BMW ConnectedDrive Digitale tjenester & Connectivity

BMW CONNECTED DRIVE.

Tilkoblet, for å være fri.

Hva kan din BMW gjøre for deg? Bringe deg til din destinasjon i tide? Alltid ha svar på dine spørsmål? Eller underholde deg hele tiden? De digitale tjenestene fra BMW ConnectedDrive omfatter en rekke nyttige løsninger. Smarte og innovative tjenester gjør livet litt enklere og hver kjøretur til en opplevelse.

Les mer
BMW CONNECTED DRIVE.Tilkoblet, for å være fri.

SMARTE FUNKSJONER.

Innovative digitale produkter og tjenester fra BMW ConnectedDrive for en avslappet og komfortabel mobilitet.

Kvinne bruker My BMW-appen fra BMW ConnectedDrive på smarttelefon foran hvit BMW X5

My BMW APP.

Din direkte forbindelse til bilen og til verden med BMW.

Fra praktiske fjernstyringsfunksjoner via intelligent ruteplanlegging til oppdatering av din kjøretøyprogramvare: Med My BMW-appen har du nytte av det moderne og intuitive betjeningskonseptet, i tillegg også av mange smarte funksjoner som perfekt utfyller din daglige mobilitet.

Kvinne bruker Intelligent Personal Assistant fra BMW ConnectedDrive i hennes BMW

INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Kjenner din BMW i detalj og støtter deg i mange situasjoner.

BMW Intelligent Personal Assistant har du alltid din personlige assistent med på turen. Kommuniser med din BMW og styr kjøretøyfunksjonene enkelt ved hjelp av talekommandoer. På forespørsel vil BMW Intelligent Personal Assistant forklare alt som har med bilen å gjøre og hjelpe deg med å bli bedre kjent med din BMW.

Kvinne venter mens BMW Remote Software Upgrade oppdaterer kjøretøyprogramvaren i hennes BMW X5.

REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Slik at din BMW alltid er oppdatert.

Remote Software Upgrade sørger for at din BMW alltid er underveis med den nyeste programvaren. Oppdater kjøretøyprogramvaren raskt og enkelt “over the air”. Du kan også bruke Remote Software Upgrade til å installere nye kjøretøyfunksjoner.

FØR KJØRINGEN.

Planlegg reisene dine enkelt og praktisk med My BMW-appen.

God planlegging sparer tid og gjør livet lettere: Du kan også dra nytte av de innovative funksjonene til My BMW-appen før du starter reisen. Sjekk for eksempel om rekkevidden til din BMW er tilstrekkelig, eller luft kjøretøyet enkelt via fjernstyring. Du kan også søke etter nye destinasjoner i My BMW-appen og sende dem direkte til din BMW fra smarttelefonen.

Mann bruker My BMW-app fra BMW ConnectedDrive på smarttelefonen mens hans BMW X5 Plug-in hybrid blir ladet

My BMW APP.

Smart, alltid oppdatert, gjennomtenkt: Med et nytt design og intuitiv brukerveiledning følger My BMW-appen deg gjennom en helt ny mobilitetsopplevelse. Planlegg neste tur, sjekk statusen til din BMW, bestill neste serviceavtale eller bruk en av de mange fjernstyringsfunksjonene – praktisk fra smarttelefonen.
Finn ut mer om My BMW-appen nå
Mann bruker My BMW-appen fra BMW ConnectedDrive på smarttelefon foran BMW 4-serie Coupé

Kontroller kjøretøyets status.

Med My BMW-appen har du alltid oversikt, uten å måtte gå til din BMW. Er det nok rekkevidde for en spontan biltur? Trenger din BMW en service? Er programvaren oppdatert? Kontroller kjørerelevante opplysninger på smarttelefonen din og se frem til en avslappende reise i din BMW.
Finn ut mer om My BMW-appen
Mann sender destinasjon hjemmefra til sin BMW via My BMW-app

Sende destinasjonen til kjøretøyet.

Hvor går neste tur? Søk etter nye destinasjoner i My BMW-appen og send dem direkte til din BMW. Så snart du har ankommet bilen, kan du finne destinasjonen i meldingene dine og starte ruteveiledning direkte med ett klikk.
Finn ut mer om My BMW-appen
Fjernstyre BMW kjøretøyfunksjoner via My BMW-app Kvinne dykker ned i isen

Få tilgang til kjøretøyet fra smarttelefonen.

