BMW vår- og sommertilbehør BMW-kjøretøy foran sjø- og fjellandskap

BMW ORIGINALTILBEHØR FOR VÅR - OG SOMMERSESONGEN.

"VÅR KOMFORTSONE: I SOLEN.“

BMW Originaltilbehør for vår - og sommersesongen."VÅR KOMFORTSONE: I SOLEN.“

Gjør dette til din sommer. Med BMW Originaltilbehør, sommerhjul og dekk, BWM Service og BMW Charging.

Sommeren er her, og med solskinnet kommer nye muligheter til å utforske landskapet. Det venter bare på å bli oppdaget av deg. Nyt veien med sine kurver, den friske luften og utsikten over landskapet med Originalt BMW-tilbehør. BMW hjul og dekk sikrer en optimal kjøreopplevelse, som sammen med BMW Service og BMW Charging vil lede deg trygt til dine sommerdestinasjoner. Fordi hvert øyeblikk om sommeren bør nytes fullt ut uten avbrudd, slik at du kan gjøre den til din sommer.

Les mer

ER DU GIRA PÅ BILFERIE I NORGE I SOMMER?

Bilferie i Norge

Vi har samlet de tipsene du trenger for å gjøre den så bekvem og sikker som mulig, og for at du skal kunne nyte den mer enn noen gang.

Originalt BMW sommertilbehør for interiør og eksteriør.

"VI ER ALLTID KLARE FOR SOLEN."

Hvis du vil gjøre det til din sommer, bør du være godt forberedt. Planlegg turen og ha nok lagringsplass for utstyret til din favoritt sommeraktivitet. Nyt vårt store utvalg av BMW Originaltilbehør for interiør og eksteriør, slik at din BMW passer perfekt for din sommerferie.

BMW vår- og sommertilbehør Mann sitter i en BMW med åpen dør
BMW vår- og sommertilbehør BMW-adapterkabel for Apple iPhone/iPod™.

BMW-adapterkabel for Apple iPhone/iPod™.

Den robuste BMW-adapterkabelen med helmetallplugger gjør det mulig å oppleve individuell musikkglede i bilen. Ved hjelp av adapteren kan du koble en kompatibel Apple iPod™ eller iPhone™ til bilen og samtidig lade den. Dermed kan du med USB-adapteren spille av musikk som er lagret på enheten, over bilens høyttalere. Du styrer de eksterne musikkildene med iDrive-multikontrollen, multifunksjonstastene på rattet eller radioen.
Til produktet
BMW vår- og sommertilbehør BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 er et svært lysfølsomt FHD-kamera, som filmer hendelser foran og bak bilen også når den står parkert. Ved risting og uvanlige bevegelser utenfor bilen tar kameraet automatisk opp situasjonen og dokumenterer på den måten mulige ulykker eller innbrudd(sforsøk).
Til produktet
BMW vår- og sommertilbehør BMW dobbel USB-lader for type A og C

BMW dobbel-USB-lader for type-A og-C.

Den doble USB-laderen settes i sigarettenneren. Da kan du lade to mobiltelefoner, nettbrett eller liknende samtidig. Den høye ladestrømmen på opptil 2 x 3 ampere med en maksimal effekt på 2 x 18 watt gir ekstremt rask lading. Den integrerte elektronikken hindrer overoppheting. Ladeteknologien som leverer strømmen, gjør at type C USB-porten har flere profiler som finner mulige strømstyrker og spenninger sammen med enheten. Denne teknologien legger til rette for best mulig lading samtidig som den beskytter batteriet.
Til produktet
BMW vår- og sommertilbehør, BMW allværsmatter foran

BMW allværs fotmatter foran

De slitesterke BMW allværsmattene har tilpasset form og høy kant og attraktivt design beskytter gulvet foran mot fuktighet og skitt. De leveres i sort med høyverdig dekor i rustfritt stål.
Til produktet
BMW vår- og sommertilbehør, BMW trådløs ladestasjon, universal.

