Selvsagt setter den en ny standard – BMW 5-serie Sedan er den moderne business-allrounderen. Med det dynamiske og samtidig elegante utseendet tilfredsstiller den alle krav til en bil i denne klassen. Her sørger toppmoderne teknologi for kjøreglede.
Å tenke kreativt og følge tidsånden er begge deler essensielt for å lykkes med bærekraftige konsepter. BMW 530e iPerformance er forut for sin tid og et eksempel på dette. Den byr på elektrisk kjøreglede med plug-in-hybriddrift på full fart inn i fremtiden.
Med M Performance-modellene BMW M550i Sedan og BMW M550d Touring kan du virkelig tøye grensene. Føl adrenalinet i blodet mens du nyter motorsportslige kjøreopplevelser det er lett å bli avhengig av.
Dynamiske kjøreegenskaper, sportslig design og høy komfort gjør at BMW 5-serie Touring tilhører toppsjiktet i denne klassen. Denne allrounderen er full av moderne teknikk og praktiske funksjoner som gir deg sportslige kjøreopplevelser. En rekke digitale tjenester og førerassistentsystemer sørger for komfort og sikkerhet og lar deg jobbe effektivt. Den romslige kupeen holder høy kvalitet, og bagasjerommet med et volum på inntil 1700 liter betyr at du har rikelig med plass til alle slags aktiviteter. Her får du kjøreglede som setter en ekstra spiss på både fritid og jobb.
Enten du er på utkikk etter en ny eller brukt BMW 5-serie, finner du her det du trenger av informasjon, testrapporter og tilbud om finansiering og leasing. Her finner du også en forhandler der du kan bestille prøvekjøring.