BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic sett forfra
DrivstofftypeBensin

THE 4

BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic sett forfra

NYE BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ

DrivstofftypeBensin
THE 4NYE BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ

Kraft,presisjon og ren estetikk. Under panseret til BMW M440i xDrive Gran Coupé arbeider en 374 hk BMW M TwinPower 6-sylindret bensinrekkemotor. Samspillet med perfekt koordinerte M-spesifikke chassiskomponenter skaper sportslig kjøredynamikk som også opphøyer BMW M440i xDrive Gran Coupé visuelt til et prinsipp – med det gradvis utformede eksteriøret med M-spesifikke designelementer så vel som det sporty, moderne interiøret med stor plass. Totalt tilbyr 5-dørs Gran Coupé en fascinerende sammensmelting av ytelse, komfort og bekvemmelighet for daglig bruk.

Les mer

BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ – KJØREYTELSE.

Motor, drivverk og ytelse.

BMW M440i xDrive Gran Coupé.

Ytelse og sportslig kjøredynamikk kombinert med høy funksjonalitet og anvendelighet til daglig bruk.
  • BMW M TwinPower Turbo 6-sylindret bensin-rekkemotor med 374 hk
  • 8-trinns automatisk sportsgirkasse
  • Intelligent firehjulsdrift BMW xDrive
  • 275 kW (374 hk), 500 Nm, 0–100 km/t på 4,7 sek.
BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic sett skrått forfra

DESIGN DIN BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ SLIK DU VIL HA DEN.

BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ – PRODUKTHØYDEPUNKTER.

Kjøredynamikk og designutstyr for BMW M440i xDrive Gran Coupé.

Sportslig ned til minste detalj: Den imponerende ytelsen til BMW M440i xDrive Gran Coupé er basert på et sett med høyt utviklede drivteknologier og et chassis som er spesielt skreddersydd for denne modellen. En kraftig og turtallsvillig BMW M TwinPower Turbo-motor, direkte styringsrespons og presis kjøring kjennetegner den typiske M kjøreopplevelsen. De M-spesifikke designfunksjonene i ceriumgrått og sportslige interiørdetaljer understreker den atletiske karakteren til denne bilen.

BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic sett stående fra siden
6-sylindret BMW M TwinPower Turbo bensin-rekkemotor BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

6-sylindret BMW M TwinPower Turbo bensin-rekkemotor.

En topp sportsbil som formidler ren kjøreglede: Den 6-sylindrede BMW M TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren utmerker seg med overlegen kraftutfoldelse og markant BMW M-motorlyd. Dobbel-VANOS, Valvetronic, High Precision Injection og TwinScroll turbolader sørger for en fremragende effekt.
Adaptivt M understell BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic sett skrått forfra, nærbilde

Adaptivt M understell.

Adaptivt M sportsunderstell tilpasses elektronisk etter kjøreforholdene og kjøresituasjonen. Du kan også tilpasse chassiskarakteristikken til en komfortabel eller sportslig kjørestil med Driving experience-knappen.
Variabel sportsstyring BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 Førerplass med M skinnratt

Variabel sportsstyring.

Variabel sportsstyring med Servotronic sikrer rask respons og smidige kjøreegenskaper uten at du må bruke så mye kraft når du dreier på rattet. Styringen tilpasser rattutvekslingen i forhold til rattutslaget. Dette gjør det lettere å manøvrere ved sportslig kjøring og reduserer den nødvendige styrekraften når du parkerer og svinger av veien.
8-trinns Steptronic sports-girkasse BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 girvelger i midtkonsoll

Sports-automatgirkasse.

Den 8-trinns sports-automatgirkassen legger til rette for ekstra sportslig giring. Du kan velge automatisk giring eller gire manuelt med velgerspaken eller girhendlene på rattet uansett om du har en rolig eller dynamisk kjørestil. I SPORT-modus og med velgerspaken i S/M-sporet til venstre er giringen optimert for toppytelse.
M sportsbremse BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 nærbilde M lettmetallfelg

M sportsbremse.

Effektive M sportsbremser med faste fire-stemplers bremsekalipere foran og ettstempels kalipere bak, som standard i blått og som ekstrautstyr i høyglanset rød med M Logo modellogo, har store bremseskiver og dermed vesentlig høyere bremseeffekt. Angepasst an das dynamische Potenzial des Fahrzeugs gewährleistet sie auch bei sportlicher Fahrweise eine hervorragende Verzögerung.

M grillramme BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic

M grillramme.

