BMW 1-serie F40 i Misanoblå metallic, sett forfra kjørende.
DrivstofftypeBensinDiesel

THE 1

BMW 1-SERIE: EN SPREK BMW I KOMPAKT FORMAT.

DrivstofftypeBensinDiesel
THE 1BMW 1-SERIE: EN SPREK BMW I KOMPAKT FORMAT.

OPPLEV KOMPAKT KJØREGLEDE OG BMW-FØLELSE – MØT BMW 1-SERIE.

Dette er en perfekt bil for deg som vil ha en sportslig og smidig bil i byen eller behagelige langturer. Kjøregleden er ubestridelig. Her er det fokus på føreren med ergonomiske sportsseter foran og en kjøreopplevelse der dynamikk og smidighet møtes. 

Les mer

DET SPORTSLIGE EKSTERIØR- OG INTERIØR-DESIGNET TIL BMW 1-SERIE.

Du gjenkjenner suverenitet ved første blikk: Designet til BMW 1-serien etterlater et sterkt inntrykk både innvendig og utvendig. Det starter med den dynamiske fronten med stor dobbeltgrill og bredt frontskjørt. Skarpt tegnede linjer fører parallelt med den flytende taklinjen til den karakteristiske hekken. Den spesielle klassen til BMW 1-serien er tydelig også i kupeen: Passasjerene forventer en romslig og åpen atmosfære med velværefaktor. Den moderne førerplassen er preget av ergonomisk optimalisert utstyr, valgfrie store digitale displayer og en konsekvent førerorientering.

Les mer

DESIGN.

Høykvalitets utstyr i eksteriør og interiør til BMW 1-serie.

Oppdag sportslige designalternativer til BMW 1-serie -modeller i Sport Line. Med høykvalitets utstyr for eksteriør og interiør tilpasser du din bil helt etter din smak og dine personlige behov.
BMW 1-serie F40 Modell Sport Line mineralhvit metallic, skrått fra siden, kjørende
BMW 1-serie F40 dobbel frontgrill.

Dobbel frontgrill.

Den karakteristiske dobbeltgrillen er utført som tilkoblet element og har en grillramme i høyglanset grom og langsgående staver i høyglanset sort. Den er et sentralt designelement som understreker frontens estetiske utseende.
BMW 1-serie F40-modell Sport Line med svarte speilhus

Sorte speilhus.

Speilhusene er lakkert i sort i stedet for i bilens lakkfarge. De fremhever bilens unike og sportslige utseende.
BMW 1-serie F40 modell Sport Line med M høyglanset Shadow Line

M høyglanset Shadow Line.

M høyglanset Shadow Line har tallrike utstyrsdetaljer i høyglanset sort. Det omfatter vindusspaltelister, vindusrammer og -profiler, B-stolper, sidespeilrammer, speiltrekanter og speilfester.
Enderørdeksel på BMW 1-serie F40-modell Sport Line

Enderørdeksel.

90 mm enderørdeksel (venstre ved 3-sylindrede motorer, venstre og høyre ved 4-sylindrede motorer) setter en optisk aksent og understreker den sportslige karakteren til bilen.
Førerplass BMW 1-serie F40 modeller Sport Line med sportsratt i skinn.

Sportsratt i skinn.

Sportsrattet i sort skinn med tre eker har galvanisert dekor. Kraftig rattkrans og tommelstøtter gir godt grep og gjør rattet behagelig å holde i.
BMW 1-serie F40 Modell Sport Line med interiørlister “Illuminated Berlin”

Interiørlister “Illuminated Berlin”.

Illuminated Berlin interiørlister med High Matt kontur på instrumentpanel og dørkledninger setter et moderne preg på kupeen. Det gjennomskinnelige mønsteret på de diskré belyste listene skaper en behagelig atmosfære i bilen.
BMW 1-serie F40 Modell Sport Line med panoramatak i glass

Panoramasoltak.

Når panoramataket i glass er åpent, slipper masse friskluft inn i kupeen, og når det er lukket, skaper det en lys og innbydende stemning i kupeen. Taket åpnes og lukkes automatisk med et trykk på en knapp eller med bilnøkkelen. Det har skyve- og hevefunksjon, rullegardin og vindavviser.
BMW 1-serie 128ti F40 skinnratt med kontrastsømmer

M skinnratt med kontrastsømmer.

M skinnratt med multifunksjon, M-logo og integrert kollisjonspute for føreren er designet med 3 eker. Rattkransen i sort “Walknappa” skinn med røde kontrastsømmer og utformede tommelstøtter gir en sportslig og direkte styrefølelse.

