BMW LEASING.

Alt under kontroll.

BMW Leasing er en behagelig og fordelaktig måte å finansiere din bil. Det er en form for langtidsleie, der vi eier bilen og du disponerer den. Leasingfinansiering binder ikke opp kapital og belaster derfor ikke dine lånemuligheter. Bilholdskostnadene blir også lettere å budsjettere. Leasingleien beregnes ut i fra ditt definerte behov for kjørelengde og leieperiode. Normal leieperiode er 36 måneder.

Les mer
BMW leasing.Alt under kontroll.

PRIVATLEASING.

Alt under kontroll.

BMW Leasing er en behagelig og fordelaktig måte å finansiere selskapets biler. Det er en form for langtidsleie, der vi eier bilen og du disponerer den. Leasing er en finansieringsform som kan tilpasses selskapets inntekter og som kan trekkes fra som en kostnad i regnskapet. Leasingfinansiering binder ikke opp kapital og belaster derfor ikke selskapet lånemuligheter. Bilholdskostnadene blir også lettere å budsjettere.Leasingleien beregnes ut i fra ditt definerte behov for kjørelengde og leieperiode. Normal leieperiode er 36 måneder.Kontakt oss for mer informasjon om BMW Leasing.

Les mer
Vedlikehold av leasingbil.

Vedlikehold av leasingbil.

Det er viktig å behandle leasingbilen pent og følge bilens serviceintervaller. Ved tilbakelevering av leasingbilen vil en ansatt hos din forhandler, sammen med deg, se over bilen og gjøre en vurdering av eventuell påkost. Å ikke følge bilens serviceintervaller anses som mislighold av leasingavtalen og kan bety at du du mister garantien på bilen. Tap av bilens garanti kan medføre økonomiske konsekvenser ved innlevering. Vi anbefaler alle våre leasingkunder å laste ned og lese vår brosjyre om vedlikehold av leasingbilen. Her finner du mye nyttig informasjon samt retningslinjer for vurdering av unormal slitasje.

 

 

Les mer

Tilpasse kjørelengden.

Velg den kjørelengden som passer best ut fra hvor langt du regner med å kjøre i de kommende 36 månedene. Dette kan selvsagt justeres etter oppstart

Velg utstyr etter egen smak.

Skreddersy bilens utstyr etter dine behov og kjørevaner. Vil du ha maksimal oppkobling, sporty kjøreegenskaper eller førsteklasses komfort?

Lever tilbake og bytt bil etter 3 år.

Når kontraktstiden nærmer seg slutten, er tiden inne for å begynne å tenke gjennom hvordan du ønsker at neste bil skal være.

ALLEREDE KUNDE?

Mine Sider er en portal for deg som er privatkunde hos oss. Her kan du blant annet se din kontrakt, laste ned faktura, og finne svar på en rekke spørsmål knyttet til din finansiering hos oss. Mine Sider finner du på minesider.bmw.no hvor du enkelt og sikkert logger inn med BankID.

Les mer