Kjørende BMW 3-serie Sedan (G20) sett forfra under glassbygning om dagen.
DrivstofftypeBensinDieselHybrid

THE 3

BMW 3-SERIE SEDAN:

ALLE HØYDEPUNKTER

DrivstofftypeBensinDieselHybrid
THE 3BMW 3-SERIE SEDAN: <p>ALLE HØYDEPUNKTER</p>

Når en BMW 3-serie Sedan kjører ut på veien, legger den alt bak seg, konvensjoner så vel som forventninger. Ikonet viser atter an gang at den klarer å definere seg på nytt. Den har et nytt formspråk som gjør den til en trendsetter. Den ultimate sportssedanen drives av kraftigere og mer økonomiske motorer. 

Les mer

VELG DIN BMW 3-SERIE SEDAN.

BMW 320i xDrive Sedan

Bensin.

BMW 3 Serie Sedan Bensin
 • Parkeringssensorer (Park Distance Controll) fram og bak.
 • Cruise Control med bremsefunksjon.
 • BMW Connected Package.

BMW 330e Sedan.

Plug-in Hybrid.

BMW 330e Sedan Plug-in-hybrid
 • Opp til 60% lavere CO₂-utslipp.
 • Akustisk utvendig fotgjengervarsel.
 • Parkeringssensorer (PDC) fram og bak.

BMW 330e xDrive Sedan

Firehjulsdrift Plug-in Hybrid.

330e xDrive Sedan Plug-in hybrid
 • Harman Kardon Surround Sound system.
 • Parking Assistant Plus.
 • Elektrisk soltak.

DESIGNET TIL BMW 3-SERIE SEDAN.

BMW 3-serie har alltid vist vei. Med det nye designspråket knytter sportssedanen den suksessrike historien til samtiden. Designen oser av ren kjøreglede ned til minste detalj.

Les mer

KOMFORT I BMW 3-SERIE SEDAN.

Oppnår et nytt nivå.

Også når det gjelder komfort har BMW 3-serie blitt romsligere og mer praktisk. Mange detaljer bidrar til å gjøre hverdagen mer behagelig, blant annet opplåsing av bilen med smarttelefonen, lydisolerende glass og et intelligent gjennomlastingssystem.

BMW 3-serie Sedan (G20) med BMW laserlys. N&aelig;rbilde av venstre hovedlykt med BMW laserlys sett fra siden.

BMW laserlys.

I laserfjernlysmodus lyser adaptive BMW laserlys inntil 530 meter. Det er nesten dobbelt så langt som vanlige lykter. Det gir bedre sikt og dermed økt sikkerhet. Blå detaljer og BMW Laser-signaturen i lyktene fremhever bilens avanserte teknologi og sportslige preg.
BMW 3-serie Sedan (G20)med lukket glasstak sett skr&aring;tt ovenfra.

Glasstak.

Glasstaket med skyve- og hevefunksjon, elektrisk solskjerm, klembeskyttelse og komfortåpning/-lukking gjør at du kan regulere hvor mye frisk luft som kommer inn, slik at det blir et behagelig klima i kupeen. Den integrerte vindavviseren hindrer trekk og reduserer vindstøyen.
BMW 3-serie Sedan (G20) sett p&aring; skr&aring;tt bakfra med f&oslash;rer, som &aring;pner bakluken automatisk med foten.

Automatisk baklukebetjening

Med automatisk baklukebetjening kan du åpne og lukke bakluken ved å trykke på den lett tilgjengelige tasten i dørkledningen eller på bilnøkkelen. Bakluken kan fortsatt åpnes på vanlig måte fra utsiden med baklukehåndtaket og lukkes med tasten i kledningen på bakluken.
F&oslash;rerplassen i BMW 3-serie Sedan (G20) med fotrommet belyst av bl&aring; bakgrunnsbelysning sett forfra.

Bakgrunnsbelysning.

Bakgrunnsbelysningen inkludert konturbelysning i for- og bakdørene skaper en avslappet og behagelig stemning i kupeen. Seks lysdesigner som kan dimmes, inneholder også en dynamisk funksjon i fire situasjoner. Welcome Light Carpet lyser opp området foran bildørene ved inn- og utstigning.