M høyglanset Shadow Line med utvidet omfang inneholder tallrike utstyrsdetaljer i høyglanset sort: Sidevinduslister, vindusspaltelister, speilrammer, -trekant og -fot, kledninger på B- og C-stolpene, vindusføringslister på bakdørene samt grillrammen.

M aerodynamikkpakke. BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic sett forfra

M aerodynamikkpakke.

M aerodynamikkpakken med M-spesifikke front- og hekkskjørt i bilens farge, designelementer på sideskjørtene i høyglanset svart samt en flerdelt diffusorinnsats i høyglanset sort gir ren dynamikk og sportslighet.
BMW Individual lettmetallfelger 862 BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 Frozen Pure Grey metallic

20 BMW Individual aerodynamikkfelger 862 I.

20" BMW Individual aerodynamikkfelger 862 I tofarget gråsort med dekk med ulik dekkdimensjon foran og bak, felgdimensjon foran 8,5J x 20 med dekkdimensjon 245/35 R20, felgdimensjon bak 9J x 20 med dekkdimensjon 255/35 R20.
Sportsseter BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 kupé

Sportsseter foran.

Sportssetene foran har høyere sidevanger og manuell justering av lårstøtten, noe som gir optimal sidestøtte. I tillegg kan setets lengderetning og høyde justeres manuelt.

M skinnratt BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 kupé førerplass

M skinnratt.

M skinnratt med tre eker har multifunksjonstaster, M-logo og integrert kollisjonspute for føreren. Med en forsterket rattkrans i sort nappaskinn med sorte sømmer og tommelstøtter gir det en sportslig og direkte styrerespons.

FØRERPLASS OG TEKNOLOGIER.

Betjeningskonsept, digitale tjenester og førerassistentsystemer i BMW M440i xDrive Gran Coupé.

Oversikt, komfort og sikkerhet på høyeste nivå: En rekke innovative teknologier avlaster deg under kjøreturen på mange måter. Fokuser på det viktigste - den sportslige kjøregleden i BMW M440i xDrive Gran Coupé.

BMW Live Cockpit Professional BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 interiør

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional omfatter en rammeløs BMW Curved Display, som forener 12,3" instrumentdisplayet og en 14,9" .berøringsskjerm. I tillegg projiseres relevant informasjon på frontruten ved hjelp av BMW Head-Up Display.
BMW Operativsystem 7 BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2020 kontrolldisplay, interiør

BMW Operativsystem 7.

Det innovative betjeningskonseptet BMW Operating System 7.0 legger til rette for enkel og intuitiv betjening av bilens funksjoner f.eks. med stemmestyring, berøringsskjerm og iDrive-multikontroll. I den forbindelse har multikontrollen fått nye funksjoner. Slik er det nå mulig å velge app-menyen direkte.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 kontrolldisplay interiør

BMW Intelligent Personal Assistant.

Ville det ikke vært fantastisk hvis din BMW også var din personlige kjøretøyekspert? Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunisere med din BMW. Si helt naturlige kommandoer for å betjene tallrike kjøretøyfunksjoner. Den kan forklare emner knyttet til kjøretøyet og hjelper deg å bli bedre kjent med din BMW.
Driving Assistant Professional BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 kontrolldisplay, interiør

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional gir optimal komfort og sikkerhet i kritiske og monotone trafikksituasjoner. I tillegg til funksjonene til Driving Assistant omfatter den blant annet styre- og kjørefeltassistent med utvidede funksjoner, feltskifte- og nødstoppassistent samt sporassistent med aktiv sidekollisjonsbeskyttelse.
Parking Assistant Plus BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 kontrolldisplay, interiør

Parking Assistant Plus.

Parkeringsassistent Plus gjør det enklere å parkere og manøvrere bilen. Den omfatter Surround View-systemet inkl. Top View, Panorama View, Remote 3D View, nødbremsfunksjonen active park distance control og parkeringsassistent som parkerer bilen automatisk parallelt med og på tvers av veibanen, og ryggeassistent.
Smartphone Integration Apple CarPlay Android Auto BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 kontrolldisplay, interiør

Integrering av smarttelefon.

Du vil ikke klare deg uten funksjonene til smarttelefonen i din BMW og bruke den som vanlig? Med Smartphone Integration støtter din kjøretøy Apple CarPlay og Android Auto ved å bruke en trådløs forbindelse mellom smarttelefon og kjøretøy. Slik kan du bruke dine vante funksjoner og forskjellige apper i bilen.
BMW Digital Key BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 bildør med smarttelefon

BMW Digital Key.

