ELECTRIFIED BY BMW i.

Plug-in-Hybrid med BMW i knowhow.

iPerformance

ELECTRIFIED BY BMW i.

Plug-in-Hybrid med BMW i knowhow.

ELECTRIFIED BY BMW i.Plug-in-Hybrid med BMW i knowhow.

Erfaring har alltid vært en viktig faktor for å kunne realisere innovative bilkonsepter. I forbindelse med BMWs plug-in hybrider har lang erfaring vært uvurderlig. Drivsystemet består av en effektiv forbrenningsmotor og en kraftig elmotor. De typiske BMW-kvalitetene er kombinert med fordelene ved elektrisk kjøring. Betegnelsen BMW iPerformance står for ekspertisen til BMW i-ingeniørene som ligger til grunn for alt dette.

Finn ut mer

REN KJØREGLEDE UTEN UTSLIPP.

I BMW iPerformance-modellene brukes den elektriske motorteknologien BMW eDrive, som er utviklet av BMW. Med den innovative kombinasjonen av elmotor, litiumionbatteri og intelligent energistyring kan du kjøre korte og mellomlange strekninger bare med elmotoren. Ved behov kobles TwinPower Turbo-bensinmotoren inn. BMW eDrive leveres til BMW 2-serie, BMW 3-serie, BMW 5-serie, BMW 7-serie og BMW X5 (per mars 2017).

PERFEKT FOR KORTE, MELLOMLANGE OG LANGE TURER.

I BMW iPerformance-modellene samarbeider en effektiv forbrenningsmotor og en kraftig elmotor perfekt. Den tradisjonelle motoren gir lang rekkevidde, mens elmotoren gir mulighet for utslippsfri og nesten lydløs kjøredynamikk, fremfor alt i bytrafikk. For eksempel har BMW 530e en elektrisk rekkevidde på inntil 50 km (NEDC). Litiumionbatteriet kan lades i BMW i Wallbox, på offentlige ladestasjoner og i helt vanlige stikkontakter.

 

Opplysninger for BMW 530e iPerformance:

Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,21–0,19
CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 49–44
Strømforbruk i kWh / 100 km (ved blandet kjøring): 14,1–13,1


 • AUTO eDRIVE

  I AUTO eDRIVE-modus velger den intelligente energistyringen den mest effektive kombinasjonen av el- og forbrenningsmotoren avhengig av hastighet og batterinivå.

 • MAX eDRIVE

  Maksimal elektrisk kjøreglede får du i MAX eDRIVE-modus (modellavhengig). Da kan du kjøre i inntil 140 km/t bare med elmotoren. I høyere hastigheter og ved maksimal akselerasjon, kobles forbrenningsmotoren automatisk inn.

 • SAVE BATTERY

  I SAVE BATTERY-modus eller Battery Control-modus (BMW 7-serie) lader forbrenningsmotoren batteriet eller opprettholder ladenivået. Dette sparer aktivt batterikapasitet for senere elektrisk kjøring.

iPERFORMANCE: OVERSIKT.

BMW plug-in-hybridmodellene viderefører konsekvent BMW EfficientDynamics-strategien. I tillegg til bokstaven "e" i modellbetegnelsen viser følgende designelementer tydelig at det dreier seg om en BMW iPerformance-modell.

Blå grillribber.

Grillribbene i typisk BMW i-blå fremhever fronten på BMW iPerformance-modellene.
Finn ut mer

Blå navkapper.

De eksklusive blå navkappene på BMW iPerformance-modellene minner om BMW i8.

Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,21
CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 49
Strømforbruk i kWh / 100 km (ved blandet kjøring): 11,9

Finn ut mer

BMW i-logo.

BMW i-logoen er plassert på siden foran bak hjulhuset. Den står for knowhowen som er overført fra BMW i.
Finn ut mer

eDrive-logo.

eDrive-logoen på C-stolpen bak hofmeisterknekken står for den elektriske motorteknologien.
Finn ut mer

LADING.

BMW iPerformance er mer enn en betegnelse på plug-in-hybridmodeller, den er del av en langsiktig strategi for miljøvennlig kjøring. Som for BMW i3 og BMW i8 tilbys programmet 360° ELECTRIC. Dette programmet tilbyr mange fordeler, blant annet installasjon av en BMW i Wallbox, formidling av en passende avtale om grønn strøm og tilgang til verdens største nettverk av offentlige ladestasjoner. Også BMW Connected App og informasjon om de mest økonomiske kjørerutene ved hjelp av ECO ROUTE i navigasjonssystemet kan benyttes i alle BMW iPerformance-modellene.

