BMW Original sommertilbehør og pleieprodukter BMW X1 U11 stående med tre kvinner i sollys

“MADE TO EXPLORE.”

BMW Originaltilbehør for vår og sommer.

“MADE TO EXPLORE.”BMW Originaltilbehør for vår og sommer.

Gjør den til din sommer. Med BMW Originaltilbehør, sommerhjul og dekk, BMW Service og BMW Charging.

Sommeren er her, og med solskinnet kommer nye muligheter til å utforske landskapet. Den venter bare på å bli oppdaget av deg. Nyt veien med sine kurver, den friske luften og utsikten over landskapet med BMW Originaltilbehør. BMW hjul og dekk sikrer en optimal kjøreopplevelse, som sammen med BMW Service og BMW Charging vil veilede deg trygt til dine sommerdestinasjoner. Fordi hvert øyeblikk om sommeren bør nytes fullt ut uten avbrudd, slik at du kan gjøre den til din sommer.

Les mer

ER DU GIRA PÅ BILFERIE I NORGE I SOMMER?

Bilferie i Norge

Vi har samlet de tipsene du trenger for å gjøre den så bekvem og sikker som mulig, og for at du skal kunne nyte den mer enn noen gang.

BMW ORIGINAL SOMMERTILBEHØR OG PLEIEPRODUKTER.

"Vi er alltid klare for sola.“

Hvis du vil gjøre det til din sommer, bør du være godt forberedt. Planlegg turen og ha nok lagringsplass for utstyret til din favoritt sommeraktivitet. Nyt vårt store utvalg av originalt BMW tilbehør for interiør og eksteriør, slik at din BMW passer perfekt for din sommerferie.
BMW Originaltilbehør for vår og sommer BMW X1 U11 på sand stående foran kysten med 2 personer
BMW interiør G07 og BMW Nettbrettholder Pro til Travel & Comfort-systemet

BMW Nettbrettholder Pro til Travel & Comfort-systemet.

BMW Nettbrettholder Pro er festet til ekstrautstyret “Travel & Comfort” eller til grunnstativet, som er separat tilgjengelig. Den kan justeres fleksibelt i forskjellige posisjoner, justeres i helning og roteres 360°. Holderen er utstyrt med en uttrekkbar klemme og gir dermed et sikkert hold for nettbrett med BMW Safety Case fra 7 til 13 tommer.

Til produktet
BMW interiør G07 BMW Nettbrettholder PRO til Travel & Comfort-systemet

BMW Safety Case for 11" Apple iPad Pro til Travel & Comfort-systemet.

BMW Safety Case gir optimal beskyttelse for alle 11" Apple iPad™ Pro. Det sorte silikondekselet beskytter nettbrettet mot riper og støt og i forbindelse med den medfølgende skjermfilmen også mot vannsprut. Med den separat tilgjengelige universalholderen til Travel & Comfort-systemet er en fleksibel, komfortabel og kollisjonssikker innfesting i bilen mulig.

Til produktet
BMW interiør U11 BMW kleshenger til Travel & Comfort-systemet

BMW kleshenger til Travel & Comfort-system.

BMW kleshenger gir deg mulighet til å henge klesplagg på forseteryggen. Den festes enkelt og kollisjonssikkert til grunnstativet, som leveres separat, eller til ekstrautstyret “Travel & Comfort”-system. Hotellfunksjonen (vanlig kleshenger) gjør at den også kan brukes utenfor bilen.

Til produktet
BMW interiør U11 BMW vippebord til Travel & Comfort-systemet

BMW vippebord til Travel & Comfort System.

Vippebord i Travel & Comfort-systemet, utstyrt med overlastbeskyttelse, kan enkelt og kollisjonssikkert festes til det separat tilgjengelige grunnstativet eller til ekstrautstyret “Travel & Comfort” på seteryggene til forsetene ved hjelp av en plug-in-kobling. Det kan justeres i høyde og helning og har en koppholder som kan slås ut.

Til produktet
BMW interiør U11 BMW allværsmatter foran

BMW allværs fotmatter foran.

De slitesterke BMW allværsmattene har tilpasset form og høy kant. De beskytter gulvet foran mot fuktighet og skitt. Med den sorte fargen og BMW inskripsjonen passer den perfekt til interiøret.

Til produktet
BMW interiør U11 BMW vendbar bagasjeromsmatte med bagasjefeste

BMW vendbar bagasjeromsmatte med bagasjefeste.