BMW 3-SERIE SEDAN PLUG-IN HYBRID-MODELL.

Oppdag BMW 3-serie Sedan 330e og 330e xDrive med innovativ hybridmotor.

Det beste fra to verdener: Med BMW 3-serie Sedan plug-in-hybrid-modell BMW 330e og BMW 330e xDrive opplever du bærekraftig mobilitet og effektiv kjøredynamikk. Oppdag alle fordelene med de innovative BMW hybridbilene og finn ut mer om drivkonsept, kjøredynamikk, BMW Charging og praktiske digitale tjenester til BMW ConnectedDrive.

Plug-in-hybrid BMW 3-serie Sedan 2021 G20 sett p&aring; skr&aring; forfra ladende med modell

Plug-in hybrid-teknologi i BMW 3-serie Sedan.

I perfekt harmoni: 3-serie Sedan plug-in hybrid BMW 330e og BMW 330e xDrive forener elektrisk drivteknologi BMW eDrive med en kraftig BMW forbrenningsmotor. Sammen genererer begge drivenhetene en kjøreopplevelse som kombinerer høy effektivitet med stor kjøreglede – utslippsfritt og nesten lydløst eller med imponerende dreiemoment og med nok reserver også til lengre strekninger, avhengig av kjøremodus. Optimal dynamikk og trekkraft sikres ved BMW 330e xDrive med den unike firehjulsdriften BMW xDrive Plug-in hybride for dette kjøretøysegmentet. Et verdifullt bidrag til effektiv kjøreopplevelse yter også såkalt rekuperasjon, der bevegelsesenergi omvandles til elektrisk energi i løpet av bremsing og mates inn i batteriet.
Mer om BMW plug-in hybridmotor
Plug-in-hybrid BMW 3-serie Sedan 2021 G20 sett p&aring; skr&aring; forfra kj&oslash;rende p&aring; vei

Driftsmoduser for BMW 3-serie Sedan plug-in hybrid.

Helt elektrisk og utslippsfritt på vei til arbeidet eller kraftfull, dynamisk og med lang nok rekkevidde til helgeturen – med BMW 3-serie Sedan hybridbilene 330e og 330e xDrive er alle mulighetene åpne. Dra nytte av intelligente kjøremoduser, som i alle situasjoner sørger for et optimalt samspill mellom forbrennings- og elmotoren – og opplev fascinasjonen til en fremtidsvisende teknologi og en enestående føreropplevelse.
Mer om de intelligente kjøremoduser
Plug-in-hybrid BMW 3-serie Sedan 2021 G20 sidevisning ved ladestasjon

Lading av BMW 3-serie Sedan plug-in hybrider.

Om hjemme eller på veien: BMW Charging har skreddersydde løsninger for å lade din BMW 3-serie Sedan med hybridmotor. I tillegg til standardladekabelen (modus 2) for husholdningsstikkontaktene kan du lade spesielt raskt, sikkert og komfortabelt med BMW Wallbox. I tillegg til standardladekabelen (modus 2) som leveres med BMW 3-serie Sedan plug-in hybrider, leveres også en ladekabel (modus 3) for offentlig lading samt et BMW Charging Card, som tilbyr attraktive betingelser for offentlig lading.

Ladetiden (0–100 %) til BMW 3-serie Sedan BMW 330e og BMW 330e xDrive Sedan er ved 3,7 kW ladeeffekt (BMW Wallbox, Flexible Fast Charger, offentlige ladestasjoner) ca. 3,6 timer og ved 2,3 kW ladeeffekt (vanlig stikkontakt) ca. 6,0 timer.

Mer om BMW Charging
Plug-in-hybrid BMW 3-serie Sedan 2021 G20 navigasjonssystem n&aelig;ropptak

Digitale tjenester for BMW 3-serie Sedan plug-in hybrider.