KJØREDYNAMIKK.

Drivverk, understell og M sportsstyring til BMW 1-serie.

Enten man snakker om kraftig akselerasjon, smidig håndtering eller sikker veibeskyttelse – 1-serien BMW gjør takket være sine kraftige motorer og et sett med dynamiske drivverks- og understellskomponenter hver tur til en opplevelse. Oppdag de utvalgte kjøredynamikkfunksjonene og konfigurer din skreddersydde BMW 1-serie.
BMW 1-serie F40 med M sportsstyring

M sportsstyring.

M sportsstyring med Servotronic sikrer rask respons og smidige kjøreegenskaper uten at du må bruke så mye kraft når du dreier på rattet. Styringen blir mer presis, og bilen blir lettere å manøvrere ved sportslig kjøring på svingete veier.
BMW 1-serie F40, 8-girs Steptronic Sport girkasse

Sport-automatgirkasse.

Den 8-trinns sports-automatgirkassen legger til rette for ekstra sportslig giring. Du kan velge automatisk giring eller gire manuelt med girspaken eller girhendlene på rattet uansett om du har en rolig eller dynamisk kjørestil. I SPORT-modus og med girspaken i S/M-sporet til venstre er giringen optimert for toppytelse.
Intelligent BMW firehjulsdrift xDrive i BMW 1-serie F40

BMW xDrive.

xDrive, det intelligente firehjulsdriftsystemet fra BMW, fordeler drivkraften fleksibelt og trinnløst mellom for- og bakaksel. Det gir bedre veigrep, kjøredynamikk og sikkerhet i alle situasjoner. Den elektronisk styrte kraftfordelingen motvirker også over- og understyring i svinger og bidrar dermed til smidigere styring.
BMW 1-serie F40 med adaptivt understell

Adaptivt understell.

Med adaptivt understell kan du tilpasse demperegenskapene til kjøresituasjonen for å få best mulig kjørekomfort og -dynamikk sammen med høyest mulig sikkerhet. Med Driving experience-knappen kan du velge standardinnstillingen COMFORT eller SPORT-modus.

FØRERASSISTENTSYSTEMER OG CONNECTIVITY.

Intelligent teknologi og førerassistentsystemer i BMW 1-serie.

Betjen kjørecomputeren med gester, la bilen parkere selvstendig eller spør den intelligent stemmestyring etter neste bensinstasjon. BMW 1-serien gir deg mange nyttige funksjoner, digitale tjenester og førerassistentsystemer – for maksimal komfort og sikkerhet.
BMW 1-serie F40 kontrolldisplay med førerassistentsystem Driving Assistant

Driving Assistant.

Sikkerhetspakken Driving Assistant omfatter de kamerabaserte systemene frontkollisjonsvarsling med bremsefunksjon, Speed Limit Assist inkludert Speed Limit Info med visning av forbikjøringsforbud og proaktiv funksjon samt Lane Departure Warning. I tillegg inneholder den det radarbaserte utstyret varsling om kryssende trafikk bak, Lane Change Warning og varsling om påkjørsel bakfra.
BMW 1-serie F40 med praktisk parkeringsassistent.

Parkeringsassistent.

Parkeringsassistenten gjør det enklere å parkere bilen. Ryggekameraet gir bedre sikt bakover. Active park distance control gir bedre beskyttelse mot skader ved parkering. Parkeringsassistenten parkerer bilen automatisk og kjører den automatisk ut av parkeringsluker parallelt med og på tvers av veibanen. Ryggeassistenten hjelper deg under rygging, f.eks. i trange gater.
BMW 1-serie F40 med BMW Gesture Control

BMW Gesture Control.

Med BMW Gesture Control kan du styre spesielt definerte funksjoner med håndbevegelser. Systemet kan gjenkjenne håndbevegelser for utvalgte betjeningsfunksjoner. Det registrerer for eksempel sveipe- og pekebevegelser, som du blant annet kan bruke for å motta eller avvise et anrop. Du kan regulere volumet ved å snurre med pekefingeren.
BMW 1-serie F40, BMW Head-Up Display

BMW Head-Up Display.

