BMW KONTROLL OG VEDLIKEHOLD.

God og pålitelig service til en rimelig pris.

Våre erfarne servicespesialister kan BMW og kan alltid tilby deg utmerket service uansett om din BMW trenger en spesiell sjekk, vedlikehold eller en lovbestemt kontroll.
Med BMW service drar du fordel av vår omfattende ekspertise og innovativ diagnose- og programmeringsteknologi, slik at din BMW alltid er i tipp topp stand. Når din BMW har vært til kontroll eller vedlikehold hos oss, kan du være sikker på at kjøregleden alltid er på topp.

Read more

KOMPETENT, RASK OG OVERSIKTLIG KONTROLL.

Det er viktig at bilen kontrolleres av fagkyndige personer for at du skal kunne være sikker på at bilen din er i topp stand. Våre servicespesialister undersøker din BMW grundig og utbedrer eventuelle mangler.
Du kan stole på vår kunnskap og erfaring. Våre BMW servicespesialister sørger for at alle nødvendige kontroller utføres på din BMW. Skal du gjøre bilen klar for en ny sesong, f.eks. etter vinteren, eller skal du ut på en lengre kjøretur, f.eks. biltur i Europa, kan det være lurt å få din BMW Servicepartner til å gjennomføre en kontroll av bilen. Kontakt din BMW Servicepartner for et nærmere tilbud.

PERIODISK KJØRETØYKONTROLL/PKK (EU-KONTROLL)

Statens Vegvesen har sluttet å varsle eiere av norskregistrerte biler om frist for periodisk kjøretøykontroll (ofte kalt EU-kontroll). Som bileier er du selv ansvarlig for å bestille periodisk kjøretøykontroll. BMW Norge, i samarbeid med våre autoriserte BMW Serviceverksteder, ønsker å hjelpe deg med å huske dette.

Som eier av norskregistrert BMW mottar du informasjon om frist for periodisk kjøretøykontroll/EU-kontroll per post, e-post eller SMS. Mottar du informasjon om EU-kontroll i posten kan du velge å motta fremtidige innkallinger per e-post eller SMS ved å gå inn på en nettside med brukernavn og passord som du har mottatt (mottar) i posten. På denne personlige nettsiden kan du også sende en forespørsel til ditt verksted og/eller endre dine personopplysninger.

BMW HJUL- OG DEKKSERVICE.

BMW dekkservice sørger for at dekk, hjul og chassiskomponenter er perfekt tilpasset hverandre. Våre BMW servicespesialister hjelper deg å finne de best egnede dekkene til din bil med BMW dekkmerking. Bare disse dekkene tilfredsstiller de strenge BMW-kvalitetsstandardene. Selvfølgelig skifter, kontrollerer, vedlikeholder og oppbevarer vi dekkene dine på riktig måte.

 • Komplett originalt BMW-hjulsett.

  Med et komplett hjulsett fra BMW får du en perfekt kombinasjon av dekk og felger. Dekkene med BMW dekkmerking er utviklet og testet spesielt for BMW-modeller. De originale BMW-lettmetallfelgene har lav vekt, svært lang levetid og tiltalende design. Her får du både flott utforming og maksimal sikkerhet. Med andre ord de beste forutsetninger for kjøreglede.

 • BMW dekkskift

  Hos våre BMW servicespesialister er du i de beste hender uansett om du skal skifte dekk eller hjul. Når vi skifter dekk på bilen din, kontroller vi dem også nøye og utfører nødvendig vedlikehold. Vi garanterer at arbeidet utføres på en fagkyndig måte og til en uslåelig pris.

 • BMW dekkhotell

  Oppbevaring av hjul og dekk hos BMW omfatter også rengjøring og balansering av hjulene. Du sparer både tid og plass. Vi tar også godt vare på felgene med spesielle rengjøringsprodukter som sørger for at de skinner som nye når du setter hjulene på igjen. Kontakt din BMW Servicepartner for nærmere informasjon.

BMW VEDLIKEHOLD.

Regelmessig vedlikehold av din BMW sørger for at den er sikker og god å kjøre, og bidrar til maksimal kjøreglede. Med det innovative servicesystemet CBS (Condition Based Service), det vil si behovstilpassede serviceintervaller, vet din BMW selv om og når den trenger for eksempel et oljeskift eller en kontroll. I kombinasjon med BMW TeleServices overføres relevante data direkte til BMW-verkstedet. Det gjør det enklere for verkstedet å forberede verkstedbesøket.

 • Condition Based Service

  Våre kompetente BMW servicespesialister undersøker din BMW nøye og utfører nødvendig servicearbeid på foreskrevet måte:
  - Motoroljeservice
  - Bremseservice foran/bak
  - Bremsevæskeservice
  - Kjøretøykontroll
  - Periodisk kjøretøykontroll (EU-kontroll), (må registreres inn på din BMW av din BMW Servicepartner) 

 • BMW motoroljeservice

  En BMW motoroljeservice er mer enn bare oljeskift. Den omfatter også en forhåndskontroll av for eksempel bremser og dekk. Du får en omfattende motoroljeservice som er spesielt tilpasset din BMW og som sikrer at motoren får lang levetid:
  – Skifte av motorolje, inkludert kassering av brukt olje
  – Skifte av oljefilter
  – Skifte av tennplugger ved hver motoroljeservice (bare på bensinmotorer)
  – Skifte av luftfilterinnsatsen og drivstoffilteret (bare på dieselmotorer) ved hver tredje BMW motoroljeservice
  – Skifte av mikrofilter
  – Tilbakesstille service i henhold til fabrikkspesifikasjoner

 • BMW BluePerformance med AdBlue®

  Takket være BMW BluePerformance-teknologien er utslippet fra dieselmotorene senket ytterligere og innholdet av nitrogenoksid i avgassen redusert enda mer. Noen dieselmodeller* har SCR-katalysator (SCR = selective catalytic reduction) med AdBlue-innsprøytning. Innsprøytningen av AdBlue®-væske utløser en kjemisk reaksjon som bidrar til redusert utslipp av nitrogenoksider. Dermed tilfredsstiller dieselmodellene utslippsstandarden Euro 6.
  Det anbefales å få etterfylt SCR-tanken på et BMW-verksted. I unntakstilfeller kan du etterfylle tanken selv.