BMW vår- og sommertilbehør BMW-kjøretøy foran sjø- og fjellandskap

BMW ORIGINALTILBEHØR FOR VÅR - OG SOMMERSESONGEN.

#whateverhappens. BMW Originaltilbehør for vår og sommer.

BMW Originaltilbehør for vår - og sommersesongen.#whateverhappens. BMW Originaltilbehør for vår og sommer.

Gjør den til din sommer. Med originalt BMW tilbehør, sommerhjul og dekk, BMW Service og BMW Charging.

Sommeren er her, og med solskinnet kommer nye muligheter til å utforske landskapet. Den venter bare på å bli oppdaget av deg. Nyt veien med sine kurver, den friske luften og utsikten over landskapet med originalt BMW-tilbehør. BMW hjul og dekk sikrer en optimal kjøreopplevelse, som sammen med BMW Service og BMW Charging vil veilede deg trygt til dine sommerdestinasjoner. Fordi hvert øyeblikk om sommeren bør nytes fullt ut uten avbrudd, slik at du kan gjøre den til din sommer.

Les mer

ER DU GIRA PÅ BILFERIE I NORGE I SOMMER?

Bilferie i Norge

Vi har samlet de tipsene du trenger for å gjøre den så bekvem og sikker som mulig, og for at du skal kunne nyte den mer enn noen gang.

BMW SOMMERTILBEHØR.

"Vi er alltid klare for sola."

Hvis du vil gjøre det til din sommer, bør du være godt forberedt. Planlegg turen og ha nok lagringsplass for utstyret til din favoritt sommeraktivitet. Nyt vårt store utvalg av BMW Orginaltilbehør for interiør og eksteriør, slik at din BMW passer perfekt for din sommerferie.  

BMW vår- og sommertilbehør Mann sitter i en BMW med åpen dør
BMW vår- og sommertilbehør, BMW allværsmatter foran

BMW allværs fotmatter foran

De slitesterke BMW allværsmattene har tilpasset form og høy kant og attraktivt design beskytter gulvet foran mot fuktighet og skitt. De leveres i sort med høyverdig dekor i rustfritt stål.
Til produktet
BMW vår- og sommertilbehør, BMW veske for seteryggen

BMW veske for seterygg, antrasitt/blå.

Perfekt til kjøreturer med barn. Den er laget av et vaskbart materiale og festes på forseteryggen. Diverse rom med lukking og en separat flaskeholder gir god plass til ting du trenger på reisen. Du kan enkelt brette sammen og ta med deg vesken.
Til produktet
BMW vår- og sommertilbehør BMW sikkerhetsetui til 11” Apple iPad Pro™ for Travel & Comfort-system.

BMW sikkerhetsetui til 11” Apple iPad Pro™ for Travel & Comfort-system.

BMW sikkerhetsetuiet gir optimal beskyttelse for alle 11" Apple iPad™ Pro. Det sorte silikondekselet beskytter nettbrettet mot riper og støt, og i forbindelse med den medfølgende skjermfilmen også mot vannsprut. Med den separat tilgjengelige universalholderen til Travel & Comfort System er en fleksibel, komfortabel og kollisjonssikker innfesting i bilen mulig. *Også tilgjengelig for 7,9” Apple iPad mini 4, 10,5” Apple iPad Pro, 9,7” Apple iPad Air 1, 9,7” Apple iPad Air 2, 9,7” Apple iPad Pro, 9, 7” Samsung Galaxy Tab A, 9.7” Samsung Galaxy Tab S2.
Til produktet
BMW kleshenger til Travel & Comfort-systemet

BMW kleshenger for Travel & Comfort-system.

BMW kleshenger gir deg mulighet til å henge klesplagg på forseteryggen. Den festes enkelt og kollisjonssikkert til grunnstativet, som leveres separat, eller til ekstrautstyret “Travel & Comfort”-system. Hotellfunksjonen (vanlig kleshenger) gjør at den også kan brukes utenfor bilen.
Til produktet
BMW vår- og sommertilbehør BMW bagasjeromsmatte

BMW bagasjeromsmatte.

