PERFEKT BAKKEKONTAKT:

ORIGINALE BMW FELGER OG DEKK.

 • Complete Wheel Configurator

PERFEKT BAKKEKONTAKT:

ORIGINALE BMW FELGER OG DEKK.

PERFEKT BAKKEKONTAKT:ORIGINALE BMW FELGER OG DEKK.

Ingen andre produkter har like stor påvirkning på kjøreegenskaper og sikkerhet som felger og dekk. Derfor er komplette BMW originalhjulsett sammensatt av felger og dekk som er godkjente av BMW. Alle komplette hjulsett er optimalt tilpasset hver BMW-modell og tilfredsstiller de høyeste standarder for kvalitet, design, ytelse og sikkerhet.

 

 • Complete Wheel Configurator

ORIGINALE BMW LETTMETALLFELGER.

ORIGINALE BMW LETTMETALLFELGER.

Originale BMW lettmetallfelger er resultatet av en kompleks utviklings- og designprosess der fokuset ligger på de enkelte BMW-modellene og de ulike utfordringene. Dette gir deg et stort utvalg av lettmetallfelger som tilfredsstiller de høyeste kvalitetsstandarder, og som er perfekt integrert i det visuelle uttrykket til BMW-modellen de er designet for. 

ORIGINALE BMW-DEKK MED STJERNEMERKE.

ORIGINALE BMW-DEKK MED STJERNEMERKE.

Utviklingen av et originalt BMW-dekk starter når en ny modell er utviklet. For å sikre best mulig kjøreegenskaper og optimal kjøreglede er originale BMW-dekk perfekt tilpasset chassiset og andre modellspesifikke krav. De er utviklet i tett samarbeid med ledende dekkprodusenter, f.eks. Bridgestone, Pirelli, Goodyear, Dunlop, og det er kun dekk som gir de karakteristiske BMW-kjøreegenskapene, og som tilfredsstiller alle de høye BMW-kravene i alle tester, som får BMW-stjernemerket.

HØYERE SIKKERHET GIR MER KJØREGLEDE.

Et perfekt hjulsett danner grunnlagt for en perfekt utstyrt bil. Kun BMW-dekk stjernemerke vil gi deg den spesielle følelsen av å kjøre med dekk som passer din BMW perfekt. Dekkene må bestå omfattende tester under krevende forhold for å bli merket med stjernen.

 • Sikkerhet.

  Originale BMW-dekk med stjernemerke har toppverdier når det gjelder bremselengde både på tørr og på våt vei, kjørestabilitet i svinger og i høye hastigheter. Dekkene er tilpasset assistentsystemene på hver enkelt modell og kan leveres med nødkjøringsegenskaper (run-flat/RSC).

 • Sportslige egenskaper.

  Originale BMW-dekk med stjernemerke garanterer dynamiske og optimale kjøreegenskaper også i høye hastigheter og med en ekstra sportslig kjørestil, takket være Ultra High Performance (UHP).

 • EfficientDynamics.

  Originale BMW-dekk med stjernemerke har optimert rullemotstand og bidrar til redusert drivstofforbruk. Kjørestilen din vil også påvirke forbruket merkbart.

 • Komfort.

  Originale BMW-dekk med stjernemerke er tilpasset den enkelte modellen for å skape minst mulig støy (både inne i og utenfor kupeen), og samtidig best mulig retningsstabilitet og kjørekomfort.

DEKKTRYKKONTROLL (RDC).

Dekktrykkontrollen har en betydelig påvirkning på sikkerheten. Derfor har dekktrykkontroll (RDC) vært standard på alle BMW-modeller siden april 2014. Systemet øker sikkerheten ved å overvåke trykket og registrere trykkfall i alle fire dekkene.

 • Økt sikkerhet.

  Riktig dekktrykk reduserer faren for skader på dekkene, og øker dermed sikkerheten. Dekkene må ha korrekt trykk for å ha optimal kontaktflate mot veien og yte maksimalt ved unnamanøvrer og bremsing ved en sportslig kjørestil.

 • Kontinuerlig overvåking.

  Hvis dekktrykkontrollen registrerer et kritisk trykkfall (20 prosent under nominell verdi eller under minstetrykket på 1,7 bar), varsler den tidlig om den potensielle faren med et varselsignal. I tillegg viser systemet hvilket dekk det gjelder, på kontrolldisplayet eller instrumentdisplayet med multifunksjoner.

 • Bedre energiutnyttelse.

  Dekktrykkontrollen bidrar til lavere drivstofforbruk over tid. Siden dekk med korrekt dekktrykk har lavere rullemotstand, har dette en positiv innvirkning på forbruket. I tillegg forbygger korrekt dekktrykk unødvendig slitasje, slik at dekkenes levetid forlenges.

ORIGINALE BMW-DEKK MED NØDKJØRINGSEGENSKAPER.

Vær på den sikre siden. Originale BMW-dekk med nødkjøringsegenskaper gjør at du kan fortsette å kjøre, selv uten trykk i dekket. Du kan fortsette å kjøre i inntil 8 mil (i maksimalt 80 km/t), slik at du kommer deg til nærmeste verksted.

 • Høyere sikkerhet.

  Originale BMW-dekk med nødkjøringsegenskaper reduserer farene ved en punktering. I stedet for at du må stå utsatt til i veikanten å skifte dekk, kan du kjøre sikkert og komfortabelt videre i ca. 8 mil (i maksimalt 80 km/t) til nærmeste verksted.

 • Lavere drivstofforbruk.

  I tillegg til nødkjøringsegenskapene bidrar originale BMW-dekk med nødkjøringsegenskaper til å redusere bilens totalvekt fordi du ikke har behov for reservehjul eller Mobility-sett. Dette bidrar til å redusere forbruk og CO2-utslipp. Derfor er originale BMW-dekk med nødkjøringsegenskaper et av tiltakene i BMW EfficientDynamics.

 • Kontinuerlig overvåking.

  I flere år har alle BMW-modeller som standard vært utstyrt med en dekktrykkindikator (TDI). Den gjør det mulig å følge med på dekktrykket mens du kjører. Fra 2014 vil BMW introdusere en aktiv dekktrykkindikator som viser eksakt dekktrykk. Dette øker både sikkerheten og komforten. Korrekt dekktrykk sikrer minimalt forbruk og CO2-utslipp.

 • Mer oppbevaringsplass.

  Når bilen har originale BMW-dekk med nødkjøringsegenskaper, trenger du ikke reservehjul eller Mobility-sett. Dermed trenger du ikke plass til dette i bagasjerommet, og du får bedre plass til andre ting.

 • Optimal manøvering.

  Dekk med nødkjøringsegenskaper har forsterkede sider som gjør at bilen kan manøvreres som vanlig, og du kan kjøre den i ca. 8 mil (i maksimalt 80 km/t) selv uten trykk i dekket. Dette reduserer faren for at bilen begynner å vingle dersom et dekk punkterer i høy hastighet.