FREMTIDEN ER INNENFOR REKKEVIDDE.

Nye BMW i3 og nye BMW i3s.

FREMTIDEN ER INNENFOR REKKEVIDDE.

FREMTIDEN ER INNENFOR REKKEVIDDE.Nye BMW i3 og nye BMW i3s.

BMW i3 er full av fremtidsrettet teknologi som gjør hverdagen enklere. Den gir deg nettilgang, slik at du er oppdatert, hjelper deg å organisere hverdagen og kjører deg dit du skal. Den stilfulle designen viser at du foretrekker elektrisk kjøreglede.

Finn ut mer
BMW i
BMW i3s Edition RoadStyle, Fluid Black med E-kobber-detaljer, sett skrått forfra
20" lettmetallfelger i dobbeltekedesign i dypsort, BMW i3s Edition RoadStyle, eksteriør
BMW i3s Edition RoadStyle, Fluid Black med E-kobber-detaljer, sett skrått bakfra
Naturskinnkombinasjon Stellaric i dalbergiabrunt, BMW i3s Edition RoadStyle, interiør

BMW i3s EDITION ROADSTYLE.

Elektrisk kjøreglede: BMW i3s Edition RoadStyle komplementerer kjøretøyets individualitet med den spesielle lakkfargen Fluid Black med E-kobber-detaljer på grillrammen, luftinntakene i frontskjørtet og sideskjørtene. Imponerende 20" lettmetallfelger i dobbeltekedesign i dypsort og det solreflekterende glasset understreker det markante utseendet. Når du setter deg inn i elbilen som er begrenset til et antall på 900 blir du møtt av vakre og holdbare materialer, som naturskinnkombinasjonen Stellaric i dalbergiabrunt og treflater i mørk matt eik. En spesiell detalj og umiskjennelig symbol for den eksklusive Edition: Hodestøttene på forsetene er brodert med navnet "Edition RoadStyle".

RENTEKAMPANJE 0,9% BMW i3 CHARGED PLUS.

RENTEKAMPANJE: BMW i3 CHARGED PLUS.

RENTEKAMPANJE 0,9% BMW i3 CHARGED PLUS.

Kun 1.990,-/MND*

Inkludert: Navigasjonssystem Business, Multifunksjonsratt, Automatisk avblendbart sladrespeil, Regnsensor, Oppbevaringspakke, Klimaautomatikk, Alarmsystem, Ryggekamera, Solbeskyttende ruter, Parking Assistant (ikke for i3s), Parkeringssensorer fram og bak, Lettmetallfegler 20" Double-Spoke 430, Driving Assistant Plus, RTTI og Concierge Services.

Kampanjepris på vinterhjul 19" felg 428 16.900,-.
 

*Startleie/etableringsgebyr: kr 83 320,- Totalpris kr 154 960,- vil variere med rentenivået. 36 måneders bindingstid.Total kjørelengde 30 000 km. Leasing av elbil er fritatt for MVA ut 2020. MVA kan tilkomme for enkelte tjenester under leieperioden. Forutsetter kredittgodkjenning. Gjelder privatleie/leasing. Standard kjørelengde i henhold til WLTP er opp til 310 km. Elektrisk rekkevidde avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering. Elektrisk forbruk 13,1- 14,6 kWh/100km. Avbildet modell kan avvike fra standard.

FÅ ET PRISTILBUD.

ELBIL I TO VERSJONER.

NYE BMW i3.

NYE BMW i3s.

FREMTIDSRETTET PÅ ALLE MÅTER.

FREMTIDSRETTET PÅ ALLE MÅTER.

BMW i3 følger ingen trender, den er et uttrykk for en bevisst livsstil. Den har en markant utvendig utforming og en komfortorientert kupé. Designen er preget av bærekraftige materialer og praktiske detaljer. Dette er bilen for deg som vil vise at du bryr deg.

Finn ut mer

AVSLAPPET MOBILITET.

Amazon Alexa Car Integration gjør det mulig å bruke stemmestyringen i bilen.
  • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

    Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

    * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.


    Elektrisk rekkevidde avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering.

    Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.