Stasjonsvogn fra BMW.

STASJONSVOGN FRA BMW.

Når funksjon, design og innovasjon skaper den ultimate stasjonsvognen.

Stasjonsvogn fra BMW.Når funksjon, design og innovasjon skaper den ultimate stasjonsvognen.

5 GRUNNER TIL Å KJØRE EN STASJONSVOGN FRA BMW.

  • 01 God plass til alle i bilen.
  • 02 Innovative sikkerhetsløsninger.
  • 03 Digitale løsninger for økt komfort og kjøreopplevelse.
  • 04 Sjenerøst lasterom.
  • 05 Sportslig, stilig og innovativt design.

BMW Touring – vår versjon av en stasjonsvogn.

På toppen av listen over stasjonsvogner, finner vi BMW 3-serie Touring og BMW 5-serie Touring. Ingen andre biler kan kombinere eleganse og kjøreglede med plass og komfort som våre to Touring-modeller.

BMW 3-serie Touring | Stasjonsvogn.
BMW 3-serie Touring

BMW 3-serie Touring.

En av våre mest populære familiebiler som setter sikkerhet, plass og komfort på første plass. Fullpakket med tekniske løsninger som avlaster sjåføren og gjør turen til en opplevelse for alle i bilen. Det sportslige utseendet setter prikken over i en.
Les mer
BMW 5-serie Touring

BMW 5-serie Touring.

En bil med et eksklusivt og elegant utseende i alle detaljer, både innvendig og utvendig. Alle i baksetet kan glede seg over den sjenerøse benplassen, og sjåføren har aldri sittet mer komfortabelt. Bilens kraftige formspråk signaliserer luksus og kjøredynamikken skiller seg ut som best i klassen.
Les mer
BMW 330e xDrive Touring

Våre ladbare stasjonsvogner.

Nyt elektrisk kjøring uten å fire på kjøregleden. Våre ladbare stasjonsvogner BMW 330e Touring og BMW 530e Touring er utstyrt med samme funksjoner som resten av Touring-familien, men tilspisset med en effektiv drivlinje i kombinasjon med en kraftig elmotor.

Flere romslige biler fra BMW.

Selv om de ikke går under kategorien stasjonsvogn, har vi flere romslige modeller med lignende egenskaper, som store bagasjerom og sjenerøst med plass til beina. Sjekk ut våre SUV-er eller romslige biler i BMW 2-serien.

SUV | BMW X1 xDrive25e.

BMW X-serien.

Våre SUV-modeller kombinerer det beste fra to verdener. Kraften fra terrengbilen og komforten fra personbilen. Les mer om den uttrykksfulle X-serien.
Se våre SUV-modeller
BMW 2-serie Gran Tourer

BMW 2-serie Gran Tourer.

Fullpakket med praktiske oppbevaringsløsninger og fleksible seterader som gir rom for mye bagasje eller plass til opptil syv personer.
Mer om BMW 2-serie Gran Tourer
BMW 2-serie Active Tourer

BMW 2-serie Active Tourer.

BMW 2-serie Active Tourer er ideell for aktive mennesker, og tilbyr et lasterom på opptil 1370 liter i tillegg til et effektivt drivverk, moderne design og det høyeste nivået av teknisk komfort.
Mer om BMW 2-serie Active Tourer
Prøvekjør en stasjonsvogn.

PRØVEKJØR EN STASJONSVOGN.

Kjøp brukt stasjonsvogn.

KJØP BRUKT STASJONSVOGN.