DIREKTE NETTILGANG I DIN BMW.

Grensesnitt.

Din BMW kobles til bærbare enheter ved hjelp av Bluetooth-grensesnittet og grensesnittet for USB/lydsystem. Dermed er du koblet til omverdenen også når du kjører. Du kan styre enheten med betjeningselementene og displayene i bilen, enten du vil ringe, høre på musikk eller slå opp i adresselisten.

Finn ut mer

BLUETOOTH-GRENSESNITT.

BMW legger til rette for bruk av bærbare enheter på mange forskjellige måter. Sett deg inn og koble smarttelefonen eller nettbrettet til bilen via Bluetooth. Du kan for eksempel synkronisere telefonlisten, spille musikk eller bruke de omfattende kontorfunksjonene. Telefonsamtaler skjer via handsfreeanlegget, og enheten kan betjenes med multifunksjonsrattet, iDrive-multikontrollen eller stemmestyringen.

GRENSESNITT FOR USB/LYDSYSTEM.

Sett deg inn og fortsett å lytte til musikken mens du kjører. Med grensesnittet for USB/lydsystem integreres MP3-spillere, minnepinner og mobiltelefoner sømløst i lydsystemet i din BMW. Det samme gjelder iPod og iPhone. Avspillingen skjer i Hi-Fi-kvalitet over høyttalerne. Du kan bruke betjeningselementene i bilen til å navigere mellom sangene og til å velge sjanger, album eller artist. Du kan koble enhetene direkte til USB-porten i midtkonsollen.