Få mest mulig ut av hver meters kjøring: BMW tilbyr innovative digitale tjenester som gjør hverdagen din med BMW 3-serie Sedan 330e eller 330e xDrive enklere og mer komfortabel. BMW Connected Charging peker ut de nærmeste offentlige ladestasjonene underveis og leverer mer detaljert informasjon som for eksempel hvilken ladestasjon som er ledig, påfallende kostnader og viser deg hvor du kan utnytte ventetiden. Med My BMW-appen har du alltid full transparens over ladestatusen og de siste ladesyklusene. Med en push-melding blir du for eksempel informert så snart bilen din er fulladet. Flere digitale tjenester som BMW Intelligent Personal Assistant eller Smarttelefon-integrering letter den daglige mobiliteten i tillegg – for avspent kjøreglede i din BMW 3-serie Sedan med plug-in hybridmotor.
Mer om de digitale tjenestene

FULLSTENDIG KLIMAAVTRYKK.

BMW 330e SEDAN

Ladehybrider er ikke bare et godt valg i form av lavere CO₂-utslipp og drivstofforbruk ved kjøring. Som et ledd i vårt overgripende miljøarbeid har vi undersøkt det fullstendige klimaavtrykket hos våre ladehybrider, hele veien fra produksjon av råmaterialene og produksjonen, til bruk og gjenvinning. *Resultatet viser at BMW 330e Sedan med hjelp fra fornybare energikilder har opp til 60% lavere CO₂-utslipp enn BMW 330i Sedan.

ASSISTENTSYSTEMER OG CONNECTIVITY I BMW 3-SERIE SEDAN.

Innovasjon på øyehøyde.

BMW 3-serie har en rekke smarte førerassistentsystemer og innovativ teknologi som gjør livet enklere for deg. Med BMW Live Cockpit Professional og det digitale kombiinstrumentet på 12,3 tommer har du tilgang til all informasjon på ett sted, blant annet fra køassistenten, parkeringsassistenten og Gesture Control.

N&aelig;rbilde av skjermene p&aring; f&oslash;rerplassen i BMW 3-serie Sedan (G20) med Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus.

Parkeringsassistent Plus gjør det enklere å parkere og manøvrere bilen. Den omfatter Surround View-systemet inkl. Top View, Panorama View, Remote 3D View, nødbremsfunksjonen active park distance control og parkeringsassistent som parkerer bilen automatisk parallelt med og på tvers av veibanen, og ryggeassistent.
N&aelig;rbilde av skjermene p&aring; f&oslash;rerplassen i BMW 3-serie Sedan (G20) med BMW Live Cockpit Professional sett forfra.

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigasjonsfunksjon viser informasjon på et 10,25-tommers kontrolldisplay med høy oppløsning og berøringsfunksjon samt et digitalt kombiinstrument på 12,3 tommer. BMW Operating System 7 kan blant annet betjenes med iDrive-multikontrollen med touchfunksjon.
N&aelig;rbilde av skjermene p&aring; f&oslash;rerplassen i BMW 3-serie Sedan (G20) med Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional gir optimal komfort og sikkerhet i kritiske og monotone trafikksituasjoner. I tillegg til funksjonene til Driving Assistant omfatter den blant annet styre- og kjørefeltassistent med utvidede funksjoner, feltskifte- og nødstoppassistent samt sporassistent med aktiv sidekollisjonsbeskyttelse.
N&aelig;rbilde av skjermene p&aring; f&oslash;rerplassen i BMW 3-serie Sedan (G20) med ryggeassistent.

DE BESTE ASSISTENTENE JOBBER I BAKGRUNNEN.

BMW 3-serie Sedan med ryggeassistent.

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.*

Nærbilde av skjermene på førerplassen i BMW 3-serie Sedan (G20) med BMW Intelligent Personal Assistant sett forfra.

Ville det ikke vært fantastisk hvis din BMW også var din personlige kjøretøyekspert? Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunisere med din BMW. Si helt naturlige kommandoer for å betjene tallrike kjøretøyfunksjoner. Den kan forklare emner knyttet til kjøretøyet og hjelper deg å bli bedre kjent med din BMW.

 

*Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk

BMW 3-serie Sedan (G20) sett fra siden kjørende i byen om dagen.

GLED DEG TIL NESTE SVING.

Kjøredynamikken til BMW 3-serie Sedan.

KJØREDYNAMIKKEN TIL BMW 3-SERIE SEDAN.

Perfeksjonisme i aksjon.

