DIN BMW TENKER PÅ VEDLIKEHOLDET.

BMW TeleServices.

Du trenger ikke lenger tenke på oljeskift, BMW service eller nye bremsebelegg. Det tar BMW TeleServices seg av. Len deg tilbake, og la bilen sørge for neste serviceavtale.

AUTOMATISK BMW TELESERVICE-ANROP.

Din BMW vet hvilket vedlikehold den trenger, og når den trenger det. Dessuten sender den automatisk relevante servicedata til BMW ved behov. Sensorene registrerer når det er på tide med service, og informasjonen sendes til BMW. Ditt foretrukne BMW-verksted får tilgang til og vurderer alle relevante bildata på forhånd. Det betyr at alt ligger til rette for et mest mulig effektivt verkstedbesøk før verkstedet ringer for å avtale tidspunkt.

BMW TeleServices.

Se filmen om utstyret.

SERVICE NÅR DU TRENGER DET.

Service er nødvendig, men med BMW TeleServices trenger du ikke tenke på det selv. Din BMW registrerer automatisk når det er nødvendig med service, og sender automatisk alle servicerelevante data til BMW. Du kan også avtale et tidspunkt for service manuelt ved hjelp av et BMW TeleServices-anrop. Bare trykk på knappen i bilen, så blir det ordnet. Uansett hvilket alternativ du velger, vet din BMW-servicepartner hvilken tilstand bilen er i, og kan gi deg den hjelpen du trenger.

  • Forutsetninger/tilgjengelighet

    Forutsetninger:
    • Ekstrautstyret ConnectedDrive services eller intelligent nødanrop
    Tilgjengelighet:
    • Bare i kombinasjon med Navigasjonssystem Professional, Navigasjonssystem Business eller radio Professional