BMW Financial Services

BMW FLEKSILÅN1+4 ÅR.

FÅ LAVERE AVDRAG FØRSTE ÅRET.

Vi er BMW forhandlernes eget finansieringsselskap og en aktiv del av BMW Groups virksomhet i Norge. Ingen har like mye erfaring med å finne de rette finansieringsløsningene for BMW kjøpere som oss. Vi kjenner den gode følelsen man får av å sette seg inn i en BMW, og ikke minst den enorme gleden av å kjøre den. Hvert år finansierer BMW Financial Services millioner av bildrømmer verden over.

Vi er en naturlig del av ditt bilkjøp, men du velger din BMW først og fremst fordi den er god å kjøre, og ikke fordi det er morsomt med finansiering og papirarbeid. Denne delen tar vi oss av og sørger for at det er enkelt å finansiere hos oss.Vi finnes hos din BMW forhandler. Selgeren tar seg av all administrasjon og du får gjerne svar på din kredittsøknad mens du er i butikken.

Les mer
BMW FLEKSILÅN<B>1+4 ÅR.</B>FÅ LAVERE AVDRAG FØRSTE ÅRET.

BMW FINANCIAL SERVICES.

Glädje kan finansieras.

BMW Financial Services är en del av BMW Group och vi hjälper dig att enkelt finansiera din BMW. Vi delar din passion för körglädje och fokuserar på att ge dig trygghet och säkerhet genom hela resan. Genom vår förståelse för dina individuella behov anpassar vi våra finansieringslösningar och gör det enkelt för dig.

Med BMW Financial Services får du ett bekymmersfritt och tryggt bilägande, oavsett om du är privatperson eller företagskund. Vi finns hos våra återförsäljare där får du hjälp med all administration, och du får kreditbesked direkt i hallen.

Les mer

BMW FINANCIAL SERVICES.

Glädje kan finansieras.

Leasing eller Billån till din nya BMW

LEASING, LÅN ELLER LEIE?

Den enkle veien til din nye BMW.

Din nye BMW er innen rekkevidde. Alt du trenger er en finansieringsløsning i form av lån eller leasing, skreddersydd etter dine behov. Du får dessuten et godt tilbud på BMW Originalforsikring gjennom IF når du finansierer bilen hos oss i BMW Financial Services.

Les mer
Forsikring

FORSIKRING.

Mine sider

EKSISTERENDE KUNDE.

DIN BIL. DINE VALG.

Oppdag veien til din BMW

Anpassa efter dina behov

KLAR TIL Å BYGGE DIN BMW?

Hvis du allerede har bestemt hvilken modell du vil ha, kan du nå begynne å bygge og tilpasse den med våre ulike tilvalg, funksjoner og finansieringsalternativer. Hvis du trenger veiledning, kan du kontakte nærmeste BMW-forhandler for å få hjelp.

Les mer

ALLEREDE KUNDE?

Mine Sider er en portal for deg som er privatkunde hos oss. Her kan du blant annet se din kontrakt, laste ned faktura, og finne svar på en rekke spørsmål knyttet til din finansiering hos oss. Mine Sider finner du på minesider.bmw.no hvor du enkelt og sikkert logger inn med BankID.

  

Les mer
För dig som är kund hos oss på BMW Financial Services
Including of /content/bmw/marketNORDICS/bmw_se/sv_SE/publicPools/teaser-pool/small-teasers/financial-services-bottom-teaser/jcr:content/par-1col1/smallcontentteaser_d failed
Including of /content/bmw/marketNORDICS/bmw_se/sv_SE/publicPools/teaser-pool/small-teasers/financial-services-bottom-teaser/jcr:content/par-1col1/smallcontentteaser_d_43283076 failed
Including of /content/bmw/marketNORDICS/bmw_se/sv_SE/publicPools/teaser-pool/small-teasers/financial-services-bottom-teaser/jcr:content/par-1col1/smallcontentteaser_8 failed
Including of /content/bmw/marketNORDICS/bmw_se/sv_SE/publicPools/teaser-pool/small-teasers/financial-services-bottom-teaser/jcr:content/par-1col1/smallcontentteaser_c failed