FREMRAGENDE. ET KRAFTFULLT UTTRYKK.

BMW 5-serie Gran Turismo.

FREMRAGENDE. ET KRAFTFULLT UTTRYKK.

BMW 5-serie Gran Turismo.

FREMRAGENDE. ET KRAFTFULLT UTTRYKK.BMW 5-serie Gran Turismo.

Bagasjeromsvolum

500 liter

Panoramatak

ja

Baksetebenk som kan deles i forholdet 40:20:40 i l

1700

Akselavstand

3070

BMW 5-serie Gran Turismo har den stilfulle utstrålingen til en sedan kombinert med den sportslige elegansen til en coupé. Dette gir den en unik karakter. Kupeen er romslig og kjennetegnes av luksuriøse materialer, høy komfort og BMWs lett hevede sittestilling.

STOR FRIHET PÅ FØRSTE KLASSE.

Designen til BMW 5-serie Gran Turismo.

Bli kjent med de viktigste designdetaljene på BMW 5-serie Gran Turismo.

Utvendig design.

Designlinjene på BMW 5er Gran Turismo understreker det imponerende utseendet. Her er den stilfulle utstrålingen til en sedan er kombinert med den sportslige elegansen til en coupé. Dette gir BMW 5-serie Gran Turismo en unik karakter. Denne bilen er ikke bare en enestående bil, den er også en unik BMW.

Tjenester og apper.

Med tjenester og apper fra BMW ConnectedDrive opplever du kommunikasjon, informasjon og underholdning på en ny måte når du er på farten.

Lines og utstyrsversjoner.

BMW 5-serie Gran Turismo med Luxury Line er klassisk og elegant. Den utvendige designen har raffinerte elementer i høyglanset krom. Det er kjennetegnet på denne utstyrsversjonen og viser at den er en eksklusiv og sportslig bil.

225 kW.

Hvordan kan vi forbedre en motor som har fått utmerkelsen International Engine Of The Year Award hele seks ganger? Den 6-sylindrede bensin-rekkemotoren i BMW 535i er svaret på det. For ved hjelp av BMW TwinPower turboteknologi, Valvetronic og High Precision Injection direkte bensininnsprøytning har ingeniørene igjen klart å øke ytelsen og energiutnyttelsen. De har arbeidet målbevisst med videreutvikling av teknologien på alle de tre områdene. Men det er først når alle komponentene virker sammen, at vi ser det fulle potensialet for ytelse og energiutnyttelse.
Den 6-sylindrede BMW TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren i BMW 535i har en effekt på 306 hk, et dreiemoment på 400 Nm i et bredt turtallsområde og jevn motorgange. Denne dynamiske kraftpakken har imponerende forbruksverdier ved blandet kjøring. BMW 5-serie Gran Turismo nøyer seg med 0,85–0,82 liter per mil (xDrive: 0,86–0,85 l). Også CO2-utslippet er moderat med 198–192 gram per km (xDrive: 205–199 g/km), og motoren i BMW 535i tilfredstiller som standard kravene i utslippsstandarden Euro 6.