Du trenger ikke sette inn nøkkelen når du har med deg din smarttelefon. BMW Med Digital Key kan du låse og låse opp din BMW og også starte motoren. Du kan også gi opptil fem personer med kompatibel iPhone* adgang til din BMW. Her kan du bl.a. begrense topphastighet – ideelt for uerfarne. * BMW Digital Key er bare kompatibel med utvalgte iPhone-telefoner. Du finner en liste over kompatible iPhone-telefoner på bmw.com/digitalkey

BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ – TEKNISKE DATA

BMW M440i xDrive Gran Coupé.

Effekt i kW (hk) ved 1/min:

 

275 (374)/5.500–6.500

Maks. dreiemoment i Nm ved o/min:

500/1.900–5.000

Akselerasjon 0–100 km/t i sek:

4.7

Drivstofforbruk ved blandet kjøring, i l/100 km:

0,85–0,80

BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 dataskisse
BMW felger og dekk, EU dekketikett, nærbilde

BMW FELGER OG DEKK.

Alle dekkene på bilene våre gjennomgår strenge tester med inntil 50 ulike kvalitetskriterier – betydelig mer enn det forskriftene til EU-dekkmerking foreskriver. Her finner du all informasjon om egenskapene til dekkene som BMW bruker.
BMW 4-serie Gran Coupé G26 2021 BMW Individual Aventurinrød metallic sett skrått forfra

NYE BMW 4-serie GRAN COUPÉ.

5-dørs BMW 4-serie Gran Coupé imponerer med dynamikk, funksjonalitet og en like eksklusiv som romslig designet kupé.

BMW FINANCIAL SERVICES FOR BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 sett på skrå bakfra, med modell

Raskt frem til målet med skreddersydde finansprodukter fra BMW Financial Services. Uansett om du velger finansiering eller leasing – hvert av våre tilbud blir individuelt tilpasset dine behov og ønsker. Finn ut mer om attraktive finansieringsløsninger eller passende leasingtilbud for din BMW M440i xDrive Gran Coupé.

BMW-servicemedarbeider gir råd til kunde

ØNSKER DU PERSONLIG RÅDGIVNING?

Dersom du har spørsmål eller ønsker ytterligere informasjon eller konkrete tilbud om eller BMW M440i xDrive Gran Coupé, vennligst kontakt en BMW-forhandler i ditt område. Vi har flinke BMW-servicemedarbeidere som kan gi deg gode råd per telefon eller ansikt til ansikt.

BMW M PERFORMANCE PARTS OG TILBEHØR FOR BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Oppdag sportslig utstyr og praktisk tilbehør til BMW 4-serie Gran Coupé M-modellen.

BMW M440i xDrive Gran Coupé tilbyr dynamisk kjøreglede og et bredt utvalg av sportslig utstyr. Det markante designutstyret fra BMW M Performance Parts for eksteriør og interiør sørger for maksimal racingkarakter. Med originalt BMW-tilbehør som er perfekt tilpasset kjøretøyet når det gjelder kvalitet og design, kan du tilpasse BMW M440i xDrive Gran Coupé etter dine behov.

M Performance dekorgrill i karbonfiber BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

M Performance dekorgrill i karbonfiber.

Viser karakter: Rammen på M Performance dekorgrill er laget av høyverdig karbonfiber. For et spesielt elegant og sportslig utseende
Til produktet
M Performance sidespeilhus i karbonfiber BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

M Performance sidespeilhus i karbonfiber.

De markante M sidespeilhusene i karbonfiber understreker kjøretøyets høyteknologiske karakter og gir bilen et ekstra sportslig preg.
Til produktet
M Performance hekkdiffusor i karbonfiber BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

M Performance hekkdiffusor i karbonfiber.

M Performance hekkdiffusor i karbonfiber sørger for et moderne ytre, samtidig som den forsterker bilens sportslige utseende.
Til produktet
20" M Performance lettmetallfelg, dobbelteke 868 M, tofarget finish (Night Gold, glansfrest), komplett sommerhjulsett BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

20" M Performance lettmetallfelg, dobbelteke 868 M, tofarget finish (Night Gold, glansfrest), komplett sommerhjulsett.

Eksklusive 20" M Performance felger, dobbelteke 868 M med tofarget Night Gold, glansfrest. Komplett sommerhjulsett med dekktrykkontroll
Til produktet
M Performance ratt BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

M Performance ratt.

