BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual frostet Portimaoblå metallic sett skrått forfra kjørende
Effekt544 hk (400 kW)
DrivstofftypeElektrisk

THE i4 M50

BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual frostet Portimaoblå metallic sett skrått forfra kjørende

Privatleasing av BMW i4 M50 Premium Edition fra 6 990 kr/mnd. *

Effekt544 hk (400 kW)
DrivstofftypeElektrisk
THE i4 M50Privatleasing av BMW i4 M50 Premium Edition fra 6 990 kr/mnd. *

HELT NYE BMW i4 M50.

Vår første helt elektriske Gran Coupé.

Helt elektriske i4 er en ekte BMW – på en ny måte. Den representerer den samme kjøregleden som BMW alltid har stått for, men i et praktisk Gran Coupé-format. I M-versjonen har den xDrive firehjulsdrift og 544 hestekrefter. BMW i4 M50 skaper sin helt egne klasse, og overbeviser med sin lange rekkevidde, luksuriøs romslig plass og intelligent nettverk kombinert med en bemerkelsesverdig brukervennlighet i hverdagen.
BMW i4 M50
Provkör helt nya BMW iX

Bygg din BMW i4 M50.

Nå har du muligheten til å velge hvor innovativ din BMW i4 M50 skal være. Bygg din egen variant, og se hvilke innovasjoner og hvilket ekstrautstyr som passer best for deg.
Bygg BMW i4 M50
BMW i4 eDrive40

BMW i4 eDrive40.

BMW i4 eDrive40 har en rekkevidde på opptil 590 kilometer* og kombinerer sportslighet og komfort på en sjeldent god måte. En allsidig bil med lavt tyngdepunkt. Bygg drømmebilen din, og få med deg de viktigste tekniske detaljene. 

Alt om BMW i4 eDrive40

YTELSEN TIL BMW i4 M50.

Motor, drivverk og ytelse.

BMW i4 M50.

Adrenalinladet elektrisk kjøredynamikk kombinert med brukervennlighet i hverdagen.
 • To BMW M eDrive-motorer med BMW xDrive
 • BMW M IconicSounds Electric gir BMW i4 M50 en egen, høyemosjonell klangverden
 • Adaptivt M understell, variabel sportsstyring og M sportsbremser som standardutstyr
 • 400 kW (544 hk), 0–100 km/h på 3,9 sek.
 • Opptil 512 km* rekkevidde (WLTP) og null lokale CO2-utslipp
BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual frostet Portimaoblå metallic sett skrått forfra

BMW i4 M50 – PRODUKTHØYDEPUNKTER.

Kjøredynamikk- og designutstyr for BMW i4 M50.

Elektrifiser sansene: BMW i4 M50 gir med sine to BMW M eDrive-motorer i Sport-Boost-modus kraftige 544 hk (400 kW) og med tallrike M-spesifikke tekniske funksjoner en helt ny kjøreopplevelse. Den utmerker seg med en uavbrutt akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 3,9 sekunder, adrenalinladet dynamikk med BMW M-typisk presisjon samt en begeistrende drivverkslyd powered by BMW M IconicSounds Electric. Enda mer skjerpet på grunn av standard M aerodynamikkpakke og ekstrautstyret M teknikkpakke. Eksklusive designelementer i ceriumgrått og markante M-festures, fra den lukkede M-nyren til M-hekkspoiler fullfører det dynamiske utseendet. Interiøret preges av det helt nye BMW Curved Display som er buet mor føreren og det slanke instrumentpanelet som gir en toppmoderne atmosfære. Sportslige detaljer gir M-høydepunkter som M sportsseter for fører og passasjeren foran, eller M skinnratt med kontrastsømmer i M farger.

BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual frostet Portimaoblå metallic sett skrått bakfra kjørende
BMW M eDrive BMW i4 M50 G26 2021 understell

BMW M eDrive.

