Alt du trenger å vite om plug-in hybrider

PLUG-IN HYBRIDER FRA BMW.

Alt om ladbare hybrider og våre biler.

PLUG-IN HYBRIDER FRA BMW.Alt om ladbare hybrider og våre biler.

Hvordan fungerer en Plug-in Hybrid?

Plug-in Hybrid: Slik fungerer bilen.

En Plug-in Hybrid, også kalt en ladbar hybrid, drives av både en forbrenningsmotor og en elektrisk motor som fungerer sømløst sammen. Takket være Plug-in Hybridens forbrenningsmotor trenger du aldri å bekymre deg for bilens rekkevidde ettersom motoren tar over hvis batteriet går tomt, ganske enkelt et smidig samspill mellom to motorer som gir deg kjøreglede mil etter mil. Her kan du lese mer om Plug-in Hybrider og utforske vårt brede utvalg av modeller.

Les mer

Gode grunner til å kjøre en Plug-in Hybrid.

 • 01 Er mer miljøvennlig enn tradisjonelle biler.
 • 02 Kjører både til barnehagen og ut av byen.
 • 03 Har lavere utslipp enn tradisjonelle biler.
 • 04 Krever mindre vedlikehold enn tradisjonelle biler.
Plug-in Hybrider - 5-serie Sedan

Vanlige spørsmål og svar om Plug-in Hybrider.

 • Hvordan påvirker kulde rekkevidden til batteriet?
 • Kan en Plug-in Hybrid lades under kjøring?
 • Hva er den elektriske rekkevidden til en Plug-in Hybrid?
 • Kan jeg velge om jeg vil kjøre med elektrisk motor eller forbrenningsmotor?
 • Hvilke forskjeller er det mellom en Plug-in Hybrid og en elektrisk bil?
BMW X3 xDrive30e - Hvordan lader jeg en Plug-in Hybrid?

Hvordan lader jeg en Plug-in Hybrid?

Plug-in Hybrider kan enket lades hjemme via en ladeboks eller på en av de mange ladestasjonene i Norge eller rundt om i Europa. I likhet med elbilen er det mulig å lade en Plug-in Hybrid gjennom en vanlig stikkontakt. Dette er ikke å anbefale da dette gir større sjanse for overoppheting på grunn av den høye strømmen som går gjennom stikkontakten.

Vil du vite mer om lading? Les mer på vår side for alt om lading.

Les mer

VÅRE PLUG-IN HYBRIDER.

HYBRID THINKING TAKES YOU FURTHER.

Våre plug-in hybrider tilbyr et uttrykksfullt design, en mengde smarte og innovative løsninger kombinert med et sømløst samspill mellom en kraftig forbrenningsmotor og lydløs elektrisk motor. Vi tilbyr det største utvalget av plug-in hybrider – uansett hva du leter etter vil du finne en som passer deg.

The 5 - BMW 5-Serie Sedan - Hybrid
BMW 530e Sedan – Plug-in Hybrid

BMW 530e Sedan.

Ryktet forteller at BMW 5-serie er en av de beste ladbare hybridene i sitt segment. Med en oppdatert smart ladedrivlinje får du elektrisk rekkevidde på opptil 61 km*, noe som sammen med forbrenningsmotoren gir 292 hk og en kjøreopplevelse utenom det vanlige, uavhengig av om du velger bakhjulsdrift eller xDrive. Hvis du vil ha mer kraft, er også 545e xDrive Sedan tilgjengelig.
Mer om 530e Sedan
BMW 530e Touring – Plug-in Hybrid

BMW 530e Touring.

Nå finnes BMW 5-serie Touring som ladbar hybrid med en elektrisk rekkevidde på opptil 57 km*. Sammen med den kraftige forbrenningsmotoren får du 292 hk med ren kjøreglede på veiene, og du kan i tillegg velge firehjulstrekk for å sikre maksimal BMW opplevelse.

Mer om 530e Touring

Mer kjøreglede i hverdagen.

MER KJØREGLEDE I HVERDAGEN.

BMW 225xe – Plug-in Hybrid

BMW 2-serie Active Tourer.

BMW 2-serie Active Tourer er full av energi. Den byr på en blanding av sportslige egenskaper, drivstofføkonomi og praktiske funksjoner i hverdagen som ingen andre i dette segmentet. Du får akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 7 sekunder og nå med en økt elektrisk rekkevidde på opptil 92 km*.

Mer om BMW 2-serie Active Tourer
BMW 330e Sedan - Plug-in Hybrid

BMW 330e Sedan.

Nå er endelig vår bestselgende sportssedan tilgjengelig som plug-in hybrid. Med den 4-sylindrede BMW TwinPower Turbo-bensinmotoren får du 252 raske hestekrefter som kombineres sømløst med en høyeffektiv elmotor. Rekkevidden er økt med hele 50 prosent sammenlignet med forgjengeren og er nå på opptil 62 km*.

