MOBILT NETTVERK.

BMW i ConnectedDrive services.

MOBILT NETTVERK.

BMW i ConnectedDrive services.

BMW i-konseptet innebærer mer enn å kjøre elbil. Det innebærer en ny definisjon av elbiler, reisetjenester og bærekraftige løsninger. Med BMW i ConnectedDrive-tjenestene, som er utviklet spesielt for BMW i, er elektrisk mobilitet ikke bare utslippsfri, men også praktisk, komfortabel og smart.

MOBILT NETTVERK.BMW i ConnectedDrive services.

BMW i-konseptet innebærer mer enn å kjøre elbil. Det innebærer en ny definisjon av elbiler, reisetjenester og bærekraftige løsninger. Med BMW i ConnectedDrive-tjenestene, som er utviklet spesielt for BMW i, er elektrisk mobilitet ikke bare utslippsfri, men også praktisk, komfortabel og smart.

REMOTE SERVICES.

Med Remote Services i BMW Connected-appen for iOS (fra App Store) kan du se oppdatert bilstatus, f.eks. rekkevidde eller ladenivå, når du ønsker det. Effektanalysen hjelper deg å kjøre mest mulig økonomisk, slik at rekkevidden blir så stor som mulig.
 

En programmerbar timer for klimaanlegg og lading sørger for at BMW i har perfekt temperatur og fulladet batteri når du trenger det, for eksempel når du skal dra på jobb. Kartfunksjonen viser spesialmål og ledige ladestasjoner og sender informasjon om dem til bilen din.
 

Ved hjelp av BMW i Navigasjonssystem støtter BMW Connected-appen også tjenesten Alternative reiseruter, som tar kollektivtransport med i ruteberegningen. Den viser rutetider og ledige parkeringsplasser ved stoppestedet.
 

Bruk forutsetter at BMW Connected-appen aktiveres i BMW ConnectedDrive-kundeportalen på www.bmw-connecteddrive.com.

BMW i ConnectedDrive navigasjonstjenester.

BMW i ConnectedDrive navigasjonstjenester gir deg alle opplysninger som gjør det enkelt og komfortabelt å kjøre elbil. Det dynamiske rekkeviddekartet og rekkeviddeassistenten står helt sentralt her. Rekkeviddeassistenten tar hensyn til viktige faktorer, blant annet batteriets ladestatus, kjørestilen din, topografien og den aktuelle trafikksituasjonen. Dersom rekkeviddeassistenten fastslår at målet ikke kan nås på grunn av en av disse faktorene, foreslår den ved hjelp av ECO ROUTE en alternativ rute som krever mindre strøm eller kobler inn den mest effektive modusen, ECO PRO+. Den kan også vise ladestasjoner langs ruten.

BMW i ConnectedDrive navigasjonstjenester

Se filmen om utstyret.

 • Alternative reiseruter

  Hvis andre transportmidler kan bringe deg raskere til målet, vil navigasjonssystemet vise deg alternative reiseruter. Systemet viser stasjoner og rutetider. Dermed er det bare å parkere bilen på en Park+Ride parkeringsplass og fortsette reisen med offentlige kommunikasjonsmidler. Veien til parkeringsplassen og reisen videre med offentlig kommunikasjon vises i BMW i Navigasjonssystem. Med BMW Connected fortsetter veivisningen også når du går til fots.

  Foreløpig kan du bruke disse mobilitetsløsningene i følgende land og byer: Tyskland (München, Berlin, Hamburg, Leipzig, Düsseldorf, Köln, Frankfurt), Østerrike (Wien), Nederland (Amsterdam), Danmark (København), Norge (Oslo), Sverige (Stockholm), Frankrike (Paris), Storbritannia (London), Italia (Roma), Kina (Peking, Shanghai, Shenzhen), Taiwan (Taipeh).

 • Forutsetninger/tilgjengelighet

  Tilgjengelighet:

  • Remote Services, BMW i ConnectedDrive navigasjonstjenester* og BMW ConnectedDrive-kundeportalen leveres som standard til alle BMW i3.

  • BMW Connected app er gratis og tilgjengelig i App Store. En versjon er allerede tilgjengelig for Apple iPhone, en versjon for Android-enheter vil snart være tilgjengelig.

  • Du kan selvfølgelig også bruke andre BMW ConnectedDrive-tjenester i din BMW i3.

  • Det kan være et mindre avvik mellom gjenstående ladetid, ladenivå og rekkevidde i batterinivåvisningen i BMW Connected-appen og visningen i bilen.

  * Forutsetter at bilen er utstyrt med Navigasjonssystem Professional/Business

BMW DIGITAL CHARGING SERVICE.

Lad din BMW mer effektivt med BMW Digital Charging Service (DCS) og BMW i-Wallbox. DCS tar utgangspunkt i den forhåndsinnstilte strømprisen og beregner når på døgnet du kan lade bilen billigst. Systemet styrer automatisk ladeprosessen ut fra dette og garanterer at bilen er fulladet til ønsket tidspunkt. DCS inngår i ConnectedDrive Services og kan styres med en smarttelefon eller et nettbrett og vanlige systemer som iDrive, ConnectedDrive-portalen og BMW Connected-appen.