My BMW-appen tilbyr et bredt utvalg av fjernstyringsfunksjoner for din bil. Hvis du for eksempel vil ventilere kupeen før en tur, kan du enkelt gjøre dette på forhånd ved hjelp av smarttelefonen. Din BMW trenger ikke engang å være i sikte.
Finn ut mer om My BMW-appen
La kjøretøyets lokalisering vises på My BMW-appens kjøretøy-lokalisator på smarttelefonen

Finn kjøretøyet via smarttelefon.

Er du usikker på hvor du parkerte i en fremmed by? Eller en annen person brukte bilen din sist, og du vet ikke hvor den står nå? Ikke noe problem med kjøretøy-lokalisatoren i My BMW app: Du kan enkelt se plasseringen av din BMW i appen på kartet. For maksimal komfort og mer tid til de tingene som er viktige for deg.
Finn ut mer om My BMW-appen
Åpne bilen via din smarttelefon med BMW Digital Key og My BMW-appen

BMW DIGITAL KEY.

Slik blir din smarttelefon til en digital nøkkel: Du kan bruke My BMW-appen til å lage BMW Digital Key og lagre den på din smarttelefon – hvis den er kompatibel. Du kan låse og låse opp din BMW og til og med starte den uten den fysiske nøkkelen. Du kan også gi opptil fem andre personer adgang til din BMW.

UNDER KJØRING.

Avslappet underveis med mange smarte funksjoner og tjenester fra BMW ConnectedDrive.

BMW ConnectedDrive tilbyr deg et stort utvalg av digitale produkter og tjenester som letter din daglige mobilitet og gjør kjøring i din BMW enda mer komfortabel. Oppdag intelligente assistenter, samt innovative tjenester for komfort og underholdning.

BMW iDrive fremtidsrettet betjeningskonsept fra BMW ConnectedDrive

BMW iDrive.

Opplev en helt ny og innovativ kjøreopplevelse med den konsekvente videreutviklingen av BMW iDrive – et helhetlig betjeningskonsept som kombinerer moderne design og intelligent teknologi for å skape en kupéopplevelse som er like komfortabel som den er emosjonell. Ved å kombinere sensorteknologi og kunstig intelligens skaper BMW iDrive en intuitiv og oppslukende interaksjon mellom sjåfør og kjøretøy, som innleder en ny æra innen bilkjøring.
Kvinne bruker Intelligent Personal Assistant fra BMW ConnectedDrive ved rattet i hennes BMW

BMW Intelligent Personal Assistant.

“Hey BMW, who are you?” Ville det ikke vært fantastisk hvis din BMW også var din personlige kjøretøyekspert? Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunisere med din BMW. Si helt naturlige kommandoer for å betjene tallrike kjøretøyfunksjoner. Den kan forklare emner knyttet til kjøretøyet og hjelper deg å bli bedre kjent med din BMW.
Mer om Intelligent Personal Assistant
Et par sitter avslappet i BMW takket være Concierge Service fra BMW ConnectedDrive

Concierge Service.

Er det meldt sol i Roma i morgen? Når går flyet? Du trenger bare trykke på tasten, og Concierge Service hjelper deg med spørsmålene du måtte ha. Uansett om det gjelder bestilling av restaurant, hotell eller kino. Du kan til og med betale. Concierge Service står til tjeneste når du trenger det, uansett hvor du befinner deg.
Kvinne slapper av mens hun kjører i sin BMW med In-Car Experiences

In-Car Experiences.

Din BMW passer på deg. Den holder deg opplagt når du er trøtt, får deg til å slappe av etter en stresset dag og tilpasser kupeen til stemningen din. Med In-Car Experiences, som inkluderer Caring Car-programmene og Experience-modusene, får bilen deg til å føle deg bedre.
Personlig førerprofil i BMW kontrolldisplay

Personlig førerprofil.

Du føler deg hjemme. Du vil bli hilst personlig av din BMW og vil automatisk finne dine personlige innstillinger for sete, sidespeil eller navigering så snart du åpner bilen. Det er bare å lage sjåførprofilen din og knytte den til din bilnøkkel. Hvis du ønsker det, kan du også overføre profilen din til et annet BMW-kjøretøy. Forutsetning for bruk av førerprofilen er en BMW med BMW-operativsystem 7 eller nyere. Opptil tre profiler kan settes opp per kjøretøy.
Venner sitter i BMW og lytter til musikk fra Spotify med Connected Music fra BMW ConnectedDrive

Connected Music.