BMW trådløs ladestasjon, universal.

Lad trådløst når som helst og hvor som helst. Med BMW Universal trådløs ladestasjon kan du enkelt lade smarttelefonen uten ladekabel i bilen. Samtidig oppbevares telefonen sikkert. Spesielt smart: Du kan også ta ut den integrerte Powerbank og bruke den til trådløs lading utenfor bilen.
Til produktet
BMW vår- og sommertilbehør, BMW veske for seteryggen

BMW veske for seteryggen

Perfekt til kjøreturer med barn. Den er laget av et vaskbart materiale og festes på forseteryggen. Diverse rom med lukking og en separat flaskeholder gir god plass til ting du trenger på reisen. Du kan enkelt brette sammen og ta med deg vesken.
Til produktet
BMW vår- og sommertilbehør BMW sikkerhetsetui til 11” Apple iPad Pro™ for Travel & Comfort-system.

BMW sikkerhetsetui til 11” Apple iPad Pro™ for Travel & Comfort-system.

Sikkerhetsetui gir optimal beskyttelse for alle 10,5" Apple iPad™ Pro. Det sorte silikondekselet beskytter nettbrettet mot riper og støt, og i forbindelse med den medfølgende skjermfilmen også mot vannsprut. Med den separat tilgjengelige universalholderen til Travel & Comfort System er en fleksibel, komfortabel og kollisjonssikker innfesting i bilen mulig. *Også tilgjengelig for 7,9” Apple iPad mini 4, 10,5" Apple iPad Pro, 9,7” Apple iPad Air 1, 9,7" Apple iPad Air 2, 9,7” Apple iPad Pro, 9, 7” Samsung Galaxy Tab A, 9.7" Samsung Galaxy Tab S2
Til produktet
BMW vår - og sommertilbehør, BMW takboks 420, sort/titansølv.

BMW takboks 420, sort/titansølv.

Den moderne, låsbare BMW takboksen i sort rommer 420 liter med ekstra lagringsplass. Den romslige takboksen er enkel å montere på takstativet og passer alle takstativsystemer fra BMW. Begge deler av boksen er av slagfast, UV-bestandig ABS-plast. Den kan åpnes fra begge sider slik at den er lett å laste, og åpningssystemet har trippel sentrallås som gir ekstra tyverisikring. Takboksen veier 19 kg, og tilfredsstiller BMWs høye sikkerhetsstandarder for kollisjonsegenskaper, driftssikkerhet og levetid.
Til produktet
BMW vår- og sommertilbehør, BMW takstativ

BMW takstativ.

Det multifunksjonelle takstativsystemet kan kombineres med alle takstativ og takbokser fra BMW. Det er svært lett å feste, og den stabile konstruksjonen og låssystemet med tyverisikring tilfredsstiller høyeste kvalitets- og sikkerhetskrav. Takket være det BMW-spesifikke designet er takstativet også perfekt tilpasset bilen.
Til produktet
BMW vår- og sommertilbehør BMW bagasjeromsmatte

BMW bagasjeromsmatte.

Den tilpassede BMW bagasjeromsmatten beskytter bagasjerommet effektivt mot skitt og fuktighet. Dette sikres av høye kanter og en utmerket kvalitet på det slitesterke, sklisikre og vannavvisende materialet. I sort utførelse og med en elegant design passer matten perfekt inn i bagasjerommets interiør. Et dekor i rustfritt stål med høy kvalitet med BMW-logo setter et ekstra høydepunkt. Form-matten understreker kjøretøyets individuelle karakter og optisk perfekt tilpasset med de separat tilgjengelige BMW allværsmattene.
Til produktet
BMW vår- og sommertilbehør, BMW sykkelstativ Pro 2.0

BMW Pro 2.0 hekkmontert sykkelstativ.