BMW i4 M50 er basert på der BMW eDrive-teknologi av femte generasjon. De omfatte, i tillegg til to høyeffektive elmotorer, høyspenningsbatteriet, effektelektronikk og ladeteknologien for bilen. De to kraftige BMW M eDrive-motorene på for- og bakaksel gir i Sport-Boost-modus imponerende 544 hk (400 kW) og akselererer den femdørs Gran Coupé øyeblikkelig og uavbrutt fra 0 til 100 km/t på bare 3,9 sekunder. Den spesiell plasseringen av høyspenningsbatteriet senker bilens tyngdepunkt og øker, i kombinasjon med 50:50 fordelingen av akslelasten, kjøredynamikken. I tillegg bidrar den usedvanlige rekkevidden på opptil 512 km* (WLTP) brukervennligheten i hverdagen.

BMW M IconicSounds Electric BMW i4 M50 G26 2021 interiør, dør med høyttaler

BMW M IconicSounds Electric.

BMW M IconicSounds Electric gir BMW i4 M50 en egen, høyemosjonell klangverden. Derved opplever du via lydsystemet i bilen en uttrykksfull kjørelyd og kan nyte kjøregledene med alle sanser. Lydbildet kan tilpasses med hjelp av bryteren for kjøreopplevelsen: Kraftig og dynamisk med tydelig styrerespons i SPORT-modus, balansert akustikk med lettere styrerespons i KOMFORT-modus eller komplett lydløst ECO PRO-modus.
Adaptivt M sportsunderstell BMW i4 M50 G26 2021, BMW Individual frostet Portimaoblå nærbilde, siden av fronten

Adaptivt M understell med spesielt oppsett.

Det adaptive M understellet på i4 M50 sørger i kombinasjon med variabel sportsstyring og M sportsbremser for størst mulig presisjon under kjøringen. Den spesielle avstemningen av alle komponenter i understell og system, samt spesielle tiltak for økt karosseristivhet garanterer en typisk M kjøreopplevelse på aller høyeste nivå.
BMW xDrive BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual frostet Portimaoblå metallic sett bakfra kjørende

BMW i4 M50 drivverk.

Det kraftige drivverket på i4 M50 garanterer med sine to sterke BMW M eDrive-motorer ekstremt spontant kraftutfoldelse. Den sportslige karakteren understrekes av den bakhjulsprioriterte utformingen av firehjuldrivverket og den emosjonelle lydopplevelsen. Høyspenningsbatteriet med sin store rekkevidde gjør til og med lange strekninger til en behagelig opplevelse.
M sportsbremser BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual frostet Portimaoblå metallic nærbilde hjul ovenfra

M sportsbrems.

M sportsbremser med faste 4-stemplers bremsekalipere foran og ettstempels kalipere bak i høyglanset blått med M-logo har større bremseskiver og dermed større bremseeffekt. De er tilpasset bilens dynamiske kjøreegenskaper. Disse bremsene har en utmerket bremseevne også ved sportslig kjøring og på vått underlag.
M teknikkpakke BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual frostet Portimaoblå nærbilde hjul

M teknikkpakke.

M teknikkpakken omfatter 19" M lettmetallfelger dobbelteke 861 M med sportsdekk, som sikrer optimal ytelse også ved sportslig kjøring. M sportsbremsen blir i tillegg forsterket med større bremseskiver på forakselen. Som ekstrautstyr kan eksklusive 20" M lettmetallfelger dobbelteke 868 M, sportsdekk leveres.
M aerodynamikkpakke BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual frostet Portimaoblå metallic Air Curtain nærbilde

M aerodynamikkpakke.

M aerodynamikkpakken med M-spesifikke front- og hekkskjørt i bilens farge, designelementer på sideskjørtene i høyglanset sort samt en todelt diffusorinnsats i Dark Shadow metallic og høyglanset sort gir ren dynamikk og sportslighet.
M aerodynamikkpakke BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual frostet Portimaoblå metallic M sidespeilhus nærbilde

M Carbon utvendig designpakke.

Ekstrautstyret M Carbon utvendig designpakke understreker bilens sportslige stil. Luftføringselementer til Air Curtain på sidene i støtfangeren foran og sidespeilhus består av karbonfiberforsterket plast (CFRP). Pakken avrundes med sidedeksler med spesiell utforming på hekk og hekkspoiler. BMW i4 M50 har i tillegg M sidespeilhus med spesiell utforming.
M lukter Shadow Line og BMW laserlys BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual frostet Portimaoblå metallic lykt nærbilde

M Shadow Line lykter og BMW laserlys.

