BMW M135i xDrive i safirsort metallic, skrått bakfra, parkert foran bolig.

BMW M135i xDRIVE.

BMW M

BMW M135i xDrive representerer den sportslige spydspissen til BMW 1-serien. Den markante designet peker med alle sine detaljer gir den ledelsen – støttet av en omfangsrik pakke med høykvalitetsfunksjoner og avansert teknologi. Oppdag detaljene innvendig og utvendig, kjøredynamikkomponentene og det innovative utstyret, eller gå i dybden om tekniske data på den enestående ytelsen og det effektive forbruket til BMW M135i xDrive.

Les mer
BMW M135i xDRIVE.

DESIGN OG YTELSE.

Designutstyret, kjøredynamikkfunksjonene og M sportsstyringen til BMW M135i xDrive.

I bevegelse – BMW M135i xDrive befester sitt dynamiske uttrykk ved første øyekast. Oppdag under Design det eksklusive utvalget av innvendig og utvendig sportslige utstyrsalternativer som er tilgjengelig for modellene i denne fasinerende BMW 1-serien. Under kolonnen Kjøredynamikk finner du mer ekstrautstyr og standardutstyr under Drivverk og understell – for maksimal ytelse og smidighet.
BMW M135i xDrive i safirsort metallic, skrått forfra, kjørende.
BMW M135i xDrive i safirsort metallic med BMW grillen i ceriumgrå nettingdesign.

BMW nyregrill i nettingdesign.

BMW-grillen i helt ceriumgrå nettingdesign er komplett med sitt innvendige gitter. Denne gitterstrukturen gir dybde og verdi til fronten, og utstråler høy kvalitet og dynamikk.
BMW M135i xDrive i safirsort metallic, sett bakfra, med M aerodynamikkpakke.

M aerodynamikkpakke.

M aerodynamikkpakke med M frontskjørt, M hekkskjørt og M sideskjørt gir bilen et ekstra sportslig preg. Kledningsdelene er lakkert i samme farge som bilen, og har innlegg i Dark Shadow.
BMW M135i xDrive i safirsort metallic, sett bakfra, med M hekkspoiler.

M hekkspoiler.

M-hekkspoileren fremhever den sportslige silhuetten og reduserer uønsket oppdrift. Det gir bedre marktrykk på bakakselen, slik at bilen blir mer stabil.
BMW M135i xDrive interiør med M sikkerhetsbelter.

M sikkerhetsbelter.

M sikkerhetsbelter med beltestrammere og beltekraftbegrensere har innvevd dekor i typiske M-farger. De fremhever kvaliteten og det sportslige preget på kupeen.
BMW M135i xDrive kupé med M skinnratt.

Skinnratt.

M skinnratt med tre eker har multifunksjonstaster, M-logo og integrert kollisjonspute for føreren. Rattkrans i sort nappaskinn med sorte sømmer og tommelstøtter gir en sportslig og direkte styrerespons.
BMW M135i xDrive med M sportsseter for sjåfør og passasjer.

M sportsseter foran.

M sportsseter foran med integrerte hodestøtter har dype sitteflater og høye sete- og ryggvanger som gir god sidestøtte selv i krappe svinger. Forsetene har integrert justering av seteryggbredden, slik at du og passasjeren i det andre forsetet kan tilpasse setene etter kroppsstørrelsen.
BMW M135i xDrive i safirsort metallic, sett bakfra med ceriumgrå enderør på venstre og høyre side.

Enderørsdeksler.

Eksklusivt for M135i xDrive: skrå enderør på venstre og høyre side, også i ceriumgrått. Enderørdekslene gir et visuelt uttrykk og fremhever det sportslige inntrykket til M135i xDrive.
Interiøret i BMW M135i xDrive med 'Illuminated Boston.

'Illuminated Boston interiørlister.

Illuminated Boston interiørlister med nettingkontur på instrumentpanel og dørkledninger setter et moderne preg på kupeen. Det gjennomskinnelige mønsteret på de diskré belyste listene skaper en behagelig atmosfære i bilen.
M TwinPower Turbo 4-sylindret bensinmotor i BMW M135i xDrive.