Den skreddersydde BMW vendbare bagasjeromsmatten med bagasjefeste kan brukes fleksibelt. Du kan sikkert feste gjenstander til oversiden av teppet – smuss er knapt synlig ved første øyekast. Baksiden av matten er derimot egnet for transport av våt og skitten last. Den kan lett rengjøres med vann.

Til produktet
BMW interiør G20 BMW Crystal Clarity nøkkeletui

BMW Crystal Clarity nøkkeletui.

BMW nøkkeletuiet av høy kvalitet i nappaskinn med glitrende krystaller forvandler nøkkelen til din BMW til et iøynefallende tilbehør. Alle funksjonsknapper forblir fritt tilgjengelige. Hvis du må ta ut nøkkelen, for eksempel for å bytte batteri, er dette enkelt takket være det praktiske trekkbåndet.

Til produktet
BMW interiør G20 ICE BMW Crystal Clarity låseknapp

BMW Crystal Clarity låseknapp.

Låseknappen Crystal Clarity setter prikken over i-en i kvalitetsinteriøret i ditt kjøretøy. Den innebygde Swarovski-krystallen kan også sees fra utsiden av kjøretøyet og gjør låseknappen til et ekte blikkfang. Kvalitetskomponenten laget av mørkegrå eloksert aluminium kan monteres med bare noen få enkle trinn.

Til produktet
BMW eksteriør U11 ICE BMW takboks 520 sort/titansølv

BMW takboks 520, sort/titansølv.

Den moderne takboksen med sidepanel i titansølv rommer 520 liter. Takboksen passer alle takstativsystemer fra BMW. Den kan åpnes fra begge sider og har trippel sentrallås på begge sider som gir ekstra tyverisikring.

Til produktet
BMW eksteriør G20 BMW takboks 420, sort/titansølv

BMW takboks 420, sort/titansølv.

Den moderne BMW takboksen i sort med sidedeksler i titansølv rommer 420 liter. Takboksen passer alle takstativsystemer fra BMW. Den kan åpnes fra begge sider og har trippel sentrallås på begge sider som gir ekstra tyverisikring.

Til produktet
BMW eksteriør G20 BMW LED-dørprojektorer

BMW LED-dørprojektorer.

De nye BMW LED-dørprojektorene med forbedret projeksjonskvalitet og lange levetid gjør inn- og utstigning til en unik opplevelse. De aktiveres automatisk når dørene åpnes og lyser perfekt opp innstigningsområdet ved å projisere grafikk på bakken ved siden av kjøretøyet. Med utskiftbare motiver kan sjåføren selv bestemme den projiserte grafikken, og kan velge mellom BMW logo og BMW M logo.

Til produktet
BMW eksteriør U11 BMW hekkmontert sykkelstativ Pro 2.0

BMW Pro 2.0 hekkmontert sykkelstativ.

Det bakmonterte BMW sykkelstativet Pro 2.0 er lett og solid og kan lastes med inntil 60 kg. Det er svært enkelt å bruke og har plass til to sykler/E-Bikes (kan utvides med feste for en tredje sykkel). En vippefunksjon gjør at du har enkel tilgang til bagasjerommet.

Til produktet
BMW eksteriør utvidelsessett 3. Sykkel til sykkelstativ Pro 2.0

Utvidelsessett 3. Sykkel til sykkelstativ Pro 2.0.

Det hekkmonterte sykkelstativet Pro 2.0 for tilhengerfestet kan leveres med et BMW utvidelsessett for en tredje sykkel. Transportsystemet består av en ekstra skinne og en festearm som fester rammen på den tredje sykkelen til rammen på den andre.

Til produktet
BMW elektronikk BMW G20 BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro frontkamera

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro frontkamera.

BMW Advanced Car Eye 3.0 består av høykvalitets QHD og full-HD-kameraer som overvåker hva som skjer foran kjøretøyet også når det er parkert. Ved hjelp av intelligent radar- og sensorteknologi oppdager systemet vibrasjoner og uvanlige bevegelser utenfor kjøretøyet og kan skille mellom disse og vanlige bevegelser. Systemet lagrer automatisk hendelsen for å dokumentere mulige ulykker eller (forsøk på) innbrudd.

Til produktet
BMW elektronikk BMW adapterkabel for Apple iPhone/iPod

BMW adapterkabel for Apple iPhone/iPod.

For individuell musikkglede kan kompatible Apple iPod™- eller iPhone™-enheter integreres i kjøretøyet og samtidig lades ved hjelp av BMW adapterkabelen. Styringen skjer via iDrive-styrehjulet, multifunksjonsrattet eller radioen.

Til produktet
BMW elektronikk BMW dobbel USB-lader for type A og C

BMW dobbel-USB-lader for type-A og-C.

