SUV fra BMW.

SUV FRA BMW.

Kraftige, stilige og fullpakket med kjøreglede - en SUV fra BMW etterlater ingen uberørt.

SUV fra BMW.Kraftige, stilige og fullpakket med kjøreglede - en SUV fra BMW etterlater ingen uberørt.

5 GRUNNER TIL Å KJØRE EN SUV FRA BMW.

  • 01 Utmerket komfort
  • 02 Kraftig, stilrent og sportslig design
  • 03 Høy tilhengervekt
  • 04 Høy bakkeklaring
  • 05 En størrelse for enhver smak

Våre ladbare SUV-modeller.

Flere av våre populære SUV-modeller finnes også som plug-in hybrider i tillegg til helelektriske BMW iX3 og BMW iX. Perfekt for deg som skal ut på lengre turer og ikke vil inngå kompromiss med verken mengde bagasje eller hensynet til miljøet.
BMW Ladbare SUV-modeller
BMW iX

BMW iX.

Helt nye BMW iX er begynnelsen på en ny tidsalder innen bildesign, bærekraft og helelektrisk kjøreglede. Bilen har en rekkevidde på over 600 km* med opptil 200 kW maksimal ladeeffekt kan du lade fra 10 til 80 prosent på mindre enn 40 minutter.
Bygg og pris
BMW iX3

BMW iX3.

Oppdag den første helelektriske BMW SUVen som kombinerer det beste fra to verdener: Kjøredynamikken og premiumkvaliteten til BMW X3 med den økte ytelsen og effektiviteten til femte generasjon BMW eDrive-teknologi.
Bygg og pris
SUV | BMW X1 xDrive30e.

BMW X1 xDrive30e.

Oppdag BMW X1 xDrive30e med opptil 88 kilometer* elektrisk rekkevidde. Bilen oppfyller de høyest mulige krav til kjøredynamikk og leverer den ytelsen og kjøregleden som kjennetegner en BMW.

Les mer
BMW X2 xDrive25e.

BMW X2 xDrive25e.

BMW X2 plug-in hybrid deler samme drivlinje som BMW X1 plug-in hybrid, og har en samlet effekt på 220 hk med et dreiemoment på 385 Nm. 0-100 km/t går unna på 6,8 sekunder.
Bygg og pris
SUV | BMW X3 xDrive30e.

BMW X3 xDrive30e.

Spekket med intelligent teknologi og dynamisk akselerasjon. BMW X3 xDrive30e har en rekkevidde på opptil 46 kilometer* og er utstyrt med BMW eDrive teknologi som reduserer forbrenningsmotorens drivstofforbruk til 2,4 liter/100 km*, og gir CO2-utslipp på maksimalt 49 gram/km *.
Bygg og pris

Våre mindre SUV-modeller.

Enten du skal på en langtur eller er på et av de mange hverdagens besøk i matbutikken, passer våre mindre SUV-modeller. Her har du plass til alt fra dagligvarer, golfbag eller hunden for en hyggelig tur i skogen. Velg mellom en SUV med kraftig uttrykk og ytelse, eller den modige nykommeren som strekker grensene. Du bestemmer hvilken som passer deg best.

Mindre SUV-modeller | BMW.
SUV | BMW X1.

BMW iX1.

Den første helelektriske BMW iX1 strutter av elektrisk besluttsomhet og inspirerer med sin funksjonalitet og sitt mangfold til å gå nye veier også i hverdagen.

Les mer
SUV | BMW X1.

BMW X1.

En av våre mest allsidige og fleksible SUV-er, hvor du enkelt kan navigere gjennom kurver og grusveier med uslåelig komfort for hver meter.
Bygg din BMW X1
SUV | BMW X2.

BMW X2.

Stil og karakter samlet i en og samme bil. Dette er en SUV for den radikale som setter design og utstråling foran alt annet.
Bygg din BMW X2

Våre mellomstore SUV-modeller.

For deg midt i livet som ikke vil gå på akkord med kvalitet, plass eller et bredt smil når du trykker på gasspedalen. BMW X3 er våre mellomstore SUV-modell som passer deg som ønsker innovative løsninger blandet med stilig design.

Mellomstore SUV-modeller | BMW.

Våre store SUV-modeller.

Kraftige, elegante, majestetiske. Våre største SUV-modeller har et design som gir et varig inntrykk uansett hvor du kommer. Med stilrent interiør og en rekke smarte funksjoner blir hver tur en opplevelse. Her er god bagasjeplass for barnevognen, og ingen i bilen vil klage over liten benplass eller lavt under taket. Disse SUVene fra BMW er for deg som ikke er redd for å være i sentrum.

Store SUV-modeller | BMW.
SUV | BMW X5.

BMW X5.

En SUV med en blanding av modig eksteriør og luksuriøs karisma. Inni er du omgitt av praktfulle designelementer og følelsen av sportslighet er alltid til stede.
Bygg din BMW X5
SUV | BMW X6.

BMW X6.

Distinkte og kraftige M-nyrer og et sportslig bakparti sammen den skrånende taklinjen gjør at denne Sport Activity Coupéen imponerer i både nærvær og kjøreopplevelse.
Bygg din BMW X6
SUV | BMW X7.

BMW X7.

Den ukronede kongen i SUV-familien er spekket med luksus i både interiør og design. Med tre seterader som standard, får opptil syv personer god plass samtidig som de kan nyte førsteklasses digitale tjenester. Som sjåfør har du en rekke hjelpefunksjoner for å maksimere komforten.
Bygg din BMW X7
SUV fra BMW.

OPPLEV EN SUV FRA BMW.

Brukt SUV.

KJØP BRUKT SUV.