ALLTID TIL TJENESTE.

Remote services.

Har du stått på en full parkeringsplass utenfor et kjøpesenter og lurt på hvor du parkerte bilen? Det er ikke nødvendig. Med remote services trenger du ikke lenger lete etter bilen. Med de fjernstyrte funksjonene kan du betjene din BMW på avstand. Men du kan gjøre mer enn å finne den igjen på en stor parkeringsplass.

REMOTE SERVICES.

Med Remote Services i BMW Connected-appen (tilgjengelig i Apple App Store) kan du fjernstyre ulike funksjoner i bilen, for eksempel låsing/opplåsing av bilen. I tillegg kan hornet eller lyshornet brukes til å vise hvor bilen står, og bilens posisjon kan vises på kartet i BMW Connected-appen.
 

Appen og BMW ConnectedDrive-kundeportalen gjør det også mulig å se informasjon om bilen, som rekkevidde og statusen til vinduer og dører. Det gir deg full oversikt over bilen, selv når du er langt unna.
 

Bruk forutsetter at Remote Services aktiveres via BMW ConnectedDrive-kundeportalen på www.bmw-connecteddrive.com.

FULL KONTROLL PÅ LANG AVSTAND.

Hvis du ikke har lyst til å skrape is av vinduene om vinteren, og heller vil sette deg inn i en varm bil, kan du stille inn temperaturen i forkant ved hjelp av Remote Services i BMW Connected-appen. Bruk menypunktet Aktiver nå for å starte det smarte klimaanlegget i bilen. Avhengig av temperaturen ute og inne i kupeen blir kupéluften varmet opp* eller kjølt ned**.
 

* Dette forutsetter at bilen er utstyrt med kupévarmer (ekstrautstyr).
** Avhengig av modellserie og modell kan klimaautomatikk (ekstrautstyr) være nødvendig for at funksjonen Klima-kupéventilasjon skal være tilgjengelig.

 • Forutsetninger/tilgjengelighet

  Forutsetninger:

  • Ekstrautstyret BMW ConnectedDrive services

  • Før du kan bruke Remote Services, må du aktivere funksjonene via BMW ConnectedDrive-kundeportalen (inkl. sikkerhetsspørsmål for bruk via callsenteret)

  • BMW Connected app er gratis og tilgjengelig i App Store. En versjon er allerede tilgjengelig for Apple iPhone, en versjon for Android-enheter vil snart være tilgjengelig. For å kunne bruke appen i en BMW-modell trenger du ekstrautstyret ConnectedDrive services inkludert BMW Apps (6AK) og Remote Services (6AP, ekstrautstyr)

  Tilgjengelighet:

  • Bare i kombinasjon med Navigasjonssystem Professional, Navigasjonssystem Business eller radio Professional

  • the BMW Call Centre can be contacted in Germany on the following telephone number: +49-89-1250 16010