ELEKTRISK DRIFT.

BMW 225xe Active Tourer.

ELEKTRISK DRIFT.

ELEKTRISK DRIFT.BMW 225xe Active Tourer.

Systemeffekt i hk (kW) (225xe)

224 (165)

Akselerasjon 0–100 km/t i sek (225xe)

6,7

Drivstofforbruk ved blandet kjøring i l/mil* (225xe)

0,32-0,27

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km* (225xe)

72-62

BMW 225xe Active Tourer er full av energi og perfekt for bylivet. Den akselererer fra 0 til 100 km/t på 6,7 sekunder. Det gir kjøreglede på korte og lange kjøreturer, akkurat som du forventer av en BMW.

FÅ ET PRISTILBUD.

ELEKTRISK DRIFT.

ELEKTRISK DRIFT.

BMW 225xe Active Tourer byr på kjøreglede med en kombinasjon av fleksible løsninger, økonomisk forbruk og typisk BMW-kjøredynamikk. Takket være BMW eDrive-teknologien fra BMW EfficientDynamics kan du kjøre kun med elmotoren i inntil 41 kilometer, uten lokale utslipp og nesten lydløst. Den passer perfekt til bykjøring.

Finn ut mer

LEGGER LISTEN ENDA HØYERE.

LEGGER LISTEN ENDA HØYERE.

Plug-in-hybriden kjennetegnes av et svært effektivt drivkonsept. Det består i hovedsak av en forbrenningsmotor og en elmotor på bakakselen. Motorene kan drive plug-in-hybriden hver for seg eller sammen, avhengig av kjøresituasjonen og batteriets ladenivå. Forbrenningsmotoren driver forhjulene, og elektromotoren driver bakhjulene. Dermed blir BMW 225xe Active Tourer en BMW med xDrive i enkelte situasjoner.

Finn ut mer

BÆREKRAFTIG BYKJØRING.

Du ser med en gang hvor bilen kommer fra, og hva som driver den. De karakteristiske blå grillribbene og navkapslene på BMW 225xe iPerformance Active Tourer står for innovativ og kraftfull fremdrift. Den store nyregrillen og de store gjennomgående luftinntakene på BMW 225xe iPerformance Active Tourer forsterker det sportslige uttrykket. Typisk BMW, og samtidig unik.

I SENTRUM.

BMW 225xe Active Tourer er full av energi, det gjenspeiler den innvendige designen. I tillegg gir den høye sittestillingen god oversikt uansett hvilken plass du sitter på. Ta plass og nyt kjøregleden.

I tillegg til fremragende energiutnyttelse og allsidighet i hverdagen møter BMW eDrive BMWs høye krav til kjøredynamikk og kvalitet.
Stefan Juraschek, leder for elektrisk drift hos BMW Group.

GRENSESPRENGENDE ENERGI.

GRENSESPRENGENDE ENERGI.

Den intelligente energistyringen er en av kjernefunksjonene i BMW iPerformance-konseptet. Dette systemet koordinerer samspillet mellom BMW-drivkomponentene og elmotoren slik at bilen får både effektiv energiutnyttelse og dynamiske kjøreytelser.
 

Med eDrive-tasten kan du velge mellom tre elektriske kjøremodi: AUTO eDrive, MAX eDrive og SAVE BATTERY.

Finn ut mer

LADBAR BYBIL.

LADBAR BYBIL.

BMW eDrive omfatter en rekke innovative produkter og tjenester som gjør kjøring med elbil og hybridbil komfortabelt og praktisk i hverdagen: alt fra lading hjemme og bruk av det stadig voksende antallet offentlige ladestasjoner til nettbasert navigasjon.

Finn ut mer

Drivstofforbruk, strømforbruk og CO₂-utslipp.

  • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

    Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr.

    * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

    Fra 1. januar 2020 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. WLTP, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.