HELT NYE BMW 5-SERIE TOURING.

Allsidig og sportslig business-allrounder.

HELT NYE BMW 5-SERIE TOURING.

Allsidig og sportslig business-allrounder.

HELT NYE BMW 5-SERIE TOURING.Allsidig og sportslig business-allrounder.

Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i sek (BMW 530d xDrive Touring)

5,6

Forbruk ved blandet kjøring i l/mil (BMW 530d xDrive Touring)

0,57–0,53

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km (BMW 530d xDrive Touring)

149–139

BMW 530d xDrive Touring fra

726 800,-

Dynamiske kjøreegenskaper, sportslig design og høy komfort gjør at BMW 5-serie Touring tilhører toppsjiktet i denne klassen. Bilen er full av moderne teknikk og praktiske funksjoner som gir deg sportslige kjøreopplevelser. Allrounderen har rikelig med plass til alle slags aktiviteter. Her får du kjøreglede som gir fritid og jobb en ny dimensjon.

 

BMW 530d xDrive Touring:
Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,51-0,47
CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 134-124

DYNAMISK BESTENOTERING.

DYNAMISK BESTENOTERING.

Med kraftige BMW TwinPower turbomotorer, smarte konstruksjoner med lav vekt, integrert Active Steering for førsteklasses manøvrering og smidighet pluss Adaptive-modus er BMW 5-serie Touring utstyrt for unike sportslige kjøreopplevelser, slik at den alltid ligger ett skritt foran konkurrentene.

Den nye BMW 5-serie Touring leveres med stilsikkert, sportslig utseende som standard. Den formelle og stilrene utformingen preges av like mye estetikk som funksjonalitet.
KARIM HABIB, DESIGNSJEF HOS BMW PERSONBIL
Sportslige kjøreegenskaper, ekstra høy komfort og et konsept med flest mulig praktiske funksjoner og førerassistentsystemer gjør BMW 5-serie Touring til en førsteklasses allrounder på jobb og i hverdagen.
ADRIAN VAN HOOYDONK, LEDER FOR BMW GROUP DESIGN

BMW COPILOT.

BMW COPILOT.

Med BMW Copilot har du en kvalifisert medarbeider. Den kan du uten videre overlate viktige, men monotone oppgaver. Ekstrautstyret Driving Assistant Plus gjør automatisert kjøring mulig i situasjoner som kø, tett trafikk og langkjøring. Også ved feltskifte er du i gode hender.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

  • Verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp er avhengige av den valgte felg- og dekkdimensjonen. Forbruksverdiene er basert på EU-kjøresyklusen.

    Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.