BMW The Rings.

THE RINGS OF INFINITE JOY.

En historie om kjærligheten til mennesker – og biler.

THE RINGS OF INFINITE JOY.En historie om kjærligheten til mennesker – og biler.

MED MÅLET OM Å FORANDRE KJØREGLEDE TIL NYE FORMER.

BMW har sammen med smykkedesigner Cornelia Webb designet eksklusive forlovelsesringer laget av smeltede BMW-pedaler. Tidligere i år fikk ulike par rundt om i Norden muligheten til å vinne ringene og i tillegg overraske partneren med et frieri i Stockholm.

 

Les mer

SIRKULÆR DESIGN BLE KILDEN TIL INSPIRASJON.

For å symbolisere hvordan materialer kan brukes om og om igjen, er ringene designet med utgangspunkt i uendelighetstegnet. Tegnet er foldet sammen, noe som betyr at hver ring er to ringer i en.

 

“Ringene er, akkurat som ekteskapet, ikke en rett vei. De er organiske i formen for å symbolisere endring og samspill. Med designet vil jeg også fremheve hvordan resirkulering kan la materialer og energi vare evig. En evighet som ideen om ekteskap også symboliserer”, sier Cornelia Webb.

Les mer
Kai Langer
“Cornelia deler vårt syn på viktigheten av sirkulær design, så det føles fantastisk å kunne vise sammen med en så fremtredende designer hvordan gamle bildeler kan få et helt nytt liv.”
Maria Gustafsson, bærekraftsjef BMW Northern Europe
Hållbarhet och nöje

MOTIVERE MED KJÆRLIGHETSERKLÆRING.

Interessen for å fri til noen med disse unike ringene var enorm. For å få sjansen til å vinne ba vi mennesker sende oss kjærlighetserklæringer i form av et frieri til sin partner. 

 

I tillegg til ringene fikk de heldige vinnerne en frieriseremoni, overnatting og reise til og fra Stockholm.

Les mer

SÅ HVORDAN GIKK DET?

Det var med nervøs stemme at våre par endelig hadde muligheten til å stille det største spørsmålet av dem alle: Vil du gifte deg med meg? 

Svaret?

JA!

Les mer
Njuren

ET SAMARBEID SOM BRYTER NORMER OG BANER VEI FOR FREMTIDEN.

Cornelia Webb sier selv at hun ble overrasket og glad for at en bilprodusent ønsket å gjøre et designsamarbeid innen bærekraft:

 

“Etter en liten undersøkelse viste det seg at BMW har en seriøs og gjennomtenkt sirkulær tilnærming. Jorden har ikke uendelige ressurser og vi må bli flinkere til å bruke det som allerede er utvunnet. Her spiller design en viktig rolle for å vise at det er mulig, og hvis vi samarbeider på tvers av industrigrenser kan en livssyklus som avsluttes ved førsteinntrykket ta fart igjen, men i en ny form”.

Les mer
BMW The Rings

BMW NYHETSBREV.

Registrer deg for vårt nyhetsbrev og motta siste nytt fra BMW Norge med informasjon om modeller, produkter og events.

Les mer
BMW Stories

BMW STORIES.

Les historiene og bli kjent med BMW.
bilferie i Norge

ER DU GIRA PÅ BILFERIE I NORGE I SOMMER?

Vi har samlet de tipsene du trenger for å gjøre den så bekvem og sikker som mulig, og for at du skal kunne nyte den mer enn noen gang.
BMW i Design.

BMW i DESIGN.

Sjefsdesigner Kai Langer forteller om hvordan BMW i4 og andre i-modeller kjennetegnes av designkonseptet BMW i Design.