BMW tilbehør og servicetilbud for høst og vinter.

FRIHET UTEN GRENSER.

BMW tilbehør og servicetilbud for høst og vinter.

FRIHET UTEN GRENSER.

BMW tilbehør og servicetilbud for høst og vinter.

FRIHET UTEN GRENSER.BMW tilbehør og servicetilbud for høst og vinter.

Gjør din BMW klar for nye opplevelser. Reis til nye steder, og søk sportslige utfordringer. Utfordre deg selv med en sykkel- eller skitur. Ta med deg en venn ut i naturen. Med BMW Originaltilbehør er det ingen grenser for hva du kan gjøre.

Finn ut mer

UTSTYR FOR HVER TUR.

Kompakt hekkmontert sykkelstativ.

Det sammenleggbare sykkelstativet Kompakt er lett, stabilt og kan lastes med inntil 60 kg. Det hekkmonterte sykkelstativet festes raskt og enkelt med kulehodesystemet som kan betjenes med én hånd, og har plass til to sykler/eBikes med en maksimal akselavstand på 130 cm.
Finn ut mer

Takstativ.

Takstativet kan kombineres med alle takstativsystemer og takbokser fra BMW. Det er svært lett å feste, og den stabile konstruksjonen tilfredsstiller høye kvalitets- og sikkerhetskrav. I tillegg har takstativet et låsesystem med tyverisikring.
Finn ut mer

Turbo Levo FSR 6Fattie.

Spesialutgaven av SPECIALIZED Turbo Levo E-terrengsykkelen har en elmotor som gir en ny dimensjon til terrengsykling. Sykkelen har en rekke smarte funksjoner, f.eks. smarttelefonappen SPECIALIZED Mission Control. Ladekabelen som følger med, gjør at du kan lade batteriet på sykkelen fra 12-voltskontakten i bagasjerommet på bilen mens du kjører.
Finn ut mer

Travel & Comfort-system.

Holderen festes enkelt til grunnstativet (leveres separat) i Travel & Comfort-systemet og kan brukes til å feste alle action-kameraer. Når et kamera er festet i holderen, kan det dreies 360 grader, og det kan styres med en app.
Finn ut mer

SESONGSTART.

La vinteren komme.

SESONGSTART.

La vinteren komme.

Den kalde årstiden er ingen hindring for sportslige opplevelser. Ski- og brettentusiaster betyr den første snøen starten på en etterlengtet sesong. Mens noen koser seg foran peisen, nyter andre fartsgleden i slalåmbakken.

Finn ut mer

SNØ- OG VINTERTILBEHØR.

Ski- og snowboardholder.

Den allsidige ski- og snowboardholderen kan låses og passer på alle takstativsystemer fra BMW. Med det kan du frakte inntil seks par ski, fire par ski med staver eller to snowboard og to par ski med staver på taket. Holderen er laget av kvalitetsmaterialer og er utstyrt med et låsesystem med tyverisikring. Med en vekt på ca. 5 kg er det enkelt å feste og fjerne stativet.
Finn ut mer

BMW takboks.

Reisen kan bli komfortabel selv om du har med mye bagasje. BMW takbokser gir deg ekstra oppbevaringsplass og leveres i ulike farger og volum (320, 350, 420, 460 eller 520 liter). Takboksene er elegant utformet med et smart tosidig åpningssystem som gjør dem enkle å bruke. Med seks låsepunkter og tyverisikring tilfredsstiller de svært høye sikkerhetsstandarder. Leveres til alle modeller med BMW tak- og relingstativ.
Finn ut mer

Ettermonteringssett for kupévarmer.

Den effektive kupévarmeren sørger for at det er en behagelig temperatur i kupeen, og at rutene er frie for is og dugg når du setter deg inn i bilen. Den kan programmeres med iDrive eller betjenes direkte. I tillegg kan den aktiveres med BMW Display Key som leveres separat, og en iPhone-app (utstyrsavhengig).
Finn ut mer

Kjettinger.