BMW sykkelstativ Pro 2.0 ble utviklet for sikker transport av to sykler/e-bikes på kulehodet på BMW tilhengerfeste. Det lette, men stabile bæresystemet med sin stål-aluminiumskonstruksjon kan belastes med maksimalt 60 kg og gir plass til hjul med en akselavstand på opptil 130 cm Takket være enhånds betjening av kulehodesystemet, avtagbare holdearmer og innfesting av hjulene ved hjelp av et skrallesystem, overbeviser sykkelstativet med spesielt enkel håndtering. Den nedfellbare funksjonen til stativet gir når som helst enkel tilgang til bagasjerommet. Samtidig oppfyller Pro 2.0 sykkelstativ de høyeste sikkerhetskravene og kan foldes kompakt sammen når det ikke er i bruk. Utvidelse for en tredje sykkel og en transportveske kan også leveres. Dette gjør sykkelstativet til den perfekte følgesvenn, f.eks. for ferieturer eller korte turer med BMW-modellene.
Til produktet
BMW vår- og sommertilbehør BMW WaterBlade

BMW WaterBlade.

BMW WaterBlade er en vindusvisker for frontruten med innovativ viskerteknologi. Spylervæsken påføres direkte på frontruten via dyser i viskerbladene. Dette øker rengjøringseffekten, reduserer spraytåken som hindrer sikt og sørger for økonomisk forbruk av spylervæske. Den presise påføringen av væsken reduserer også tilsmussing av kjøretøyet. Og: BMW Waterblade må byttes sjeldnere enn vanlige viskerblad.
Til produktet
BMW vår- og sommertilbehør Vindusrens med organisk grapefruktekstrakt

BMW VINDUSRENS MED ORGANISK-GRAPEFRUKTEKSTRAKT.

Vindusrens med organisk grapefruktekstrakt er en del av den nye, bærekraftige pleielinjen PureCare inspirert av BMW i. Produktet er spesielt godt egnet for rengjøring av glassflater og ruter i alle BMW-kjøretøyer. Vindusrensen fjerner effektivt alt hardtsittende smuss uten å slite på overflaten.

BMW Originale sommerhjul og -dekk & tilbehør.

“MINE HJUL: ER KLARE FOR SOMMERTID.”

Med komplette BMW originalhjulsett takles alle hindringer på veier med og uten fast dekke. De er tilpasset din BMW, møter høyeste kvalitetskrav og er utviklet i samarbeid med ledende dekkprodusenter (f.eks. Bridgestone, Dunlop, Goodyear og Pirelli). Alle komplette vinterhjulsett er utstyrt med stjernemerkede dekk med nødkjøringsegenskaper og dekktrykksensorer. Dermed holder bilen stø kurs, selv utenfor allfarvei.

BMW lettmetallfelger passer ikke bare perfekt sammen med kjøretøyets design, de oppfyller også de høyeste kvalitetskravene. De er spesialutviklet for bruk med dekk med nødkjøringsegenskaper og har høyere innvendige felgkanter, som hindrer at trykkløse dekk sklir av i kurver. I tillegg til optimal holdbarhet er de spesielt imponerende på grunn av sin absolutte konsentrisitet. For å kunne garantere denne ekstraordinære kvaliteten på lang sikt, blir hjulene underlagt omfattende inspeksjons- og testprosedyrer i samsvar med de høye BMW sikkerhetsstandardene.

BMW vår- og sommertilbehør Mann med hund lener seg mot en BMW
20" Lettmetallfelg M Stjerneeke 748 M, matt dypsort, komplett sommerhjulsett

20" Stjerneeke 748 M.

20" M lettmetallfelger Stjerneeke 748 M i matt dypsort med M-logo i farger holder høy kvalitet. Komplett RDC-sommerhjulsett med nødkjøringsegenskaper, felgdimensjon 9J x 20 med dekkdimensjon 275/45 R20 110Y XL RSC foran og 10,5J x 20 med dekkdimensjon 305/40 R20 112Y XL RSC bak.
Til produktet
22" M Performance lettmetallfelg Stjerneeke 749 M tofarget

22" M Performance Stjerneeke 749 M.

