Kvinner og menn som ler i snøen foran en BMW

GJØR DEG KLAR FOR VINTERENS EVENTYR.

Med BMW komplette vinterhjul er du forberedt på all slags vær. Ingenting står i veien for en tur opp til fjellet eller en tur inn til byen. BMW originaltilbehør for høst-og vintersesongen er skreddersydd for deg og din BMW.

Les mer
GJØR DEG KLAR FOR VINTERENS EVENTYR.

Høykvalitets originale BMW lettmetallfelger og komplette vinterhjul i 18'', 19'' eller 20''.

MØT VINTEREN MED STIL.

Været endrer seg, og med de kalde årstidene er det spennende muligheter for å utforske landskapet på nytt. Hvis du er godt utstyrt, vil isete veier og glatte svinger ikke hindre deg i å nyte den fantastiske naturen. Du bør derfor satse på originale BMW-hjul og dekk. BMW dekk med stjernemarkeringer utviklet sammen med ledende dekkprodusenter (f.eks. Bridgestone, Michelin og Pirelli) tilbyr de beste kjøreegenskapene, optimalt grep og et høyt sikkerhetsnivå. Dermed er en ting klart: Originale BMW-hjul og dekk er ikke et stilkompromiss, men en bekreftelse.

Les mer
18" M Performance lettmetallfelg Dobbelteke 796 M, matt dypsort, komplett vinterhjul foran

18" BMW M Performance Dobbelteke 796 M.

Høykvalitets 18" M Performance lettmetallhjul Dobbelteke 796 M er utført i dypsort matt med en farget M-logo. RDC-komplett vinterhjulsett med Runflat-dekk, felgdimensjon 7,5J x 18 med dekkdimensjon 225/45 R18 95V XL RSC.

Les mer
20" M lettmetallfelg Stjerneeke 748 M, matt dypsort, komplett vinterhjul

20" Stjerneeke 748 M.

Høykvalitets 20" M lettmetallfelg Stjerneeke 748 M i matt dypsort, med M-logo i farger understreker bilens sportslige preg. RDC komplette vinterhjul, egnet for snøkjettinger, med Runflat-dekk, felgstørrelse 9J x 20 med dekkstørrelse 275/45 R20 110V XL RSC.

Les mer
18" M Performance smidde felger V-eke 554 M, matt dypsort, komplett vinterhjul

18" M Performance V-eke 554 M.

Sportslige 18" M Performance smidde felger, V-eke 554 M utført i matt dypsort og er utstyrt med en farget M Performance-signatur. Komplett vinterhjulsett med dekktrykk-kontroll og nødkjøringsegenskaper, felgdimensjon 8J x 18 med dekkdimensjon 225/40 R18 92V XL.  

Les mer
19" M Performance smidd lettmetallfelg Dobbelteke 786 M, matt dypsort, komplett vinterhjul foran

19" M Performance Dobbelteke 786 M.

Høykvalitets smidd 19" M Performance felg Dobbelteke 786 M, leveres i matt dypsort med M-logo i farger og frest M Performance-signatur. RDC-komplett vinterhjulsett med Runflat-dekk, felgdimensjon 8J x 19 med dekkdimensjon 245/40 R19 98V XL RSC.

Les mer
20" BMW lettmetallfelg Y-eke 695, matt dypsort, komplett vinterhjulsett foran

20" Y-eke 695.

Høykvalitets 20" BMW lettmetallfelg Y-eke 695 i matt dypsort understreker bilens sportslige preg. Komplett vinterhjulsett foran med dekktrykk-kontroll og nødkjøringsegenskaper, felgdimensjon 8J x 20 med dekkdimensjon 245/45 R20 103V XL.  

Les mer

BMW hjul- og dekktilbehør.

"MINE HJUL – MITT FAVORITT-TILBEHØR"

Regn og snø kommer ikke i veien. For takket være det BMW hjul- og dekktilbehøret, er du også godt forberedt for høsten og vinteren. Velg mellom en rekke alternativer for å tilpasse din BMW til dine ønsker for vinteren. Hold stilen uten å gå på akkord med sikkerheten.

BMW høst- og vintertilbehør, BMW fast navkapsel.

BMW fast navkapsel.

Den faste navkapselen består av BMW-logoen, som ikke roterer med hjulet, men blir stående vannrett. Navkapselen passer alle BMW lettmetallfelger med en hullsirkeldiameter på 112 mm.
Til produktet
BMW høst- og vintertilbehør, BMW ventilhetter med logo

BMW ventilhetter med logo.

BMW ventilhetter i aluminium holder høy kvalitet og beskytter RDC-ventilene i aluminium mot skitt og fuktighet. Samtidig forbedrer de dekkets utseende. Med BMW-logo.
Til produktet
BMW høst- og vintertilbehør, BMW ventilhetter med M-logo

BMW ventilhetter med M-logo.