Den doble USB-laderen settes i sigarettenneren. Da kan du lade to mobiltelefoner, nettbrett eller liknende samtidig. Den høye ladestrømmen gjør det mulig å f.eks. hurtiglade smarttelefoner og nettbrett.

Til produktet
BMW Pleieprodukter BMW Natural Air Refill Relaxing Ocean

BMW Natural Air Refill Relaxing Ocean.

Med BMW Natural Air Refill med duften Relaxing Ocean kan du nyte en behagelig duftopplevelse i kupéen når som helst under din reise. Duften Relaxing Ocean utstråler en harmoni av beroligende lyder fra havet og forfriskende sitronfasetter. Pakken inneholder tre individuelt innpakkede duftpinner for refill.

BMW Pleieprodukter BMW skjermklut

BMW skjermklut.

Optimal pleie for din kupé: Med den spesialutviklede BMW skjermkluten kan du rengjøre skjermene og høyglansflatene dine fri for riper, striper og lo. Smuss og fingeravtrykk kan fjernes forsiktig selv uten rengjøringsmidler. Visuelt tiltalende: BMW logoen på kluten og den praktiske oppbevaringsposen.

Til produktet
BMW Pleieprodukter BMW spylervæskekonsentrat

BMW spylervæskekonsentrat.

BMW spylervæskekonsentrat er et høykonsentrert tilsetningsmiddel for vindus- og lyktespyleranlegget. Fjerner smuss, insektrester, rester av voks fra vaskeanlegg og oljesøl pålitelig og uten stripedannelse.

Til produktet
BMW Natural Air Start-sett Solid as a rock

BMW NATURAL AIR START-SETT.

Med BMW Natural Air Start-sett kan du nyte en behagelig duftopplevelse i kupéen når som helst under reisen. Settet består av en regulerbar duftholder og en utskiftbar duftpinne med den forfriskende duften Mountain View. Bare fest duftholderen til ventilasjonsgitteret på ditt kjøretøy.

BMW ORIGINALE SOMMERHJUL,-DEKK OG TILBEHØR.

“Mine hjul: klare for sommertid.”

Helt etter din egen smak: Vårt omfattende utvalg av originale BMW komplette sommerhjul kan tilby eksklusive designalternativer i alle størrelser. Dermed får ikke din BMW bare et oppdatert utseende, men får også fordelen av økt videresalgsverdi. Avhengig av hjultype kan du til og med nyte forbedret ytelse gjennom toppmoderne produksjonsmetoder, vektreduksjon og modellspesifikke sikkerhets- og kjøredynamikktester.
BMW Originale sommerhjul og -dekk og tilbehør Kvinne med hund lener seg mot en BMW på stranden
BMW G20 19'' M Performance lettmetallfelg med Y-eke 898 M Frozen Gunmetal Grey, komplett sommerhjulsett

19'' M Performance lettmetallfelg med Y-eke 898 M Frozen Gunmetal Grey, komplett sommerhjulsett.

19" M Performance lettmetallfelger Y-eke 898 M i Frozen Gunmetal Grey holder høy kvalitet og leveres med M Performance-signatur. Komplett sommerhjulsett med dekktrykkontroll og nødkjøringsegenskaper, felgdimensjon 8J x 19 med dekkdimensjon 225/40 R19 93Y XL foran, og 8,5J x 19 med dekkdimensjon 255/35 R19 96Y XL bak.

Til produktet
BMW G20 19'' BMW lettmetallfelg, dobbelteke 793, tofarget (Night Gold, maskinert finish), komplett sommerhjulsett

19" BMW lettmetallfelg, dobbelteke 793, tofarget (Night Gold, maskinert finish), komplett sommerhjulsett.

19” BMW lettmetallfelger dobbelteke 793 i tofarget Night Gold, maskinert finish, i høy kvalitet. Komplett sommerhjulsett med dekktrykkontroll og nødkjøringsegenskaper, felgdimensjon 8J x 19 med dekkdimensjon 225/40 R19 93Y XL RSC foran og 8,5J x 19 med dekkdimensjon 255/35 R19 96Y XL RSC bak.

Til produktet
BMW G20 18" M Performance lettmetallfelg dobbelteke 796 M, matt Jet Black, komplett sommerhjulsett

18" M Performance lettmetallfelg Dobbelteke 796 M, matt dypsort, komplett sommerhjulsett.