22" M Performance lettmetallfelger Stjerneeke 749 M i tofarget dypsort med maskinert finish er optimert for lavest mulig vekt. Kvalitetsfelgene har frest M Performance-signatur og M-logo i farger. Komplett RDC-sommerhjulsett, Felgdimensjon 9,5J x 22 med dekkdimensjon 275/35 R22 104Y XL foran og 10,5J x 22 med dekkdimensjon 315/30 R22 107Y XL bak.
Til produktet
21" M lettmetallfelg Y-eke 741 M, tofarget finish (Night Gold/maskinert), komplett sommerhjulsett

21" M Y-eke 741 M i tofarget design.

De elegante 21” M lettmetallfelgene Y-eke 741 M i tofarget Night Gold, maskinert finish med eksklusivt design sørger for et individuelt og ekstravagant utseende. Komplett sommerhjulsett med dekktrykkontroll og nødkjøringsegenskaper. Felgdimensjon 9,5J x 21 med dekkdimensjon 275/40 R21 107Y XL RSC foran og 10,5J x 21 med dekkdimensjon 315/35 R21 111Y XL RSC bak.
Til produktet
19'' M Performance lettmetallfelg med Y-eke 898 M Frozen Gunmetal Grey, komplett sommerhjulsett

19" M Performance V-eke 898 M.

20" M Performance lettmetallfelger Y-eke 898 M i Frozen Gunmetal Grey holder høy kvalitet og leveres med M Performance-signatur. Komplett sommerhjulsett med dekktrykkontroll, felgdimensjon 8J x 19 med dekkdimensjon 225/40 R19 93Y XL foran og 8,5J x 19 med dekkdimensjon 255/35 R19 96Y XL bak.
Til produktet
18" M Performance Dobbelteke 796 M, matt dypsort, komplett sommerhjulsett

18" M Performance Dobbelteke 796 M, matt dypsort.

18" M Performance lettmetallfelger dobbelteke 796 M i matt dypsort med M-logo i farger holder høy kvalitet. RDC komplett sommerhjulsett med nødkjøringsegenskaper. felgdimensjon 7,5J x 18 med dekkdimensjon 225/45 R18 95Y RSC foran og 8,5J x 18 med dekkdimensjon 255/40 R18 99Y RSC bak.
Til produktet
19" BMW lettmetallfelg Dobbelteke 793, tofarget Night Gold

19" BMW lettmetallfelg Dobbelteke 793, tofarget Night Gold

19''' lettmetallfelger Dobbelteke 793 i tofarget Night Gold, maskinert finish, i høy kvalitet. Komplett sommerhjulsett med dekktrykkontroll og nødkjøringsegenskaper, felgdimensjon 8J x 19 med dekkdimensjon 225/40 R19 93Y XL RSC foran og 8,5J x 19 med dekkdimensjon 255/35 R19 96Y XL RSC bak.
Til produktet
BMW hjul- og dekktilbehør, BMW fast navkapsel.

BMW fast navkapsel.

Den faste navkapselen består av BMW-logoen, som ikke roterer med hjulet, men blir stående vannrett. Navkapselen passer alle BMW lettmetallfelger med en hullsirkeldiameter på 112 mm.
Til produktet
BMW hjul- og dekktilbehør, BMW ventilhetter med logo

BMW ventilhetter med logo.

BMW ventilhetter i aluminium holder høy kvalitet og beskytter RDC-ventilene i aluminium mot skitt og fuktighet. Samtidig forbedrer de dekkets utseende. Settet består av fire ventilhetter. Med BMW-logo.
Til produktet
BMW hjul- og dekktilbehør, BMW ventilhetter med M-logo

BMW ventilhetter med M-logo.

