THE NEW

BMW VISION NEUE KLASSE.

EN NY ÆRA INNEN MOBILITET.

BLI KJENT MED BMW VISION NEUE KLASSE I VIDEO.

0:00
0:00 /  0:00

HØYDEPUNKTENE TIL BMW NEUE KLASSE.

BMW Vision Neue Klasse konseptkjøretøy 2023 interiør BMW Panoramic Vision Display BMW iDrive

BMW PANORAMIC VISION

UTVIDER DITT SYN PÅ TING

BMW Panoramic Vision er en del av neste generasjon BMW iDrive. Den projiserer informasjon i hele frontrutens bredde. Enten det dreier seg om virtuell kjøreinformasjon, infotainment eller Central Displayet.

BMW Vision Neue Klasse konseptkjøretøy 2023, eksteriør, sett skrått fra siden, parkert foran vegg, med kvinne

DESIGN

DESIGN PÅ NESTE NIVÅ.

BMW Neue Klasse – en sportslig Sedan. Klar, elegant og tidløs i design. Store flater, markante linjer, redusert til det vesentlige. Med mer plass til karakteristiske funksjoner. For eksempel en digital interaksjonsflate bestående av frontgrill og frontlykter og en sjenerøst utformet bakre kupé med enkeltseter.

BMW Vision Neue Klasse, BMW i Vision Dee, BMW I Vision Circular, posisjonsbryter for girspak, familievisning, eksteriør, under parkering

ELEKTRISK. DIGITAL.

BMW Vision Neue Klasse er mer enn forut for sin tid. Det er et sprang inn i en ny tidsalder. Og kombinerer de nyeste innovasjonene for å skape en uforglemmelig opplevelse.

BMW Vision Neue Klasse konseptkjøretøy 2023, eksteriør, sett fra siden, parkert foran vegg, med 3 personer

BMW NEUE KLASSE – HOLD DEG INFORMERT.

Visjonen er bare starten: Opplev spranget inn i en ny tidsalder med BMW Neue Klasse – registrer deg og hold deg informert.

VISJONER SOM ALLEREDE HAR BLITT VIRKELIGHET.

BMW Vision ny klasse BMW i4

Den nye BMW i4.

Som først helt elektriske Gran Coupé viser BMW i4 tydelig hvor dynamisk og fremtidens mobilitet kan se ut allerede i dag. Sportslig både når det gjelder design og kjøredynamikk med 250 kW (390 hk). Komfortabel i hverdag og på reiser med en rekkevidde på inntil 590 km.

BMW Vision ny klasse BMW i5

Den nye BMW i5.

En sportslig BMW 5-serie sedan, helelektrisk. Der BMW i5 kombinerer en helelektrisk motor med kraftige 250 kW (340 hk). Den dynamiske designen er fascinerende, og de intelligente førerassistansesystemene er støttende. Med en rekkevidde på inntil 582 km utgjør selv ikke lange strekninger noe problem.