Kjettingene Disc og Comfort har et nett med gripeelementer og kan brukes på begge sider. De er enkle å montere og gir optimalt veigrep. En integrert fjærstålbøyle gjør at du enkelt monterer kjettingene i alle situasjoner.
Finn ut mer

BILPLEIESETT FOR VINTEREN.

BILPLEIESETT FOR VINTEREN.

Produktene i bilpleiesettet er spesielt tilpasset vedlikeholdsbehovet om vinteren. Den pene vesken kan brukes til det meste. Den er laget av lettstelt presenningstoff. Den enkle, og samtidig dynamiske veskedesignen understreker kvaliteten på settet med originale bilpleieprodukter fra BMW. I tillegg er vesken utformet slik at den også kan brukes som laptopveske. Settet inneholder: 1 x spylervæske med frostbeskyttelse (1000 ml), 1 x defroster (500 ml), 1 x interiørrens (250 ml), 1 x liten isskrape.

HØST-/VINTERKONTROLL.

HØST-/VINTERKONTROLL.

Benytt BMWs tilbud om en høst/vinter-kontroll og sørg for at bilen din er klar for vintersesongens utfordringer. BMWs serviceeksperter kontrollerer bremser, batteri, lykter, vindusviskere og varmeapparat. I tillegg sjekker de kjølevæske-, frostvæske- og oljenivå.

KJØREGLEDE MED GODT VEIGREP.

Nyt kjøreturen uansett vær.

KJØREGLEDE MED GODT VEIGREP.

Nyt kjøreturen uansett vær.

Med komplette vinterhjulsett fra BMW originaltilbehør er du sikret godt veigrep på vinterføre. De møter høye kvalitetskrav og er utviklet i samarbeid med ledende dekkprodusenter (Bridgestone, Dunlop, Goodyear og Pirelli). Alle komplette vinterhjulsett er utstyrt med stjernemerkede dekk med nødkjøringsegenskaper og dekktrykksensorer. Dermed er bilen rustet for all slags føre gjennom vintersesongen.

Finn ut mer

KOMPLETTE VINTERHJULSETT FRA BMW ORIGINALTILBEHØR.

Dobbelteke 483M.

17" M lettmetallfelger Dobbelteke, sølvfarge Til BMW 2-serie Active Tourer og Gran Tourer (fra 2014).
Finn ut mer

Dobbelteke 405M.

18" BMW M Performance lettmetallfelger Dobbelteke, matt sort, frest finish Til BMW 3-serie Gran Turismo (fra 2012), BMW 3-serie (fra 2012) og BMW 4-serie Coupé og Cabriolet (fra 2013).
Finn ut mer

Dobbelteke 664M.

19" M lettmetallfelger Dobbelteke. Til BMW 5-serie Sedan og Touring (fra 2017).
Finn ut mer

Dobbelteke 648M.

20" M lettmetallfelger Dobbelteke, orbitgrå, glanspolert finish Til BMW 6-serie (fra 2017) og 7-serie (fra 2016).
Finn ut mer

Dobbelteke 622M.

19" M lettmetallfelger Dobbelteke, ferrisgrå, glanspolert finish. Til BMW X3 (2010 til juni 2017) og til BMW X4 (fra 2014).
Finn ut mer

Dobbelteke 468M.

20" M lettmetallfelger Dobbelteke, orbitgrå, glanspolert finish Til BMW X5 (fra 2013) og X6 (fra 2014).
Finn ut mer

DEKK MED NØDKJØRINGSEGENSKAPER.

DEKK MED NØDKJØRINGSEGENSKAPER.

Kom deg videre selv om bilen punkterer. Et dekk med nødkjøringsegenskaper kan brukes selv om det er helt uten luft. Du kan fortsette å kjøre inntil 8 mil i maksimalt 80 km/t, slik at du kommer deg til nærmeste BMW-verksted. Nyt kjøregleden også om vinteren.

BMW FELG- OG DEKKSERVICE.

BMW FELG- OG DEKKSERVICE.

