Android Auto Smarttelefon integrering Meny i kontrolldisplay BMW ConnectedDrive

ANDROID AUTO.

Med Android Auto har du tilgang til en rekke funksjoner og innholdet på din Android smarttelefon i din BMW.

Vil du bruke din Android smarttelefon i din BMW mens du også er underveis? Med Android Auto har du underveis tilgang til en rekke funksjoner og innholdet på din smarttelefon. Tilkoblingen av smarttelefon til din bil skjer veldig komfortabelt uten kabel. All viktig informasjon vises i den Android kjente app-presentasjonen på kontrolldisplayet. Android Auto gir enkel og sikker tilgang til kjente smarttelefonapper under kjøring.

Bruk Android Auto til å ringe, diktere og sende meldinger eller betjene dine smartenheter mens du er underveis. Og hvis det ikke er noe interessant på radioen, kan du finne de riktige stasjonene via TuneIn, lytte til lydbøker via Audible-appen eller spille de nyeste podcastene og favorittspillelistene dine på YouTube Music. I mellomtiden kan du enkelt navigere til destinasjonen din ved hjelp av Google Maps og motta navigasjonsinstruksjoner fra i Head-up-skjermen og dermed direkte i ditt synsfelt.

Smarttelefon-appene betjenes via betjeningssystemet til din BMW eller praktisk med talekommando via Google Assistant. Bare si "Ok, Google" eller trykk på taleknappen på rattet for å aktivere smarttelefonens digitale språkassistent.

Les mer
ANDROID AUTO.Med Android Auto har du tilgang til en rekke funksjoner og innholdet på din Android smarttelefon i din BMW.
Android Auto Smarttelefon integrering funksjoner og fordeler forklart i videoen

FINN UT MER OM ANDROID AUTO I VIDEOEN.

FORUTSETNINGER FOR ANDROID AUTO.

Android Auto er tilgjengelig siden juli 2020.. Forutsetning for bruk av Android Auto er en Android-smarttelefon med Android 11 og 5 Ghz Wi-Fi uavhengig av smarttelefon-produsent. Smarttelefoner fra Google og Samsung med Android 10 er også kompatible.


Bruk av Android Auto forutsetter BMW-operativsystemet 7 i kjøretøyet. Tjenesten er en del av ekstrautstyret Connected Package Professional (6C3/4). Dette er bare tilgjengelig sammen med BMW Live Cockpit Plus (6U2) eller BMW Live Cockpit Professional (6U3). Kjøretøy med BMW-operativsystem 7 som er utstyrt med nødvendig utstyr kan deretter motta Android Auto via ekstern Remote Software Upgrades.


I land der Connected Package Professional ikke er tilgjengelig, er Android Auto en del av det valgfrie utstyret Smarttelefon integrering (6CP).


Tjenesten Android Auto har ingen kjøretidsbegrensning og er permanent tilgjengelig i din BMW.


Merk: Forutsetningene kan variere avhengig av land.

Les mer

BMW CONNECTED DRIVE: MER INFORMASJON & LENKER.

BMW ConnectedDrive Kundeservice

BMW KUNDESERVICE

Har du spørsmål eller trenger du mer informasjon om tjenester og produkter fra BMW ConnectedDrive? Kontakt BMW kundeservice nå.
BMW ConnectedDrive FAQ Ofte stilte spørsmål og svar, Kvinne med smarttelefon ved vinduet

SPØRSMÅL OG SVAR.

Du finner svar på vanlige spørsmål om tjenestene og produktene til BMW ConnectedDrive i vår FAQ-seksjon.
BMW Driver’s Guide-App, digital instruksjonsbok smarttelefon

BMW DRIVER’S GUIDE.

BMW Driver's Guide er en digital instruksjonsbok for utvalgte BMW-modeller – inkludert kjøretøydetaljer og utstyr, bildesøk og forklarende animasjoner.
BMW ConnectedDrive digitale tjenester oversikt, Kvinne med smarttelefon foran BMW

TILBAKE TIL OVERSIKTEN.

Vil du bli kjent med andre tjenester og produkter fra BMW ConnectedDrive? Her kommer du tilbake til oversikten.