Bruk din Spotify-konto mens du er underveis i din BMW: Lytt til din favorittmusikk uansett hvor du befinner deg. Velg klassisk, jazz, pop eller noe annet du liker. Med Connected Music kan du ubegrenset strømme musikk gjennom SIM-kortet som er montert i bilen. Velg blant 30 millioner sanger fra BMWs musikkpartner Spotify. Bare skann QR-koden i kontrolldisplayet på din BMW og logg inn på Spotify-nettstedet via smarttelefonen. Connected Music er en del av Connected Package Professional. Forutsetning er et kjøretøy med BMW operativsystem 7.0.
BMW Music menyvisning i BMW kontrolldisplayet

BMW Music.

Ønsker du å kunne nyte en hel verden av musikk mens du kjører, men ønsker ikke å signere en kontrakt eller betale avgifter? Da passer BMW Music akkurat for deg. Selv uten en Premium-konto gir BMW Music deg tilgang til hele Napsters musikkdatabase. Nyt ditt personlige lydspor – uten ekstra streamingkostnader. BMW Music er en del av Connected Package Professional. Forutsetning er et kjøretøy med BMW operativsystem 7.0.
BMW Drive Recorder BMW ConnectedDrive Digitale tjenester

BMW Drive Recorder.

BMW Drive Recorder gjør det mulig å filme området rundt bilen og spille av opptaket på det sentrale kontrolldisplayet. Det kan også lastes over på en USB minnepinne og spilles av på eksempelvis en PC eller nettbrett. Viktig kjøretøyinformasjon, som hastighet og GPS-posisjon, lagres parallelt med video-opptaket. BMW Drive Recorder har to underfunksjoner, event recorder og crash recorder.
Internett i kjøretøyet med WLAN Hotspot fra BMW ConnectedDrive

Wi-Fi-hotspot.

Du kan delta på videokonferanser med nettbrettet eller strømme siste episode av yndlingsserien din på smarttelefonen. Wi-Fi-hotspot gir deg internettilgang med LTE-hastighet (avhenger av det tilgjengelige nettverket) via SIM-kortet som er integrert i bilen. Dermed kan du og passasjerene dine surfe med inntil ti enheter samtidig.
BMW Maps navigasjonskart i BMW kontrolldisplay

BMW MAPS.

Den perfekte følgesvenn på hver tur: BMW Maps gjør turen i din BMW enda mer personlig og komfortabel med innovative tjenester. Med Connected Navigation drar du fordel av nøyaktige forventede ankomsttider, ekstremt rask ruteberegning og forenklet målangivelse. Smart Connected Parking-funksjonen sparer deg for å lete etter en parkeringsplass og leder deg pålitelig til neste ledige parkeringsplass i nærheten av destinasjonen. Som sjåfør av en BMW-elbil eller BMW Plug-in hybrid kan du bli guidet til nærmeste offentlige ladestasjon på ruten din ved hjelp av Connected Charging. Du vil motta informasjon på forhånd om tilgjengeligheten og ladestrømmen som tilbys.
Smarttelefon integrering i bilen med Apple CarPlay fra BMW ConnectedDrive kontrolldisplay

APPLE CARPLAY©.

Du kan bruke funksjoner på din iPhone og betjene dem som vanlig i bilen. Bruk Apple CarPlay til dette, den intelligente og sikre måten å bruke smarttelefonen på under kjøring. CarPlay støttes trådløst og gir deg tilgang til funksjoner som Apple Music, iMessage, telefoni, Siri, Apple Maps og utvalgte tredjepartsapper som f.eks. Spotify eller Google Maps. Hele innholdet vises på skjermene i cockpiten. Dette betyr at du alltid har navigasjonsinstruksjoner via Apple-kart i blikket – selv i BMW Head-Up displayet.
Smarttelefon integrering i bilen med Android Auto fra BMW ConnectedDrive kontrolldisplay

ANDROID AUTO.

Android Auto i BMW lar deg bruke smarttelefonfunksjoner som musikk, media eller meldingsapper enkelt og trygt under kjøring. Forbindelsen mellom kjøretøyet og Android-enhetene dine er ekstremt praktisk takket være det trådløse nettverket. Android Auto er integrert direkte i kjøretøyets heldigitale cockpit. Dette betyr at du til og med mottar navigasjonsinstruksjoner fra Google Maps i BMW Head-Up display. Google Assistant, den digitale taleassistenten fra Google, kan også betjenes i BMW takket være integrasjonen. Bare snakk med Google for å få ting gjort, diktere navigasjonsmål eller velge din personlige musikk, og du holder dermed alltid øye med veien.
BMW Teleservices, Kvinne med smarttelefon i hånden foran hennes BMW

TELESERVICES.