Den tilpassede BMW bagasjeromsmatten beskytter bagasjerommet effektivt mot skitt og fuktighet. Dette sikres av høye kanter og en utmerket kvalitet på det slitesterke, sklisikre og vannavvisende materialet. I sort utførelse og med en elegant design passer matten perfekt inn i bagasjerommets interiør. Et dekor i rustfritt stål med høy kvalitet med BMW-logo setter et ekstra høydepunkt. Form-matten understreker kjøretøyets individuelle karakter og optisk perfekt tilpasset med de separat tilgjengelige BMW allværsmattene.
Til produktet
BMW vår - og sommertilbehør, BMW takboks 420, sort/titansølv.

BMW takboks 420, sort/titansølv.

Den moderne, låsbare BMW takboksen i sort rommer 420 liter med ekstra lagringsplass. Den romslige takboksen er enkel å montere på takstativet og passer alle takstativsystemer fra BMW. Begge deler av boksen er av slagfast, UV-bestandig ABS-plast. Den kan åpnes fra begge sider slik at den er lett å laste, og åpningssystemet har trippel sentrallås som gir ekstra tyverisikring. Takboksen veier 19 kg, og tilfredsstiller BMWs høye sikkerhetsstandarder for kollisjonsegenskaper, driftssikkerhet og levetid.
Til produktet
BMW vår- og sommertilbehør, BMW takstativ

BMW takstativ.

Det multifunksjonelle takstativsystemet kan kombineres med alle takstativ og takbokser fra BMW. Det er svært lett å feste, og den stabile konstruksjonen og låssystemet med tyverisikring tilfredsstiller høyeste kvalitets- og sikkerhetskrav. Takket være det BMW-spesifikke designet er takstativet også perfekt tilpasset bilen.
Til produktet
BMW vår- og sommertilbehør, BMW sykkelstativ Pro 2.0

BMW Pro 2.0 hekkmontert sykkelstativ.

BMW sykkelstativ Pro 2.0 ble utviklet for sikker transport av to sykler/e-bikes på kulehodet på BMW tilhengerfeste. Det lette, men stabile bæresystemet med sin stål-aluminiumskonstruksjon kan belastes med maksimalt 60 kg og gir plass til hjul med en akselavstand på opptil 130 cm Takket være enhånds betjening av kulehodesystemet, avtakbare holdearmer og innfesting av hjulene ved hjelp av et skrallesystem, overbeviser sykkelstativet med spesielt enkel håndtering. Den nedfellbare funksjonen til stativet gir når som helst enkel tilgang til bagasjerommet. Samtidig oppfyller Pro 2.0 sykkelstativ de høyeste sikkerhetskravene og kan foldes kompakt sammen når det ikke er i bruk. Utvidelse for en tredje sykkel og en transportveske kan også leveres. Dette gjør sykkelstativet til den perfekte følgesvenn, f.eks. for ferieturer eller korte turer med BMW-modellene.
Til produktet
BMW vår- og sommertilbehør, BMW utvidelsessett 3. Sykkel til sykkelstativ Pro 2.0

BMW utvidelsessett 3. Sykkel til sykkelstativ Pro 2.0.

Det hekkmonterte sykkelstativet Pro 2.0 for tilhengerfestet kan leveres med et BMW utvidelsessett for en tredje sykkel. Transportsystemet består av en ekstra skinne og en festearm som fester rammen på den tredje sykkelen til rammen på den andre.
Til produktet
BMW Spring Summer Accessories BMW adapter cable for Apple iPhone/iPod™

BMW-adapterkabel for Apple iPhone/iPod™.

Den robuste BMW-adapterkabelen med helmetallplugger gjør det mulig å oppleve individuell musikkglede i bilen. Ved hjelp av adapteren kan du koble en kompatibel Apple iPod™ eller iPhone™ til bilen og samtidig lade den. Dermed kan du med USB-adapteren spille av musikk som er lagret på enheten, over bilens høyttalere. Du styrer de eksterne musikkildene med iDrive-multikontrollen, multifunksjonstastene på rattet eller radioen.
Til produktet
BMW vår- og sommertilbehør BMW Advanced Car Eye 3.0

BMW Advanced Car Eye 3.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 består av et QHD-kamera i høy kvalitet som filmer hendelser foran og bak bilen også når den står parkert. Ved risting utenfor bilen tar systemet automatisk opp hendelsen og dokumenterer på den måten mulige ulykker eller innbrudd(sforsøk).
Til produktet
BMW vår- og sommertilbehør BMW dobbel USB-lader for type A og C

BMW dobbel-USB-lader for type-A og-C.