Ekstrautstyr M lys Shadow Line omfatter sort utførelse på alle kromelementer i hovedfrontlyktene og sørger dermed for et design som ikke er til å ta feil av. I laserfjernlysmodus lyser adaptive BMW laserlys inntil 550 meter. Det er nesten dobbelt så langt som vanlige lykter. Det gir bedre sikt og dermed økt sikkerhet. Blå detaljer og BMW Laser-signaturen i lyktene fremhever bilens avanserte teknologi og sportslige preg.
19" M lettmetallfelger 861 M BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual frostet Portimaoblå metallic

19" M lettmetallfelger 861 M.

Eksklusiv 19" M lettmetallfelger dobbelteke 861 M i tofarget Jetblack uni med med ulik dekkdimensjon foran og bak med maskinert finish har med eksklusiv styling, en unik design for BMW i4 M50. Felgdimensjon foran er 8,5 J x 19", dekkdimensjon 245/40 R 19. Felgdimensjon bak 9 J x 19", dekkdimensjon 255/40 R 19.
BMW Live Cockpit Professional med BMW Curved Display BMW i4 M50 G26 2021 innvendig førerplass

BMW Live Cockpit Professional med BMW Curved Display.

I en BMW i4 M50 forventer du den siste generasjon av BMW Live Cockpit Professional. Her kan du nyte synet av det helt nye BMW Curved Display inkludert M merking. Dette høymoderne kombiinstrumentet omfatter det 12,3" store instrumentpanelet og en 14,9" stor berøringsskjerm under en felles, rammeløs glassoverflate. Det slanke digitaldisplayet er buet mot føreren og gir en spesielt intuitiv og ergonomisk form i BMW M-typisk førerorientering.
M Skinnratt BMW i4 M50 G26 2021 interiør førerplass

M skinnratt.

M skinnratt med tre eker har multifunksjonstaster, M-logo og integrert kollisjonspute for føreren. Med en forsterket rattkrans i sort nappaskinn med kontrastsømmer i M-farger og tommelstøtter gir rattet deg en sportslig og direkte styrerespons.
M sportsseter BMW i4 M50 G26 2021 innvendig førerplass

M sportsseter.

Ekstrautstyret M-sportsseter foran med bøttesetepreg og delintegrerte hodestøtter gir optimal sidestøtte for både deg og passasjeren din. Bredden på seteryggen kan stilles inn separat. Den spesifikke designen med sort M-logo fremhever bilens sportslige stil enda bedre.
M interiørlister i karbon BMW i4 M50 G26 2021 innvendig førerplass

M Carbon Fibre interiørlister.

Det utsøkte ekstrautstyret M interiørlister "Carbon Fibre" med konturlister i krom med perleglansfinish passer perfekt for M sportsseter med bøttesetepreg og gir interiøret i BMW i4 M50 et svært moderne og dynamisk utseende.

DEN EMOSJONELLE LYDEN AV BMW i4 M50 – POWERED BY BMW M ICONIC SOUNDS ELECTRIC.

BMW i4 M50 G26 2021 Sound kjøremodus SPORT+

Med BMW M IconicSounds Electric får BMW i4 M50 en egen, høyemosjonell kjørelyd som er helt riktig for BMW M. Spesielt kraftig og dynamisk med tydelig styrerespons i SPORT-modus, balansert akustikk med lettere styrerespons i KOMFORT-modus eller med et høyere nivå av akustisk komfort og komplett lydløs i ECO PRO-modus.

Les mer

LADETID FOR BMW i4 M50.

Med BMW i4 M50 og BMW Charging drar du fordel av mange skreddersydde tilbud for lading hjemme, underveis og på arbeidsplassen. I tillegg til en imponerende ladeeffekt der du kan lade 100 km rekkevidde på bare 5 minutter.
BMW i4 M50 eDrive40 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimaoblå metallic sett skrått forfra med grafisk visning av ladetid

Lad 100 km hjemme.

