BMW originaldeler reservedel BMW fabrikkny del BMW fabrikkoverhalte deler

BMW ORIGINALDELER.

BMW ORIGINALDELER.

For at din BMW fortsatt skal være en ekte BMW.

Din BMW leverer toppytelser hver eneste dag. Derfor er det viktig at alle delene passer perfekt sammen. Derfor bør du satse på BMW Originaldeler: Hver enkelt del passer eksakt og er dessuten perfekt tilpasset hver enkelt BMW modell. Enten det gjelder nye BMW Originaldeler eller fabrikkoverhalte BMW Originaldeler – hver eneste BMW Originaldel produseres etter de samme kvalitetsstandardene som BMW bilene, fra konstruksjonsplanleggingen til kvalitetssikringen. Hver BMW Originaldel er skreddersydd og produsert med høy kvalitet, slik at alle komponentene i din BMW arbeider perfekt sammen for optimal ytelse, sikkerhet og levetid.

Les mer

DINE FORDELER:

 • 01 Den aller høyeste kvaliteten på alle måter
 • 02 Best valuta for pengene
 • 03 Garantert mer langsiktig opprettholdelse av verdien på din BMW
 • 04 Førsteklasses BMW-ekspertise
 • 05 Opptil 24 måneders garanti*

* for nye BMW Originaldeler og fabrikkoverhalte BMW Originaldeler

Les mer
BMW originaldeler BMW servicepartner BMW servicetidspunkt

DIN BMW SERVICEVERKSTED GIR DEG NÆRMERE INFORMASJON.

Din BMW Serviceverksted informerer deg gjerne personlig om alle produkter og tjenester til din BMW. Ta deg mer tid til de fine tingene i livet og avtal enkelt tidspunkt hos din nærmeste BMW Serviceverksted

NYE BMW ORIGINALDELER.

FORDI KUN DET BESTE ER GODT NOK.

Fra og med modellens innføring til minimum 12 år etter at den ikke lenger produseres, tilbyr BMW en passende BMW Originaldel for enhver komponent ved slitasje, skade eller defekt – og sørger på den måten for pålitelighet, kjøremoro og at bilens verdi holder seg. For hele bilens levetid.

BMW originaldeler nye deler vindusviskere

BMW Viskerblader.

Enten det er snø, vann eller søle: BMW Viskerblader holder ruten fri for snø, regn og søle i all slags vær. De har optimal rengjøringseffekt selv etter over 300 timers bruk. BMW Viskerblader forener to forskjellige materialblandinger. En hard, holdbar viskerleppe til optimal fordeling av trykket og en myk gummirygg til demping av viskerleppen.
Nye BMW originaldeler nye deler bremseskiver bremsebelegg

BMW Bremseskiver og -belegg.

BMW Bremseskiver og -belegg arbeider optimalt sammen med alle de andre komponentene i bilen og garanterer høy bremseeffekt og driftssikkerhet. Det betyr at bilens ABS-bremser er nøyaktig tilpasset kombinasjonen med BMW-Bremseskiver og -belegg. De ypperlige bremseegenskapene skyldes blant annet bremseskivenes store diameter, som beregnes separat for hver BMW-Modell. De BMW Bremsebeleggene utmerker seg ved høy slitestyrke og er dermed effektive også ved ekstrem belastning. Takket være gode slitasjeegenskaper har de lang levetid.
Kontakt BMW Serviceverksted
BMW originaldeler nye deler BMW batteri

BMW Batterier med AGM-teknologi og BMW Batterier med kalsiumteknologi.

BMW Batterier med AGM-teknologi (AGM står for absorberende glassfibermatte) dekker det økende energibehovet til moderne elektriske anlegg. Biler som er utstyrt med AGM-batterier fra fabrikken, må alltid utstyres med denne batteritypen. For høy elektrisk effekt også ved ekstreme temperaturer og høye krav til kaldstartegenskapene: BMW Batterier med kalsiumteknologi egner seg spesielt til BMW-Modeller uten EfficientDynamics.
BMW originaldeler nye deler filter

BMW Kupéfilter, Luftfilter, Drivstoffilter og Finstøvfilter.

