BMW CONNECTED DRIVE DIGITALE TJENESTER.

Ubegrenset nettilgang.

BMW CONNECTED DRIVE DIGITALE TJENESTER.

Ubegrenset nettilgang.

BMW CONNECTED DRIVE DIGITALE TJENESTER.Ubegrenset nettilgang.

Din BMW kan hjelpe deg med det meste – å komme frem i tide, finne svar på spørsmålene dine og sørge for underholdning på reisen. De digitale tjenestene fra BMW ConnectedDrive omfatter en rekke nyttige løsninger. Smarte og innovative tjenester gjør livet litt enklere og hver kjøretur til en opplevelse.

Finn ut mer

MY ASSISTANT.

Alltid i godt selskap på veien.

Tjenestene fra BMW ConnectedDrive hjelper deg før og under kjøreturen uansett hvor du er, hva du skal og hva du trenger. Leter du etter byens beste italienske restaurant eller et døgnåpent apotek? Du trenger bare trykke på en tast og tjenester som Concierge Service, hjelper deg med spørsmålene du måtte ha underveis. Og med BMW Connected-appen kan du planlegge neste tur hjemmefra mens du har tilgang til viktige funksjoner i din BMW.

Finn ut mer

Concierge Service.

Er det meldt sol i Roma i morgen? Når går flyet? Hvor er byens beste restaurant? Du trenger bare trykke på tasten, og Concierge Service hjelper deg med spørsmålene du måtte ha. Uansett hvor du befinner deg og hva du lurer på.

Finn ut mer
Man and woman sitting on sofa and using BMW Connected on their smartphones

BMW Connected.

På nett med din BMW. BMW Connected-appen er en digital assistent som hjelper deg før og under kjøring. Den gir deg til gang til bilen med smarttelefonen, smartklokken eller Amazon Echo. Du kan bruke den til å sende reisemål til navigasjonssystemet eller få påminnelser om avtaler, slik at du komme frem i tide.

Finn ut mer
Display of smartphone showing Remote Services in use

Remote Services.

Har jeg husket å låse bilen, og hvor var det jeg parkerte? Med Remote Services og BMW Connected-appen kan du fjernstyre bilen. Du kan blinke med lysene, styre kupétemperaturen eller låse dørene på din BMW med smarttelefonen.

Finn ut mer
Smiling woman using Remote 3D view on her smartphone

Remote 3D View.

Følg med på omgivelsene, slik at du vet at alt er i orden med bilen. Med Remote Services og Remote 3D View kan du bruke BMW Connected-appen til å følge med på bilens omgivelser i alle perspektiver, låse dørene og tute med hornet. Leveres ikke i Norge.

Finn ut mer
Woman sits in front of window and uses Share Live Trip Status on smartphone

Share Live Trip Status.

Med Share Live Trip Status trenger ingen lure på når du kommer hjem. Du kan sende informasjon om hvor du er, målet og ankomsttid fra bilen eller fra Connected-appen til utvalgte personer. Mottakerne kan følge med på informasjonen om turen live.

Finn ut mer
Young man walking through the city using Navigate Door-to-Door on his smartphone

Dør-til-dør-navigasjon.

Dør-til-dør-navigasjon viser deg vei til målet og hjem igjen, selv de siste meterne frem til døren. Dermed kommer du frem i tide uten stress. Systemet inkluderer navigasjon til fots på smarttelefonen, informasjon på Connected Onboard Screen og push-meldinger fra BMW Connected-appen.

Finn ut mer
Man and woman sitting in living room and using Send to Car feature on smartphone

Send to Car.

I BMW Connected-appen kan du søke etter nye mål og sende dem til navigasjonssystemet i din BMW. Når du sitter i bilen og har koblet smarttelefonen til bilen via Bluetooth, kan du starte veivisningen med et klikk.

Finn ut mer

MY JOURNEY.

Gjør hver kjøretur unik.

