Leende kvinne og mann på akering i snøen

KOM UT OG LEK.

#whateverhappens. Nyt de kalde årstidene med BMW godkjente dekk og felger, høst- og vintertilbehør samt BMW Serviceverksteder.

Når årstidene skifter, er det tid for å utforske landskapet. For heller ikke regn og kaldt vær er en invitasjon til å bli hjemme. Det er en anledning til å oppdage en magisk side av verden. Vi tilbyr deg det perfekte utstyret for å holde deg på veien og å nyte hvert øyeblikk av reisen – uansett hvor den fører deg. Oppdag BMW servicepartner, BMW komplette vinterhjul og BMW høst- og vintertilbehør – skreddersydd til deg og din BMW.

Les mer
KOM UT OG LEK.#whateverhappens. Nyt de kalde årstidene med BMW godkjente dekk og felger, høst- og vintertilbehør samt BMW Serviceverksteder.

BMW GODKJENTE LETTMETALLFELGER OG TILBEHØR.

Kjøregleden bryr seg ikke om været.

For bilførere som om høsten og vinteren bruker en ny dekkmønsterdesign og vil nyte optimalt veigrep, har vi i samarbeid med ledende dekkprodusenter (f.eks. Goodyear/Dunlop, Michelin og Pirelli) utviklet spesielle sesongtilbud på dekk med stjernemerking. BMW godkjente dekk med stjernemerking gir de beste kjøreegenskaper, optimalt veigrep og høy sikkerhet. BMW godkjendte hjul og dekk er ikke et stilkompromiss, men en bekreftelse.

BMW høst- og vintertilbehør 18" BMW V-eke 618 reflekssølv, vintersett

18" BMW V-eke 618 reflekssølv, vintersett.

18" BMW lettmetallfelg V-eke 618 i reflekssølv holder høy kvalitet og kan brukes med kjettinger. Komplett RDC-vinterhjulsett, felgdimensjon 8,5J x 18 og dekkdimensjon 255/55 R18 109H XL.
BMW høst- og vintertilbehør 18" BMW V-eke 684 orbitgrå, vintersett

18" BMW V-eke 684 orbitgrå, vintersett.

18" BMW lettmetallfelg V-eke 684 i orbitgrå holder høy kvalitet og understreker kjøretøyets sportslige preg. Komplett vinterhjul med dekktrykkontroll og nødkjøringsegenskaper, felgstørrelse 8J x 18 med dekkdimensjon 245/45 R18 100V XL.
BMW høst- og vintertilbehør 19" BMW lettmetallfelg V-eke 635 tofarget (Night Gold, maskinert finish), vintersett

19" BMW lettmetallfelg V-eke 635 tofarget (Night Gold, maskinert finish), vintersett.

De elegante 19" BMW lettmetallfelgene V-eke 635 er utført i tofarget Night Gold, med maskinert finish og sørger for et ekstravagant utseende. Vintersett med dekktrykkontroll og nødkjøringsegenskaper, felgstørrelse 8J x 19 med dekkdimensjon 245/40 R19 98V XL RSC foran og 9J x 19 med dekkdimensjon 275/35 R19 100V XL RSC bak.
BMW høst- og vintertilbehør, BMW hjulbolter med tyverisikring

BMW hjulbolter med tyverisikring.

Hjulbolter i høy kvalitet med pålitelig tyverisikring omfatter fire hjulbolter med spesiell BMW-kode. Boltene gir god beskyttelse mot tyveri og kan bare løsnes med spesialverktøyet som følger med.
BMW høst- og vintertilbehør BMW Comfort-kjettinger

BMW Comfort-kjettinger.

BMW Comfort-kjettinger er enkle å montere og gir optimalt veigrep. De sitter optimalt på dekkene, slik at det ikke er nødvendig med ekstra felgbeskyttelse, og takket være en integrert fjærstålbøyle er de enkle å montere.
BMW høst- og vintertilbehør M Performance-dekkposer

M Performance dekkposer.

Få motorsportsfølelsen i garasjen med: M Performance dekkposene som beskytter deg og bilen mot skitt. Forsterkede håndtak gjør det enklere å flytte hjulene. Spesiell merking hjelper deg å holde orden på hjulenes plassering på bilen. I sportslig M Performance-design.
BMW høst- og vintertilbehør, BMW fast navkapsel.