Det store BMW Head-Up Display i farger projiserer relevante kjøredata i førerens synsfelt. Dette gjør det lettere å fokusere på det som skjer i trafikken. Avhengig av bilens utstyr vises her bilens hastighet, navigasjonsmeldinger, gjeldende fartsgrenser (Speed Limit Info) inkludert visning av forbikjøringsforbud samt telefon- og underholdningslister.
Displaynettverk BMW Live Cockpit Professional i BMW 1-serie F40

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigasjonsfunksjon viser informasjon på et 10,25-tommers kontrolldisplay med høy oppløsning og berøringsfunksjon samt et digitalt kombiinstrument på 10,25 tommer. BMW Operating System 7 kan blant annet betjenes med iDrive-multikontrollen med touchfunksjon.
Den smarte språkstyringen BMW Intelligent Personal Assistant til BMW 1-serie F40

BMW Intelligent Personal Assistant.*

Ville det ikke vært fantastisk hvis din BMW også var din personlige kjøretøyekspert? Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunisere med din BMW. Si helt naturlige kommandoer for å betjene tallrike kjøretøyfunksjoner. Den kan forklare emner knyttet til kjøretøyet og hjelper deg å bli bedre kjent med din BMW. *Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk.
Remote Software Upgrade i nye BMW 1-serie F40

Remote Software Upgrade.

Alltid den nyeste programvareversjonen i kjøretøyet. Med Remote Software Upgrade er din BMW alltid oppdatert. Du kan enkelt laste ned oppgraderingene via My BMW-appen eller SIM-kortet som er installert i kjøretøyet, og deretter installere dem. På denne måten kan også andre tilgjengelige funksjoner i kjøretøyet låses opp.
1-serie BMW med Smartphone Integration

Integrering av smarttelefon.

Du vil ikke klare deg uten funksjonene til smarttelefonen i din BMW og bruke den som vanlig? Med Smartphone Integration støtter din kjøretøy Apple CarPlay og Android Auto ved å bruke en trådløs forbindelse mellom smarttelefon og kjøretøy. Slik kan du bruke dine vante funksjoner og forskjellige apper i bilen.

MODELLER OG UTSTYRSVERSJONER.

Karaktersterke modellvarianter til BMW 1-serie.

Modell Luxury Line

 • 17" lettmetallfelger multieiker 547, andre felger kan leveres
 • BMW Individual Exterior Line i satinert aluminium
 • Sportsratt i skinn
 • Interiørlister «Illuminated Berlin». Andre lister kan leveres
BMW 1-serie F40 modell Luxury Line i Storm Bay metallic, skrått fra siden

Modell Sport Line

 • 17" lettmetallfelger dobbel eike 549. Andre felger kan leveres
 • M høyglanset Shadow Line
 • Sportsseter foran i antrasittfarget stoff-/Sensatec-kombinasjon med grå tone, valgfri oransje tone. Andre setetrekk kan leveres
 • Sportsratt i skinn
BMW 1-serie F40 Modell Sport Line i mineralhvit metallic, studioopptak skrått forfra.

Modell M Sport

 • 17" M lettmetallfelger dobbel eike 550 M Bicolor. Andre felger kan leveres
 • M sportsunderstell inkludert M sportsstyring. Andre chassis kan leveres
 • Sportsseter foran i stoff «Trigon» Sensatec svart. Andre setetrekk kan leveres
 • M skinnratt
BMW 1-serie F40 Modell M Sport i Melbourne Rot metallic, skrått fra siden
 • Modell Luxury Line
 • Modell Sport Line
 • Modell M Sport

BMW 1-SERIE 128ti

Design og smidighet i BMW 1-serie 128ti.

Det markante utseendet og de tekniske detaljene gjør BMW 128ti til en spesielt sportslig representant for modellserien. I tråd med de slående, modellspesifikke designelementene sørger bensinmotoren med BMW TwinPower Turbo-teknologi og differensialsperren på foraksen for kjøredynamikk på høyeste nivå.
BMW 1-serie 128ti F40 sideskjørt med ti-foliering.

Sideskjørt med ti-foliering.

Sideskjørtet med rød aksentfarge og ti-folieringen understreker bilens sportslige utseende på en profesjonell måte.
BMW 1-serie 128ti F40 18" M lettmetallfelger Y-eke 553 M i tofarget design, med sportsdekk

18" M lettmetallfelger Y-eke 553 M i tofarget design, med sportsdekk.

18" M lettmetallfelger Y-eke 553 M i tofarget orbitgrå metallic med sportsdekk, maskinert finish, felgstørrelse 8J x 18 med dekkdimensjon 225/40 R18.
BMW 1-serie 128ti F40, designomfang innvendig utstyr

Designomfang innvendig utstyr.

