BMW i-merkesamarbeid.

ELEKTRISK SAMARBEID.

BMW i-merkesamarbeid.

ELEKTRISK SAMARBEID.

BMW i-merkesamarbeid.

BMW i er ledende på området for fremtidsrettet og visjonær teknologi. Vi føler oss derfor tiltrukket av likesinnede, og ikke bare av aktører i bilbransjen. BMW i samarbeider med partnere på spennende prosjekter innen kunst, kultur, design og arkitektur, i tillegg til at vi selvfølgelig samarbeider med andre ledende produsenter som tilbyr skreddersydde produkter til BMW i-modellene.

ELEKTRISK SAMARBEID.BMW i-merkesamarbeid.

BMW i er ledende på området for fremtidsrettet og visjonær teknologi. Vi føler oss derfor tiltrukket av likesinnede, og ikke bare av aktører i bilbransjen. BMW i samarbeider med partnere på spennende prosjekter innen kunst, kultur, design og arkitektur, i tillegg til at vi selvfølgelig samarbeider med andre ledende produsenter som tilbyr skreddersydde produkter til BMW i-modellene.

BMW i

MR PORTER.

Hva blir resultatet når BMW i og det prisbelønnede motenettstedet mrporter.com samarbeider? Det er en unik BMW i3 i MR PORTER-design som kun leveres i et begrenset antall. Den ekstraordinære BMW i3-modellen er den perfekte bilen for motebevisste herrer som liker å skille seg ut fra mengden.


Vi har samarbeidet med designteamet til Mr Porter for å gi denne designmodellen noen unike trekk i tillegg til den typiske BMW i-designen. Den eksklusive lakkfargen Tuxedo blue overbeviser med hvite detaljer på speilhusene, innstigningslistene og nyregrillen. Et annet høydepunkt er den håndmalte hvite konturlinjen med Mr Porter-signatur. Designkonseptet er videreført i den innvendige designen med en hvit innerring på rattet, hvite sømmer på gulvmattene og edeltrelister i mørk ek med en spesiell Mr Porter-gravering.

SOHO HOUSE.

I oktober 2014 startet BMW i og Soho House Group (SHG) et felles prosjekt bestående av arrangementer og opplevelser i Europa og USA med hovedfokus på samtidskunst, innovasjon og design. BMW i er Soho House Groups globale bilpartner og tilbyr BMW i3-modeller til medlemmer og gjester på flere SHG-hoteller og stiller biler til rådighet i forbindelse med ulike kulturarrangementer. Soho House og BMW i samarbeider dessuten om et internasjonalt kulturprogram på Soho House i hele Europa og USA.


Soho House så dagens lys i Greek Street i London i 1995. To tiår senere omfatter konseptet mange klubber samt hoteller, restauranter og spaavdelinger i Storbritannia, USA og Canada.

 • Storbritannia

  London. Uten tvil den viktigste metropolen i England, også når det gjelder Soho House-etablissementer. Rett rundt hjørnet fra Soho House i Greek Street ligger Dean Street Townhouse, et uavhengig hotell med 39 rom. I den populære østre delen av bykjernen ligger Shoreditch House, i retning Vest-London finner vi Little House i det noble Mayfair, det hyggelige Electric House i Notting Hill samt High Road House i den rolige bydelen Chiswick. Alle husene har restaurant, trimrom og velværeområder.

  Foretrekker du det mer landlig, har Soho House også noe for deg. I den sørvestlige delen av England, to timer med bil fra London, nærmere bestemt Somerset, ligger Babington House. Dette hotellet har en stor eiendom på over syv hektar, 32 ulike rom, døgnåpen restaurant og Cowshed Spa som er stedets stolthet.

 • Fastlands-Europa

  Da det første hotellet skulle åpnes på det europeiske fastland, falt valget på Berlin. I mai 2010 åpnet Soho House dørene midt i den pulserende tyske hovedstaden. Hotellet har åtte etasjer som inkluderer basseng på taket, bar, treningsstudio, Cowshed Spa med tyrkisk bad samt kino.

  Europa-turneen fortsetter, og Soho House i Istanbul åpnet i februar 2015, mens Soho House i Barcelona tok imot de første gjestene i begynnelsen av 2016.

 • USA

  I 2003 etablerte Soho House seg i USA, i et tidligere varehus i Meatpacking District. Soho House New York strekker seg over seks etasjer og har 30 romslige rom, restaurant, bar, kino med 44 seter, basseng på taket samt Cowshed Spa.

  Neste hotell ble åpnet på intet ringere enn Sunset Boulevard. Soho House West Hollywood ble åpnet våren 2010 i en imponerende kontorbygning. Et halvt år senere fulgte Soho Beach House i Miami, en søramerikanskinspirert klubb med blant annet to svømmebasseng og en egen beachclub.

  To år senere gikk ferden over grensen til Canada. Soho House Toronto åpnet dørene i 2012 og var straks åsted for en rekke arrangementer i forbindelse med filmfestivalen i Toronto.

  I august 2014 tok det store Soho House Chicago imot sine første gjester. Klubben er lokalisert i en tidligere remfabrikk på hele 10 000 kvadratmeter, og er dermed det største av alle husene til SHG.

Louis Vuitton.

Eksepsjonell design for en eksepsjonell bil. Louis Vuitton har designet en ny bagasjeserie for BMW i8, som i tråd med kupédesignen er produsert utelukkende av karbonfibre. Stoffet består av et ekstremt lett og stivt hightech-materiale som er særdeles robust. I likhet med BMW i8 kjennetegnes bagasjeserien av en unik design som er både elegant og maskulin.


Bagasjeserien er skreddersydd for å utnytte plassen i bilen best mulig. Den store reisevesken kan holdes i hånden eller bæres over skulderen og passer perfekt i bagasjerommet til BMW i8. Dressposen får plass i oppbevaringsrommet bak. Den stabile stresskofferten er ideell for bærbar pc og plasseres i baksetet. Og den lille reisevesken plasseres oppå stresskofferten. Alle delene i bagasjeserien har håndtak og navnelapp i skinn og er utstyrt med den kjente låsen fra Louis Vuitton.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • Strømforbruk og CO2-utslipp for BMW i3:
  Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0
  CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 0
  Strømforbruk i kWh / 100 km (ved blandet kjøring): 12,9

  Strømforbruk og CO2-utslipp for nye BMW i3:
  Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0
  CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 0
  Strømforbruk i kWh / 100 km (ved blandet kjøring): 12,6*/13,1**

  Strømforbruk og CO2-utslipp for BMW i3 Plug-in hybrid:
  CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 13
  Strømforbruk i kWh / 100 km (ved blandet kjøring): 13,5
  Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,6

  Strømforbruk og CO2-utslipp for nye BMW i3 Plug-in hybrid:
  CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 12*/13**
  Strømforbruk i kWh / 100 km (ved blandet kjøring): 11,3*/11,9**
  Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,06

  BMW i8 med plug-in-hybriddriften BMW eDrive:
  Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,21
  CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 49
  Strømforbruk i kWh / 100 km (ved blandet kjøring): 11,9

  * Felgklasse 1: 19" hjul
  ** Felgklasse 2: 20" hjul, vinterhjul

  Verdiene for drivstofforbruk, CO2-utslipp og strømforbruk er avhengige av den valgte felg- og dekkdimensjonen.

  Rekkevidden avhenger av ulike faktorer, fremfor alt kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.