Ingen kjøretur er lik, men du vet at du når målet avslappet og punktlig. Med Connected-navigasjonstjenester, som trafikkinformasjon i sanntid, har du oversikt over hendelsene i trafikken og kommer raskt og effektivt dit du skal. Parkeringsplassassistenten hjelper deg å finne den beste parkeringsplassen. Med Digital Charging Service kan du lade din BMW i- eller BMW iPerformance-modell til en rimelig pris, slik at den er fulladet når du trenger den.

Finn ut mer
Man using Connected Navigation on display in BMW

Connectivity-navigasjon.

Connected-navigasjon hjelper deg med alt fra planlegging og forberedelser til parkering og lading. Vi ønsker å gjøre reisen fra A til B enklere og mer bekvem for deg. Du skal føle deg trygg og kose deg på alle stopp underveis.

Finn ut mer

Parkeringsplassassistent.

Med parkeringsplassassistenten er det enkelt å finne en parkeringsplass nær målet. Den foreslår ledige plasser i parkeringshus eller langs veien, og basert på ditt valg finner den ruten med størst sannsynlighet for å finne en ledig plass. Parkeringen kan du betale uten kontanter med ParkNow. Leveres ikke i Norge.
 

Parkeringsplassassistenten er en del av navigasjonstilbudet fra Connected navigasjon som stadig oppdateres.

Finn ut mer

ParkNow.

ParkNow inneholder praktiske funksjoner som du har tilgang til i navigasjonssystemet, og som alltid er synkronisert med ParkNow-appen. Du kan parkere uten kontanter, parkeringsbillett og stress langs veien og i parkeringshus. Du får beskjed når du befinner deg i en sone med parkeringsavgift, og kan styre hele parkeringsprosessen i navigasjonssystemet.
 

Betalingen med ParkNow er en del av navigasjonstilbudet fra Connected navigasjon som stadig oppdateres. Leveres ikke i Norge.

Finn ut mer

RTTI (trafikkinformasjon i sanntid).

Med RTTI kommer du raskere frem, f.eks. hjelper den deg å unngå feriekøer. Tjenesten registrerer trafikksituasjonen så å si i sanntid og beregner altenative ruter. Tilleggsfunksjonen varsling av lokale farer advarer mot dårlige veiforhold og ulykker på ruten.


RTTI er en del av navigasjonstilbudet fra Connected navigasjon som stadig oppdateres.

Finn ut mer
Two men in restaurant using feature „Manage your favorite Locations“ on smartphone

Administrer favorittmålene dine.

Du kan ha tilgang til favorittkafeen og treningssenteret i BMW Navigasjonssystem med funksjonen administrer favorittmålene dine. Den gjør at du alltid har dine egne spesialmål tilgjengelig i bilen, i BMW Connected-appen og i ConnectedDrive-kundeportalen. Du kan administrere funksjonen i alle grensesnittene, og den synkroniseres automatisk.


Administrer favorittmålene dine er en del av navigasjonstilbudet fra Connected navigasjon som stadig oppdateres.

Finn ut mer
Woman using feature “Share Locations from another App” at home on her smartphone

Dele mål fra andre apper.

Du kan opprette direkte kontakt mellom kartappen du bruker mest og din BMW med funksjonen for å dele mål fra andre apper. Du kan bruke den til å overføre mål fra kartapper som støtter delefunksjonen, til din BMW. Etter at adressen er overført, er den lagret og tilgjengelig i BMW Connected-appen på smarttelefonen, slik at den kan brukes igjen senere.


Dele mål fra andre apper er en del av navigasjonstilbudet fra Connected navigasjon som stadig oppdateres.

Finn ut mer
Woman on the move using “Time to Leave Notification“ auf smartwatch

Time-to-leave-varsling.

Sørg for at du rekker avtalene dine med time-to-leave-varsling. Denne funksjonen i BMW Connected-appen varsler deg på smarttelefonen eller en kompatibel smartklokke når det er på tide å dra. Den beregner det optimale avreisetidspunktet ved hjelp av trafikkinformasjon i sanntid, slik at du rekker frem til målet i tide.


Time to leave-varsling er en del av navigasjonstilbudet fra Connected navigasjon som stadig oppdateres.

