BMW Originaltilbehør.

SKREDDERSYDD TIL DIN BMW.

BMW Originaltilbehør.

SKREDDERSYDD TIL DIN BMW.

BMW Originaltilbehør.

La deg inspirere av det store utvalget av BMW Originaltilbehør, og sørg for at bilen din er perfekt utstyrt for korte turer og lange reiser. Velg blant smarte transportløsninger, infotainment-utstyr og innvendig utstyr, for ikke å glemme det ekstra sportslige M Performance-tilbehøret. Alt BMW Originaltilbehør er skreddersydd til din BMW-modell. Det betyr at det er utformet for å gjøre hver kjøretur til en behagelig og morsom opplevelse. Nedenfor finner du et lite utvalg av BMW Originaltilbehør. Ta kontakt med din BMW-forhandler for nærmere informasjon.

SKREDDERSYDD TIL DIN BMW.BMW Originaltilbehør.

La deg inspirere av det store utvalget av BMW Originaltilbehør, og sørg for at bilen din er perfekt utstyrt for korte turer og lange reiser. Velg blant smarte transportløsninger, infotainment-utstyr og innvendig utstyr, for ikke å glemme det ekstra sportslige M Performance-tilbehøret. Alt BMW Originaltilbehør er skreddersydd til din BMW-modell. Det betyr at det er utformet for å gjøre hver kjøretur til en behagelig og morsom opplevelse. Nedenfor finner du et lite utvalg av BMW Originaltilbehør. Ta kontakt med din BMW-forhandler for nærmere informasjon.

Finn ut mer

TRANSPORTSYSTEMER.

Uansett hvor du skal på helgetur eller ferie, du får med deg det du trenger i din BMW. Det er plass til ski, snowboard og bagasje – til og med sykkelen din får plass med de forskjellige transportløsningene fra BMW, som en takboks og et bakmontert sykkelstativ.

 • BMW grunnstativ.
  BMW grunnstativ

  BMW grunnstativ med tyverisikring tilfredsstiller de strengeste sikkhetskrav. Leveres til mange modeller med eller uten takreling.

 • BMW takboks.
  BMW takboks

  Den originale BMW takboksen er en praktisk transportløsning med plass til mye bagasje. Den har et praktisk åpningssystem med trippel sentrallås, slik at du enkelt kan laste bagasjen og oppbevare den sikkert. Leveres med et volum på 460, 350 eller 320 liter.

 • Sykkel/eBike-stativ for tilhengerfestet.
  Sykkel/eBike-stativ for tilhengerfestet

  Du monterer sykkelstativet enkelt på tilhengerfestets kulehode. I tillegg til transport av vanlige sykler kan stativet også brukes til å transport av eBikes. Det er plass til to sykler på standardversjonen. Stativet kan utvides med feste for en tredje sykkel.

 • Ski- og snowboardstativ.
  Ski- og snowboardstativ

  Passer for inntil to snowboard og ett par ski eller inntil seks par ski. Det er også plass til staver. Leveres til mange BMW-modeller. Forutsetter at grunnstativ er montert.

BMW M PERFORMANCE.

Merket BMW står for dynamiske kjøreegenskaper, innovativ teknologi og lang erfaring innen motorsport. BMW M Performance tilbehør overfører denne kunnskapen fra racerbanen til veien. Tilbehøret for ettermontering gjør din BMW mer sportslig. Det leveres i kategoriene aerodynamikk, drivverk, førerplass og chassis.

Bare det beste er godt nok. Alle komponentene fra BMW M Performance tilbehør er inspirert av motorsporten, og de tilfredsstiller de høyeste krav til funksjonalitet og design. Alle produktene tilfredsstiller BMWs høye kvalitetsstandarder og har lang levetid. Produktene produseres i materialer av høy kvalitet, gjennomgår en omfattende utviklings- og produksjonsprosess og grundige kvalitetstester. Komponentenes funksjon og design er nøyaktig tilpasset hver BMW-modell. Nedenfor finner du et lite utvalg av BMW M Performance komponenter. Ta kontakt med din BMW-forhandler for nærmere informasjon, eller ta en titt på det store utvalget av BMW M Performance tilbehør på nettet.