BMW ventilhetter i aluminium holder høy kvalitet og beskytter RDC-ventilene i aluminium mot skitt og fuktighet. Samtidig forbedrer de dekkets utseende. Settet består av fire ventilhetter. Med M-logo.
Til produktet
BMW hjul- og dekktilbehør M Performance dekkposer.

M Performance dekkposer.

Få motorsportsfølelsen i garasjen med M Performance dekkposene som beskytter deg og bilen mot skitt. Forsterkede håndtak gjør det enklere å flytte hjulene. Spesiell merking hjelper deg å holde orden på hjulenes plassering på bilen. Posene er enkle og raske å ta på og av og er utført i det markante M Performance-designet. Både sommer- og vinterhjul er pakket trygt og på en sportslig og eksklusiv måte frem til neste hjulbytte.
Til produktet
BMW vår- og sommertilbehør Mann løper ved en BMW foran et fjellandskap

BMW HJUL-/ DEKKSERVICE.

Her skifter vi ikke bare dine sommer-/vinterdekk, vi sjekker også mønsterdybden og bremsene. Ved skifte av dekk og felger (inkludert balansering) får du mye for pengene. Grundig kontroll og vedlikehold utføres av kompetente fagfolk. Vi tilbyr korrekt oppbevaring av hjulene (inkludert vask og balansering) og sparer deg dermed for ekstra jobb og oppbevaringsplass.

ORIGINALT BMW LADETILBEHØR.

“FULL AV SOMMERFØLELSE: MIN ROADTRIP.”

Hvis du vil være klar for sommeren, bør din BMW ikke bare være utstyrt med tilbehør, men også være fulladet. Finn ut om vårt originale BMW-ladetilbehør, som er perfekt tilpasset behovene til din elektriske bil. Slik gjør du den til din sommer.  

Les mer
BMW ladeprodukter BMW ladekabel, 5 m for offentlige ladestasjoner

BMW ladekabel, 5 m for offentlige ladestasjoner.

Ladekabelen er 5 meter lang og gir enkel og rask lading på offentlige ladestasjoner som støtter mode 3. BMWs elbiler og hybridmodeller kan lades merkbart raskere med en-faset lading enn med standard ladekabelen som følger med bilen. Støpslet har ECE-standard, dermed kan den brukes i hele Europa. Kabelen er perfekt tilpasset utformingen av BMW Wallbox og oppfyller de høye BMW-kvalitetsstandardene. De sølvbelagte og korrosjonsbestandige kontaktene sørger for optimal strømoverføring og lang levetid.

Les mer
BMW ladeprodukter BMW Wallbox

BMW Wallbox

Bensinstasjonen for ditt hjem. Med den fast installerte BMW Wallbox kan din BMW lades raskt, pålitelig og komfortabelt med opptil 22 kW. I tillegg til sine plassbesparende, kompakte dimensjoner i BMW-design, tilbyr BMW Wallbox også praktisk kabeladministrasjon inklusive kontakt og veggholder. Det er også mulighet for å administrere tilgangen til BMW Wallbox ved hjelp av My BMW-appen. Gjeldende status for BMW Wallbox kan når som helst kontrolleres via statusvisningen. Den integrerte registreringen av jordfeilstrøm og en service-app muliggjør enkel og billig installasjon.

Les mer
BMW ladeprodukter BMW Flexible Fast Charger

BMW Flexible Fast Charger.

BMW Flexible Fast Charger er en mobil hjemmelader for alle elektriske biler. Med dette settet oppnås en maksimal ladeeffekt på opptil 2,3 kW (type E + F (CEE 7/7), Schuko, 10 A) ved bruk av vanlig stikkontakt. Hurtiglading er mulig med ekstra adapterkabler som kan brukes til lading fra industrielle stikkontakter med opptil 11 kW. Den fleksible hurtigladeren justerer alltid ladeeffekten automatisk til den valgte strømkilden og slår seg av automatisk i tilfelle strømfeil eller overoppheting. De kompakte dimensjonene, den seks meter lange ladekabelen og den vanntette utførelsen gjør den til den perfekte følgesvenn i alle henseender. Hjemme, takket være veggbraketten som leveres som ekstrautstyr, kan den gjøres om til en mobil Wallbox med et enkelt håndgrep. Kan brukes i følgende land: Østerrike, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Tsjekkia, Estland, Tyskland, Hellas, Ungarn, Italia, Latvia, Litauen, Luxembourg, Nederland, Polen, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spania, Sverige og Tyrkia.