Finn ut mer
Woman using feature “Digital Charging Service“ at home on smartphone for her BMW i3

Digital Charging Service.

Med Digital Charging Service kan du automatisk lade din BMW i eller BMW iPerformance på det beste og rimeligste tidspunktet, slik at den er fulladet når du trenger den. Du trenger bare oppgi avreisetidspunkt og strømpris, så sørger Digital Charging Service for resten. Leveres ikke i Norge.

Finn ut mer

Kartoppdatering.

BMW er den første bilprodusenten som tilbyr tre måter å oppdatere kartene på: USB Full Map Update fra forhandleren eller ConnectedDrive Store og automatisk trådløs oppdatering gjennom det monterte SIM-kortet i bilen inntil fire ganger i året (for utvalgte regioner). Den trådløse oppdateringen medfører ingen kostnader verken for lisens eller dataoverføring, og navigasjonssystemet har alltid oppdaterte kartdata. Leveres ikke i Norge.

Finn ut mer

MY CAR.

Fordi din BMW er mer enn bare en bil.

Du kan konsentrere deg om kjøringen i din BMW, og du behøver ikke tenke på noen annet. Med digital nøkkel på smarttelefonen har du enkel tilgang til bilen, mens trådløs Remote Software Upgrade sørger for at programvaren i din BMW alltid er oppdatert, slik at du slipper å ta turen innom forhandleren. Og hvis uhellet skulle være ute, skaffer intelligent nødanrop automatisk hjelp og sender viktig informasjon om passasjerene og bilen til nødetatene.

Finn ut mer

Digital nøkkel.

Du trenger ikke sette inn nøkkelen når du har med deg smarttelefonen. Med den digitale nøkkelen kan du låse og låse opp din BMW og starte motoren. Last ned den digitale nøkkelen på Android-smarttelefonen med BMW Connected-appen, og del den med familie og venner. Leveres fra juli 2018.

Finn ut mer

Remote Software Upgrade.

Ønsker du å holde din BMW oppdatert med den nyeste programvaren? Med Remote programvareoppdatering er din BMW alltid oppdatert. Det er sikkert og praktisk uten at du må innom et BMW-verksted. Oppdateringene installeres trådløst akkurat som på smarttelefonen.

Kontakt din BMW-forhandler for mer informasjon.

Finn ut mer
Man in BMW and woman outside the BMW using Wi-Fi Hotspot on smartphone

WLAN-hotspot.

Du kan delta på videokonferanser med nettbrettet eller strømme siste episode av yndlingsserien din på smarttelefonen. Hotspot gir deg internettilgang med LTE-hastighet (avhenger av det tilgjengelige nettverket) via SIM-kortet som er integrert i bilen. Dermed kan du og passasjerene dine surfe med inntil ti enheter samtidig.

Finn ut mer

Intelligent nødanrop.

Hvert sekund teller når ulykken er ute. Intelligent nødanrop sørger for at du får hjelp og kan redde liv ved en alvorlig ulykke. Systemet kontakter callsentret, og de kvalifiserte medarbeiderne der holder kontakten med deg og passasjerene dine til redningsmannskapene er på plass. De videreformidler også viktig informasjon til nødetatene.

Finn ut mer
Woman using the feature CarData at home on her smartphone

BMW CarData.

Med BMW CarData kan du se vesentlige bildata om din BMW når du ønsker det. Ved behov kan du sende dem til en tredjepart. Du velger selv hvem du sender dataene til. Dermed har du kontroll over telematikkdataene. Du kan også dele dataene med tredjepart for å dra nytte av skreddersydde servicetilbud, som du tidligere ikke hadde tilgang til.

Finn ut mer

MY LIFE.

Få alt uten begrensninger.

Din BMW gir deg tilgang til de digitale tjenestene du bruker ellers, når du er på farten. Microsoft Office 365 kan du forvandle bilen til et kontor. Du kan delta i møter med Skype for Business, diktere e-poster og administrere avtalene dine. Med Apple CarPlay® har du tilgang til den viktigste funksjonene på din iPhone. Ønsker du underholdning i bilen, sørger Connected Music med over 30 millioner sanger fra Deezer eller Napster for musikken i bilen.