Håndfaste argumenter: Rattet med rattkrans trukket i Alcantara ligger ekstra godt og behagelig i hendene – for en sportsligere styrefølelse.
Til produktet
M Performance midtarmlene Alcantara BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

M Performance midtarmlene Alcantara

Små detaljer utgjør en stor forskjell: M Performance midtarmlene av Alcantara fullender det eksklusive motorsportsutseendet ved førerplassen.
Til produktet
18" BMW støpt felg med dobbelteke 853 Gunmetal Grey BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

18" BMW støpt felg med dobbelteke 853 i Gunmetal Grey.

18" BMW lettmetallfelg dobbelteke 853 i Gunmetal Grey. Komplett vinterhjulsett med dekktrykkontroll, felgdimensjon 8,5 J x 18, kan brukes med kjettinger.
Til produktet
BMW takboks 320 svart/titansølv BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

BMW takboks 320, sort/titansølv.

Låsbar takboks i sort/titansølv med 320 liter kapasitet, som kan åpnes på begge sider; passer til alle BMW takstativ.
Til produktet
BMW sykkeltakstativ BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

BMW sykkeltakstativ.

BMW sykkeltakstativ er den sikre transportløsningen for racing, touring eller barnesykler samt for terrengsykler opptil maksimalt 20 kg.
Til produktet
BMW allværsfotmatter foran BMW M440i xDrive Gran Coupé G23 2021

BMW allværs fotmatter foran

BMW-allværsmattene har tilpasset form og beskytter gulvet foran mot fuktighet og skitt. De leveres i sort med BMW-logo.
Til produktet
BMW bagasjeromsmatte BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

BMW bagasjeromsmatte.

Sklisikker, vannavvisende BMW bagasjeromsmatte for beskyttelse mot skitt og fuktighet. Designet i sort med BMW-logo.
Til produktet
BMW Advanced Car Eye 2 BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

BMW Advanced Car Eye 2.

Ved risting registrerer det følsomme FHD-kameraet automatisk hva som skjer foran eller bak bilen.
Til produktet

BMW TJENESTER FOR BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Servicepakker og servicetilbud for BMW 4-serie Gran Coupé M Modell.

BMW setter også standarden innenfor service og er alltid der for deg og din eller BMW M440i xDrive Gran Coupé. Med BMW Veihjelp er våre eksperter tilgjengelige døgnet rundt i en nødsituasjon – 365 dager i året. Takket være de innovative BMW Teleservices, rapporterer din BMW M440i xDrive Gran Coupé vedlikeholdsbehov og feilrapporter til din BMW-servicepartner, som deretter kontakter deg. Med tjenestene til BMW Service Inclusive dekkes disse og alle andre tjenester økonomisk under avtaleperioden for det valget du tar. Mer tid for de viktige ting i livet: Med det mangfoldige tjenestetilbudet fra BMW, er du alltid på den sikre siden.

BMW Service Inclusive kvinne foran BMW-bilforretning

BMW Service Inclusive.

Bare slipp deg løs og konsentrer deg kun om det som virkelig teller – den sportslige kjøregleden i din BMW M440i xDrive Gran Coupé. Med BMW Service Inclusive er det mulig. Du betaler kun et engangsbeløp for tjenesten og alt service- og vedlikeholdsarbeid som avtalen omfatter, er dekket i avtaleperioden du har valgt.
Finn ut mer
BMW Teleservices kvinne med smarttelefon ved døren på sin BMW

BMW Teleservices.

Med de innovative Teleservices fra BMW ConnectedDrive holder BMW M440i xDrive Gran Coupé hodet ditt klart: Hvis vedlikehold er nødvendig, eller i tilfelle funksjonsfeil, vil den gi din foretrukne BMW servicepartner all relevant kjøretøyinformasjon. Deretter kontakter han deg for å avtale verkstedtime. Så du kan stole på rask og ukomplisert tjeneste, og du trenger ikke tenke på alt selv. Eneste forutsetning: Du har registrert din BMW M440i xDrive Gran Coupé online i BMW ConnectedDrive-portalen og har registrert en servicepartner. Oppdag nå hvordan BMW Teleservices gjør livet ditt mer behagelig.
Finn ut mer
BMW Mobile Care kvinne med smarttelefon foran en BMW

BMW Veihjelp.

Den kostnadsfrie assistenservicen til BMW Veihjelp er tilgjengelig for alle BMW-sjåfører hele døgnet, 365 dager i året. En oppringing – og våre eksperter står kompetent klare for deg – per telefon eller ved behov der du er.

Finn ut mer