DEN PERFEKTE SOMMEREN ER SOLFYLT OG ENDELØS.

BMW tilbehør og servicetilbud for vår og sommer.

DEN PERFEKTE SOMMEREN ER SOLFYLT OG ENDELØS.

BMW tilbehør og servicetilbud for vår og sommer.

DEN PERFEKTE SOMMEREN ER SOLFYLT OG ENDELØS.BMW tilbehør og servicetilbud for vår og sommer.

Gjør din BMW klar for den varme årstiden med late dager og lange netter. Gled deg til bilferie og kvalitetstid med familien, kulinariske opplevelser og bugnende markeder. Nyt nye opplevelser sammen med dine nærmeste.

Finn ut mer

OPPLEVELSESRIK BILFERIE.

Slipp eventyrlysten løs.

OPPLEVELSESRIK BILFERIE.

Slipp eventyrlysten løs.

Når det blir varmere i luften, kommer også reiselysten. Da kan det friste med en helgetur, eller du kan ta med deg vennegjengen eller familien på bilferie. Opplev nye steder og møt spennende mennesker, uansett om turen er kort eller lang.

Finn ut mer

RUSTET FOR BILFERIE.

Digitale veikart.

De digitale veikartene for BMWs navigasjonssystemer viser vei i både inn- og utland. I tillegg til de siste endringene i veinettet inneholder de blant annet nyttig informasjon når du er på farten.
Finn ut mer

Kompakt hekkmontert sykkelstativ.

Det sammenleggbare sykkelstativet Kompakt er lett, stabilt og kan lastes med inntil 60 kg. Det hekkmonterte sykkelstativet festes raskt og enkelt med kulehodesystemet som kan betjenes med én hånd, og har plass til to sykler/eBikes med en maksimal akselavstand på 130 cm.
Finn ut mer

BMW takboks.

Kjøreturen kan bli komfortabel selv om du har med mye bagasje. BMW takbokser gir deg ekstra oppbevaringsplass og leveres i ulike farger og volum (320, 350, 460 eller 520 liter). Takboksene er elegant utformet med et smart tosidig åpningssystem som gjør dem enkle å bruke. Med seks låsepunkter og tyverisikring tilfredsstiller de svært høye sikkerhetsstandarder. Leveres til alle modeller med BMW tak- og relingstativ.
Finn ut mer

Lightning USB-adapter.

Den solide USB-adapteren har metallpoler. Ved hjelp av adapteren kan du koble en kompatibel Apple iPod™ eller iPhone™ til bilen og lade den. Dermed kan du spille av musikk som er lagret på enheten, over bilens høyttalere. Du styrer de eksterne musikkildene med iDrive-multikontrollen, multifunksjonstastene på rattet eller radioen.
Finn ut mer

KLAR FOR NYE UTFORDRINGER.

KLAR FOR NYE UTFORDRINGER.

Det nye tilbehøret til BMW X3 gjør treningsturen til en opplevelse. Følg våre hovedpersoner på en terrengsykkeltur gjennom Provence. Med et kompakt, stabilt sykkelstativ montert bak og god plass til bagasje og utstyr er BMW klar for alle utfordringer. Den innovative Activity Key er en liten vanntett nøkkelmodul uten taster, som brukes til å låse / låse opp bilen og til å starte/stoppe motoren. Det gjør at den passer perfekt til en aktive livsstil. Etter en aktiv dag er det behagelig å sette seg inn i X3. Her beskytter gulvmatter med tilpasset form og X3-logo kupegulvet mot skitt og fuktighet.

KOMFORTABEL PÅ ALLE UNDERLAG.

Godt veigrep på både asfalt og grus.

KOMFORTABEL PÅ ALLE UNDERLAG.

Godt veigrep på både asfalt og grus.

Komplette BMW originalhjulsett sørger for at du takler alle hindringer på veier med og uten fast dekke. De er tilpasset din BMW, møter høye kvalitetskrav og er utviklet i samarbeid med ledende dekkprodusenter (blant annet Bridgestone, Dunlop, Goodyear og Pirelli).

Finn ut mer

KOMPLETTE BMW ORIGINALHJULSETT.

Y-eke 701M.