BMW fast navkapsel.

Den faste navkapselen består av BMW-logoen, som ikke roterer med hjulet, men blir stående vannrett. Navkapselen passer alle BMW lettmetallfelger med en hullsirkeldiameter på 112 mm.
BMW ventilhetter med logo

BMW ventilhetter med logo.

BMW ventilhetter i aluminium holder høy kvalitet og beskytter RDC-ventilene i aluminium mot skitt og fuktighet. Samtidig forbedrer de dekkets utseende. Med BMW-logo.
BMW høst- og vintertilbehør, BMW ventilhetter med logo

BMW ventilhetter med M-logo.

BMW ventilhetter i aluminium holder høy kvalitet og beskytter RDC-ventilene i aluminium mot skitt og fuktighet. Samtidig forbedrer de dekkets utseende. Med M-logo.
BMW høst- og vintertilbehør, BMW dekkreparasjonssett

BMW dekkreparasjonssett.

BMW dekkreparasjonssett er intuitivt i bruk og gjør det enkelt å komme tilbake på veien etter en punktering. Uavhengig av dekkdimensjonen kan skader på slitebanen på opptil ca. 4 mm repareres, slik at du kan kjøre videre til neste BMW Serviceverksted.

BMW FELG- OG DEKKSERVICE.

BMW felg- og dekkservice

Det er godt å vite at de viktige tingene er i de rette hender.

Her skifter vi ikke bare sommer- og vinterdekk, vi sjekker også mønsterdybden og bremsene. Ved skifte av dekk og felger (inkludert balansering) får du mye for pengene. Grundig kontroll og vedlikehold utføres av kompetente fagfolk. Vi tilbyr korrekt oppbevaring av hjulene (inkludert vask og balansering) og sparer deg dermed for ekstra jobb og oppbevaringsplass.

ORIGINALE BMW DEKK MED STJERNMERKING.

Originale BMW dekk med stjernemerking

For hjul og dekk er kvalitet, erfaring og sikkerhet topp prioritert.

Stjernemerkingen viser at et dekk er produsert spesielt for BMW i tråd med BMWs høye standarder. Utviklingen av dekkene starter tidlig under utviklingen av bilen. Prosessen tar inntil tre år og avsluttes med omfattende tester. Dekk med stjernemerking er testet i seks hovedområder: Sikkerhet, slitasje, komfort, effektivitet og – typisk for BMW – i to områder for kjøreglede (kjøreegenskaper og sportslig respons). I tillegg er de produsert i samarbeid med utvalgte premiumprodusenter (f.eks. Goodyear/Dunlop, Michelin og Pirelli). Det er bare å spørre ditt BMW Serviceverksted om stjernemerkede dekk – skreddersydde, testede og sikre.

KJØREGLEDE GÅR IKKE I HI.

Tips for en vinter full av kjøreglede.

Tips for en vinter full av kjøreglede.

Vintermånedene har mye å by på med utfordringer for deg og bilen. Her kommer tips for vinteren så du kan få mest ut av bilen i kulda.

BMW HØST- OG VINTERTILBEHØR EKSTERIØR.

Inspirerende, hvor enn man ser.

Hvis du vil nyte vinterværet, bør du ha det beste utstyret. Med BMW originaltilbehør er ikke det noe problem. Dra nytte av mer kjørekomfort og oppdag et bredt spekter av alternativer for å gjøre din BMW til den perfekte ledsageren til dine vinterplaner.

BMW høst- og vintertilbehør, BMW takboks 420, sort/titansølv.

BMW takboks 420, sort/titansølv.

Den moderne takboksen i sort med sidedeksler i titansølv rommer 420 liter. Takboksen passer alle takstativsystemer fra BMW. Den kan åpnes fra begge sider og har trippel sentrallås på begge sider som gjør det enkelt å laste opp, og som gir ekstra tyverisikring.
BMW høst- og vintertilbehør, BMW takstativ

BMW takstativ.

Takskinnene kan kombineres med alle takstativer og takbokser fra BMW, og har en utforming som står i stil med kjøretøyets design. Det monteres lett uten verktøy, og den stabile konstruksjonen og låsesystemet med tyverisikring tilfredsstiller høyeste kvalitets- og sikkerhetskrav.
BMW høst- og vintertilbehør, BMW uttrekkbart ski- og snowboardstativ

BMW uttrekkbart ski- og snowboardstativ.