18" M Performance lettmetallfelger dobbelteke 796 M i matt dypsort med M-logo i farger holder høy kvalitet. Komplett sommerhjulsett med dekktrykkontroll og nødkjøringsegenskaper, felgdimensjon 7,5J x 18 med dekkdimensjon 225/45 R18 95Y foran, og 8,5J x 18 med dekkdimensjon 255/40 R18 99Y bak.

Til produktet
BMW U11 21" M Performance lettmetallfelg dobbelteke 877 M tofarget (Jet Black, maskinert finish), komplett sommerhjulsett

21" M Performance lettmetallfelg, dobbelteke 877 M, tofarget (Jet Black, maskinert finish), komplett sommerhjulsett.

Høykvalitets 21" M Performance lettmetallfelger dobbelteke 877 M i tofarget Jet Black uni har en maskinert finish. Komplett sommerhjulsett med dekktrykkontroll, felgdimensjon 8J x 21 med dekkdimensjon 245/35 R21 96Y XL.

BMW G70 20" M Performance lettmetallfelg Y-eke 911 M, matt Jet Black, komplett sommerhjulsett

20" M Performance lettmetallfelg Y-eke 911 M i matt Jet Black, komplett sommerhjulsett.

20" M Performance høykvalitets lettmetallfelger dobbelteke Y-eke 911 M er utført i matt Jet Black. Komplett sommerhjulsett med dekktrykkontroll, felgdimensjon 9J x 20 med dekkdimensjon 255/45 R20 105Y XL foran, og 10,5J x 20 med dekkdimensjon 285/40 R20 108Y XL bak.

Til produktet
BMW hjul- og dekktilbehør, BMW fast navkapsel.

BMW fast senterkopp.

Den faste navkapselen består av BMW logoen, som ikke roterer med hjulet, men blir stående vannrett. Senterkoppen passer alle BMW lettmetallfelger med en hullsirkeldiameter på 112 mm.

Til produktet
BMW hjul- og dekktilbehør M Performance dekkposer.

M Performance dekkposer.

Eksklusiv motorsportsfølelse i garasjen: M Performance-dekkposene beskytter deg og bilen mot skitt. Forsterkede håndtak gjør det enklere å flytte hjulene. Spesiell merking hjelper deg å holde orden på hjulenes plassering på bilen. I sportslig M Performance-design.

Til produktet
BMW hjul- og dekktilbehør, BMW ventilhetter med logo

BMW ventilhetter med logo.

BMW ventilhetter i aluminium holder høy kvalitet og beskytter RDC-ventilene i aluminium mot skitt og fuktighet. Samtidig forbedrer de dekkets utseende. Settet består av fire ventilhetter. Med BMW logo.

Til produktet
BMW hjul- og dekktilbehør, BMW ventilhetter med M-logo

BMW ventilhetter med M-logo.

BMW ventilhetter i aluminium holder høy kvalitet og beskytter RDC-ventilene i aluminium mot skitt og fuktighet. Samtidig forbedrer de dekkets utseende. Settet består av fire ventilhetter. Med M-logo.

Til produktet
BMW hjul- og dekkservice BMW X1 U11 med to personer på et BMW kjøretøy i bakgrunnen med sol

BMW FELG- OG DEKKSERVICE.

Her skifter vi ikke bare sommer- og vinterdekk, vi sjekker også mønsterdybden og bremsene. Ved skifte av dekk og felger (inkludert balansering) får du mye for pengene. Grundig kontroll og vedlikehold utføres av kompetente fagfolk. Vi tilbyr korrekt oppbevaring av hjulene (inkludert vask og balansering) og sparer deg dermed for ekstra jobb og oppbevaringsplass.

ORIGINALTILBEHØR BMW CHARGING.

“Full av sommerfølelser: min roadtrip.”

Hvis du vil være klar for sommeren, bør din BMW ikke bare være utstyrt med tilbehør, men også være fulladet. Finn ut om vårt originale BMW ladetilbehør, som er perfekt tilpasset behovene til din elektriske bil. Slik gjør du den til din sommer.

Les mer
BMW Charging Originaltilbehør BMW G20 BMW Wallbox

BMW Wallbox.

Bensinstasjonen for ditt hjem. Med den fast installerte BMW Wallbox kan din BMW lades raskt, pålitelig og komfortabelt med opptil 22 kW. Det er også mulighet for å administrere tilgangen til BMW Wallbox ved hjelp av My BMW appen.

Les mer
BMW Charging Originaltilbehør BMW G20 BMW Flexible Fast Charger Start-sett

BMW Flexible Fast Charger Start-sett.