01:36 h – Ladeboks (11 kW)

14:23 h – Standard ladekabel eller Flexible Charger (1,4 kW) via vanlig vegguttak
Kontakt forhandler for ladeløsninger
BMW i4 M50 eDrive40 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimaoblå metallic sett skrått bakfra med grafisk visning av ladetid

Lade underveis for 100 km rekkevidde.

00:05 h – High Power Charging

00:21 h – Hurtigladestasjon (50 kW)
Kontakt forhandler for ladeløsninger

OFFENTLIG LADING MED BMW CHARGING.

BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual frostet Portimaoblå metallic sett fra siden tilkoblet offentlig hurtigladestasjon

BMW Charging Card som inngår i leveringsomfanget er din nøkkel til det landsdekkende og stadig voksende BMW Charging Network på offentlige ladepunkter. Med tariffen Active kan du lade i hele Europa med attraktive betingelser. Med den nye BMW i4 mottar du også IONITY Plus-pakken uten etableringsgebyr i ett år, noe som gjør at du kan hurtiglade på en av de mange IONITY-High Power Charging stasjonene.

LÆR Å KJENNE DE DIGITALE TJENESTENE TIL BMW i4 M50 I VIDEO.

Bli kjent med BMW Intelligent Personal Assistant, som reagerer på stemmen din, og med den helt nye BMW Curved Display som gir deg enda med visuell oversikt. De innovative tjenestene til Connected Charging hjelper deg å bruke den elektriske rekkevidden til BMW i4 M50 effektivt.

Les mer

BMW i4 M50 ER PRODUSERT MED 100% FORNYBAR ELEKTRISITET.

BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual frostet Portimaoblå metallic sett bakfra kjørende på landevei

Produksjonen av BMW i4 M50 er ved hjelp av utelukkende fornybar elektrisitet. I tillegg brukes ingen sjeldne mineraler i høyytelsesbatteriet til BMW i4 M50. Men det beste med BMW i4 M50 er du alltid kjører uten lokale utslipp, og at du kan nyte hvert øyeblikk av den dynamiske kjøreopplevelsen helt ubekymret.

TEKNISKE DATA FOR BMW i4 M50.

Effekt i kW (hk):

400 (544)

Maksimalt dreiemoment i Nm:

795

Akselerasjon 0–100 km/t i sek:

3,9

Elektrisk rekkevidde i km (WLTP):

inntil 513*

Maksimal ladeeffekt:

 På 10 min opp til 140 km etterlading (High-Power ladestasjon)

BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual frostet Portimaoblå metallic sett skrått forfra kjørende, fra lav vinkel
BMW felger og dekk, EU dekketikett, nærbilde

BMW FELGER OG DEKK.

Alle dekkene på bilene våre gjennomgår strenge tester med inntil 50 ulike kvalitetskriterier – betydelig mer enn det forskriftene til EU-dekkmerking foreskriver. Her finner du all informasjon om egenskapene til dekkene som BMW bruker.

BMW M PERFORMANCE PARTS OG TILBEHØR FOR BMW i4 M50.

Oppdag spesialutstyret og praktisk tilbehør til BMW i4 M50.

BMW i4 M50 tilbyr dynamisk kjøreglede og et bredt utvalg av sportslig utstyr. Med BMW M Performance Parts gir du gi din BMW i4 M50 maksimal dynamisk utstråling individualitet og ekte motorsportkarakter i interiør og eksteriør. Og for dine spesielle behov finnes det BMW Originaltilbehør. Naturligvis med individuelle tillegg og ekstrautstyr som er perfekt tilpasset denne helelektriske sportsbilen når det gjelder kvalitet, design og ytelse, noe som gir deg maksimal merverdi – uansett hva du planlegger.

M Performance dekorgrill i karbon BMW i4 M50 G26 2021

M Performance frontgrill i karbonfiber.

Viser karakter: Rammen på M Performance dekorgrill er laget av høyverdig karbon. For et ekstra edelt, sportslig og individuelt utseende.
M Performance hekkspoiler i karbon BMW i4 M50 G26 2021

M Performance hekkspoiler i karbonfiber.