Den doble USB-laderen settes i sigarettenneren. Da kan du lade to mobiltelefoner, nettbrett eller liknende samtidig. Den høye ladestrømmen på opptil 2 x 3 ampere med en maksimal effekt på 2 x 18 watt gir ekstremt rask lading. Den integrerte elektronikken hindrer overoppheting. Ladeteknologien som leverer strømmen, gjør at type C USB-porten har flere profiler som finner mulige strømstyrker og spenninger sammen med enheten. Denne teknologien legger til rette for best mulig lading samtidig som den beskytter batteriet.
Til produktet
BMW vår- og sommertilbehør, BMW trådløs ladestasjon, universal.

BMW trådløs ladestasjon, universal.

Lad trådløst når som helst og hvor som helst. Med BMW Universal trådløs ladestasjon kan du enkelt lade smarttelefonen uten ladekabel i bilen. Samtidig oppbevares telefonen sikkert. Spesielt smart: Du kan også ta ut den integrerte Powerbank og bruke den til trådløs lading utenfor bilen.
Til produktet
BMW vår- og sommertilbehør vindusrens med organisk ingefærekstrakt

BMW VINDUSRENS MED ORGANISK INGEFÆREKSTRAKT.

BMW vindusrens med organisk ingefærekstrakt er del av den bærekraftige pleieserien Pure Care inspired by BMW i. Den inneholder naturprodukter og fjerner effektivt belegg og inngrodd skitt fra glassflater og vinduer.

BMW GODKJENTE SOMMERHJUL OG TILBEHØR.

“Mine hjul: klare for sommertid.”

Helt etter din egen smak: Vårt omfattende utvalg av BMW komplette sommerhjul kan tilby eksklusive designalternativer i alle størrelser. Dermed får ikke din BMW bare et oppdatert utseende, men får også fordelen av økt videresalgsverdi. Du får også forbedret ytelse for hjulene: Med topp moderne produksjonsmetoder, vektreduksjon og modellspesifikke sikkerhets- og kjøredynamikktester er du alltid på livets solside.
BMW vår- og sommertilbehør Mann med hund lener seg mot en BMW
20" Lettmetallfelg M Stjerneeke 748 M, matt dypsort, komplett sommerhjulsett

20" Stjerneeke 748 M.

20" M lettmetallfelger Stjerneeke 748 M i matt dypsort med M-logo i farger holder høy kvalitet. Komplett RDC-sommerhjulsett med nødkjøringsegenskaper, felgdimensjon 9J x 20 med dekkdimensjon 275/45 R20 110Y XL RSC foran og 10,5J x 20 med dekkdimensjon 305/40 R20 112Y XL RSC bak.
Til produktet
22" M Performance lettmetallfelg Stjerneeke 749 M tofarget

22" M Performance Stjerneeke 749 M.

22" M Performance lettmetallfelger Stjerneeke 749 M i tofarget dypsort med maskinert finish er optimert for lavest mulig vekt. Kvalitetsfelgene har frest M Performance-signatur og M-logo i farger. Komplett RDC-sommerhjulsett, Felgdimensjon 9,5J x 22 med dekkdimensjon 275/35 R22 104Y XL foran og 10,5J x 22 med dekkdimensjon 315/30 R22 107Y XL bak.
Til produktet
21" M lettmetallfelg Y-eke 741 M, tofarget finish (Night Gold/maskinert), komplett sommerhjulsett

21" M Y-eke 741 M i tofarget design.

De elegante 21” M lettmetallfelgene Y-eke 741 M i tofarget Night Gold, maskinert finish med eksklusivt design sørger for et individuelt og ekstravagant utseende. Komplett sommerhjulsett med dekktrykkontroll og nødkjøringsegenskaper. Felgdimensjon 9,5J x 21 med dekkdimensjon 275/40 R21 107Y XL RSC foran og 10,5J x 21 med dekkdimensjon 315/35 R21 111Y XL RSC bak.
Til produktet
19'' M Performance lettmetallfelg med Y-eke 898 M Frozen Gunmetal Grey, komplett sommerhjulsett

19" M Performance V-eke 898 M.

