IDEER SOM HOLDER DEG VARM GJENNOM VINTEREN.

BMW tilbehør og servicetilbud for høst og vinter.

IDEER SOM HOLDER DEG VARM GJENNOM VINTEREN.

BMW tilbehør og servicetilbud for høst og vinter.

Løvet skifter farge, og høsten kommer. Når du har det riktige utstyret, fortsetter kjøregleden i den kalde årstiden. Her finner du tilbud som gjør kjøreturen sikker og behagelig uansett om det er regn, snø eller is på veien. Gled deg til vinterferien med praktiske transportløsninger, komfortabelt tilbehør i kupeen og innovativ nettverksteknologi. Med komplett BMW vinterhjulsett får du høy sikkerhet og et stilfullt utseende. Hos ditt autoriserte BMW Serviceverksted får du informasjon om servicetilbudet.

IDEER SOM HOLDER DEG VARM GJENNOM VINTEREN.BMW tilbehør og servicetilbud for høst og vinter.

Løvet skifter farge, og høsten kommer. Når du har det riktige utstyret, fortsetter kjøregleden i den kalde årstiden. Her finner du tilbud som gjør kjøreturen sikker og behagelig uansett om det er regn, snø eller is på veien. Gled deg til vinterferien med praktiske transportløsninger, komfortabelt tilbehør i kupeen og innovativ nettverksteknologi. Med komplett BMW vinterhjulsett får du høy sikkerhet og et stilfullt utseende. Hos ditt autoriserte BMW Serviceverksted får du informasjon om servicetilbudet.

KOMFORT I KUPEEN.

BMW tilbyr en rekke praktiske tilbehørsprodukter som gjør din BMW enda mer behagelig å kjøre. Vi har riktig utstyr til enhver stiuasjon, blant annet smussavvisende gulvmatter, kupévarmer som kan betjenes med Remote App, og bærbart navigasjonssystem.

Bærbart BMW navigasjonssystem

Finn veien med de bærbare navigasjonssystemene fra BMW Originaltilbehør. Bærbart BMW HD Traffic Navigasjonssystem inkluderer 5-tommers skjerm og HD Traffic-funksjon for trafikkmeldinger i sanntid i inn- og utland. Bærbart BMW Plus Navigasjonssystem kombinerer syltynn design med en 4,3-tommers berøringsskjerm. Kartdata og mottaker for trafikkmeldinger må bestilles separat. Begge navigasjonsenhetene kan festes i bilen med BMW Click & Drive-systemet (ekstrautstyr) som monteres på frontruten ved hjelp av limputer.

BMW snap-in-adapter for Apple iPhone TM

BMW snap-in-adapter leveres i versjonene Basic, Music, Media og Connect. Versjonen Music gir enheten optimal nettilkobling, Bluetooth-grensesnitt og handsfreeanlegg og i tillegg tilgang til telefonfunksjon, lading, underholdning og apper. Du kan holde kontakten med omverdenen og lytte til musikken på i din iPhone mens du er på farten. BMW snap-in-adapter leveres også til andre Apple iPhone-modeller og mange BMW-modeller.

Allværsmatte

Allværsmatten er det du trenger i dårlig vær. Den er laget av et ekstra solid material, er smuss- og vannavvisende og er lett å rengjøre. Med dynamiske designlinjer i børstet rustfritt stål passer den antrasittfargede gulvmatten perfekt til den sportslige innvendige designen, for eksempel i den nye BMW X5. Den leveres til gulvet foran og bak i diverse BMW-modeller.

BMW kupévarmer

Få behagelig temperatur i kupeen med en fjernkontroll. På kalde dager sørger BMW kupévarmeren for at det ikke er dugg på vinduene, og at det er en behagelig temperatur i kupeen før du begynner å kjøre. Ved hjelp av BMW Remote App, BMW ConnectedDrive og en smarttelefon starter du BMW kupévarmer enkelt hjemmefra uansett hvor langt unna du befinner deg.

KOMPLETT VINTERHJULSETT.

Avslappet på vinterføre. Komplett BMW vinterhjulsett har flere fordeler enn den markante designen. De er perfekt tilpasset din BMW og gir klare fordeler i forhold til sommerdekk fra 7 °C, slik at du kan nyte svingene også på is og snøføre.
En annen viktig faktor for kjøresikkerhet er dekktrykket. Etter mars 2014 er alle nye BMW-modeller utstyrt med dekktrykkontroll (RDC). Det gjør at du kan følge med på om dekktrykket er korrekt. BMW leverer alle komplette vinterhjulsett med dekktrykksensor. Din BMW-forhandler hjelper deg gjerne med informasjon om hvorvidt bilen er utstyrt med dekktrykkontroll og hvilke dekk som passer best til dine behov.

BAGASJE- OG TRANSPORTLØSNINGER.

Trenger du ekstra plass til bagasjen når familien skal på ferie? Ønsker du maksimal sikkerhet for de minste passasjerene? BMW Originaltilbehør tilbyr en sikker og komfortabel løsning i beste BMW kvalitet for alle situasjoner.