BMW M135i xDrive-motor.

En topputøver, som gir ren kjøreglede: M TwinPower Turbo 4-sylindret bensinmotor i BMW M135i xDrive er spesielt kraftig, da den er utstyrt med nye stempler, større turbolader, optimert innsugsluftføring, en høyeffektiv kjølepakke og et M Performance eksosanlegg med spjeldstyring.
BMW M135i xDrive med Sport automatgirkasse.

Sports-automatgirkasse.

Den 8-trinns sports-automatgirkassen legger til rette for ekstra sportslig giring. Du kan velge automatisk giring eller gire manuelt med velgerspaken eller girhendlene på rattet uansett om du har en rolig eller dynamisk kjørestil. I SPORT-modus og med velgerspaken i S/M-sporet til venstre er giringen optimert for toppytelse.
BMW M135i xDrive med M sportsunderstell.

M sportsunderstell.

M sportsunderstell senker understellet med ca. ti millimeter. Den har i tillegg kortere fjærer, stivere demperinnstilling og hardere stabilisatorer. Til sammen gir dette en mer direkte understellskarakteristikk som legger til rette for en sportslig kjørestil.
BMW M135i xDrive med M sportsbremser.

M sportsbremser.

M sportsbremser med faste bremsekalipere med flere stempler i mørkeblått med M-logo har ekstra høy bremsekraft. De er tilpasset bilens dynamiske kjøreegenskaper. Disse bremsene har en utmerket bremseevne også ved sportslig kjøring og på vått underlag.
BMW M135i xDrive med M sportsstyring.

M sportsstyring.

M sportsstyring med Servotronic sikrer rask respons og smidige kjøreegenskaper uten at du må bruke så mye kraft når du dreier på rattet. Styringen blir mer presis, og bilen blir lettere å manøvrere ved sportslig kjøring på svingete veier.
BMW M135i xDrive med intelligent BMW firehjulssdriftssystem xDrive.

BMW xDrive.

xDrive, det intelligente firehjulsdriftsystemet fra BMW, fordeler drivkraften fleksibelt og trinnløst mellom for- og bakaksel. Det gir bedre veigrep, kjøredynamikk og sikkerhet i alle situasjoner. Den elektronisk styrte kraftfordelingen motvirker også over- og understyring i svinger og bidrar dermed til smidigere styring.
BMW M135i xDrive i safirsort metallic med M Performance-pakke, sett på skrå forfra.

BMW M135i xDRIVE MED M PERFORMANCE-PAKKE.

M Performance-pakken* tar ut enda mer av det sportslige potensialet. Vektreduksjonen som oppnås ved å modifisere understellet, kupéen og ved å bruke 18'' lettmetallfelger garanterer maksimal akselerasjon og gir merkbart bedre kjøredynamikk. Samtidig framhever fra utsiden M Performance-pakken, med sine markante, svarte designelementer som utvendige speilhus, BMW-grill i nettingdesign og enderørdekslene enda bedre den økte ytelsen.

* Planlagt levering fra 11/2019

INNOVATIV TEKNOLOGI.

Connectivity og digitale tjenester i BMW M135i xDrive.

Med digitalt fokus: BMW Intelligent Personal Assistant via den friprogrammerbare BMW Live Cockpit Professional til den praktiske fjernprogramvareoppgraderingen: Siste tilkoblingsteknologi og innovative digitale tjenester gir deg maksimal komfort og tilkobling når du kjører din BMW M135i xDrive.
BMW M135i xDrive med BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigasjonsfunksjon viser informasjon på et 10,25-tommers kontrolldisplay med høy oppløsning og berøringsfunksjon samt et digitalt kombiinstrument på 10,25 tommer. BMW Operating System 7.0 kan blant annet betjenes med iDrive-multikontrollen med touchfunksjon.
BMW M135i xDrive med BMW Intelligent Personal Assistant.

BMW Intelligent Personal Assistant.