 • BMW M Performance Power Kit.
  BMW M Performance Power Kit

  BMW M Performance Power Kit øker motoreffekten (effektøkningen er avhenging hvilken BMW-modell det gjelder). Settet omfatter en motordataoppdatering som optimerer ytelsen. M Performance Power Kit er grundig testet av BMW, inkludert testing av sikkerheten over lang tid. Med et originalt BMW M Performance Power Kit er derfor bilens garanti fortsatt gyldig. Leveres til mange BMW-modeller.

 • BMW M Performance fotstøtte og pedalbelegg i rustfritt stål.
  BMW M Performance fotstøtte og pedalbelegg i rustfritt stål

  BMW M Performance fotstøtte og pedalbelegg i rustfritt stål er presist utformet, slik at de passer perfekt. Det blanke kvalitetsmetallet setter et rent high-tech-preg på førerplassen i den sportslige kupeen. Leveres til mange BMW-modeller.

 • BMW M Performance speilhus i karbonfiber.
  BMW M Performance speilhus i karbonfiber

  BMW M Performance speilhus i karbonfiber er laget for hånd. Det synlige high-tech-materialet er ekstremt lett og solid. Det fremhever bilens eksklusive stil. Leveres til mange BMW-modeller.

 • BMW M Performance ratt II i Alcantara med karbonfiberdekor.
  BMW M Performance ratt II i Alcantara med karbonfiberdekor

  Alcantara er det perfekte materialet for sportsratt. Det gir maksimalt grep om rattet i ekstreme kjøresituasjoner. Rattet har dekor av lakkert karbonfiber i midten. Den sportslige designen med håndsydde sølvgrå korsstingssømmer matcher M Performance-stilen. Leveres til mange BMW-modeller.

 • BMW M Performance lyddempersystem.
  BMW M Performance lyddempersystem

  M Performance lyddempersystem fremhever bilens motorlyd. Alle komponentene er laget av rustfritt stål i høy kvalitet. Dette sikrer lavt servicebehov og høy motstand mot korrosjon. Leveres bare i kombinasjon med BMW M Performance enderørsdeksler. Leveres til mange BMW-modeller.

 • BMW M Performance konturstriper.
  BMW M Performance konturstriper

  M Performance konturstriper skaper en ekstra fargekontur på karosseriet. Konturstripene er skreddersydd til hver BMW-modell, for eksempel til BMW 4-serie Coupé (F32), og gir bilen et særpreget og ekstra sportslig utseende. Leveres i ulik design til flere BMW-modeller. Ta kontakt med din BMW-forhandler for informasjon om hvilken design som leveres til modellen din.

 • BMW M Performance Black Line baklys.
  BMW M Performance Black Line baklys

  Den lekre kombinasjonen av mørkerødt og sort gir bilen en elegant utstråling. M Performance Black Line baklys er sømløst integrert i profilen til bilens bakpart og understreker bilens umiskjennelige atletiske utseende. Lyktene er perfekt tilpasset bilen elektriske anlegg. Pærene i baklyktene erstattes av lysdioder på biler med halogen-frontlykter.

 • BMW M Performance hekkspoiler.
  BMW M Performance hekkspoiler

  Den fremhever bilens sportslige utseende. Hekkspoiler, grunnet for lakkering eller i eksklusiv karbonfiber.

KOMPLETTE BMW-ORIGINALHJULSETT.

Den viktige forbindelsen mellom din BMW og veien – med komplette BMW-originalhjulsett sørger du for at denne forbindelsen er optimal. Høye kvalitetsstandarder og intensiv testing sørger for at hjulene passer perfekt til bilen.

BMW INNVENDIG UTSTYR.

Du er på farten i BMW og nyter ren kjøreglede, trenger du egentlig noe mer? Ta en titt på utvalget av utstyrt til kupeen på din BMW. Her finner du en herlig blanding av lekker design og praktiske funksjoner.

 • Travel & Comfort System.
  Travel & Comfort System

  Grunnstativet i Travel og Comfort-systemet festes mellom holdestøttestengene på forsetet og danner et solid feste for alle komponentene i det modulbaserte Travel og Comfort-systemet. Du fester raskt og enkelt kleshenger, vippebord, universalkrok eller holder for Apple iPad eller Samsung Galaxy Tab til hurtigfestet.

