BMW SMÅSKADEREPARASJONER OG VEDLIKEHOLD.

Små reparasjoner som gjør en stor forskjell.

Det er fort gjort å få en steinsprutskade på frontruten, en liten skade på støtfangeren eller en skramme på interiøret. Med BMW småskadereparasjoner er det like fort gjort å utbedre disse uunngåelige småskadene.
Ved hjelp av spesielle teknikker for glass, kunststoff og kupéoverflater sørger BMW servicespesialister for at din BMW raskt ser ut som ny. I tillegg sparer du penger. BMW småskadereparasjoner utføres til en rimelig pris, bidrar til at du unngår større skader og dermed dyre reparasjoner, og de opprettholder verdien til din BMW.

Finn ut mer

BMW INNVENDIGE REPARASJONER.

Med BMW innvendige reparasjoner utbedres så vel sprekker og svimerker på setetrekk som små skader i kupeen, for eksempel hull i kunststoffdeler, uten problemer og med høy kvalitet.
Et lite uhell kan fort forårsake små skader på skinn og tekstiler i kupeen. Det kan også fort bli riper på deler i kunststoff. Med BMW innvendige reparasjoner får du raskt og enkelt utbedret slike skader.
BMW innvendige reparasjoner er fremfor alt egnet ved:
– Riper og sprekker
– Misfarging og flekker
– Hull med en diameter på opptil 15 mm
– Rifter med en lengde på opptil 40 mm

BMW GLASSREPARASJON.

Små skader i frontruten er ikke bare ergerlig, men kan også være farlig. Det kan raskt oppstå en sprekk som gjør at frontruten må skiftes ut. En gratis BMW glassreparasjon kan hindre at dette skjer. BMWs serviceeksperter reparerer glasskader på en rask og pålitelig måte. Hvis det ikke er mulig å reparere skaden, settes det inn en ny original frontrute fra BMW.

BMW utskifting av ruter

BMW utskifting av ruter

 • Fordeler med glassreparasjon

  Med BMW glassreparasjon drar du fordel av erfaringen og ekspertisen til høyt kvalifiserte BMW serviceeksperter. Dine fordeler
  – Reparasjonen av glassruten tar vanligvis ikke mer enn 1 time
  – Reparasjonen er som regel gratis hvis du har delkasko
  – BMW-verkstedet sender regningen til forsikringsselskapet ditt
  – Reparasjonssettet og harpiksen er spesialutviklet for BMW ruter
  – Reparasjonen bidrar til å opprettholde bilens verdi

 • Forutsetninger for en glassreparasjon

  Et BMW verksted kan reparere opptil 70 prosent av alle glasskader raskt og til en rimelig pris. Innovative teknikker og kvalitetsmaterialer hindrer at det dannes sprekker, og stabiliserer ruten. Betingelser for en vellykket reparasjon:
  – Skadens diameter (ikke større enn en 20-krone)
  – Skaden er ikke i førerens synsfelt
  – Skaden er minst ti cm fra kanten på ruten
  – Skaden må repareres så snart som mulig, siden tilsmussing i skadeområdet kan føre til at en reparasjon ikke lenger er mulig

BMW REPARASJON AV BULKER.

Det er fort gjort å få en bulk på bilen. Et BMW verksted kan utbedre bulker raskt og til en rimelig pris uten at det er nødvendig å lakkere.
Det samme gjelder for småskader. Ved hjelp av innovative reparasjonsmetoder kan bulker rettes opp uten problemer og med et perfekt resultat i BMW kvalitet.
BMW reparasjon av bulker er fremfor alt egnet ved:
– småskader og bulkskader
– bulker uten skade på lakken
– skader med en diameter på opptil 60 mm

BMW REPARASJON AV KUNSTSTOFFSKADER.

BMW reparasjon av kunststoffskader er en spesielt utviklet metode for reparasjon av små skader på støtfangere og andre kunststoffdeler på din BMW.
Kunststoffdelene er viktige deler på din BMW både med hensyn til funksjon og design. Det er fort gjort å få en skade, for eksempel i et parkeringshus eller når du har det travelt. Riper, sprekker og små hull oppstår ofte uten at du engang legger merke til det, men forringer totalinntrykket av bilen og bilens verdi. BMW har funnet en innovativ og rimelig løsning for reparasjon av disse skjønnhetsfeilene: BMW reparasjon av kunststoffskader. Så enkelt får bilen høyere verdi og du mer kjøreglede.

BMW LAKKREPARASJON.

Riper i lakken er sjenerende. Med BMW lakkreparasjon utbedrer BMW verkstedet små lakkskader raskt og presist med et miljøvennlig BMW ColorSystem. Det gir et resultat i velkjent BMW-kvalitet.
Ved hjelp av en spesiell lakkbehandling og dellakkering kan steinsprutskader, skrammer og små riper i lakken utbedres raskt uten at det er nødvendig å utmontere deler, og med et strålende resultat.

BMW FELGREPARASJONER.

Et øyeblikks uoppmerksomhet kan være nok til at det oppstår en skade på felgen, for eksempel at du kjører borti en fortauskant. Oppsøk et BMW verksted så raskt som mulig ved en felgskade for å få den reparert på en fagkyndig måte.
Det dreier seg som regel bare om en skjønnhetsfeil som kan repareres med en innovativ sparkelmasse og lakkeres. Felgen vil se ut som ny etter en BMW felgreparasjon. Det er bare nødvendig å skifte ut felgen ved en større skade.