NYE BMW ORIGINALDELER.

For at din BMW fortsatt skal være en ekte BMW.

Din BMW leverer toppytelser hver eneste dag. Derfor er det viktig at alle delene passer perfekt sammen. BMW originaldeler oppfyller dette kravet. Hver enkelt del passer eksakt og er dessuten perfekt tilpasset hver enkelt BMW modell. Resultatet er topp kvalitet og førsteklasses sikkerhet.

Finn ut mer

OVERSIKT OVER BMW ORIGINALDELER.

Originalt BMW eksosanlegg.

En kraftig motor gir kjøreglede, men motorstøy og avgasser kan vi klare oss uten. Originale BMW eksosanlegg har lav vekt, gir økt motoreffekt og lavere forbruk. Dessuten reduserer de utslippet av skadestoffer med ca. 90 prosent. Likevel har hver BMW modell sin egen karakteristiske BMW lyd. For kjøregledens skyld.
Finn ut mer

Original BMW clutch.

Gå for varig kjøreglede. En original BMW clutch betyr varig kjøreglede. Den hydrauliske virkemåten gjør at den er vedlikeholdsfri, og takket være topp moderne produksjonsteknikker takler denne BMW originaldelen temperaturer opptil 150 °C. Derfor er det ingenting som står i veien for langvarige sportslige og dynamiske kjøreopplevelser.
Finn ut mer

Originale BMW bremser.

Noen ganger er hver eneste centimeter avgjørende. Derfor er de originale BMW bremsene spesielt avstemt til hver enkelt modell. Det betyr at de er eksakt tilpasset faktorer som aerodynamikk, ABS, karosseri, chassis og motor. Spesielle materialblandinger gir maksimal bremsesikkerhet og lang levetid. Disse BMW originaldelene gjennomgår løpende og omfattende tester og simuleringsforsøk. Derfor kan du stole på BMW Originaldeler.
Finn ut mer

Originale BMW støtdempere.

BMW bruker gasstøtdempere med doble rør. Bilens støtdempere er tilpasset motoreffekten for å gi best mulig rullekomfort, finstemt respons og lavest mulig støynivå. Støtdemperne fungerer utmerket selv under ekstreme forhold. Disse BMW originaldelene sørger for komfort og den nødvendige sikkerhetsmarginen ved temperaturer fra -40 til +50 °C.
Finn ut mer

Original BMW frontrute.

Få med deg alt i trafikken. Den originale BMW frontruten sørger for at sikten er god og at assistentsystemene fungerer på tiltenkt måte. Den perfekte passformen holder vann og trekk ute. Buen på frontruten gjør at vindusviskerne får med seg så mye vann som mulig hver gang. Dette sikrer at alle tekniske elementer som er integrert i frontruten, fra regnsensorer til BMW Head-Up Display, fungerer som de skal.
Finn ut mer

ORIGINALE BMW BYTTEDELER.

Like gode som nye, bare rimeligere.

Ideen bak byttedeler er gjenbruk. Opp mot 60 prosent av delene kan brukes om igjen etter den fastsatte brukstiden. Det gjelder samme kvalitetskrav for byttedeler som for nye deler fra BMW, og garantien er også på 24 måneder. 95 prosent av alle deler som ikke kan brukes på nytt, blir gjenvunnet. Dette skåner både miljøet og lommeboken din. BMW byttedeler koster opptil 50 prosent mindre enn nye deler.

Finn ut mer

OVERSIKT OVER BMW BYTTEDELER

Original BMW dynamo.

Liten, lett og kraftig, en original BMW dynamo er et ekte arbeidsjern. Den tåler vibrasjoner med en akselerasjon opp til 80 ganger høyere enn tyngdekraften og er stabil opptil 350 V. Konstruksjonen gjør at den holder svært lenge. Hver originale BMW dynamo er nøyaktig tilpasset bilens motoreffekt. Den er solid konstruert og er derfor en ideell byttedel med de samme kvaliteter og ytelser som en ny del.
Finn ut mer

Original BMW startmotor.

Den kan starte inntil 50.000 ganger før den må vedlikeholdes. For å redusere drivstofforbruket er den spesielt tilpasset den enkelte motortypen, og den virker selv under ekstreme forhold. Den originale BMW startmotoren kan beskrives med ett ord: pålitelig. Den takler temperaturer fra -40 til +100 °C, og konstruksjonen av kvalitetsmaterialer gir optimal beskyttelse mot korrosjon og forurensning.
Finn ut mer

Original BMW vannpumpe.

En original BMW vannpumpe bidrar aktivt til å opprettholde verdien på de andre komponentene i bilen. Den er driftssikker også under ekstreme temperaturforhold. Den er tilpasset den enkelte motoren, nøyaktig konstruert og hardt testet, slik at levetiden blir lengst mulig. Selv ved 7000 omdreininger per minutt og etter 100 timers drift skal væsketapet ikke være mer enn 12 gram.
Finn ut mer

Original BMW automatgirkasse.

Originale BMW automatgirkasser er bygget med den nyeste teknologien og garanterer sportslige kjøreegenskaper på høyt nivå. De overbeviser takket være optimale utvekslingsforhold og forbedret akselerasjon. Dreiemomentet ved igangkjøring er høyere enn på manuelle girkasser. Alle komponentene er presist avstemt til hverandre, noe som er nøkkelen til den typiske BMW kjøredynamikken. Og ikke minst én million testkilometer som er tilbakelagt før bilen ble satt i serieproduksjon.
Finn ut mer