21" komplett hjulsett leveres montert og balansert til X3 (fra 2017) og X4 (fra 2018) med dekktrykksensorer og stjernemerkede dekk med nødkjøringsegenskaper.
Finn ut mer

V-eke 687.

21" komplett hjulsett leveres montert og balansert til BMW 6-serie GT og BMW 7-serie (fra 2015) med dekktrykksensorer og stjernemerkede dekk med nødkjøringsegenskaper.
Finn ut mer

Dobbelteke 624M.

20" komplett hjulsett med stjernemerkede dekk og dekktrykksensorer. Leveres montert og balansert til BMW 3-serie og BMW 4-serie (fra 2011) med dekk med nødkjøringsegenskaper.
Finn ut mer

Krysseke 669M.

20" komplett hjulsett leveres montert og balansert til BMW 5-serie (fra 2017) med dekktrykksensorer og stjernemerkede dekk med nødkjøringsegenskaper.
Finn ut mer

Y-eke 763M.

19" komplett hjulsett leveres montert og balansert til BMW M2 (fra 2014) med dekktrykksensorer og stjernemerkede dekk med nødkjøringsegenskaper. Kan også leveres til M3/M4 med 19/20" komplett hjulsett.
Finn ut mer

BMW FELG- OG DEKKSERVICE.

BMW FELG- OG DEKKSERVICE.

Her skifter vi ikke bare sommer-/vinterdekk, vi sjekker også mønsterdybden og bremsene. Ved skifte av dekk og felger (inkludert balansering) får du mye for pengene. Grundig kontroll og vedlikehold utføres av kompetente fagfolk.

TID MED FAMILIEN.

Kvalitetstid med familien.

TID MED FAMILIEN.

Kvalitetstid med familien.

Om våren og sommeren er det fint å dra ut på tur. Og det er ekstra fint å tilbringe tiden sammen med dine nærmeste. Velg turmålet som gir gode opplevelser for store og små.

Finn ut mer

ALLE ER KLARE FOR ALT.

Oppbevaringsrom for seteryggen.

Kvalitetsvesken festes på baksiden av forseteryggen. Her har passasjerene i baksetet mye oppbevaringsplass og lett tilgang til ting de trenger på reisen. Vesken har to hoveddeler, begge med glidelåslukking. I øvre del av vesken er det et isolert flaskerom og flere innvendige lommer av ulik størrelse, noen av dem kan lukkes. I den nedre delen er det to oppbevaringsrom og en lett tilgjengelig lomme for papirlommetørkler. Oppbevaringsvesken for seteryggen er i slitesterk polyester.
Finn ut mer

Solskjerm.

Den praktiske solskjermen er uunnværlig på lange kjøreturer i solskinn. Den festes i vindusrammen. Dermed kan den også brukes når vinduet er åpent. Formen er tilpasset vinduet og gir god beskyttelse mot direkte sollys. I tillegg bidrar den til å redusere temperaturen i kupeen.
Finn ut mer

Travel & Comfort-grunnstativ.

Travel og Comforts-systemet omfatter et allsidig utvalg av holdere og fester som øker komforten i kupeen. Grunnstativet er hovedkomponenten i dette systemet og festes mellom hodestøttestengene. Til stativet kan du enkelt feste forskjellige deler, f.eks. nettbrettholdere for diverse Apple iPad™ og Samsung Galaxy Tab, et praktisk vippebord i BMW Design med høydejustering, en holder for GoPro-kameraer, en kleshenger eller en universalkrok som du kan henge klær eller lette vesker/poser på.
Finn ut mer

Travel & Comfort-kleshenger.

Kleshengeren festes enkelt til grunnstativet (leveres separat), den også kan brukes utenfor bilen.
Finn ut mer

Travel & Comfort-universalholder.

Universalholder for mange nettbrett på 7–11 tommer fra Apple og Samsung som er festet i et Travel & Comfort nettbrettetui. Nettbrettetuiet i silikon sitter perfekt og leveres separat til mange nettbrett fra Apple og Samsung. De leveres med beskyttelsesfolie til skjermen, beskytter nettbrettet mot slag og støt og festes kollisjonssikkert i universalholderen. Den justerbare holderen tilpasser seg målene på nettbrettetuiet som brukes. Rammen på holderen kan roteres 360 grader og vinkelen justeres, slik at passasjerene i baksetet lett finner riktig vinkel, f.eks. bak hodestøtten for å se en film eller på skrå bak seteryggen for å arbeide.
Finn ut mer

Travel & Comfort-vippebord.