Det låsbare ski- og snowboardstativet kan forlenges ut til siden, slik at det er lett å laste/losse spesielt på høye biler. Det brukes til sikker transport av inntil fem par ski eller fire snowboard. Stativet passer på alle takstativer fra BMW og kan også brukes til staver.
BMW høst- og vintertilbehør BMW bagasjeromsmatte

BMW bagasjeromsmatte.

Den slitesterke BMW bagasjeromsmatten har en tiltalende design med tilpasset form og høye kanter. Den er sklisikker og vannavstøtende og beskytter bagasjerommet mot skitt og fuktighet. Matten er i sort med tallet 5 som dekor i rustfritt stål og er perfekt tilpasset bagasjerommet.
BMW høst- og vintertilbehør, BMW LED-dørprojektorer.

BMW LED-dørprojektorer.

De innovative BMW LED-dørprojektorene aktiveres automatisk når dørene åpnes, og via en utskiftbar dias projiserer de en grafikk på bakken ved siden av bilen. Du kan velge mellom flere motiver som lyser opp innstigningsområdet.

BMW HØST- OG VINTERTILBEHØR INTERIØR.

Også innenfra: Fremragende.

BMW originaltilbehør gjør ære på navnet sitt: Det er utformet med fin presisjon og inspirert av ren ytelse. Utvid plassen din, stilen din, sikkerheten din – eller alt sammen. For du kan enkelt kombinere sikkerhet og stil.

BMW høst- og vintertilbehør BMW sikkerhetsetui til 10,5” Apple iPad Pro til Travel & Comfort-systemet

BMW sikkerhetsetui til 10,5" Apple iPad™ Pro til Travel & Comfort-systemet.

Sikkerhetsetuiet gir optimal beskyttelse for alle 10,5" Apple iPad™ Pro. Det sorte silikondekselet beskytter nettbrettet sikkert mot riper og støt, og i forbindelse med den medfølgende skjermfilmen også mot vannsprut. Med den separat tilgjengelige universalholderen til Travel & Comfort-systemet er en fleksibel, komfortabel og kollisjonssikker innfesting i bilen mulig.
BMW høst- og vintertilbehør BMW universalholder til nettbrett med BMW sikkerhetsetui til Travel & Comfort-systemet

BMW universalholder til nettbrett med BMW sikkerhetsetui til Travel & Comfort-systemet.

Universalholderen festes til grunnstativet, som leveres separat, eller på ekstrautstyret Travel & Comfort-system. Størrelsen på holderen kan justeres. Den gjør det enkelt å feste mange typer nettbrett fra Apple og Samsung ved hjelp av BMW sikkerhetsetui på 7” til 11”. Vinkelen kan justeres, og rammen kan roteres 360 grader.
BMW høst- og vintertilbehør BMW universalkrok til Travel & Comfort-systemet

BMW universalkrok til Travel & Comfort-systemet.

Universalkroken i Travel & Comfort-systemet gjør det mulig å henge klær eller lette vesker på baksiden av seteryggen, slik at de beskyttes mot skitt på gulvet. Universalkroken festes enkelt og kollisjonssikkert til grunnstativet som leveres separat, eller til ekstrautstyret Travel & Comfort-system.
BMW høst- og vintertilbehør BMW kleshenger til Travel & Comfort-systemet

BMW kleshenger for Travel & Comfort-system.

BMW kleshenger gir deg mulighet til å henge klesplagg på forseteryggen. Den festes enkelt og kollisjonssikkert til grunnstativet, som leveres separat, eller til ekstrautstyret Travel & Comfort”-system. Hotellfunksjonen (vanlig kleshenger) gjør at den også kan brukes utenfor bilen.
BMW høst- og vintertilbehør, BMW allværsmatter foran

BMW allværsmatter foran.

De slitesterke BMW allværsmattene i smart design med tilpasset form og høy kant beskytter gulvet foran mot fuktighet og skitt og hindrer samtidig at føttene blir våte på grunn av oppsamlet vann. De leveres i sort og har dekor i rustfritt stål formet som et 5-tall.
BMW høst- og vintertilbehør BMW allværsmatter bak

BMW allværsmatter bak.

