FOR AT DIN BMW FORTSATT SKAL VÆRE EN EKTE BMW.

BMW Originaldeler.

Din BMW leverer toppytelser hver eneste dag. Derfor er det viktig at alle delene passer perfekt sammen. BMW Originaldeler oppfyller dette kravet. Hver enkelt del passer eksakt og er dessuten perfekt tilpasset hver enkelt BMW-modell. BMW Originaldeler produseres etter samme høye kvalitetsstandarder som BMW-modellene. Fra konstruksjonen og helt frem til kvalitetssikringen gjelder samme høye krav. Hver ny BMW Originaldel er skreddersydd og produsert med høy kvalitet, slik at alle komponentene i din BMW arbeider perfekt sammen for optimal ytelse, sikkerhet og levetid.

Les mer
FOR AT DIN BMW FORTSATT SKAL VÆRE EN EKTE BMW.BMW Originaldeler.

BMW POLLENFILTER.

Ren luft i bilen sørger for ekte kjøreglede. Når du setter deg inn, kan du trekke pusten dypt og slappe av. Det nye BMW pollenfiltret med innovativ filterteknologi reduserer andelen skadelige partikler i kupeen til et absolutt minimum. Det skjer uavhengig av hvor forurenset uteluften er.

BMW pollenfilter.

Pust i frisk luft.

Små forskjeller med stor effekt
BMW mikrofilter
BMW pollenfilter

BMW ORIGINALDELER.

BMW batterier med AGM-teknologi og BMW batterier med kalsiumteknologi.

BMW batterier med AGM-teknologi (AGM står for absorberende glassfibermatte) møter det økende energibehovet til moderne elektriske anlegg. Biler som er utstyrt med AGM-batterier fra fabrikken, må alltid utstyres med denne batteritypen. BMW batterier med kalsiumteknologi egner seg spesielt for BMW-modeller uten EfficientDynamics. De gir høy elektrisk effekt selv ved ekstreme temperaturer og møter høye kaldstartkrav.
Les mer

BMW tennplugger.

BMW tennplugger er optimalt tilpasset bilens motor. De har et tennplugghus av overflatebehandlet stål. Behandlingen forebygger korrosjon og forhindrer at gjengene setter seg fast, selv etter lang driftstid, slik at det ikke oppstår skader på topplokket av aluminium. Kvalitetsmaterialer og en eksakt varmeverdi garanterer maksimal tenningssikkerhet ved kaldstart, akselerasjon og køkjøring.
Les mer

BMW viskerblader.

BMW viskerblader holder ruten fri for snø, regn og søle i all slags vær. De har optimal rengjøringseffekt selv etter over 300 timers bruk. Den innovative syntetiske viskergummien svinger etter viskeretningen, i motsetning til tradisjonelle gummiviskerblader, slik at de trekkes over ruten. Resultatet er maksimal rengjøring og minimal viskerstøy.
Les mer

BMW bremseskiver.

BMW bremseskiver arbeider optimalt sammen med de andre bremsekomponentene og garanterer høy bremseeffekt og driftssikkerhet. Det betyr at bilens ABS-bremser er nøyaktig tilpasset BMW-bremseskivene. Den høye bremsekraften skyldes blant annet bremseskivenes store diameter, som beregnes separat for hver BMW-modell.
Les mer

BMW kupéfilter, BMW luftfilter og BMW drivstoffilter.

BMW kupéfilter renser luften som blåses inn i kupeen, for støv, pollen og skadelige stoffer, slik at luftkvaliteten i kupeen blir bedre.

BMW luftfilter er nøyaktig tilpasset den enkelte BMW-motoren og tilfører den rette mengden ren luft.

BMW drivstoffilter til bensin- og dieselmotorer bidrar til optimal kraftutfoldelse og motvirker forurensning i innsprøytingssystemet.
Les mer

"UNNGÅ UFRIVILLIGE STOPP I FERIEN."

Med BMW oljeservice og Original BMW motorolje kan du trygt nyte bilferien.