M Performance-hekkspoileren i karbonfiber forsterker bilens elegante og sportslige utseende og gir optimale aerodynamiske verdier.
M Performance hekkdiffusor i karbon BMW i4 M50 G26 2021

M Performance hekkdiffusor i karbonfiber.

M Performance hekkdiffusor i karbon sørger for et moderne ytre, samtidig som den forsterker bilens sportslige utseende.
20" M Performance lettmetallfelg, dobbelteke 868 M, tofarget finish (Night Gold, glansfrest), komplett sommerhjulsett BMW i4 M50 G26 2021

20" M Performance lettmetallfelger dobbelteke 868 M tofarget.

Eksklusive 20" M Performance felger, dobbelteke 868 M med tofarget Night Gold, glansfrest. Komplett sommerhjulsett med dekktrykkontroll.
M Performance ratt BMW i4 M50 G26 2021

M Performance ratt.

Håndfaste argumenter: Rattet med rattkrans trukket i Alcantara ligger ekstra godt og behagelig i hendene – for en sportsligere styrefølelse.
M Performance valghendel Alcantara BMW i4 M50 G26 2021

M Performance valghendel Alcantara.

M Performance valghendel med Alcantara sørger for spesielt godt grep, og forbedrer interiøret i bilen både optisk og berøringsmessig.
BMW WaterBlade BMW i4 M50 G26 2021

BMW WaterBlade.

BMW WaterBlade er en vindusvisker for frontruten med innovativ viskerteknologi - for en merkbart mer effektiv rengjøring.
BMW takstativ sykkel BMW i4 M50 G26 2021

BMW takstativ for sykkel.

BMW takstativ for sykkel er den sikre transportløsningen for racing-, touring- eller barnesykler samt for Mountainbikes opp til maksimalt 20 kg.
BMW kleshenger for Travel & Comfort-system BMW i4 M50 G26 2021

BMW kleshenger for Travel & Comfort-system.

Kleshengeren kan også festes til grunnstativet eller på ekstrautstyret "Travel & Comfort" og derved også kan brukes utenfor bilen.
18” BMW støpt felg dobbelteke 853 Gunmetal grå BMW i4 M50 G26 2021

18" BMW støpt felg dobbelteke 853 i Gunmetal grå.

18" BMW lettmetallfelg dobbelteke 853 i Gunmetal grå. Komplett vinterhjulsett, egnet for snøkjettinger, med dekktrykkontroll, felgstørrelse 8,5 J x 18.
BMW Advanced Car Eye 2 BMW i4 M50 G26 2021

BMW Advanced Car Eye 2.

Ved risting registrerer det følsomme FHD-kameraet automatisk hva som skjer foran eller bak bilen.
BMW allværsmatter foran BMW i4 M50 G26 2021

BMW allværsmatter foran.

BMW-allværsmattene har tilpasset form og beskytter gulvet foran mot fuktighet og skitt. De leveres i sort med BMW-logo.
BMW i4 eDrive40 G26 2021 mineralhvit sett skrått forfra ved vann

BMW i4.

Den sportslige og elegante BMW i4 overbeviser som første helelektriske Gran Coupé med sin dynamiske kjøreadferd, åpne romfølelse og eksklusive komfort. Den lange rekkevidden på opptil 590 kilometer (WLTP) og den romslige plassen med fem fullverdige seter gjør den femdørs bilen til en ideell følgesvenn for enhver kjørestrekning.

BMW SERVICE INCLUSIVE FOR BMW i4 M50.

BMW-servicemedarbeider hilser på kunder

Bekymringsfri mobilitet: Denne pakken deg 100% åpenhet og praktisk planlegging for valg av kjørelengde eller kjøreegenskaper.

 • Kontroll av bilen ved service i henhold til BMWs spesifikasjoner
 • Service på mikrofilter
 • Bremsevæskeservice
 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr.

  * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

  Fra 1. januar 2020 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. WLTP, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.

 • Elektrisk rekkevidde påvirkes av faktorer som kjørestil, veiens beskaffenhet, utetemperatur, oppvarming/klimaanlegg og forvarming/kjøling av kupéen.