20" M Performance lettmetallfelger Y-eke 898 M i Frozen Gunmetal Grey holder høy kvalitet og leveres med M Performance-signatur. Komplett sommerhjulsett med dekktrykkontroll, felgdimensjon 8J x 19 med dekkdimensjon 225/40 R19 93Y XL foran og 8,5J x 19 med dekkdimensjon 255/35 R19 96Y XL bak.
Til produktet
18" M Performance Dobbelteke 796 M, matt dypsort, komplett sommerhjulsett

18" M Performance Dobbelteke 796 M, matt dypsort.

18" M Performance lettmetallfelger dobbelteke 796 M i matt dypsort med M-logo i farger holder høy kvalitet. RDC komplett sommerhjulsett med nødkjøringsegenskaper. felgdimensjon 7,5J x 18 med dekkdimensjon 225/45 R18 95Y RSC foran og 8,5J x 18 med dekkdimensjon 255/40 R18 99Y RSC bak.
Til produktet
19" BMW lettmetallfelg Dobbelteke 793, tofarget Night Gold

19" BMW lettmetallfelg Dobbelteke 793, tofarget Night Gold

19''' lettmetallfelger Dobbelteke 793 i tofarget Night Gold, maskinert finish, i høy kvalitet. Komplett sommerhjulsett med dekktrykkontroll og nødkjøringsegenskaper, felgdimensjon 8J x 19 med dekkdimensjon 225/40 R19 93Y XL RSC foran og 8,5J x 19 med dekkdimensjon 255/35 R19 96Y XL RSC bak.
Til produktet
BMW hjul- og dekktilbehør, BMW fast navkapsel.

BMW fast navkapsel.

Den faste navkapselen består av BMW-logoen, som ikke roterer med hjulet, men blir stående vannrett. Navkapselen passer alle BMW lettmetallfelger med en hullsirkeldiameter på 112 mm.
Til produktet
BMW hjul- og dekktilbehør, BMW ventilhetter med logo

BMW ventilhetter med logo.

BMW ventilhetter i aluminium holder høy kvalitet og beskytter RDC-ventilene i aluminium mot skitt og fuktighet. Samtidig forbedrer de dekkets utseende. Settet består av fire ventilhetter. Med BMW-logo.
Til produktet
BMW hjul- og dekktilbehør, BMW ventilhetter med M-logo

BMW ventilhetter med M-logo.

BMW ventilhetter i aluminium holder høy kvalitet og beskytter RDC-ventilene i aluminium mot skitt og fuktighet. Samtidig forbedrer de dekkets utseende. Settet består av fire ventilhetter. Med M-logo.
Til produktet
BMW hjul- og dekktilbehør M Performance dekkposer.

M Performance dekkposer.

Eksklusiv motorsportsfølelse i garasjen: M Performance-dekkposene beskytter deg og bilen mot skitt. Forsterkede håndtak gjør det enklere å flytte hjulene. Spesiell merking hjelper deg å holde orden på hjulenes plassering på bilen. Posene er raske og enkle å montere og er utført i det markante M Performance-designet. Både sommer- og vinterhjul er pakket trygt og på en sportslig og eksklusiv måte frem til neste hjulbytte.
Til produktet
BMW vår- og sommertilbehør Mann løper ved en BMW foran et fjellandskap

BMW HJUL-/ DEKKSERVICE.

Finn riktige dekk til neste kjøretur. Våre eksperter bytter sommerdekkene dine og kontrollerer dekktrykket – og du får mye for pengene.

ORIGINALTILBEHØR BMW CHARGING.

“Full av sommerfølelser: min roadtrip."

Hvis du vil være klar for sommeren, bør din BMW ikke bare være utstyrt med tilbehør, men også være fulladet. Finn ut om vårt BMW ladetilbehør, som er perfekt tilpasset behovene til din elektriske bil. Slik gjør du den til din sommer.

