye kjøretøyer typegodkjente etter 01.01.2021 eksisterer det offisielle angivelser kun i henhold til WLTP. Du finner mer informasjon om måleprosedyrene NEFZ og WLTP på www.bmw.no/wltp

Les mer