“Hey BMW, who are you?“ Ville det ikke vært fantastisk hvis din BMW også var din personlige assistent? Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunisere med din BMW. Den gjenkjenner deg, og blir stadig bedre, og hjelper deg i mange situasjoner. Du kan gi den et eget aktiveringsord. Den kan forklare alt om bilen og hjelper deg å bli bedre kjent med din BMW.
BMW M135i xDrive med Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade.

Ønsker du å holde din BMW oppdatert med den nyeste programvaren? Med Remote Software Upgrade er din BMW alltid oppdatert. Det er sikkert og praktisk uten at du må innom et BMW-verksted. Oppdateringene installeres trådløst akkurat som på smarttelefonen.
Remote Services i BMW M135i xDrive.

Remote Services.

Har jeg husket å låse bilen, og hvor var det jeg parkerte? Med Remote Services og BMW Connected-appen kan du fjernstyre funksjoner i bilen. Du kan blinke med lysene, styre kupétemperaturen eller låse dørene på din BMW med smarttelefonen.
Telefon med trådløs lading i BMW M135i xDrive.

Trådløs lading av telefon.

Trådløs lading for telefon består av et ladeetui med en trådløs ladefunksjon og en ekstra mikrofon som gir bedre handsfreekvalitet i forsetene. Tilkobling til takantennen gir bedre mottaksforhold. To mobiltelefoner og en musikkspiller kan være tilkoblet samtidig via Bluetooth. I tillegg leveres forberedelse for Wi-Fi-hotspot.
BMW M135i xDrive med WLAN Hotspot.

Wi-Fi-hotspot.

Du kan delta på videokonferanser med nettbrettet eller strømme siste episode av yndlingsserien din på smarttelefonen. Wi-Fi-hotspot gir deg internettilgang med LTE-hastighet (avhenger av det tilgjengelige nettverket) via SIM-kortet som er integrert i bilen. Dermed kan du og passasjerene dine surfe med inntil ti enheter samtidig.
BMW M135i xDrive forberedt for Apple CarPlay®.

Forberedelse for Apple CarPlay®.

Du kan bruke funksjoner på din iPhone og betjene dem som vanlig i bilen. Med forberedelse for Apple CarPlay® har du trådløs tilgang til telefonfunksjoner, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify og Apple Music. Ved hjelp av taletasten på rattet kan du bruke Apples taleassistent Siri.

BMW M135i xDRIVE TEKNISKE DATA.

Motor

Sylindre/ Ventiler per sylinder 3 / 4
Teknisk kapasitet i cm³ 1 499
Slag/boring i mm 94,6 / 82
Effekt på forbrenningsmotoren i kW (hk) 100 (136) / 4500-6500
Maks. dreiemoment (Nm) ved o/min 220 / 1500-4100
Kompresjon:1 11

Ytelse

Topphastighet (km/h) 213
Akselerasjon (sek 0-100 km/h) 8,9

Målinger

Lengde/bredde/høyde 4 319 / 1 799 / 1 434
Bredde inkl. speil (fører / passasjerside) i mm 2081 (1045 / 1036)
Akselavstand i mm/Svingradius i m 2 670 / 11,4
Ground clearance in mm 153

Vekt

Vekt uten last i kg 1 365
Maks vekt i kg 1 845
Tillatt last i kg 555
Tillatt aksellast foran/bak i kg 980 / 940
Tillatt ubremset tilhengerlast / trekkbar last i kg 680 / 75
Tillatt bremset tilhengerlast opp til 12 % / 8 % helning i kg 1 300 / 1 300
Bagasjeromskapasitet min. -maks i l 380 - 1200

Felger

Dekk foran 205/55 R16 91 W
Dekk bak 205/55 R16 91 W
Felg, foran 7Jx16 LM
Felg, bak 7Jx16 LM

Forbruk

Kombinert i l/100km 5,7 - 6,6
Tankinnhold i l 42

CO₂-utslipp

Kombinert i g/km 129 - 151

Sammenligne kjøretøy

Drivstofforbruk og CO2-utslipp for BMW M135i xDrive.

  • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

    Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr.

    * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

    Fra 1. januar 2020 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. WLTP, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.