Din BMW følger deg uansett hvordan hverdagen din ser ut, og det merkes. Beskytt bilen med Original BMW motorolje som gir høy effekt og lang levetid. Med Original BMW motorolje og oljeservice går motoren knirkefritt.

Les mer

"UNNGÅ UFRIVILLIGE STOPP I FERIEN."

Med BMW oljeservice og Original BMW motorolje kan du trygt nyte bilferien.

BESTILL VERKSTEDTIME PÅ NETT.

Ditt BMW-verksted svarer gjerne på spørsmål om produktene og tjenestene som får BMW-motoren til å yte optimalt i hele motorens levetid. Du kan avtale tidspunkt hos din BMW-forhandler på nett.

DEN BESTE OLJEN FOR BMW-MOTORER.

BMW TwinPower Turbo motorolje er spesielt tilpasset BMW-motorenes egenskaper og gir full kraftutfoldelse med høy virkningsgrad. Oljen har optimale viskositetsegenskaper og bidrar dermed til bedre kaldstartegenskaper og konstant effekt. Original BMW motorolje inneholder også beskyttelse mot korrosjon og slitasje. Den bidrar til å holde motoren nesten like ren som da den var ny, og til å forlenge motorens levetid.

Les mer

BMW TwinPower Turbo Silver.

BMW TwinPower Turbo Silver er en motorolje for bærekraftig kjøreglede. Den bidrar til høy motorytelse, til å holde vesentlige motorkomponenter rene og til beskyttelse av motoren.

Les mer

BMW TwinPower Turbo Gold.

BMW TwinPower Turbo Gold setter nye standarder. Motoroljen i kategorien Gold bidrar til høy motoreffekt og til beskyttelse av motoren. Olje med FE på etiketten (FE = fuel economy) viser seg ifølge NEDC å redusere drivstofforbruket sammenlignet med BMW Longlife-01-motorolje.

Les mer

BMW M TwinPower Turbo.

BMW M TwinPower Turbo øker adrenalinnivået. Motorolje i kategorien M TwinPower Turbo er tilpasset de spesielle kravene til BMW M høyeffektsmotorer og byr på fremragende beskyttelse av lagrene, selv under ekstreme ytelsesforhold og i billøp.

Les mer
  • Fem fordeler med original BMW motorolje.

ORIGINAL BMW MOTOROLJE. YTELSE. EFFEKT. BESKYTTELSE.

  • 01 Reduserer drivstofforbruket og dermed CO2–utslippet. (1)
  • 02 Beskytter mot slamdannelse, slik at motorens levetid forlenges.(2)
  • 03 Binder partikler og reduserer avleiringer i motoren.
  • 04 Reduserer fordampingen, slik at oljeforbruket reduseres og dermed behovet for etterfylling.(3)
  • 05 Svært gode egenskaper ved lave temperaturer, selv ved temperaturer ned til -40 °C, og dermed optimerte kaldstartegenskaper.(4)

FOR VARIG MOTOREFFEKT.

Original BMW motorolje.

Original BMW motorolje er utviklet spesielt for BMW-motorene for å utnytte potensialet for ytelse, effektivitet og levetid til det fulle. Nyt godt av fordelene med Original BMW motorolje og den omfattende kompetansen til vårt fagpersonale når du leverer din BMW til service.

Les mer

FOR VARIG MOTOREFFEKT.

Original BMW motorolje.

(1) Dokumentert reduksjon i drivstofforbruket for BMW Longlife-01 FE (LL01 FE 0W-30), LL12FE 0W-30, LL17FE+ 0W-20 i WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test) sammenlignet med BMW Longlife-01-motorolje testet i en BMW.


(2) Basert på slamtester i henhold til industristandard.


(3) Basert på NOACK-tester i henhold til industristandard.

 

(4) Gjelder alle 0W-klasser, 5W-klasser gir god ytelse ved temperaturer helt ned til -35 °C.

Les mer