Les mer

"MIN SPESIELLE AKSENT I SOMMER."

BMW M Performance Parts for din vår og sommer.

Det er din sommer og din tid til å skinne. Med BMW M Performance Parts har du muligheten til å gi din BMW maksimal individualitet og ekte racingkarakter. Gjør din BMW til et blikkfang og gjør denne sommeren til din sommer – uten kompromisser.

Les mer
BMW M Performance Parts 20" M lettmetallfelg Stjerneeke 748 M i matt dypsort

BMW 20" M lettmetallfelg Stjerneeke 748 M i matt dypsort.

Høykvalitets 20": M lettmetallfelger Stjerneeke 748 M i matt dypsort understreker med sitt utseende bilens sportslige stil. Komplett hjul med dekktrykkindikator og terrengdekk, felgdimensjon 9J x 20 og dekkdimensjon 275/45 R20 110V XL, kan brukes i terrenget og med kjettinger.

BMW lettmetallfelger passer ikke bare perfekt sammen med kjøretøyets design, de oppfyller også de høyeste kvalitetskravene. De er spesialutviklet for bruk med dekk med nødkjøringsegenskaper og har høyere innvendige felgkanter, som hindrer at trykkløse dekk sklir av i kurver. I tillegg til optimal holdbarhet er de spesielt imponerende på grunn av sin absolutte konsentrisitet. For å kunne garantere denne ekstraordinære kvaliteten på lang sikt, blir hjulene underlagt omfattende inspeksjons- og testprosedyrer i samsvar med de høye BMW sikkerhetsstandardene.

Les mer
BMW M Performance Parts M Performance dekorgrill i karbon

BMW M Performance dekorgrill i karbonfiber.

Viser karakter: Rammen til M Performance dekorgrillen er av karbonfiber som er laget i en avansert prosess, dekorribbene er av svært robust plast. Det sportslige designelementet gir bilen et unikt utseende.

Les mer
BMW M Performance Parts M Performance gulvmatter

BMW M Performance gulvmatter.

Gulvmattene har flott design, og ligger stødig på plass: M Performance gulvmatter setter et individuelt og sportslig preg på kupeen. Mattene har M-logo og M Performance-logo. Kanter i skinnfinish med dekorsøm i kontrastfarger og et innsydd bånd i M-farger runder av kvalitetsdesignen.

Les mer
BMW M Performance Parts M Performance sidespeilhus i karbon

BMW M Performance sidespeilhus i karbonfiber.

Håndverk av høy kvalitet i karbonfiber: Markante sidespeilhus understreker bilens avanserte teknologi. Det dynamiske designet gir bilen et ekstra sportslig preg.

Les mer
BMW M Performance Parts M Performance fremre luftinntaksdeksler i karbon

BMW M Performance fremre luftinntaksdeksler i karbon

Pust dypt inn: Luftinntaksdeksler i karbon setter et markant motorsportspreg på bilens front. Designen understreker bilens eksklusive og sportslige utseende. Dekslene er perfekt tilpasset støtfangerdesignen og andre utvendige karbonfiberkomponenter.

Les mer
BMW M Performance Parts M Performance klistremerker

BMW M Performance klistremerker.

M Performance-klistremerker er perfekt tilpasset foliering på sideskjørtet i Frozen Black eller sideskjørtet i høyglanset sort. Den gir et ekstra visuelt høydepunkt og forsterker bilens individuelle utseende sett fra siden.