BMW takboks

Reisen kan bli komfortabel selv om du har med mye bagasje. BMW takbokser gir deg ekstra oppbevaringsplass og leveres i forskjellige farger og med forskjellig volum (320, 350 eller 460 liter). Takboksene er elegant utformet med et smart tosidig åpningssystem som gjør dem enkle å bruke. Med seks låsepunkter og tyverisikring tilfredsstiller de svært høye sikkerhetsstandarder. Leveres til alle modeller med BMW tak- og railstativ.

BMW grunnstativ

BMW grunnstativ er en sikker base for en rekke innovative transportsystemer fra BMW Originaltilbehør, som takboks, sykkelstativ eller skistativ. Grunnstativet monteres i løpet av få minutter og kan utvides. Det modellspesifikke grunnstativet fra BMW tilfredsstiller høye sikkerhetskrav og gjør det mulig å frakte 100 kg ekstra. Tverrstengene er laget av ekstra stive aluminiumsprofiler og er utstyrt med tyverisikring. Leveres til mange BMW-modeller, unntatt Cabriolet- og Roadster-modeller og BMW 6-serie.

BMW barneseter

Vi inngår ingen kompromisser når det gjelder sikkerhet. Dette gjelder spesielt barnas sikkerhet. BMW barneseter tilfredsstiller ikke bare den europeiske standarden for barnesikringsutstyr i kjøretøy (ECE R44/04). De må også gjennomgå omfattende kollisjonstester for å tilfredsstille BMWs sikkerhetsstandarder, som overgår de lovpålagte kravene (f.eks. med integrerte luftputer og ISOFIX-klikksystem). De integrerte luftputene gir ekstra beskyttelse av kroppen ved et sammenstøt. I tillegg gjør de setene ekstra myke og behagelige å sitte i. Det innovative ISOFIX-klikksystemet (ISOFIX-sokkel) hindrer feilmontering og gjør setene ekstra sikre. BMW barneseter leveres i tre størrelser for barn fra 0 måneder til ca. 12 år.

BMW SKI- OG SNOWBOARDSTATIV.

  • Til produktet

BMW SKI- OG SNOWBOARDSTATIV.

Med BMW ski- og snowboardstativet frakter du vintersportutstyret enkelt og sikkert med deg ut i løypene. Det stabile stativet har plass til inntil to snowboard og to par ski eller inntil seks par ski eller inntil fire par ski med staver. BMW ski- og snowboardstativ kan låses og leveres til alle modeller med BMW takstativ eller rails.

  • Til produktet

PLEIEMIDDELSETT FOR VINTEREN.

Pleiemiddelsettet for vinteren består av pleieproduktene spylervæske med frostbeskyttelse (500 ml), defroster (500 ml), interiørrens (250 ml) og isskrape. Settet leveres med en praktisk veske med BMW-signatur, slik at du holder orden i bagasjerommet. La din BMW skinne, også om vinteren. Om vinteren er det ekstra viktig med regelmessig og grundig bilpleie for å beskytte mot ytre påvirkning.

SERVICE FOR DIN BMW.

Når du kjøper en BMW får du ikke bare dynamiske kjøreegenskaper og kvalitet, men også førsteklasses og tilpasset service. Vi tilbyr skreddersydde BMW serviceavtaler som sikrer vedlikehold, service og reparasjon på en fagkyndig måte.

BMW hjulservice

Velg riktige vinterdekk. Kom til BMW hjulservice. Her skifter vi ikke bare dekk, vi sjekker også mønsterdybden og bremsene. For maksimal komfort kan vi rengjøre sommerdekkene og oppbevare dem for deg til våren.

BMW batteriservice

Gjør bilen klar for vintersesongen. Vedlikehold av bilbatteriet er ekstra viktig før vinteren setter inn, for de fleste motorstopp skyldes utladet batteri. Ofte må det byttes ut med et nytt BMW originalbatteri, slik at bilen har stabil strømforsyning både ved høye og lave temperaturer. Når batteriet blir byttet ut, er det viktig at dette blir registrert i bilen. Da kan du stole på at alle komfortfunksjonene som er avhengig av strøm fra batteriet, for eksempel setevarme, elektrisk setejustering og EfficientDynamics-tiltak, fungerer som de skal.

BMW Service Inclusive

Med BMW Service Inclusive unngår du uforutsette kostnader for vedlikehold, slik at du kan nyte kjøreglede uten bekymringer. En serviceavtale innebærer at din BMW får skreddersydd service for et fastsatt tidsrom eller en fastsatt kjørelengde. Avtalen omfatter service så ofte bilen trenger det og over hele verden. To fellestrekk preger servicetilbudene våre. Det er kvalifiserte BMW servicemedarbeidere som sørger for topp servicekvalitet, og bruk av BMW originaldeler. Hvis du ikke tegnet en BMW Service Inclusive-avtale da du kjøpte bilen, kan du gjøre det i ettertid, men senest innen første oljeservice på ditt autoriserte BMW serviceverksted.