BMW xDrive

SKAPT FOR FIRE ÅRSTIDER.

xDrive – det intelligente firehjulsdriftsystemet fra BMW.

SKAPT FOR FIRE ÅRSTIDER.

xDrive – det intelligente firehjulsdriftsystemet fra BMW.

SKAPT FOR FIRE ÅRSTIDER.xDrive – det intelligente firehjulsdriftsystemet fra BMW.

Med BMW xDrive er kjøregleden den samme uansett vær og veiforhold. Det intelligente firehjulsdriftsystemet tilpasser seg nye driftsbetingelser på brøkdelen av et sekund og fordeler drivkraften der det er bruk for den. Resultatet er optimalt veigrep, optimal retningsstabilitet og stabilitet. Så det er bare å komme seg ut og nyte kjøregleden.

Finn ut mer

REVOLUSJONENS UTVIKLING.

Pioneren innen firehjulsdrift.

1985: Da BMW 325i Allrad ble presentert på den internasjonale bilmessen (IAA) i Frankfurt, var ikke dens styrker umiddelbart synlige. Først på testbanen viste nykommeren med firehjulsdrift hvor mye kjøreglede det bor i den. Med optimert veigrep og bedre kjøredynamikk gjennom svingene vekket den begeistring blant biljournalistene. Auto Zeitung mente den gang: "BMW er den nye mesteren i kjøreegenskaper".
Finn ut mer

Elektronikk for høyere sikkerhet.

1991: Nå kom det også en modell med firehjulsdrift i BMW 5-serie. På BMW 525iX ble for første gang kraftfordelingen styrt elektronisk. Det gjør at systemet reagerer ekstra raskt og presist, og gir sikre kjøreegenskaper selv på våt og snødekt vei. Det overlegne konseptet overbeviser fra første meter.
Finn ut mer

En ny klasse for seg.

1999: Rett før årtusenskiftet presenterte BMW den første BMW X5. Den imponerer med en kjøredynamikk som mangler sidestykke blant terrengbilene. Og takket være innovative elektroniske reguleringssystemer, som DSC (dynamisk stabilitetskontroll), drar den lett fra konkurrentene, både på asfalt og i terrenget.
Finn ut mer

Firehjulsdriften blir intelligent.

2003: Teppet gikk opp for BMW xDrive i 2003. Da ble det nyutviklede drivsystemet med variabel fordeling av dreiemomentet mellom for- og bakakselen lansert på nye BMW X3 og BMW X5. Dette systemet er fortsatt det eneste intelligente firehjulsdriftsystemet i verden.
Finn ut mer

Sportslighet ganger x.

2008: Igjen lyktes BMW i å sette sitt preg på en ny bilklasse. I 2008 kom BMW X6 på markedet som verdens eneste sports activity coupé (SAC), og var den sportsligste BMW X-modellen noensinne. Dynamic Performance Control, som ble utviklet spesielt for BMW X6, gir denne modellen enestående retningsstabilitet og presisjon i alle kjøresituasjoner.
Finn ut mer

Kompakt kjøreglede.

2009: Også den nye BMW X1, som lenge var den eneste av sitt slag i premium-kompaktklassen, har BMW xDrive. Den intelligente firehjulsdriften kan nå kombineres med Performance Control. Resultatet er mer presis styring og manøvrering uten sidestykke.
Finn ut mer

Luksus som ser bra ut overalt.

2015: Den sjette generasjonen av BMW 7-serie ble lansert i september 2015 på IAA i Frankfurt. Den nye BMW-toppmodellen er stappfull av innovasjoner, blant annet ble den levert med BMW xDrive fra start. For første gang er den intelligente firehjulsdriften kombinert med integrert Active Steering (bakhjul som svinger med).
Finn ut mer

KOM DEG UT, DU BESTEMMER HVORDAN.

Om du foretrekker en dynamisk, sportslig eller elegant bil, med en av de over 100 BMW xDrive-modellene får du grenseløs kjøreglede.

KOM DEG UT, DU BESTEMMER HVORDAN.

Om du foretrekker en dynamisk, sportslig eller elegant bil, med en av de over 100 BMW xDrive-modellene får du grenseløs kjøreglede.

OPPLEV TOPPYTELSER, OG MER TIL.

Med BMW Mountains blir du kjent med vakre og interessante reisemål i Alpene. Og det gjør du selvsagt med det intelligente firehjulsdriftsystemet BMW xDrive.

PRØV DEG UTENFOR KOMFORTSONEN.

Prøvekjør BMW xDrive nå og opplev ekte kjøreglede.

PRØV DEG UTENFOR KOMFORTSONEN.

Prøvekjør BMW xDrive nå og opplev ekte kjøreglede.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • BMW 225i xDrive Active Tourer:
  Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,83–0,81
  CO₂-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 152–148

  Verdiene for strøm-/drivstofforbruk og CO₂-utslipp (fra–til-verdier) er avhengig av valgt felg- og dekkombinasjon. Basis for beregning av forbruksverdier er EU-kjøresyklusen. Ekstrautstyr er avbildet.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO₂-utslipp og strømforbruk.

  Opplysningene gjelder ikke én enkelt bil og er ikke en del av tilbudet, men skal kun brukes for å sammenligne ulike biltyper. CO₂-utslipp forårsaket av produksjon og klargjøring av drivstoff eller andre energikilder, er ikke inkludert i beregningen av CO₂-utslipp iht. direktiv 1999/94/EF.