Les mer
BMW ladeprodukter BMW ladekabel, 5 m for offentlige ladestasjoner

BMW ladekabel, 5 m for offentlige ladestasjoner.

Ladekabelen er 5 meter lang og gir enkel og rask lading på offentlige ladestasjoner som støtter mode 3. BMWs elbiler og hybridmodeller kan lades merkbart raskere med en-faset lading enn med standard ladekabelen som følger med bilen. Støpslet har ECE-standard, dermed kan den brukes i hele Europa. Kabelen er perfekt tilpasset utformingen av BMW Wallbox og oppfyller de høye BMW-kvalitetsstandardene. De sølvbelagte og korrosjonsbestandige kontaktene sørger for optimal strømoverføring og lang levetid.

Les mer
BMW ladeprodukter BMW Wallbox

BMW Wallbox

Bensinstasjonen for ditt hjem. Med den fast installerte BMW Wallbox* kan din BMW lades raskt, pålitelig og komfortabelt med opptil 22 kW. I tillegg til sine plassbesparende, kompakte dimensjoner i BMW-design, tilbyr BMW Wallbox også praktisk kabeladministrasjon inklusive kontakt og veggholder. Det er også mulighet for å administrere tilgangen til BMW Wallbox ved hjelp av My BMW-appen. Gjeldende status for BMW Wallbox kan når som helst kontrolleres via statusvisningen. Den integrerte registreringen av jordfeilstrøm og en service-app muliggjør enkel og billig installasjon.

 

*Kan bestilles fra juni 2022.

Les mer
BMW ladeprodukter BMW Flexible Fast Charger

BMW Flexible Fast Charger.

BMW Flexible Fast Charger er en mobil hjemmelader for alle elektriske biler. Med dette settet oppnås en maksimal ladeeffekt på opptil 2,3 kW (type E + F (CEE 7/7), Schuko, 10 A) ved bruk av vanlig stikkontakt. Hurtiglading er mulig med ekstra adapterkabler som kan brukes til lading fra industrielle stikkontakter med opptil 11 kW. Den fleksible hurtigladeren justerer alltid ladeeffekten automatisk til den valgte strømkilden og slår seg av automatisk i tilfelle strømfeil eller overoppheting. De kompakte dimensjonene, den seks meter lange ladekabelen og den vanntette utførelsen gjør den til den perfekte følgesvenn i alle henseender. Hjemme, takket være veggbraketten som leveres som ekstrautstyr, kan den gjøres om til en mobil Wallbox med et enkelt håndgrep. Kan brukes i følgende land: Østerrike, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Tsjekkia, Estland, Tyskland, Hellas, Ungarn, Italia, Latvia, Litauen, Luxembourg, Nederland, Polen, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spania, Sverige og Tyrkia.

Les mer

BMW M PERFORMANCE PARTS FOR VÅREN OG SOMMEREN.

“Mine spesielle sommerdetaljer.”

Det er din sommer og din tid til å skinne. Med BMW M Performance Parts har du muligheten til å gi din BMW maksimal individualitet og ekte racingkarakter. Gjør din BMW til et blikkfang og gjør denne sommeren til din sommer – uten kompromisser.

Les mer
BMW M Performance Parts 20" M lettmetallfelg Stjerneeke 748 M i matt dypsort

20” M lettmetallfelg Stjerneeke 748 M matt dypsort.

20" M lettmetallfelger Stjerneeke 748 M i matt dypsort med M-logo i farger holder høy kvalitet. Komplett RDC-sommerhjulsett med nødkjøringsegenskaper, felgdimensjon 9J x 20 med dekkdimensjon 275/45 R20 110Y XL RSC foran og 10,5J x 20 med dekkdimensjon 305/40 R20 112Y XL RSC bak.

Les mer
BMW M Performance Parts M Performance dekorgrill i karbon

BMW M Performance dekorgrill i karbonfiber.

Viser karakter: Rammen til M Performance dekorgrillen er av karbonfiber som er laget i en avansert prosess, dekorribbene er av svært robust plast. Det sportslige designelementet gir bilen et unikt utseende.

Les mer
BMW M Performance Parts M Performance gulvmatter

BMW M Performance gulvmatter.

