ALLTID OPPDATERT.

Teknologi for betjening og nettilgang.

Det blir stadig viktigere å være tilgjengelig. Med BMW ConnectedDrive er du alltid tilgjengelig, uansett hvor du befinner deg. Bruk morgendagens teknologi i dag, og nyt godt av en enestående form for mobilitet. Oppdag de intelligente innovasjonene med intuitiv betjening. De gir deg enda bedre forbindelse til omverdenen i din BMW.

INTEGRERT SIM-KORT.

Med det fastmonterte SIM-kortet i din BMW er det enkelt å bruke innovative tjenester fra BMW ConnectedDrive, for eksempel BMW TeleServices, Concierge Service, Internett, Remote Services og RTTI i mange land over hele verden. Og du trenger ikke bruke din egen mobiltelefon. Det integrerte SIM-kortet er også forutsetningen for at du skal kunne bruke disse tjenestene. Dersom du bestiller utstyret ConnectedDrive services eller intelligent nødanrop, monteres SIM-kortet direkte i bilen. Det gjør at det er sikret ved ulykker og fungerer som en forbindelse til omverdenen også i vanskelige situasjoner.

 • Forutsetninger/tilgjengelighet

  Tilgjengelighet:
  • I alle biler med SA6AE (BMW TeleServices)
  • SA6AE (BMW TeleServices) kan bare bestilles i kombinasjon med SA6AK (ConnectedDrive services) eller SA6AC (intelligent nødanrop)

NAVIGASJONSSYSTEM PROFESSIONAL.

Navigasjonssystem Professional imponerer med design og ytelse i særklasse. Det høyoppløselige fargedisplayet har et unikt utseende. Skarpe kontraster og en krystallklar presentasjon gir utmerket lesbarhet. Systemet har hurtigstartfunksjon, øyeblikkelig ruteberegning, tips for en mer økonomisk kjørestil og kartnavigasjon i 3D som gjør det enkelt å orientere seg i storbyen.
Er bilen utstyrt med BMW ConnectedDrive, oppdaterer siste generasjon av Navigasjonssystem Professional automatisk navigasjonskartene med jevne mellomrom. Straks oppdaterte kartdata for den valgte regionen er tilgjengelig, overføres oppdateringen trådløst fra Internett via bilens SIM-kort. Dette skjer inntil fire ganger per år. Oppdateringen medfører ingen kostnader verken for lisens eller dataoverføring. Navigasjonssystemet har alltid oppdaterte kartdata uten at du trenger å registrere deg eller logge deg på en portal. Navigasjonssystemet kan brukes uten begrensninger mens oppdateringen pågår.

Navigation system professional.

Se filmen om utstyret.

 • Forutsetninger/tilgjengelighet

  Tilgjengelighet:
  • Mange av tjenestene fra BMW ConnectedDrive kan også brukes sammen med systemene Navigasjonssystem Business og radio Professional
  • Leveres allerede til mange modeller

iDrive-multikontroll med touchfunksjon.

Med iDrive-multikontroll med touchfunksjon styrer du enkelt iDrive-systemet med én hånd. Med den integrerte touchfunksjonen kan du skrive inn for eksempel adresser til navigasjonssystemet for hånd. I tillegg kan du åpne og stille inn mange ulike funksjoner samt bla gjennom lister. Du betjener systemet på en enkel og intuitiv måte. For deg som fører betyr dette at du kan holde oppmerksomheten rettet mot det som skjer i trafikken. Alle funksjonene du styrer med multikontrollen, vises på kontrolldisplayet.

 • Forutsetninger/tilgjengelighet

  Tilgjengelighet:
  • Leveres til mange BMW-modeller fra juli 2013. Vanlig iDrive-multikontroll monteres frem til juli 2013. Den brukes til intuitiv betjening av underholdnings-, informasjons-, kommunikasjons- og navigasjonsfunksjoner.

BMW GESTURE CONTROL OG BERØRINGSSKJERM.

Med BMW Gesture Control kan du styre spesielt definerte funksjoner med håndbevegelser. Enkle håndbevegelser, som sveiping og peking, registreres i området over den fremre midtkonsollen og utløser en funksjon, for eksempel å motta eller avvise et anrop. Du kan regulere volumet ved å snurre med pekefingeren.
 

Den nye generasjonen av Navigasjonssystem Professional kan også betjenes med en berøringsskjerm. Gesture Control og berøringsskjermen er begge et supplement til de eksisterende betjeningssystemene, som iDrive-multikontroll med touchfunksjon.

 • Forutsetninger/tilgjengelighet

  Tilgjengelighet:

  • Gesture Control og berøringsskjerm leveres kun til BMW 7-serie.

STEMMESTYRING.

Den avanserte stemmestyringen gjenkjenner naturlig språk, ikke bare begrensede kommandoer. Den gjenkjenner mange språklige variasjoner og situasjoner, f.eks. dialekter og slang. Det betyr mange flere muligheter når du dikterer tekster, som e-poster.
 

Det utvidede funksjonsomfanget er blant annet mulig ved hjelp av et serverbasert stemmestyringssystem utenfor bilen. Dette skybaserte systemet gjør at du kan snakke naturlig når du skal søke etter spesialmål på Internett. F.eks. kan du stille et vanlig spørsmål når du leter etter en restaurant i nærheten.
 

Samtidig gir lagring i skyen hyppigere oppdateringer, slik at nyheter blir raskere tilgjengelige, både programvareoppdateringer og forbedringer av stemmestyringssystemet.

 • Forutsetninger/tilgjengelighet

  Tilgjengelighet:

  • Den avanserte stemmestyringen leveres kun til BMW 7-serie.

BMW CAR HOTSPOT LTE.

Med BMW Car Hotspot kan passasjerene dine surfe på Internett med smarttelefon, nettbrett eller bærbar pc, også mens du kjører. Hotspot installeres raskt og enkelt via snap-in-adapteren i midtarmlenet. Opptil åtte enheter kan bruke den raske Internett-forbindelsen med den nye mobilstandarden LTE (Long Term Evolution). Det trådløse nettet i din BMW sørger for raskere dataoverføring, bedre mottak, mindre stråling og økt batteritid. Dessuten kan det brukes i opptil 30 minutter utenfor bilen.

 • Forutsetninger/tilgjengelighet

  Forutsetninger:
  • Et eget LTE-kompatibelt SIM-kort.
  • Du må oppgi en PIN-kode på 8 tegn første gang det opprettes forbindelse til hotspoten. Enheter med NFC-teknologi (Near Field Communication) kobles til ved at enheten beveges like over LTE-logoen.
  • BMW Car Hotspot LTE leveres ikke i alle land.