 • BMW Junior Seat 2/3.
  BMW Junior Seat 2/3

  Setet leveres i sort/antrasitt eller sort/blått. Det vokser med barnet slik at det kan brukes over lang tid av barn fra 3 til 12 år (ca. 15–36 kg). Det festet med bilens trepunktsbelte og kan også festes til bilens ISOFIX-fester. Det gjør setet ekstra stabilt. Samtidig gir patenterte luftputer og høy polstring på sidene optimal beskyttelse av hodet ved en sidekollisjon. Seteryggen kan legges ned, slik at du enkelt kan frakte setet utenfor bilen, for eksempel på reiser.

 • Allværsmatter.
  Allværsmatter

  De smuss- og vannavvisende gulvmattene beskytter gulvet mot skitt og fuktighet. Leveres også i ulike Line-farger.

 • Bagasjeromsmatte.
  Bagasjeromsmatte

  Bagasjeromsmatten er laget av slitesterk plast med en sklisikker overflate. På den fremre delen er det påsydde lommer for oppbevaring av små gjenstander på høyre og venstre side. Innlegg i rustfritt stål med preget BMW-logo er en stilig detalj.

 • Veske på baksiden av forseteryggen.
  Veske på baksiden av forseteryggen

  Vesken er tilpasset formen på seteryggen og har rom i ulike størrelser. Den festes enkelt på baksiden av fører- eller passasjersetet og passer til mindre gjenstander. Vesken er sammenleggbar, slik at du kan bære den med deg som en veske. Leveres i ulike Line-farger.

 • Veske for baksetet.
  Veske for baksetet

  Vesken festet i baksetet med det midtre sikkerhetsbeltet. Du kan pakke vasken hjemme, slik at du har ekstra oppbevaringsplass i bilen, inkludert to koppholdere på utsiden av vesken. Laget i et slitesterkt material. Leveres i ulike Line-farger.

INFOTAINMENT-UTSTYR.

Med BMW Originaltilbehør har du alltid toppmoderne kommunikasjonsløsninger, slik at du har kontakt med omverdenen. BMW er en av de ledende bilprodusentene når det gjelder integrering av nettbaserte tjenester og bærbare enheter. Ettermonterte produkter øker komforten når du er på farten, for eksempel BMW Tablet DVD-system og BMW snap-in-adapter i kvalitetsdesign som matcher bilens innvendige design. Med det rette tilbehøret kan du tilpasse infotainment-systemet etter dine ønsker og behov.

 • BMW Click & Drive System.
  BMW Click & Drive System

  Med BMW Click og Drive-systemet kan smarttelefonen enkelt og greit festes og lades i kupeen. Universalholderen festes til frontruten med limputer og er perfekt tilpasset den innvendige designen i din BMW. Systemet med universalholder og forskjellige festeklips gjør at det passer til mange forskjellige smarttelefoner.

 • Tablet Single DVD-system.
  Tablet Single DVD-system

  Tablet Single DVD-system er et bærbart entertainment-system med mange bruksområder. Det omfatter en bærbar skjerm med integrert DVD-spiller som kan spille av film og musikk og vise bilder fra en rekke medier. Leveres også som sett med to skjermer.

 • Snap-in-adapter.
  Snap-In-Adapter

  Med snap-in-adapteren får du større glede av mobiltelefonen i bilen. I tillegg til å lade mobiltelefonen sørger snap-in-adapteren for at den oppbevares trygt. Den induktive tilkoblingen til den utvendige antennen gir optimale mottaksforhold, selv i områder med dårlig dekning. Leveres til smarttelefoner, som Apple iPhoneTM og Android-modeller.

BMW CARE PRODUKTER.

Du holder lakken blank, skinnet mykt og overflatene rene med vedlikeholds- og renseproduktene fra BMW. De originale BMW Care-produktene er utviklet for å beskytte kvalitetsmaterialene i din BMW. Her finner du produkter til innvendig og utvendig vedlikehold for alt fra felgene til frontruten.