Vippebordet monteres raskt og enkelt, høyden og vinkelen kan justeres. Dermed kan passasjerene i baksetet finne den beste arbeids- eller avlastingsstillingen for bordet. Den integrerte koppholderen holder drikke på plass.
Finn ut mer

BILPLEIESETT FOR SOMMEREN.

BILPLEIESETT FOR SOMMEREN.

Produktene i bilpleiesettet er spesielt tilpasset vedlikeholdsbehovet om sommeren. Den pene vesken kan brukes til det meste. Den er laget av lettstelt presenningstoff. Den enkle, og samtidig dynamiske veskedesignen understreker kvaliteten på settet med originale bilpleieprodukter fra BMW. I tillegg er vesken utformet slik at den også kan brukes som PC-veske. Settet inneholder: 1 x felgrens (500 ml), 1 x insektfjerner (500 ml), 1 x spylervæske (1000 ml).

MATMARKEDER.

En kulinarisk reise.

MATMARKEDER.

En kulinarisk reise.

Er du glad i mat fra alle verdenshjørner? Ta turen innom matmarkeder som presenterer deg for andre kulturer. På veien kan du nyte yndlingsmusikken din over ALPINE Hi-Fi høyttalersystem. Den gode lyden setter en ekstra spiss på kjøreturen. Koble til enhetene dine og lad dem i oppbevaringsrommet eller etuiet for trådløs lading. Vel fremme kan du utforske matbodene, mens du hører på lokale liveband. Her er det mye spennende å se, høre, lukte og smake på. En opplevelse for alle sanser.

Finn ut mer

ALLE SANSER ER SKJERPET.

Oppbevaringsrom for trådløs lading.

Oppbevaringsrommet for trådløs lading sørger for sikker oppbevaring av mobiltelefonen samtidig som den lades og er tilkoblet den utvendige antennen. Alle mobiltelefoner som støtter Qi-ladeteknologien, kan lades trådløst (inkl. LED-ladeindikator).
Finn ut mer

Ladeetui for trådløs lading.

Etuiet for trådløs lading gjør det mulig med induksjonslading av Apple iPhone™ 5, 5S, 6, 6S, 6S Plus, 7 og 7 Plus. Det innovative mobiltelefonetuiet er kompatibelt med alle Qi-sertifiserte ladere og beskytter i tillegg telefonen.
Finn ut mer

Connectivity-modul for Advanced Car Eye 2.0.

Ved hjelp av BMW Advanced Car Eye 2.0 med nettilgang og en app gir den innovative Connectivity-modulen tilgang til en rekke funksjoner som live-strømming og skylagring av alle videoopptak, GPS-lokalisering av bilen og sending av push-meldinger i kritiske situasjoner.
Finn ut mer

Snap-in-adapter.

Universal snap-in-adapter holder Apple iPhone™-modeller med Lightning-kobling trygt på plass og lader dem raskt. Du kan også høre telefonsamtaler og spille av musikk som er lagret på telefonen, over bilens høyttalere.
Finn ut mer

ALPINE Hi-Fi høyttalersystem.

ALPINE Hi-Fi-system har et naturlig lydbilde som hever lydkvaliteten merkbart. Alle komponentene i 3-veis-høyttaleranlegget på 420 watt er spesialutviklet for BMW og tilpasset akustikken i den enkelte modellen.
Finn ut mer

Gulvmatter.

De slitesterke gulvmattene i smart design har tilpasset form, ekstra høy kant og spesielle riller. De beskytter gulvet foran mot fuktighet og skitt og hindrer at skoene blir våte på grunn av oppsamlet vann. De leveres i sort med dekor i rustfritt stål.
Finn ut mer

BMW TeleServices.

BMW TeleServices.

Du trenger ikke lenger tenke på neste oljeskift, bilkontroll eller nye bremsebelegg. Du kan slappe av, for din BMW vet hvilket vedlikehold den trenger og når den trenger det. Dessuten sender den automatisk relevante servicedata til BMW. Ditt foretrukne BMW-verksted har enkel tilgang til dataene og kan ta kontakt med deg umiddelbart.