Selvsagt setter den en ny standard. BMW 5-serie Sedan er den moderne business-sedanen. Med det dynamiske og samtidig elegante utseendet tilfredsstiller den alle krav til en bil i denne klassen. Den byr på kjøreglede med toppmoderne teknologi.

Kreative ideer. Alltid oppdatert. To viktige konsepter for bærekraftig suksess. BMW 530e Plug-in-Hybrid implementerer begge tilnærmingene perfekt, noe som gjør den foran sin tid. Den byr på elektrisk kjøreglede med plug-in-hybriddrift på full fart inn i fremtiden.

Dynamiske kjøreegenskaper, sportslig design og høy komfort gjør at BMW 5-serie Touring tilhører toppsjiktet i denne klassen. Denne allrounderen er full av moderne teknikk og praktiske funksjoner som gir deg sportslige kjøreopplevelser. En rekke digitale tjenester og førerassistentsystemer sørger for komfort og sikkerhet og lar deg jobbe effektivt. Den romslige kupeen holder absolutt verdi og gir, med opptil 1.700 liter bagasjerom, god plass til aktiviteter av alle slag. En garanti for at kjøreglede, fritid og business løftes til et nytt nivå.

Enten du er på utkikk etter en ny eller brukt BMW 5-serie, finner du her det du trenger av informasjon, testrapporter og tilbud om finansiering og leasing. Her finner du også en forhandler der du kan bestille prøvekjøring.

 

Les mer