Svevestøv, pollen eller skadelige stoffer: BMW Kupéfilter renser luften som blåses inn i kupeen, for skadelige stoffer, slik at luftkvaliteten i kupeen blir vesentlig bedre. BMW Luftfilter er nøyaktig tilpasset den enkelte BMW-Motoren og tilfører alltid den rette mengden ren luft. Enten du kjører bensin eller diesel: De BMW Drivstoffilterne bidrar til optimal kraftutfoldelse i motoren og motvirker forurensning i innsprøytingssystemet. Når du setter deg inn, kan du trekke pusten dypt og føle deg vel. Takket være det nye BMW Finstøvfilteret med innovativ filterteknologi reduseres andelen skadelige partikler i kupeen til et absolutt minimum.
BMW originaldeler nye deler LED-baklykter

BMW LED-baklykter.

BMW Baklykter med LED-teknologi overbeviser ikke bare med sin estetikk og det høyverdige og motstandsdyktige materialet, men først og fremst med sin lange levetid og sikkerhet. LED-teknologien sparer opptil 50 % energi i forhold til tradisjonelle lyspærer og garanterer samtidig lengre levetid og bedre sikkerhet mot svikt. På grunn av den korte responstiden får trafikken bak deg informasjon uten forsinkelse og kan reagere raskere. Det fører til større sikkerhet i trafikken. BMW Baklykter og lyskastere monteres i originalutstyrskvalitet og inneholder BMW Pærer som oppfyller de gjeldende forskriftene i det respektive landet (ECE i Europa, SAE i USA).
BMW originaldeler nye deler støtdempere

BMW Støtdempere.

BMW Støtdempere står for maksimal sikkerhet og fremragende kjørekomfort. Gasstøtdemperne med doble rør gir tre avgjørende fordeler: bedre kjøreegenskaper grunnet presis føring av hjulene og direkte reaksjon, merkbart redusert støy samt tydelig bedre funksjonsstabilitet også under ekstreme forhold grunnet bruk av spesialolje. Denne konstruksjonen og den perfekte tilpasningen til hver spesifikke BMW-Modell sikrer typiske BMW Kjøreegenskaper med optimal komfort og beste dynamikk. Støtdempingen holder dessuten karosseristrukturen stabil og minimaliserer slitasjen på dekkene og belastningen på komponentene i understellet.

REPARER DIN FRONTRUTE HOS BMW.

Er du uheldig kan den lille steinsprutskaden på frontruta bli en stor sprekk, så det er viktig at du reparerer det så fort som mulig eller bytter ruten helt. På våre autoriserte BMW Serviceverksteder kan du enkelt få reparert eller skiftet frontrute. Du kan også benytte anledningen til å reparere ruten når du leverer bilen din til service, våre serviceteknikere er eksperter på akkurat din BMW og gir deg kvalitetssikret service på ett og samme sted. Vi bruker alltid nøye testede produkter som holder deg trygg på veiene og sørger for at din BMW forblir 100 % BMW.

Les mer
1. Om du har fått steinsprutskade.

1. Om du har fått steinsprutskade.

Hvis en steinsprutskade har forårsaket en sprekk på frontruten din, kan du sette et steinsprutplaster på, for å forhindre ytterligere sprekkdannelse og inntrenging av skitt og vann. På denne måten kan man forhindre at et lite hakk utvikler seg til en stor sprekk.

2. Kontakt ditt BMW Serviceverksted.

2. Kontakt ditt BMW Serviceverksted.

Du kontakter ditt autoriserte BMW Serviceverksted via vår nettside, telefon, e-post, QR-kode eller gjennom din BMW. 

Finn ditt autoriserte BMW Serviceverksted
3. Frontruten kontrolleres.

3. Frontruten kontrolleres.

Frontruten blir kontrollert og vi undersøker om den kan repareres eller om den må skiftes. 