Les mer

BMW SERVICE.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW vår- og sommertilbehør Mann lener seg mot en BMW foran et fjellandskap

Konsentrer deg om det viktigste, nemlig kjøregleden.

Med BMW Service Inclusive er det mulig. Du betaler et engangsbeløp og alt service- og vedlikeholdsarbeid som avtalen omfatter, er dekket i avtaleperioden du har valgt.

Dine fordeler:

 • Attraktiv prisfordel i motsetning til enkeltservice.
 • Full kostnadskontroll og åpenhet.
 • Ulike pakker for forskjellige behov, nye og brukte biler.
 • Servicespesialister med BMW-kunnskap og BMW Originaldeler.
 • Høy videresalgsverdi gjennom automatisk overføring til påfølgende eiere.
 • Gyldig hos deltakende BMW Serviceverksteder over hele verden.
   

BMW TELESERVICES.

BMW vår- og sommertilbehør Kvinne sitter på en brygge og ser på smarttelefonen sin

Enkelt, raskt og trygt.

Med de innovative BMW Teleservices fra BMW ConnectedDrive holder BMW ditt hode klart: Hvis vedlikehold er nødvendig eller i tilfelle funksjonsfeil, vil den gi din foretrukne BMW Serviceverksted all relevant kjøretøyinformasjon. Deretter kontakter de deg for å avtale verkstedtime. Så du kan stole på rask og ukomplisert tjeneste, og du trenger ikke tenke på alt selv. Eneste forutsetning: Du har registrert bilen din online i BMW ConnectedDrive portalen og har registrert en serviceverksted. Oppdag nå hvordan BMW Teleservices gjør livet ditt mer behagelig.

CONTACTLESS BMW SERVICE.

BMW vår- og sommertilbehør Mann sitter i en BMW og ser på smarttelefonen sin

Med My BMW Service gjør vi livet ditt litt enklere i disse dager. Gjør en avtale online eller ta med BMW og kom innom. Legg igjen nøklene dine og motta en lenke slik at du kan følge din servicerådgivning online, når det passer deg. Sjekk ut de forskjellige tilbudene som er tilgjengelige.

Dine fordeler:

 • Bestill verkstedtime online
 • Personlig Service-video
 • Digital betaling
 • Veihjelp på stedet
 • Hente- og bringetjeneste.

BMW VALUE SERVICE.

BMW vår- og sommertilbehør Menn sitter på en brygge og ser på hverandre

Med din BMW har du tilbakelagt så mange kilometer og opplevd så mange eventyr at du kjenner din BMW veldig godt. Og derfor elsker du den. Og for at denne kjærligheten skal vare lenge, trenger du en servicepartner som kjenner din BMW og dine behov også. Dette sørger BMW Value Service for: Premiumservice til gunstige og oversiktlige komplettpriser. Da vet du nøyaktig hva du kan forvente.

Dine fordeler:

 • Høy kvalitet, komfortabel og kostnadseffektiv service fra BMW-spesialister med originale BMW-deler.
 • Kontroll over kostnadene: Fordi komplettprisen inkluderer alle deler og tjenester.
 • For kundene er prisene til enhver tid transparente og sporbare.
 • BMW Value Service tilbyr den perfekte tjenesten for alle BMW-modeller.
BMW vår- og sommertilbehør BMW-kjøretøy foran bygning med BMW servicerådgivning

BMW SERVICE.

Hos din BMW Serviceverksted er du og din BMW i de beste hender. Fra de fleksible servicepakkene fra BMW Service Inclusive via de attraktive komplettprisene fra BMW Value Service til våre kontaktløse tjenester eller original BMW Original motorolje og mange andre individuelle tjenester. Vi har alltid den optimale løsningen for deg – for hver BMW-modell, for ditt individuelle behov og for mange bekymringsløse kilometer som ligger foran deg.
BMW Service My BMW App

DEN NYE
MY BMW APP.

BMW Service: BMW Teleservices

BMW TELE-
SERVICES.

BMW GARANTI.

BMW GARANTI.