Finn ut mer

Apple CarPlay®.

Du kan bruke funksjoner på din iPhone og betjene dem som vanlig i bilen. Med forberedelse for Apple CarPlay® har du trådløs tilgang til telefonfunksjoner, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify og Apple Music. Ved hjelp av taletasten på rattet kan du bruke Apples taleassistent Siri.

Finn ut mer

Online Entertainment.

Lytt til favorittmusikken din når du er på farten. Velg klassisk, jazz, pop eller noe annet du liker. Med online entertainment kan du ubegrenset strømme musikk gjennom SIM-kortet som er montert i bilen. Velg blant 30 millioner sanger fra BMWs musikkpartnere Deezer og Napster. Leveres ikke i Norge.

Finn ut mer

Microsoft Office 365.

Med Microsoft Office 365 kan du arbeide som på kontoret. Du kan diktere e-poster og delta på Skype-for-Business-møter. Du har tilgang til kontakter og kan organisere avtaler i kalenderen. Alt dette kan du gjøre uten å bruke smarttelefonen. Med en eksisterende Microsoft Office 365 forretningskonto arbeider du like effektivt i bilen som på kontoret. Leveres ikke i Norge.

Finn ut mer

BMW Online loggbok.

BMW Online loggbok lagrer og dokumenterer alle turene du kjører. Du finner loggboken i bilen og i BMW ConnectedDrive-kundeportalen. Alle kjøreparametere loggføres i bilen via iDrive. Start- og sluttposisjonene (GPS), datoen og kilometerstandene registreres automatisk. Det er mulig å ta ut en godkjent rapport med alle dataene som informasjon til skatteetaten. Leveres ikke i Norge.

Finn ut mer

FORUTSETNINGER/TILGJENGELIGHET.

Generell informasjon.

Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft, Petuelring 130, 80788 München, hovedsete og registrert i handelsregisteret ved domstolen i München HRB 42243 (heretter kalt "BMW") gjør bilrelaterte informasjons- og hjelpetjenester (heretter kalt "tjenester") tilgjengelige for kunden under betegnelsen BMW ConnectedDrive. BMW verken innhenter, lagrer eller behandler kundedata i forbindelse med tjenestene som er oppført her, unntatt der dette spesifiseres i beskrivelsen av den enkelte tjenesten nedenfor. For tjenester der det er nødvendig å innhente, lagre og behandle personrelaterte data, blir kunden informert om dette og bedt om samtykke i forkant. Tjenesteytelsen skjer ved hjelp av et SIM-kort som er montert i bilen. Kostnadene for samtale- og dataforbindelse inngår i prisen for tjenestene. BMW innhenter, lagrer og behandler bilrelaterte data innenfor rammen av lovbestemmelsene såfremt dette er nødvendig for utforming av innholdet og bruk av tjenestene.

Finn ut mer

BMW ConnectedDrive grunntjenester.

Grunnlaget for bruk av digitale tjenester fra BMW ConnectedDrive er grunntjenestene ConnectedDrive services (6AK) og intelligent nødanrop (6AC).

Dersom du har bestilt en av disse grunntjenestene, kan du også bestille digitale tjenester fra BMW ConnectedDrive (RTTI, Concierge Service, Remote Services, online entertainment, Internett) som ekstrautstyr.

Ekstrautstyret BMW TeleServices (6AE) inkludert et fastmontert SIM-kort inngår i grunntjenestene. Ekstrautstyret leveres automatisk ved bestilling av funksjonene ConnectedDrive services (6AK) eller intelligent nødanrop (6AC).