Våre BMW servicespesialister hjelper deg å finne de best egnede dekkene til din bil med BMWs stjernemerking. Bare disse dekkene tilfredsstiller de strenge BMW-kvalitetsstandardene. Selvfølgelig skifter, kontrollerer, vedlikeholder og oppbevarer vi dekkene dine på riktig måte. BMW dekkservice tilbyr førsteklasses produkter og kompetent rådgivning.

EN LAGSPILLER.

Mot felles mål.

EN LAGSPILLER.

Mot felles mål.

Når dere spiller på lag, kan dere bestige høye fjell, nå fjerne mål og takle ulendt terreng. Sportsaktiviteter og spennende utfordringer gir mer når du deler dem med andre. Sammen med andre strekker alle seg litt lenger.

Finn ut mer

UTSTYR FOR DET BESTE LAGET.

Allværsmatter.

De fire slitesterke mattene i smart design har tilpasset form og høy kant. De beskytter gulvet mot fuktighet og skitt og hindrer at skoene blir våte på grunn av oppsamlet vann. Den sorte fargen gjør at de passer perfekt til den innvendige designen.
Finn ut mer

Gulvmatter.

De slitesterke gulvmattene i smart design har tilpasset form, ekstra høy kant og spesielle riller. De beskytter gulvet foran mot fuktighet og skitt og hindrer at skoene blir våte på grunn av oppsamlet vann. De leveres i sort med dekor i rustfritt stål.
Finn ut mer

Bagasjeromsmatte.

Den slitesterke bagasjeromsmatten er sklisikker, vannavstøtende og perfekt tilpasset. Den har høye kanter som beskytter bagasjerommet mot skitt og fuktighet. Den leveres i sort med lysegrå kontur og har en tekstillomme på høyre og venstre side.
Finn ut mer

BMW MOBILE CARE.

BMW MOBILE CARE.

Du kan stole på at BMW hjelper deg når du havner i utforutsette situasjoner. Men BMW Mobile Care-nummeret har du tilgang til veihjelp og skadeservice døgnet rundt hele året.

UFORGLEMMELIGE ØYEBLIKK.

Gjennom en ukjent by.

UFORGLEMMELIGE ØYEBLIKK.

Gjennom en ukjent by.

Oppdag nye steder sammen. Utforsk populære severdigheter, historiske monumenter og trange smug. På veien gjennom byen samler dere nye inntrykk og møter interessante personer. Avslutt dagen med en middag i skinnet fra levende lys.

Finn ut mer

PERFEKT FOR EN BYTUR.

Snap-in-adapter.

Universal snap-in-adapter holder Apple iPhone™-modeller med Lightning-kobling trygt på plass og lader dem raskt. Du kan også høre telefonsamtaler og spille av musikk som er lagret på telefonen, over bilens høyttalere.
Finn ut mer

Oppbevaringsrom for trådløs lading.

Oppbevaringsrommet for trådløs lading sørger for sikker oppbevaring av mobiltelefonen samtidig som den lades og er tilkoblet den utvendige antennen. Alle mobiltelefoner som støtter Qi-ladeteknologien, kan lades trådløst (inkl. LED-ladeindikator).
Finn ut mer

Ladeetui for trådløs lading.

Etuiet for trådløs lading gjør det mulig med induksjonslading av Apple iPhone™ 5, 5S, 6, 6S, 6S Plus, 7 og 7 Plus. Det innovative mobiltelefonetuiet er kompatibelt med alle Qi-sertifiserte ladere og beskytter i tillegg telefonen.
Finn ut mer

BMW TELESERVICES.

BMW TELESERVICES.

Du trenger ikke lenger tenke på neste oljeskift, bilkontroll eller nye bremsebelegg. Du kan slappe av, for din BMW vet hvilket vedlikehold den trenger og når den trenger det. Dessuten sender den automatisk relevante servicedata til BMW. Ditt foretrukne BMW-verksted har enkel tilgang til dataene og kan ta kontakt med deg umiddelbart.