BMW 3-serie Sedan ligger perfekt på veien og har sportslige og smidige kjøreegenskaper som gjør den ekstra dynamisk. Videreutviklede og enda kraftigere motorer, understellskomponenter som er perfekt tilpasset motorene, og optimert vektfordeling gjør den til den perfekte sportssedanen.

Hekken p&aring; BMW 3-serie Sedan (G20) sett i lav vinkel fra siden.

M sportsdifferensial.

M sportsdifferensial gir økt veigrep og kjørestabilitet når du skifter kjørefelt, akselererer ut av svinger eller holder høy hastighet gjennom svinger, og når du kjører på ulike underlag. Det økte veigrepet skyldes en elektronisk lamellsperre som reduserer turtallsforskjeller mellom bakhjulene.
N&aelig;rbilde av hjul p&aring; BMW 3-serie Sedan (G20) med M sportsbremser.

M sportsbremser.

M sportsbremser med faste 4-stemplers bremsekalipere foran og ettstempels kalipere bak i blått med M-logo har større bremseskiver og dermed større bremseeffekt.
BMW 3-serie Sedan (G20) med adaptivt M sportsunderstell i fart, sett skr&aring;tt bakfra.

Adaptivt M understell.

Adaptivt M sportsunderstell er senket med ti millimeter og tilpasses elektronisk etter kjøreforholdene og kjøresituasjonen. Du kan også tilpasse understellkarakteristikken til en komfortabel eller sportslig kjørestil med Driving experience-knappen.
N&aelig;rbilde av midtkonsollen i BMW 3-serie Sedan (G20) med velgerspakkule og sports-automatgirkasse sett ovenfra.

Sports-automatgirkasse.

Den 8-trinns sports-automatgirkassen legger til rette for ekstra sportslig giring. Du kan velge automatisk giring eller gire manuelt med girspaken eller girhendlene på rattet uansett om du har en rolig eller dynamisk kjørestil. I SPORT-modus og med girspaken i S/M-sporet til venstre er giringen optimert for toppytelse.

MODELLER AV BMW 3-SERIE SEDAN.

Modell Advantage

Modell Advantage utmerker seg med mye praktisk innvendig og utvendig utstyr som øker sikkerheten og komforten.
Sideopptak av BMW 3er Sedan (G20) som Modell Advantage.

Modell Sport Line

Med modell Sport Line fremstår bilen som enda sportsligere. Eksteriør- og interiørdetaljer i høyglanset sort sørger for et ekstra sportslig utseende. Sportsseter foran i sort stoff/Sensatec-kombinasjon sørger for maksimal komfort og sidestøtte. Innholdet i modell Advantage samt bakgrunnsbelysnningen runder av tilbudet.
Sideopptak av BMW 3er Sedan (G20) som Modell Sport Line.

Modell Luxury Line

Modell Luxury Line bringer frem bilens elegante side. Elegante designelementer i høyglanset krom preger den utvendige designen. Kupeen er også gjennomført elegant med setetrekk i kvalitetsskinn og smakfulle interiørlister.
Sideopptak av BMW 3er Sedan (G20) som Modell Luxury Line.

Modell M Sport

Modell M Sport forsterker bilens sportslige preg. Mange innvendige og utvendige elementer preger utseendet til modell M Sport og bidrar til å øke kjøregleden. M sportsunderstell, M sportsbremser og M aerodynamikkpakke optimerer bilens kjøredynamikk.
Sideopptak av BMW 3er Sedan (G20) som Modell M Sport.
 • Modell Advantage
 • Modell Sport Line
 • Modell Luxury Line
 • Modell M Sport

BMW ORIGINALTILBEHØR OG M PERFORMANCE PARTS FOR 3-SERIE SEDAN.

En vanlig god følelse.

Med BMW M Performance Parts gir du din BMW 3-serie Sedan maksimal racesportkarakter. Velg mellom visuelt skjerpet designutstyr for eksteriør og interiør, samt attraktive smidde- og lettmetallsfelger. Med BMW originaltilbehør kan du tilpasse din BMW til dine personlige ønsker: Når det gjelder kvalitet, design og ytelse, er produktene perfekt tilpasset BMW 3-serie Sedan.

