BMW iPerformance

INTELLIGENT SAMSPILL.

BMW iPerformance og BMW ConnectedDrive.

INTELLIGENT SAMSPILL.

BMW iPerformance og BMW ConnectedDrive.

INTELLIGENT SAMSPILL.BMW iPerformance og BMW ConnectedDrive.

Med BMW iPerformance har du alltid nettilgang. Ved hjelp av smarttelefonen (iOS eller Android) har du tilgang til Remote Services, som fjernlåsing av bilen, og også spesielle funksjoner for hybridmodeller. Det gir deg oversikt over forbruksverdiene og energiutnyttelsen til din BMW iPerformance. BMW services er tilgjengelig i alle situasjoner, og kan brukes i og utenfor bilen.

Remote Services.

Med Remote Services i BMW Connected-appen kan du fjernstyre ulike funksjoner i bilen, for eksempel låsing/opplåsing av bilen eller visning av bilens posisjon. I tillegg kan du se oppdatert bilstatus, f.eks. rekkevidde eller ladenivå, når du ønsker det.
 

Bruk forutsetter at Remote Services aktiveres via BMW ConnectedDrive-kundeportalen på www.bmw-connecteddrive.com.

BMW iPerformance navigasjonstjenester.

Hybridbilene er gjennomført bærekraftige og alltid på nett. BMW iPerformance navigasjonstjenester gir deg alle opplysninger som gjør det enkelt og komfortabelt å kjøre en hybridbil. Du kan f.eks. hele tiden se ladenivået og den elektriske rekkevidden, slik at du kommer deg trygt frem dit du skal. I tillegg kan du se ledige ladestasjoner på navigasjonskartet, slik at det er enkelt å lade din BMW med iPerformance når du er på farten.