BMW KAROSSERI- OG LAKKARBEIDER.

Optimalt vedlikehold av din BMW.

Det er fort gjort å få en steinsprutskade på frontruten, en liten skade på støtfangeren eller en skramme på interiøret. Med BMW småskadereparasjoner er det like fort gjort å utbedre disse uunngåelige småskadene.
Ved hjelp av spesielle teknikker for glass, kunststoff og kupéoverflater sørger BMW servicespesialister for at din BMW raskt ser ut som ny. I tillegg sparer du penger. BMW småskadereparasjoner utføres til en rimelig pris, bidrar til at du unngår større skader og dermed dyre reparasjoner, og de opprettholder verdien til din BMW.

Read more

KAROSSERIARBEID FOR PASSIV SIKKERHET.

BMW karosseriarbeider utføres av høyt kvalifiserte servicespesialister i henhold til strenge kvalitetskrav. Uansett om bilen har fått en liten bulk eller en mer omfattende karosseriskade, utbedres skaden ved hjelp av moderne reparasjonsmetoder og med BMW originaldeler, slik at den tilfredsstiller alle BMW sine krav til kollisjostest.
Innovativ teknikk og inngående kunnskap sørger for at du kan kjøre bilen din i trygg forvissning om at den er like sikker som før, etter en karosseriskade.

MILJØVENNLIG LAKKARBEID HOS BMW.

Vi skal ikke ha med avsnittet "Miljøvennlig lakkarbeid hos BMW"