BMW ventilhetter i aluminium holder høy kvalitet og beskytter RDC-ventilene i aluminium mot skitt og fuktighet. Samtidig forbedrer de dekkets utseende. Med M-logo.
Til produktet
BMW høst- og vintertilbehør, BMW hjulbolter med tyverisikring

BMW hjulbolter med tyverisikring.

Hjulbolter i høy kvalitet med pålitelig tyverisikring omfatter fire hjulbolter med spesiell BMW-kode. Boltene gir god beskyttelse mot tyveri og kan bare løsnes med spesialverktøyet som følger med.
Til produktet

BMW FELG- OG DEKKSERVICE.

BMW felg- og dekkservice i BMW verkstedet

Det er godt å vite at de viktige tingene er i de rette hender.

Her skifter vi ikke bare sommer- og vinterdekk, vi sjekker også mønsterdybden og bremsene. Ved skifte av dekk og felger (inkludert balansering) får du mye for pengene. Grundig kontroll og vedlikehold utføres av kompetente fagfolk. Vi tilbyr korrekt oppbevaring av hjulene (inkludert vask og balansering) og sparer deg dermed for ekstra jobb og oppbevaringsplass.

BMW DEKK MED STJERNMERKING.

Originale BMW dekk med stjernemerking

For hjul og dekk er kvalitet, erfaring og sikkerhet topp prioritert.

Stjernemerkingen viser at et dekk er produsert spesielt for BMW i tråd med BMWs høye standarder. Utviklingen av dekkene starter tidlig under utviklingen av bilen. Prosessen tar inntil tre år og avsluttes med omfattende tester. Dekk med stjernemerking er testet i seks hovedområder: Sikkerhet, slitasje, komfort, effektivitet og – typisk for BMW – i to områder for kjøreglede (kjøreegenskaper og sportslig respons). I tillegg er de produsert i samarbeid med utvalgte premiumprodusenter (f.eks. Bridgestone, Michelin og Pirelli). Det er bare å spørre ditt BMW-verksted om stjernemerkede dekk – skreddersydde, testede og sikre.

Mann holder rundt en kvinne foran en BMW

BMW ORIGINAL SERVICE OG TILBEHØR FOR HØST OG VINTER.

Riktig løsning for enhver utfordring.

BMW ORIGINAL SERVICE OG TILBEHØR FOR HØST OG VINTER.

Riktig løsning for enhver utfordring.

BMW høst- og vintertilbehør. Mange smarte ideer for eksteriør og interiør.

"ALT JEG TRENGER FOR MIN PERFEKTE VINTER ER GODT TILBEHØR."

Uansett om det er en utflukt med barna, en spasertur med hunden eller en helgetur til skiområdet – hvis du vil nyte vinterværet, bør du være godt utstyrt. Med BMW Originaltilbehør er ikke det noe problem. Dra nytte av mer kjørekomfort og oppdag et bredt spekter av alternativer for å gjøre din BMW til den perfekte ledsageren til dine vinterplaner.

BMW X3 i snø sett skrått forfra
BMW høst- og vintertilbehør, BMW trådløst ladeetui for iPhone

BMW trådløst ladeetui for iPhone.

Etuiet for trådløs lading gjør det mulig med trådløs induksjonslading av Apple iPhone™ 5/5S, 6/6S og 7/7Plus. Det innovative mobiltelefonetuiet er kompatibelt med alle Qi-sertifiserte ladere og beskytter i tillegg telefonen.
Til produktet
BMW høst- og vintertilbehør, BMW trådløs ladestasjon, universal.

BMW trådløs ladestasjon, universal.

Lad trådløst når som helst og hvor som helst. Med BMW Universal trådløs ladestasjon kan du enkelt lade smarttelefonen uten ladekabel i bilen. Samtidig oppbevares telefonen sikkert. Spesielt smart: Du kan også ta ut den integrerte batteripakken og bruke den til trådløs lading utenfor bilen.
Til produktet
BMW høst- og vintertilbehør BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 er et svært lysfølsomt FHD-kamera, som filmer hendelser foran og bak bilen også når den står parkert. Ved risting og uvanlige bevegelser utenfor bilen tar kameraet automatisk opp situasjonen og dokumenterer på den måten mulige ulykker eller innbrudd(sforsøk).
Til produktet
BMW høst- og vintertilbehør, BMW allværs fotmatter foran

BMW allværs fotmatter foran

De slitesterke BMW allværsmattene har tilpasset form og høy kant. De beskytter gulvet foran mot fuktighet og skitt. De leveres i sort med høyverdig dekor i rustfritt stål.
Til produktet
BMW høst- og vintertilbehør BMW Sikkerhetsetui for 10,5" Apple iPad Pro BMW universalholder for nettbrett med BMW Sikkerhetsetui

BMW universalholder for nettbrett og BMW Sikkerhetsetui for 10,5" Apple iPad Pro.