BMW 3-serie Sedan (G20) med BMW takboks

BMW takboks.

Den moderne takboksen i sort med sidedeksler i titansølv rommer 420 liter. Takboksen passer alle takstativsystemer fra BMW. Den kan åpnes fra begge sider og har trippel sentrallås på begge sider som gir ekstra tyverisikring.
BMW 3-serie sedan (G20)., BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 er et svært lysfølsomt FHD-kamera, som filmer hendelser foran og bak bilen også når den står parkert. Ved risting og uvanlige bevegelser utenfor bilen tar kameraet automatisk opp situasjonen og dokumenterer på den måten mulige ulykker eller innbrudd(sforsøk).
BMW 3-serie Sedan (G20), tr&aring;dl&oslash;s ladestasjon universal

Trådløs ladestasjon universal.

Lad trådløst når som helst og hvor som helst. Med BMW Universal trådløs ladestasjon kan du enkelt lade smarttelefonen uten ladekabel i bilen. Samtidig oppbevares telefonen sikkert. Spesielt smart: Du kan også ta ut den integrerte batteripakken og bruke den til trådløs lading utenfor bilen.
BMW 3-serie Sedan (G20), M Performance nyre svart

M Performance dekorgrill i svart.

Sterk karakter: Dekorribbene og rammen i høyglanset sort utstråler kraft. Den gjennomførte designen er et stilfullt blikkfang.
BMW 3-serie Sedan (G20), M Performance hekkspoiler karbon

M Performance hekkspoiler i karbonfiber.

Uttrykksfull: M Performance-hekkspoileren i karbonfiber forsterker bilens elegante og sportslige utseende. Karbonfiberen er veldig lett og samtidig svært stabil. Hekkspoileren gir bedre aerodynamikk og sportsligere kjøreegenskaper.
BMW 3-serie Sedan (G20), M Performance ratt

M Performance ratt.

Håndfaste argumenter: M Performance-rattet med rattkrans trukket i Alcantara ligger ekstra godt i hendene – for en sportsligere styrefølelse. De markante konturene og midtmerket i rødt skinn understreker motorsportspreget i kupeen. Passer for dette: M Performance rattdeksel i karbonfiber/Alcantara og M Performance girhendler i karbonfiber.

TEKNISKE DATA FOR BMW 3-SERIE SEDAN

BMW 330i Sedan.

Effekt i kW (hk) ved o/min:

190 (258) / 5000-6500

Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i sek: 

5,6

Drivstofforbruk, blandet kjøring, i l/100km: 

6,7 - 7,2

CO₂-utslipp ved blandet kjøring i g/km: 

154 - 165

BMW 3-serie Sedan (G20), tekniske data

RÅDGIVNING OG TJENESTER FOR BMW 3-SERIE SEDAN.

Ganske enkelt bekymringsfritt underveis.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Bekymringsfri elektrisk mobilitet: Denne pakken gir deg full oversikt og komfortabel forutsigbarhet. Du velger selv en løpetid på 4 eller 6 år – eller 3 år som leasingkunde. Serviceytelser:
 • Kontroll av bilen ved service
 • Service på mikrofilter
 • Bremsevæskeservice
Finn ut mer BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Med de innovative Teleservices fra BMW ConnectedDrive holder BMW ditt hode klart: Hvis vedlikehold er nødvendig eller i tilfelle funksjonsfeil, vil den gi din foretrukne BMW servicepartner all relevant kjøretøyinformasjon. Deretter kontakter han deg for å avtale verkstedtime. Så du kan stole på rask og ukomplisert tjeneste, og du trenger ikke tenke på alt selv. Eneste forutsetning: Du har registrert bilen din online i BMW ConnectedDrive portalen og har registrert en servicepartner. Oppdag nå hvordan BMW Teleservices gjør livet ditt mer behagelig.
Finn ut mer om BMW TeleServices
BMW Mobile Care

BMW Mobile Care.

Den kostnadsfrie assistent-servicen til BMW Mobile Care er tilgjengelig for alle BMW-sjåfører hele døgnet, 365 dager i året. En oppringing – og våre eksperter står kompetent klare for deg – per telefon eller ved behov der du er.
Finn ut mer om BMW Mobile Care