De slitesterke BMW allværsmattene i smart design med tilpasset form og høy kant beskytter gulvet bak mot fuktighet og skitt og hindrer samtidig at føttene blir våte på grunn av oppsamlet vann. De leveres i sort og har dekor i rustfritt stål formet som et 5-tall.
BMW høst- og vintertilbehør BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 er et svært lysfølsomt FHD-kamera, som filmer hendelser foran og bak bilen også når den står parkert. Ved risting og uvanlige bevegelser utenfor bilen tar kameraet automatisk opp situasjonen og dokumenterer på den måten mulige ulykker eller innbrudd(sforsøk).
BMW høst- og vintertilbehør, BMW ladbar LED-lommelykt

BMW LED-lommelykt, ladbar.

BMW LED-lommelykten i elegant design av rustfritt stål bruker svært lite strøm, har en levetid på inntil 3000 ladesykluser og svært lang lysrekkevidde. Lykten kobles til 12-voltskontakten i bilen når det kraftige batteriet skal lades.
Kvinne og mann i snøen ser på et nettbrett

BLI KJENT MED HØST- OG VINTERTILBEHØRET FRA BMW.

Ingenting står i veien for en tur opp på fjellet, en tur til byen eller en spontan utflukt. Opplev de mest spennende øyeblikk i disse årstidene med BMW originaltilbehør for høst- og vintersesongen. Velg mellom en rekke alternativer for å tilpasse din BMW til dine ønsker for høsten og vinteren. Hold stilen uten å gå på akkord med sikkerheten.

KJEMISKE PLEIEPRODUKTER.

Høyverdig og myk pleie for din BMW.

Ta vare på bilen din. Vi tilbyr deg de riktige hjelpemidlene for klar sikt og et strålende utseende i alle situasjoner – tross alt er det ikke for ingenting at felgene dine skinner.

Les mer
BMW høst- og vintertilbehør BMW spylervæske med frostvæske

BMW spylervæske med frostvæske.

Forhindrer at vindusspyleranlegget fryser, og med rengjøringsstoffer av høy kvalitet sørger den for optimale, stripefrie siktforhold i den kalde årstiden med den behagelige duften som er typisk for BMW, Apricelle.

Les mer
BMW høst- og vintertilbehør BMW vindusdefroster

BMW vindusdefroster.

Tiner opp gjenfrosne ruter på sekunder. Beskytter mot ny gjenfrysing og gir generelt god sikt. Med den behagelige BMW duften som er typisk for BMW Care-produktene, Apricelle. Pålitelig mot siktproblemer på grunn av is.

Les mer
BMW høst- og vintertilbehør BMW felgrens

BMW felgrens.

BMW felgrens fjerner uten problemer gjenstridig skitt som fastbrent bremsestøv eller olje- og gummirester.  

Les mer

DE BESTE DELENE OM HØSTEN: M PERFORMANCE PARTS.

Opplev medrivende motorsportsfølelse med de eksklusive BMW M Performance Parts.

Motorsport blir allestedsnærværende. Hver enkelt M Performance Part sender et enestående signal og gir din BMW ekte sportsbilkarakter. Til dette formålet er et bredt utvalg av tilbehørskomponenter fra områdene aerodynamikk, drivverk, utvendig design, cockpit, chassis og felger tilgjengelig. Er du klar til å oppleve sportslig individualitet?

Les mer
BMW høst- og vintertilbehør 20" M Performance dobbelteke 669 M Jet Black matt/maskinert finish, sommersett

20" M Performance dobbelteke 669 M Jet Black matt/maskinert finish, sommersett.

De høyverdige 20" BMW M Performance-lettmetallfelgene er smidd og utført i tofarget sort matt med eksklusiv kombinasjon av frest og maskinert finish på den synlige siden samt med BMW M logo. Komplett hjulsett med nødkjøringsegenskaper og ulik dekkdimensjon foran og bak. Felgdimensjon 8J x 20 med dekkdimensjon 245/35 R20 95Y XL RSC foran og 9J x 20 med dekkdimensjon 275/30 R20 97Y XL RSC bak.

Les mer
BMW høst- og vintertilbehør M Performance-frontgrill Iconic Glow

M Performance-frontgrill Iconic Glow.

M Performance-frontgrill Iconic Glow gir kjøretøyet et unikt strålende utseende. En LED-belysning fremhever BMW grillen og området foran bilen fra døren åpnes og frem til start samt fra tenningen slås av og frem til bilen låses.  

