HELT NYE BMW 5-SERIE TOURING.

Allsidig og sportslig business-allrounder.

HELT NYE BMW 5-SERIE TOURING.

Allsidig og sportslig business-allrounder.

HELT NYE BMW 5-SERIE TOURING.Allsidig og sportslig business-allrounder.

Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i sek (BMW 530d xDrive Touring3)

5,6

Forbruk ved blandet kjøring i l/mil (BMW 530d xDrive Touring3)

0,59–0,56

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km (BMW 530d xDrive Touring3)

154–148

BMW 530d xDrive Touring fra

726 800,-

Dynamiske kjøreegenskaper, sportslig design og høy komfort gjør at BMW 5-serie Touring tilhører toppsjiktet i denne klassen. Bilen er full av moderne teknikk og praktiske funksjoner som gir deg sportslige kjøreopplevelser. Allrounderen har rikelig med plass til alle slags aktiviteter. Her får du kjøreglede som gir fritid og jobb en ny dimensjon.

DYNAMISK BESTENOTERING.

DYNAMISK BESTENOTERING.

Med kraftige BMW TwinPower turbomotorer, smarte konstruksjoner med lav vekt, integrert Active Steering for førsteklasses manøvrering og smidighet pluss Adaptive-modus er BMW 5-serie Touring utstyrt for unike sportslige kjøreopplevelser, slik at den alltid ligger ett skritt foran konkurrentene.

Finn ut mer
Den nye BMW 5-serie Touring leveres med stilsikkert, sportslig utseende som standard. Den formelle og stilrene utformingen preges av like mye estetikk som funksjonalitet.
KARIM HABIB, DESIGNSJEF HOS BMW PERSONBIL
Sportslige kjøreegenskaper, ekstra høy komfort og et konsept med flest mulig praktiske funksjoner og førerassistentsystemer gjør BMW 5-serie Touring til en førsteklasses allrounder på jobb og i hverdagen.
ADRIAN VAN HOOYDONK, LEDER FOR BMW GROUP DESIGN

BMW COPILOT.

BMW COPILOT.

Med BMW Copilot har du en kvalifisert medarbeider. Den kan du uten videre overlate viktige, men monotone oppgaver. Ekstrautstyret Driving Assistant Plus gjør automatisert kjøring mulig i situasjoner som kø, tett trafikk og langkjøring. Også ved feltskifte er du i gode hender.

Finn ut mer

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  (1) Verdiene gjelder frem til 15.04.2018. Ta kontakt med din BMW-forhandler for nærmere informasjon om hva som leveres.

  Verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Verdiene refererer til et kjøretøy med standardutstyr i Tyskland, og den beregnede rekkevidden tar hensyn til ulik størrelse på de valgte felgene og dekkene. Modellene som er avbildet, kan ha utstyr og tilbehør som ikke hører med til standardmodellenes spesifikasjoner. Ta kontakt med din BMW-forhandler for nærmere informasjon. Vi forbeholder oss retten til endringer i konstruksjon og utstyr og tar forbehold om feil. Det er ikke tatt hensyn til spesialutstyr for det enkelte land her.

  Verdiene for modeller merket med (2) er foreløpige verdier.

  Verdiene som gjelder kjøretøy merket med (3), er beregnet i henhold til den nye WLTP-reguleringen og blir deretter omregnet til ekvivalente NEDC-verdier for å sikre et riktig grunnlag for sammenligning av kjøretøyene. I forbindelse med kjøretøyrelaterte skatter og avgifter basert på (blant annet) beregnet CO2-utslipp, kan CO2-verdiene avvike fra verdiene som er oppgitt her, avhengig av nasjonal lovgivning. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.