bmwreporter

#BMWreporter

Opplev og del ren elektrisk kjøreglede

Vi i BMW vil at flest mulig skal få oppleve våre biler og ren kjøreglede. Til dette søker vi nå #BMWreportere og du kan bli en av dem! Vi søker nå tre personer til en 10 dager lang elektrisk kjøreopplevelse med nye BMW i3. Du må like å inspirere andre, være på sosiale medier og ha en formidlingsglede som du ønsker å bruke sammen med BMW.

Reporterne får låne en bil i 10 dager, og konkurrerer om å lage de kuleste og mest kreative innleggene til sine egne sosiale medier-profiler.

Vinneren av konkurransen får den nye BMW i3 i 6 måneder.
 

Les mer
#BMWreporter Opplev og del ren elektrisk kjøreglede

Om konkurransen

i3

Konseptet bygger på ekte engasjement og formidlingsglede, og BMW betaler ikke for din deltakelse. Det er avgjørende at du har en egen motivasjon for å kjøre og formidle historier om en av BMWs ledende premiummodeller – nye BMW i3.
Du har naturligvis full redaksjonell frihet og kan rapportere og formidle akkurat slik du ønsker. Vi forventer heller ikke at du skal ha kunnskap om bil, alle våre reportere vil få en grundig gjennomgang av BMW i3 slik at man får utnyttet den til det fulle. Vi ønsker at "vanlige" bilister med god formidlingsevne kan fortelle sine egne historier – på sin måte. Mens noen vil skrive om fart og kjøreopplevelser, kan andre velge å ta med bilen på surfetur eller skrive om miljøvern - poenget er at det er opp til deg!

Våre reportere vil få låne hver sin BMW i3 i perioden 27. september til 6. oktober eller 7. oktober til 17. oktober.
Deltagelse i konkurransen forutsetter at du kan hente og levere bilen til avtalte tider hos BMW sitt hovedkontor på Fornebu, Oslo og at du har bilsertifikatet.

En jury bestående av BMW, Släger Kommunikasjon, Jørgine Massa Vasstrand (aka Funkygine), og Per Kristian Sbertoli, rådgiver i miljøorganisasjonen ZERO, avgjør hvem som vinner.

Om nye BMW i3

i3

BMW i3 er utviklet etter fremtidens idealer. Den er fullelektrisk, bygget opp av resirkulerbare materialer, og kommer nå med en rekkevidde på hele 30 mil, slik at den passer både for by- og langkjøring. Den går også superraskt, for de som bryr seg om sånt.

Konkurranseperiode.

Frist for innsendelse av bidrag er 20. september, mens konkurransen strekker seg fra 26. september – 31. oktober

Les mer