Takket være 128ti-spesifikke designfunksjoner har interiøret en tydelig sportslig og elegant atmosfære. Dette understrekes av detaljer som M-skinnratt med røde kontrastsømmer, eksklusive sportsseter med røde detaljer, matchende eksklusive gulvmatter med rød kant og den broderte ti-logoen på det midtre armlenet.
BMW 1-serie 128ti F40 100 % sDrive & differensialsperre

100% sDrive & differensialsperre.

Standard-differensialsperren på BMW 1-serie 128ti forbedrer trekkraften og kjørestabiliteten når du akselererer i svinger, ved høye svinghastigheter og på forskjellige veiforhold ved å fordele drivkraften mellom forhjulene avhengig av situasjonen. Resultatet er en suveren og dynamisk kjørestil.
BMW 1-serie 128ti F40 BMW 128ti-motor

BMW 128ti-motor.

En kompakt sportsbil som formidler ren kjøreglede: Den 4-sylindrede bensinmotoren TwinPower Turbo i BMW 128ti er kraftig, siden den er utstyrt med nye stempler, større turbolader, optimalisert luftinntak og et eksosanlegg med ventilstyring.
BMW 1-serie 128ti F40 M sportunderstell

M sportsunderstell.

M sportsunderstell senker understellet med ca. ti millimeter. Det har i tillegg kortere fjærer og en stivere, 128ti-spesifikk demperinnstilling, samt hardere stabilisatorer. Til sammen gir dette en mer direkte understellskarakteristikk som legger til rette for en tydelig, sportslig kjørestil.
BMW 1-serie 128ti F40 M styring

Styring.

Styringen med 128ti-spesifikk innstilling sikrer en direkte og smidig kjørestil. Styringen blir mer presis, og bilen blir lettere å manøvrere ved sportslig kjøring på svingete veier.

TEKNISKE DATA TIL BMW 1-SERIE.

BMW 118i.

Effekt i kW (hk) ved o/min:

100 (136) / 4500-6500

Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i sek:

8,9

Drivstofforbruk, blandet kjøring, i l/100km:

5,7 - 6,6

CO₂-utslipp ved blandet kjøring i g/km:

129 - 151

BMW 1-serie F40, tekniske data

BMW SERVICE.

RÅDGIVNING OG TJENESTER KNYTTET TIL BMW 1-SERIE.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

Bekymringsfri elektrisk mobilitet: Denne pakken gir deg full oversikt og komfortabel forutsigbarhet. Du velger selv en løpetid på 4 eller 6 år – eller 3 år som leasingkunde. Serviceytelser:

 • Kontroll av bilen ved service
 • Service på mikrofilter
 • Bremsevæskeservice
Finn ut mer BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Med de innovative Teleservices fra BMW ConnectedDrive holder BMW ditt hode klart: Hvis vedlikehold er nødvendig eller i tilfelle funksjonsfeil, vil den gi din foretrukne BMW servicepartner all relevant kjøretøyinformasjon. Deretter kontakter han deg for å avtale verkstedtime. Så du kan stole på rask og ukomplisert tjeneste, og du trenger ikke tenke på alt selv. Eneste forutsetning: Du har registrert bilen din online i BMW ConnectedDrive portalen og har registrert en servicepartner. Oppdag nå hvordan BMW Teleservices gjør livet ditt mer behagelig.
Finn ut mer om BMW TeleServices
BMW Mobile Care

BMW Veihjelp.

Den kostnadsfrie assistent-servicen til BMW Veihjelp er tilgjengelig for alle BMW-sjåfører hele døgnet, 365 dager i året. En oppringing – og våre eksperter står kompetent klare for deg – per telefon eller ved behov der du er.

Finn ut mer om BMW Veihjelp.

Drivstofforbruk og CO2-utslipp.

BMW M135i xDrive:
Drivstofforbruk i l/100 km (ved blandet kjøring): 7,9–7,4
CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 178-168


BMW 128ti:

Drivstofforbruk i l/100 km (ved blandet kjøring): 7,5-6,8
CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 170-156

Offisielle verdier for drivstofforbruk, CO2-utslipp, strømforbruk og elektrisk rekkevidde er blir beregnet i henhold til foreskrevne målemetoder og i henhold til EU-forordning (EF) nr. 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. WLTP-angivelsene tar hensyn til spennvidden av eventuelt ekstrautstyr. For nye kjøretøyer typegodkjente etter 01.01.2021 eksisterer det offisielle angivelser kun i henhold til WLTP. Du finner mer informasjon om måleprosedyrene NEFZ og WLTP på www.bmw.no/wltp

Les mer