Gulvmattene har flott design, og ligger stødig på plass: M Performance gulvmatter setter et individuelt og sportslig preg på kupeen. Mattene har M-logo og M Performance-logo. Kanter i skinnfinish med dekorsøm i kontrastfarger og et innsydd bånd i M-farger runder av kvalitetsdesignen.

Les mer
BMW M Performance Parts M Performance sidespeilhus i karbon

BMW M Performance sidespeilhus i karbonfiber.

Håndverk av høy kvalitet i karbonfiber: Markante sidespeilhus understreker kjøretøyets avanserte teknologi. Det dynamiske designet gir bilen et ekstra sportslig preg.

Les mer
BMW M Performance Parts M Performance fremre luftinntaksdeksler i karbon

BMW M Performance fremre luftinntaksdeksler i karbon

Pust dypt inn: Luftinntaksdeksler i karbon setter et markant motorsportspreg på bilens front. Designen understreker bilens eksklusive og sportslige utseende. Dekslene er perfekt tilpasset støtfangerdesignen og andre utvendige karbonfiberkomponenter.

Les mer
BMW M Performance Parts M Performance klistremerker

BMW M Performance klistremerker.

M Performance-klistremerker er perfekt tilpasset foliering på sideskjørtet i Frozen Black eller sideskjørtet i høyglanset sort. Den gir et ekstra visuelt høydepunkt og forsterker bilens individuelle utseende sett fra siden.

Les mer

BMW SERVICE.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW vår- og sommertilbehør Mann lener seg mot en BMW foran et fjellandskap

Skriv under én gang. Spar i lang tid. Med BMW Service Inclusive. Du sparer mye penger med vår servicepakke til en attraktiv rate. Vår attraktive servicepakke omfatter alle originale BMW Services til en fast rate og tilby store besparelser sammenlignet med å betale for enkelttjenester.

BMW TELESERVICES.

BMW vår- og sommertilbehør Kvinne sitter på en brygge og ser på smarttelefonen sin

Med BMW Teleservices drar du nytte av svært god sikkerhet og komfort hva gjelder servicespørsmål. Alt fra mindre vedlikeholdsarbeid til rask hjelp ved uhell og havari – takket være BMW TeleServices og BMW ConnectedDrive trenger du ikke å gjøre mye for å alltid få riktig hjelp til rett tid. Din BMW registrerer behovet automatisk og overfører alle relevante kjøretøydata til våre spesialister. Dermed innledes alltid rette tiltak.

CONTACTLESS BMW SERVICE.

BMW vår- og sommertilbehør Mann sitter i en BMW og ser på smarttelefonen sin

Alltid, uansett hvor du er: Mange BMW Services kan du enkelt bestille på nett. Da får du mer tid til det som faktisk betyr noe.

BMW VALUE SERVICE.

BMW vår- og sommertilbehør Menn sitter på en brygge og ser på hverandre

Dette kan du stole på: BMW Value Service. Det være seg bremsene, oljen eller mikrofilteret, én ting står klart: Med BMW Value Service omfattes delene og arbeidstiden av én attraktiv og transparent pris. Dette førsteklasses tilbudet gjelder for alle BMW modeller fra fem år og eldre – for jo eldre kjøretøyet ditt er, desto mer lønner servicevilkårene våre seg.

BMW vår- og sommertilbehør BMW-kjøretøy foran bygning med BMW servicerådgivning

BMW SERVICE.

Hos din BMW servicepartner er du og din BMW i de beste hender. Fra de langsiktige servicepakkene fra BMW Service Inclusive via de attraktive komplettprisene fra BMW Value Service til våre kontaktløse tjenester eller original BMW motorolje og mange andre individuelle tjenester, vi har alltid den optimale løsningen for deg – for hver BMW-modell, for ditt individuelle behov og for mange bekymringsløse kilometer som ligger foran deg.

SPØRSMÅL OM DEKK? VI HAR SVARET.

  • Hvilket dekktrykk er riktig?
  • Når og hvor ofte må jeg kontrollere dekktrykket?
  • Hva er BMW dekk med stjernemerking?
  • Hvordan finner jeg riktige dekk til kjøretøyet?
  • Når er det på tide med sommerdekk?
  • Skal jeg beholde eller bytte dekkene?