Les mer
BMW høst- og vintertilbehør M Performance-sideskjørt karbonfiber

M Performance-sideskjørt i karbonfiber.

Optikk, som beveger: BMW M Performance-sideskjørt består av høyverdig karbonfiber og er et resultat av avansert håndverk. De får bilen til å virke lengre og mer dynamisk. For et spesielt sportslig og edelt utseende.

Les mer
BMW høst- og vintertilbehør M Performance-hekkspoiler Pro Carbon

M Performance-hekkspoiler i Pro karbonfiber.

Uttrykksfull: M Performance-hekkspoileren i Pro karbonfiber forsterker bilens elegante og sportslige utseende. Den gir bedre aerodynamikk og sportsligere kjøreegenskaper.

Les mer
BMW høst- og vintertilbehør M Performance-ratt

M Performance-ratt.

Håndfaste argumenter: M Performance-rattet med rattkrans trukket i Alcantara ligger ekstra godt i hendene – for en mer direkte styrefølelse. De markante konturene og midtmerket i rødt skinn understreker motorsportspreget i kupeen.

Les mer
BMW høst- og vintertilbehør M Performance-gulvmatter

M Performance-gulvmatter.

Gulvmattene har flott design, og ligger stødig på plass: M Performance-gulvmattene setter et individuelt og sportslig preg på kupeen. Med M Performance-signatur. Kanter i skinnfinish med dekorsøm i kontrastfarger og et innsydd bånd i M-farger runder av kvalitetsdesignen.  

Les mer
BMW høst- og vintertilbehør M Performance-dekkposer

M Performance-dekkposer.

Eksklusiv motorsportsfølelse i garasjen: M Performance-dekkposene beskytter deg og bilen mot skitt. Forsterkede håndtak gjør det enklere å flytte hjulene. Spesiell merking hjelper deg å holde orden på hjulenes plassering på bilen. I sportslig M Performance-design.  

Les mer

SKREDDERSYDD BMW SERVICE.

Regn med utallige muligheter.

Nyt den kalde årstiden i fulle åndedrag og utnytt den fremragende BMW Service der våre eksperter tar seg av bilen din. Det er vår oppgave å sørge for at din BMW alltid er i perfekt stand, slik at du kommer deg sikkert og full av kjøreglede gjennom høsten og vinteren.

BMW høst- og vintertilbehør Kvinne ser ut av vinduet på en BMW
BMW høst- og vintertilbehør BMW Value Service

BMW Value Service.

BMW Value Service har førsteklasses serviceytelser som er tilpasset modeller som er eldre enn 5 år, til en gunstig og forutsigbar totalpris. Ditt BMW Serviceverksted sørger for at din BMW får akkurat den servicen den fortjener, slik at du kan ha den lenge.
Finn et BMW Serviceverksted
BMW høst- og vintertilbehør BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

Det er ikke enkelt å rekke alt. BMW Service Inclusive hjelper deg å beholde oversikten. Du betaler kun et engangsbeløp, og alt service- og vedlikeholdsarbeid som avtalen omfatter, er dekket i avtaleperioden du har valgt. Uten skjulte kostnader. Det betyr at du også i fremtiden er sikret enestående service for din BMW, uansett hvor gammel den er. Vårt tilbud er nemlig attraktivt også for BMW-modeller med mange kilometer bak seg.
Finn et BMW Serviceverksted
BMW høst- og vintertilbehør kontaktløs BMW service

Kontaktløs BMW service.

BMW Service – når du trenger det. Mange av tjenestene fra BMW kan du enkelt bestille på nett. Dermed kan du bruke tiden din på de viktige tingene i livet.
Finn et BMW Serviceverksted
BMW høst- og vintertilbehør BMW felg-/dekkservice

BMW felg-/dekkservice.

Her skifter vi ikke bare dine sommer-/vinterdekk, vi sjekker også mønsterdybden og bremsene. Ved skifte av dekk og felger (inkludert balansering) får du mye for pengene. Grundig kontroll og vedlikehold utføres av kompetente fagfolk. Vi tilbyr korrekt oppbevaring av hjulene (inkludert vask og balansering) og sparer deg dermed for ekstra jobb og oppbevaringsplass.
Finn et BMW Serviceverksted