Universalholderen festes til grunnstativet (leveres separat) eller Travel & Comfort-systemet (ekstrautstyr). Størrelsen på holderen kan justeres. Den gjør det enkelt å feste mange typer nettbrett fra Apple og Samsung ved hjelp av BMW nettbrettetui på 7–11 tommer. Vinkelen kan justeres, og rammen kan roteres 360 grader. Sikkerhetsetui gir optimal beskyttelse for alle 10,5" Apple iPad™ Pro. Det sorte silikondekselet beskytter nettbrettet mot riper og støt, og i forbindelse med den medfølgende skjermfilmen også mot vannsprut. Med den separat tilgjengelige universalholderen til Travel & Comfort System er en fleksibel, komfortabel og kollisjonssikker innfesting i bilen mulig.
Til produktet
BMW høst- og vintertilbehør, BMW takstativ

BMW takstativ.

Takstativsystemet kan kombineres med alle takstativer og takbokser fra BMW, og har en utforming som står i stil med bilens design. Det er svært lett å montere, og den stabile konstruksjonen og låssystemet med tyverisikring tilfredsstiller høye kvalitets- og sikkerhetskrav.
Til produktet
BMW høst- og vintertilbehør, BMW takboks 420, sort/titansølv.

BMW takboks 420, sort/titansølv.

Den moderne takboksen i sort med sidedeksler i titansølv rommer 420 liter. Takboksen passer alle takstativsystemer fra BMW. Den kan åpnes fra begge sider og har trippel sentrallås på begge sider som gjør det enkelt å laste opp, og som gir ekstra tyverisikring.
Til produktet
BMW høst- og vintertilbehør, BMW LED-dørprojektorer.

BMW LED-dørprojektorer.

De nye BMW LED-dørprojektorene med forbedret projeksjonskvalitet og lange levetid gjør inn- og utstigning til en unik opplevelse. De aktiveres automatisk når dørene åpnes og lyser perfekt opp innstigningsområdet ved å projisere grafikk på bakken ved siden av kjøretøyet. Med utskiftbare motiver kan sjåføren selv bestemme den projiserte grafikken, og kan velge mellom BMW logo og BMW M logo.
Til produktet
BMW høst- og vintertilbehør, BMW ski- og snowboardstativ som kan trekkes ut til siden

BMW ski- og snowboardstativ som kan trekkes ut til siden.

Det låsbare BMW ski- og snowboardstativet kan forlenges ut til siden, slik at det er lett å laste/losse spesielt på høye biler. Det brukes til sikker transport av inntil fem par ski eller fire snowboard. Stativet passer på alle takstativer fra BMW og kan også brukes til staver.
Til produktet

BMW SERVICE. KOMFORTABELT UNDERVEIS MED DE SKREDDERSYDDE SERVICEPAKKER FRA BMW.

NYT VINTEREN, UTEN BEKYMRINGER.

Forberedelse er nøkkelen til en behagelig vinter. Ikke bare for deg, men også for din BMW. Med våre service- og tilbehørsprodukter kan du slappe av og nyte kjøregleden.Vi sørger for at din BMW er i perfekt tilstand og er klar for å møte vinterens tøffeste forhold.

Les mer
Kvinne foran BMW bilforretning

BMW Service Inclusive.

Bare roe ned og fokuser på det som virkelig betyr noe – å nyte turen. Med BMW Service Inclusive kan du gjøre akkurat det. Med en engangsbetaling mottar du alle inklusivtjenester og vedlikeholdsarbeid for den periode du ønsker.

Dine fordeler:

  • Spar penger sammenlignet med å kjøpe enkelt-tjenester.
  • Full kostnadskontroll og åpenhet.
  • Ulike pakker for forskjellige behov, for nye og brukte biler.
  • Servicespesialister med BMW-kunnskap og BMW originaldeler.
  • Automatisk overføring til nye eiere, noe som øker videresalgsverdien.
  • Gyldig hos deltakende BMW forhandler/serviceverksted over hele verden.
Les mer
Kvinne med smarttelefon står i døra til sin BMW

BMW Teleservices.

Med de innovative Teleservices fra BMW ConnectedDrive hjelper din BMW med å holde ditt hode klart: I tilfelle vedlikehold eller funksjonsfeil, vil den gi din foretrukne BMW servicepartner alle relevante kjøretøydata. Din BMW-servicepartner kontakter deg straks for å avtale tid for service. Så du kan stole på rask og ukomplisert service, og du trenger ikke tenke på alt selv. Eneste forutsetning: Du har registrert bilen din online i BMW ConnectedDrive portalen og har valgt en servicepartner. Oppdag nå hvordan BMW Teleservices gjør livet ditt mer behagelig.  

Les mer
BMW Veihjelp.

BMW VEIHJELP.

BMW Service My BMW App

DEN NYE
MY BMW APP.

BMW Service: BMW Teleservices

BMW TELE-
SERVICES.