BMW TILBEHØR FOR ETTERMONTERING.

Tilpass bilen til din livsstil og dine ønsker.

Få en BMW som er perfekt tilpasset deg. Du kan når som helst ettermontere BMW originaltilbehør og oppdatere programvare. Ditt BMW-verksted hjelper deg å finne den perfekte løsningen for deg. BMW-verkstedet hjelper deg å finne passende BMW originaltilbehør eller riktig BMW-programvare og hjelper deg å montere tilbehøret eller installere programvaren i bilen din.
Du kan oppgradere og tilpasse bilen din når du måtte ønske.

Read more

BMW ETTERMONTERING AV TILBEHØR.

Med ettermontering av BMW tilbehør kan du tilpasse bilen til familien, jobben og fritiden. En BMW servicespesialist hjelper deg å finne den perfekte løsningen for deg. BMW-servicespesialisten kan tilby deg BMW originaltilbehør i eksklusiv design som passer til din livsstil, fra iPod-tilkobling og aerodynamikkpakke til bærbart navigasjonssystem.
Selvfølgelig kan BMW servicespesialisten også tilby deg regelmessige oppdateringer av de digitale kartene for navigasjonssystemet, slik at du alltid finner den beste veien.
Ettermontering av BMW tilbehør omfatter ikke bare rådgivning, men også montering av tilbehøret og optimal tilpassing til bilens elektroniske utstyr.