Mer om BMW 330e Sedan
BMW 330e TOURING - Plug-in Hybrid

BMW 330e Touring.

Som første BMW Touring med hybriddrift forener BMW 330e Touring maksimal kjøreglede med betydelig reduserte CO2-utslipp – og en rent elektrisk rekkevidde fra opptil 61 km* som tilbakelegges helt uten utslipp.

Mer om BMW 330e Touring

Ladbare X-modeller.

Flere av våre populære X-modeller finnes nå som ladbare hybrider. Perfekt for deg som skal ut på lengre turer og ikke vil inngå kompromiss med verken mengde bagasje eller hensynet til miljøet.

BMW X1 xDrive25e - Plug-in Hybrid

BMW X1 xDrive30e.

BMW X1 xDrive30e oppfyller med sitt topp moderne plug-in hybrid drivverk de høyeste krav til kjøredynamikk og effektivitet. Kombinasjon av den kraftige elektromotoren og en effektiv forbrenningsmotor gir inspirerende ytelser og en velkjent kjøreglede. Inntil 88 km* rekkevidde for elmotor.

Mer om BMW X1 xDrive30e
BMW X3 xDrive30e - ladbar hybrid

BMW X3 xDrive30e.

Den helt nye ladbare hybriden BMW X3 med vår firehjulsdrift xDrive er det nyeste eksempelet på ekte hybridtenking fra BMW. Med en elektrisk rekkevidde på opptil 49 km* og en maksimal tilhengervekt på på 2000 kg er BMW X3 xDrive30e skapt for alle livets eventyr.

Mer om BMW X3 xDrive30e

Teknologi og innovasjon i BMWs Plug-in Hybrider.

Med en BMW Plug-in Hybrid får du elektrisk kjøreglede i elegant design og tilgang til en rekke smarte løsninger som forbedrer kjøreopplevelsen for deg som sjåfør i tillegg til innovativ teknologi som tar vare på miljøet.

Teknologi og innovasjon i BMW Plug-in Hybrider.
BMW Connected Drive

Hold din Plug-in Hybrid tilkoblet.

BMW Connected Drive sørger for at alle våre ladbare hybrider er oppdaterte med de nyeste digitale tjenestene fra BMW. Våre smarte og innovative funksjoner forenkler livet og forbedrer kjøreopplevelsen.
BMW Intelligent Personal Assistant

Din personlige assistent i bilen.

BMW Intelligent Personal Assistant hjelper deg med å aktivere bilens forskjellige funksjoner kun ved hjelp av stemmen din. Slå på musikken, be om den raskeste veien hjem eller hjelp til å slå på frontlysene, alt uten å slippe hendene fra rattet. Les hvilke flere funksjoner din personlige assistent kan hjelpe deg med under kjøreturen. (Tjenesten er foreløpig ikke tilgjengelig i det norske markedet).
Alt om tjenesten

VIL DU KJØRE EN PLUG-IN HYBRID FRA BMW?

Se tilgjengelige Plug-in hybrider hos forhandlerne våre.

Enten du vil kjøpe og eie en ladbar hybrid eller privatlease den, finner du mange alternativer og modeller hos forhandlerne våre.
BMW - Tillgängliga laddhybrider
Vill du privatleasa en laddhybrid?

Vil du privatlease en Plug-in hybrid?

Hvis du foretrekke å privatelase din nye BMW, kan du naturligvis velge mellom mange ladbare hybrider. Privatleasing er en behagelig og fordelaktig måte å finansiere selskapets biler.
Se privatleasingtilbud
Vill du köpa en laddhybrid?

Vil du kjøpe en Plug-in hybrid?

Med en ladbar hybrid slipper du å bekymre deg for å komme frem, siden forbrenningsmotoren og elmotoren samarbeider sømløst. Du finner de fleste modeller hos BMW, så uansett om du foretrekker SUV, Touring eller sedan, har vi en ladbar hybrid som passer.
Se tilgjengelige ladbare hybrider
eAcademy

BMW eAcademy.

Tips, råd og nyheter om alt som gjelder ladbare biler.

BMW eAcademy.

Tips, råd og nyheter om alt som gjelder ladbare biler.

FÅ ELEKTRISKE NYHETER FRA BMW.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tips, nyheter og artikler om elektrifisering. I tillegg blir du blant de første som får den siste informasjonen om elbilene våre. 

Les mer
BMW rekkevidde

Mer om rekkevidde.

Alt om milde hybrider.

Alt om milde hybrider.

Milde hybrider

ALT OM MILDE HYBRIDER.

 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr.

  * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

  Fra 1. januar 2020 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. WLTP, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.