Du trenger ikke lenger huske neste service. Takket være BMW Teleservices vet din BMW automatisk når det er tid for neste planlagte eller uforutsette vedlikeholdsservice, og sender alle relevante data til BMW-verkstedet. Det tar umiddelbart kontakt med deg for å avtale tidspunkt.

ETTER TUREN.

BMW ConnectedDrive og My BMW-appen støtter deg med innovative tjenester og funksjoner selv etter turen.

Med My BMW-appen og de digitale tjenestene fra BMW ConnectedDrive blir din mobilitet enklere og mer komfortabel enn noen gang – selv etter at du er ferdig med turen. Med Remote Software Upgrade kan du for eksempel enkelt holde din BMW oppdatert “over the air”.

Kvinne drikker fra en kopp mens BMW Remote Software Upgrade oppdaterer kjøretøyprogramvaren i hennes BMW X5.

Remote Software Upgrade.

Alltid den nyeste programvareversjonen i bilen. Med Remote Software Upgrade er din BMW alltid oppdatert. Du kan enkelt laste ned oppgraderingene via My BMW-appen eller SIM-kortet som er installert i bilen, og deretter installere dem. På denne måten kan også andre tilgjengelige funksjoner i bilen din låses opp.
Finn ut mer om Remote Software Upgrade
Et par får tilgang til sin BMW hjemmefra via My BMW-app og Remote Services

Få tilgang til kjøretøyet via smarttelefon.

Har jeg husket å låse bilen, og hvor var det jeg parkerte? Med Remote Services og My BMW-appen kan du fjernstyre funksjoner i bilen. Lufte din BMW før reisen, eller lås den hvor som helst ved hjelp av smarttelefonen.
Finn ut mer om My BMW-appen
BMW Maps Connected Charging viser den elektriske rekkevidden som et blått område på omgivelseskartet i kontrolldisplayet

Connected Charging.

Connected Charging tilbyr tallrike innovative funksjoner som perfekt utfyller din e-mobilitet og gjør det enda enklere å lade din helelektriske BMW i eller BMW Plug-in hybrid. Du kan for eksempel programmere tidspunktet når bilen din skal lades i My BMW-appen og motta et push-varsel når ladeprosessen er fullført. Du kan også spore ladehistorien til din BMW i appen eller se den nåværende ladeprosessen, inkludert forbrukt energi, ladepauser, forventede ladekostnader samt sparte kostnader.
Finn ut mer Connected Charging
BMW Points tilbyr premier for rent elektriske kjørte kilometer for BMW Plug-in hybridmodeller

BMW Points.

Med BMW Points* kan du som sjåfør av en valgt BMW Plug-in hybridmodell samle poeng for hver kilometer som kun kjøres på elektrisitet. Du kan samle inn og løse inn disse i My BMW-appen med din BMW Charging konto. Premier er tilgjengelig for deg – først og fremst lading av aktuelle kvoter fra BMW Charging. *Foreløpig lansering av BMW Points juli 2021.
Finn ut mer om My BMW-appen

BMW CONNECTED DRIVE: MER INFORMASJON & LENKER.

BMW ConnectedDrive Store, Mann med smarttelefon på sofaen

BMW CONNECTED DRIVE STORE.

Besøk BMW ConnectedDrive nettbutikk og bestill nye digitale tjenester til din BMW, som du kan bruke neste gang du kjører.
BMW ConnectedDrive portal, Kvinne med smarttelefon i hånden

BMW CONNECTED DRIVE PORTAL.

Dine data, dine tjenester, dine innstillinger – BMW ConnectedDrive forbinder deg med BMW og verden. Registrer deg nå for mer komfort, sikkerhet og underholdning.
BMW ConnectedDrive FAQ Ofte stilte spørsmål og svar, Kvinne med smarttelefon ved vinduet

SPØRSMÅL OG SVAR.

Du finner svar på vanlige spørsmål om tjenestene og produktene til BMW ConnectedDrive i vår FAQ-seksjon.
BMW ConnectedDrive Kundeservice

BMW KUNDESERVICE

Har du spørsmål eller trenger du mer informasjon om tjenester og produkter fra BMW ConnectedDrive? Kontakt BMW kundeservice nå.