4. Reparasjon eller bytte.

4. Reparasjon eller bytte.

Hvis frontruten kan repareres, tar det ca 20-30 minutter til reparasjonen er fullført. Hvis frontruten må byttes, tar det ca 2-3 timer, men tiden kan variere avhengig av herdeprosessen til limet. Alle prosedyrer utføres av våre utdannede teknikere med riktig verktøy og utstyr.

5. Sikkerhetssystemer kalibreres alltid i etterkant.

5. Sikkerhetssystemer kalibreres alltid i etterkant.

Når frontrutebytte er fullført, utfører ditt autoriserte BMW Serviceverksted alltid de nødvendige innstillingene og kalibreringene av bilens sikkerhetssystem, slik at din BMW opprettholder sitt høye sikkerhetsnivå. 

Se hvordan ditt autoriserte BMW Serviceverksted bytter frontrute.

SE HVORDAN DITT AUTORISERTE BMW SERVICEVERKSTED BYTTER FRONTRUTE.

FABRIKKOVERHALTE BMW ORIGINALDELER.

LIKE GODE SOM NYE, BARE RIMELIGERE.

Grunntanken er gjenvinningen: Opptil 90 % av alle komponenter kan gjenbrukes. Samtidig gjelder samme kvalitetskrav for fabrikkoverhalte BMW Originaldeler som for nye BMW Originaldeler, og garantien gjelder også i 24 måneder. 95 prosent av alle komponenter som ikke kan overhales umiddelbart, blir resirkulert. Dette er lønnsomt – både for miljøet og for lommeboken din.

Les mer

Fabrikkoverhaling av BMW Originaldeler.

 • Fabrikkoverhaling av BMW Motorer.
 • Fabrikkoverhaling av BMW Automatgirkasser.
 • Fabrikkoverhaling av BMW Fordelingsgirkasser.
 • Fabrikkoverhaling av BMW Styresnekker.
 • Fabrikkoverhaling av BMW Turboladere.
 • Fabrikkoverhaling av BMW Startere.

BMW FABRIKKOVERHALINGSPROSESS.

BMW originaldeler BMW fabrikkoverhalte deler fabrikkoverhaling prosess demontering

Profesjonell demontering.

Egnede deler blir enten ført tilbake til delekretsløpet via forhandlerorganisasjonen eller fagmessig demontert fra brukte biler.
BMW originaldeler BMW fabrikkoverhalte deler fabrikkoverhaling prosess rengjøring

Omfattende rengjøring.

I begynnelsen av overhalingsprosessen gjennomgår alle fremtidig fabrikkoverhalte deler en omfattende rengjøringsprosess (f.eks. med tørris).
BMW originaldeler BMW fabrikkoverhalte deler fabrikkoverhaling prosess kontroll

Visuell og funksjonell kontroll.

Før delene overhales, må de gjennom en visuell og funksjonskontroll for å bekrefte om de egner seg til bruk som fabrikkoverhalt BMW Originaldel.
BMW originaldeler BMW fabrikkoverhalte deler fabrikkoverhaling prosess bearbeiding

Moderne bearbeidingsmetode.

Ved overhalingen blir delene profesjonelt demontert, komponentene kontrollert, defekte komponenter erstattet ved industriell montering, og deretter blir delene kontrollert på nytt. Sensitive slitedeler skiftes ut preventivt, og elektronikken blir, om mulig, oppgradert til den nyeste programvareversjonen.
BMW originaldeler BMW fabrikkoverhalte deler fabrikkoverhaling prosess kvalitetskontroll

Nøyaktige kvalitetskontroller.

Fabrikkoverhalte BMW Originaldel er underlagt de samme kvalitetsstandardene som nye deler og må bestå de samme omfattende kontrollene. Denne kvalitetssikringen samt 24 måneders garanti sikrer at kvaliteten på det fabrikkoverhalte produktet tilsvarer kvaliteten på et nytt produkt.
Tilbehør for vår- og sommersesongen.

BMW ORIGINAL TILBEHØR.

Tilbehør for vår- og sommersesongen.
BMW Service BMW reparasjon og vedlikehold

BMW REPARASJON OG VEDLIKEHOLD.

BMW Felger og Dekk.

BMW FELGER OG DEKK.