 • BMW i-Wallbox

  BMW i-Wallbox, BMW i-Wallbox Plus og BMW i-Wallbox Connect er ladestasjoner for hjemmebruk som lader bilen raskt og sikkert.

  Alle versjonene av BMW i-Wallbox sørger for ukomplisert og pålitelig lading. Ladingen starter automatisk straks bilen er koblet til BMW i-Wallbox med ladekabelen. BMW i3 kan for eksempel lades til inntil 80 prosent av ladekapasiteten på under 3 timer.*

  BMW i-Wallbox Connect gir deg også muligheten til å produsere din egen økostrøm, f.eks. i form av solcellestrøm, slik at du kan lade enda mer miljøvennlig.

  * Avhengig av kapasiteten til det lokale strømnettet. Ladetiden kan avvike for andre elbiler (BEV) og plug-in-hybrider (PHEV) fra BMW.

 • BMW Digital Charging Service

  Lad din BMW i3 enda mer effektivt med BMW Digital Charging Service (DCS) og BMW i-Wallbox. DCS tar utgangspunkt i den forhåndsinnstilte strømprisen og beregner når på døgnet du kan lade bilen billigst. Systemet styrer automatisk ladeprosessen ut fra dette og garanterer at bilen er fulladet til ønsket tidspunkt. DCS inngår i ConnectedDrive Services og kan styres med en smarttelefon eller et nettbrett og vanlige systemer som iDrive, ConnectedDrive-portalen og BMW Connected-appen.

 • ChargeNow: enda mer elektrisk kjøreglede

  ChargeNow gjør det enklere å lade på offentlige ladestasjoner. BMW i-mobilitetstjenester samler ladestasjoner fra ulike selskaper i ett stort nettverk. Det gjør det enklere og raskere å finne et sted å lade BMW i3 – og avhengig av hvor du befinner deg – å finne nærmeste DC-hurtigladestasjon. BMW i ConnectedDrive viser deg alle ladestasjoner i nærheten av bilen i navigasjonssystemet, i en app på smarttelefonen eller på chargenow.de.

Opplysninger for BMW i3 (94 Ah) (3):
Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0
CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 0
Strømforbruk i kWh / 100 km (ved blandet kjøring): 13,6*/13,1**
 

Opplysninger for BMW i3 (94 Ah) Plug-in hybrid (3):
CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 14,0*/13,0**
Strømforbruk i kWh / 100 km (ved blandet kjøring): 11,9*/11,5*
Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,06
 

Opplysninger for BMW i8 (3):
Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,19
CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 42
Strømforbruk i kWh / 100km (ved blandet kjøring): 14,0
 

* Felgklasse: 19" hjul
** Felgklasse 2: 20" hjul, vinterhjul

Finn ut mer

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  (1) Verdiene gjelder frem til 15.04.2018. Ta kontakt med din BMW-forhandler for nærmere informasjon om hva som leveres.

  Verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Verdiene refererer til et kjøretøy med standardutstyr i Tyskland, og den beregnede rekkevidden tar hensyn til ulik størrelse på de valgte felgene og dekkene. Modellene som er avbildet, kan ha utstyr og tilbehør som ikke hører med til standardmodellenes spesifikasjoner. Ta kontakt med din BMW-forhandler for nærmere informasjon. Vi forbeholder oss retten til endringer i konstruksjon og utstyr og tar forbehold om feil. Det er ikke tatt hensyn til spesialutstyr for det enkelte land her.

  Verdiene for modeller merket med (2) er foreløpige verdier.

  Verdiene som gjelder kjøretøy merket med (3), er beregnet i henhold til den nye WLTP-reguleringen og blir deretter omregnet til ekvivalente NEDC-verdier for å sikre et riktig grunnlag for sammenligning av kjøretøyene. I forbindelse med kjøretøyrelaterte skatter og avgifter basert på (blant annet) beregnet CO2-utslipp, kan CO2-verdiene avvike fra verdiene som er oppgitt her, avhengig av nasjonal lovgivning. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.