BMW Flexible Fast Charger er en mobil hjemmelader for alle elektriske biler. Med dette settet oppnås en maksimal ladeeffekt på opptil 2,3 kW (type E+F, Schuko, 10 A) ved bruk av vanlig stikkontakt. Hurtiglading er mulig med ekstra adapterkabler som kan brukes til lading fra industrielle stikkontakter med opptil 11 kW.

Les mer
BMW Charging Originaltilbehør BMW U11 BMW Ladekabel (Mode 3, 1-fase)

BMW Ladekabel (Mode 3, 1-fase).

BMW Ladekabelen er 5 meter lang og gir enkel og rask lading på offentlige ladestasjoner som støtter mode 3. BMW elektro- og hybridkjøretøy kan dermed lades enfaset, betydelig raskere enn med standard ladekabel som følger med. Støpslet har ECE-standard, dermed kan den brukes i hele Europa.

Les mer

BMW M PERFORMANCE PARTS FOR VÅREN OG SOMMEREN.

“Mine spesielle sommerdetaljer.”

Det er din sommer og din tid til å skinne. Med BMW M Performance Parts[1] gir du din BMW maksimal individualitet og ekte racingkarakter. Gjør din BMW til et blikkfang og gjør denne sommeren til din sommer – uten kompromisser.

Les mer
BMW M Performance Parts BMW G87 M Performance frontsplitter i karbonfiber venstre

M Performance frontsplitter i karbonfiber venstre.

Sett en kraftig standard: M Performance frontsplitter i karbonfiber fremhever utseendet til kjøretøyet på en spesielt eksklusiv måte.

Les mer
BMW M Performance Parts BMW G87 M Performance eksosanlegg titan

M Performance eksosanlegg titan.

M Performance eksosanlegg begeistrer med kompromissløs motorsportlyd. Lyddemperen og den sportslige enderørsdeksel-modulen består utelukkende av titan, som også brukes innen motorsporten.

Les mer
BMW M Performance Parts BMW G87 M Performance sideskjørtforlengelse i karbonfiber høyre

M Performance sideskjørtforlengelse i karbonfiber høyre.

Dynamisk eleganse møter individuell sportslighet. M Performance sideskjørtforlengelse i karbonfiber forsterker på en markant måte det sportslige utseendet til kjøretøyet. Det har svært lav vekt, høy stabilitet og perfekt passform.

Les mer
BMW M Performance Parts BMW G87 M Performance ratt Pro

M Performance ratt Pro.

En rund sak med hjørner og kanter: M Performance Pro-rattet skaper ekte motorsportstemning i kupéen. Den imponerer med sin markante form og et ekstremt markant grepsområde av Alcantara – for en mer direkte styrefølelse. Med motorsport-markering i lyseblått skinn.

Les mer

BMW SERVICE.

HELE TILBUDET FRA BMW SERVICEPARTNER.

BMW Service BMW medarbeider gir råd til kunde

For mer bekymringsløs kjøreglede, bli kjent med våre andre attraktive servicetilbud og finn akkurat den servicen som passer best til din BMW modell og dine individuelle behov.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW Service Inclusive BMW G26 Mann står på steinkant med BMW i bakgrunnen

Skreddersydde tilbud på langsiktige vedlikeholdstjenester til fastpris.

BMW SERVICE 5+.

BMW Service 5+ BMW X2 G05 Mann og kvinne står ved siden av en BMW på en garasjeoppkjørsel

Attraktive tilbud for BMW modeller som er fem år eller eldre.

My BMW App.

My BMW App BMW iX i20 Kvinne går foran en BMW med smarttelefon i hånden

Du kan også administrere vedlikeholds- og serviceterminer raskt og enkelt via My BMW appen.

BMW vår- og sommertilbehør BMW kjøretøy foran bygning med BMW servicerådgivning

BMW SERVICE.

Hos ditt BMW Serviceverksted er du og din BMW i de beste hender. Fra de langsiktige servicepakkene fra BMW Service Inclusive via de attraktive komplettprisene fra BMW Service 5+ til våre kontaktløse tjenester eller original BMW motorolje og mange andre individuelle tjenester, vi har alltid den optimale løsningen for deg – for hver BMW modell, for ditt individuelle behov og for mange bekymringsløse kilometer som ligger foran deg.

SPØRSMÅL OM DEKK? VI HAR SVARET.

  • Hvilket dekktrykk er riktig?
  • Når og hvor ofte må jeg kontrollere dekktrykket?
  • Hva er BMW godkjente dekk med stjernemerking?
  • Hvordan finner jeg riktige dekk til kjøretøyet?
  • Når er det på tide med sommerdekk?
  • Skal jeg beholde eller bytte dekkene?