Finn ut mer
 • BMW ConnectedDrive Services (SA6AK)
  • Dette ekstrautstyret er hovedmodulen du trenger for å kunne bestille flere separate digitale tjenester fra BMW ConnectedDrive.
  • Det er nødvendig å identifisere bilen og behandle relevant informasjon. Dataene slettes etter bruk.
  • Forespørsler videreformidles ev. (i forbindelse med søk etter spesialmål) til tjenesteytere. Dataene slettes etter bruk, de blir ikke videreformidlet til tredjepart.
 • Intelligent nødanrop (SA6AC)
  • Dette ekstrautstyret er en forutsetning for å kunne bestille flere separate digitale tjenester fra BMW ConnectedDrive.
  • Det er nødvendig å identifisere og lokalisere bilen og å overføre opplysninger som er relevante for hjelpemannskapene, til redningssentralen.
  • Forespørsler og nødvendige data videreformidles ev. til tjenesteytere. Dataene brukes bare i forbindelse med tjenesteytelsen, de blir ikke videreformidlet til tredjepart.
 • BMW Teleservices
  • Et SIM-kort som er fastmontert i bilen, danner grunnlaget for ekstrautstyret BMW Teleservices (6AE). Ekstrautstyret leveres automatisk ved bestilling av funksjonene ConnectedDrive Services (6AK) eller intelligent nødanrop (6AC).
  • Tjenesten brukes til å holde kunden mobil.
  • Tekniske data (f.eks. serviceinformasjon, informasjon om bilens tilstand osv.) videreformidles til BMW når bilen har behov for service, eller på forespørsel.
  • Ved behov for service overføres ingen kundespesifikke data.
  • Regelmessig overføring av tekniske data til BMW, såkalt BMW Teleservice Report. Disse dataene brukes til videreutvikling. De er rent tekniske og inneholder ikke personopplysninger. Funksjonen BMW Teleservice Report er ikke permanent aktiv. Systemet overfører etter behov tekniske data fra den enkelte bil til BMW regelmessig (basert på tidsperiode eller antall km). Disse tekniske dataene om bilens tilstand (f.eks. kjølevæsketermostatens status) brukes til videreutvikling av bilene.
  • Kontroll av batteriets ladetilstand ved hjelp av BMW Teleservices Battery Guard. Når batteriets ladestatus blir alarmerende lavt fordi parkerings-/markeringslyset står på, varsles kunden med en tekstmelding eller e-post (avhengig av hva kunden har registrert / stilt inn i kundeportalen).
 • RTTI (Trafikkinformasjon i sanntid) (SA6AM)
  • Forutsetning for bruk av tjenesten RTTI (6AM): ConnectedDrive services (6AK) og/eller intelligent nødanrop (6AC)
  • Nødvendig trafikkinformasjon innhentes ved hjelp av såkalt Floating Car Data. Alle BMW-modeller med ConnectedDrive-mulighet er mobile trafikkdatakilder (Floating Car).
  • Posisjons- og sensordata overføres anonymisert sammen med tidspunkt til BMW og en tjenesteyter.
 • Remote Services (SA6AP)
  • Forutsetning for bruk av tjenesten remote services (6AP): ConnectedDrive services (6AK) og/eller intelligent nødanrop (6AC)
  • Dette forutsetter registrering i Min BMW ConnectedDrive-kundeportal
  • Bilen kan låses opp og igjen ved hjelp av fjernstyrte funksjoner fra BMW callsenter eller med My BMW Remote App (smarttelefonapp).
  • My BMW Remote App er tilgjengelig i App Store eller Google Play™.
  • Andre fjernstyrte funksjoner: Lokalisering av bilen ved hjelp av lyshorn/horn, temperaturregulering i kupeen
 • Concierge Service (SA6AN)
  • Forutsetning for bruk av tjenesten concierge service (6AN): ConnectedDrive services (6AK) og/eller intelligent nødanrop (6AC)
  • Forbindelse til BMW callsenter må opprettes med et tastetrykk via den integrerte telefonmodulen.
  • Data videreformidles til tjenesteytere ved behov for identifisering og lokalisering av bilen og for bestemmelse av aktuell rute. Dataene oppbevares bare til behandlingen er fullført, de slettes etter bruk og videreformidles ikke til tredjepart.
 • Online Entertainment (SA6FV)
  • Forutsetning for bruk av tjenesten online entertainment (6FV): ConnectedDrive services (6AK) og/eller intelligent nødanrop (6AC)