HELT NYE BMW 5-SERIE TOURING.

Allsidig og sportslig business-allrounder.

HELT NYE BMW 5-SERIE TOURING.

Allsidig og sportslig business-allrounder.

HELT NYE BMW 5-SERIE TOURING.Allsidig og sportslig business-allrounder.

Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i sek (BMW 530d xDrive Touring)

5,6

Forbruk ved blandet kjøring i l/mil* (BMW 530d xDrive Touring)

0,77-0,66

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km* (BMW 530d xDrive Touring)

201-173

BMW 530d xDrive Touring fra

726 800,-

Dynamiske kjøreegenskaper, sportslig design og høy komfort gjør at BMW 5-serie Touring tilhører toppsjiktet i denne klassen. Bilen er full av moderne teknikk og praktiske funksjoner som gir deg sportslige kjøreopplevelser. Allrounderen har rikelig med plass til alle slags aktiviteter. Her får du kjøreglede som gir fritid og jobb en ny dimensjon.

FÅ ET PRISTILBUD.

DYNAMISK BESTENOTERING.

DYNAMISK BESTENOTERING.

Med kraftige BMW TwinPower turbomotorer, smarte konstruksjoner med lav vekt, integrert Active Steering for førsteklasses manøvrering og smidighet pluss Adaptive-modus er BMW 5-serie Touring utstyrt for unike sportslige kjøreopplevelser, slik at den alltid ligger ett skritt foran konkurrentene.

Finn ut mer
Den nye BMW 5-serie Touring leveres med stilsikkert, sportslig utseende som standard. Den formelle og stilrene utformingen preges av like mye estetikk som funksjonalitet.
KARIM HABIB, DESIGNSJEF HOS BMW PERSONBIL
Sportslige kjøreegenskaper, ekstra høy komfort og et konsept med flest mulig praktiske funksjoner og førerassistentsystemer gjør BMW 5-serie Touring til en førsteklasses allrounder på jobb og i hverdagen.
ADRIAN VAN HOOYDONK, LEDER FOR BMW GROUP DESIGN

BMW COPILOT.

BMW COPILOT.

Med BMW Copilot har du en kvalifisert medarbeider. Den kan du uten videre overlate viktige, men monotone oppgaver. Ekstrautstyret Driving Assistant Plus gjør automatisert kjøring mulig i situasjoner som kø, tett trafikk og langkjøring. Også ved feltskifte er du i gode hender.

Finn ut mer

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

  • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

    Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

    * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

    Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.