BMW i-merkesamarbeid.

ELEKTRISK SAMARBEID.

BMW i-merkesamarbeid.

BMW i-merkesamarbeid.

ELEKTRISK SAMARBEID.

BMW i-merkesamarbeid.

BMW i er ledende på området for fremtidsrettet og visjonær teknologi. Vi føler oss derfor tiltrukket av likesinnede, og ikke bare av aktører i bilbransjen. BMW i samarbeider med partnere på spennende prosjekter innen kunst, kultur, design og arkitektur, i tillegg til at vi selvfølgelig samarbeider med andre ledende produsenter som tilbyr skreddersydde produkter til BMW i-modellene.

ELEKTRISK SAMARBEID.BMW i-merkesamarbeid.

BMW i er ledende på området for fremtidsrettet og visjonær teknologi. Vi føler oss derfor tiltrukket av likesinnede, og ikke bare av aktører i bilbransjen. BMW i samarbeider med partnere på spennende prosjekter innen kunst, kultur, design og arkitektur, i tillegg til at vi selvfølgelig samarbeider med andre ledende produsenter som tilbyr skreddersydde produkter til BMW i-modellene.

Finn ut mer
BMW i

TED.

BMW i har sammen med TED dannet Next Visionaries, et globalt initiativ for å motivere alle som arbeider med kreative ideer for fremtidens mobilitet, og som utforsker mulighetene for å endre våre transportvaner om 30, 50 og 200 år.

Totalt deltok over 180 ideer i konkurransen Next Visionaries, som gikk over noen få uker. En redigert versjon av de mest lovende bidragene ble presentert og diskutert på www.nextvisionaries.com. En komité bestående av eksperter fra BMW i og TED valgte deretter seks deltakere til finalen i Frankfurt. Finalistene fikk hver sin TED-taler som mentor. Mentoren hjalp dem å forberede presentasjonen de holdt under IAA Personbil 2017.

De seks finalistene i Next Visionaries-konkurransen presenterte sine ideer foran 500 inviterte gjester fra designbransjen, næringslivet og mediene. Juryen kåret Sandra Phillips til vinner av konkurransen for ideen om bildeling med spesielt fokus på sosiale og ikke-urbane faktorer. "Som alle de andre finalistene har Sandra Phillips tenkt utenfor boksen. Hennes konsept er allerede langt utviklet og tar også hensyn til sosiale endringer", sier Hildegard Wortmann, senior vice president for merket BMW og medlem av Next Visionaries-juryen.

Hovedpremien, og neste trinn for Sandra Phillips, var grønt lys til å starte forberedelsene av en helaftens TED-talk der hun presenterte ideen sin på TED-scenen i New York i november 2017.

Finn ut mer

INNOVASJONER FOR FREMTIDEN. BMW i I FIA FORMULA E CHAMPIONSHIP.

FIA FORMULA E CHAMPIONSHIP. #ELECTRICITEMENT – i verdensmetropolene.
Hongkong, Mexico by, Paris, Berlin, New York, Montreal: Formel E skaper en elektrisk stemning i verdensmetropolene. Den innovative bilsportkassen for elbiler kjører spektakulære gateløp rundt om i verden.

BMW så tidlig potensialet i FIA Formula E Championship, og har begeistret tilhengerne med sin BMW i Support Car-flåte under løpshelgene. Qualcomm BMW i8 Safety Car er den mest spektakulære modellen som BMW i stiller til disposisjon som Official Vehicle Partner.

Den amerikanske motorsportsstjernen Michael Andretti står bak Andretti Autosport. Amlin Andretti er i tillegg en av grunnleggerne av Formel E. BMW bidrar med sin ekspertise i det amerikanske teamet. Ved starten på den fjerde sesongen utvides racingteamets engasjement, og fra den femte sesongen vil BMW bli med i et fabrikkteam i FIA Formula E Championship.

SOHO HOUSE.

I oktober 2014 startet BMW i og Soho House Group (SHG) et felles prosjekt bestående av arrangementer og opplevelser i Europa og USA med hovedfokus på samtidskunst, innovasjon og design. BMW i er Soho House Groups globale bilpartner og tilbyr BMW i3-modeller til medlemmer og gjester på flere SHG-hoteller og stiller biler til rådighet i forbindelse med ulike kulturarrangementer. Soho House og BMW i samarbeider dessuten om et internasjonalt kulturprogram på Soho House i hele Europa og USA.


Soho House så dagens lys i Greek Street i London i 1995. To tiår senere omfatter konseptet mange klubber samt hoteller, restauranter og spaavdelinger i Storbritannia, USA og Canada.

 • Storbritannia

  London. Uten tvil den viktigste metropolen i England, også når det gjelder Soho House-etablissementer. Rett rundt hjørnet fra Soho House i Greek Street ligger Dean Street Townhouse, et uavhengig hotell med 39 rom. I den populære østre delen av bykjernen ligger Shoreditch House, i retning Vest-London finner vi Little House i det noble Mayfair, det hyggelige Electric House i Notting Hill samt High Road House i den rolige bydelen Chiswick. Alle husene har restaurant, trimrom og velværeområder.

  Foretrekker du det mer landlig, har Soho House også noe for deg. I den sørvestlige delen av England, to timer med bil fra London, nærmere bestemt Somerset, ligger Babington House. Dette hotellet har en stor eiendom på over syv hektar, 32 ulike rom, døgnåpen restaurant og Cowshed Spa som er stedets stolthet.

 • Fastlands-Europa

  Da det første hotellet skulle åpnes på det europeiske fastland, falt valget på Berlin. I mai 2010 åpnet Soho House dørene midt i den pulserende tyske hovedstaden. Hotellet har åtte etasjer som inkluderer basseng på taket, bar, treningsstudio, Cowshed Spa med tyrkisk bad samt kino.

  Europa-turneen fortsetter, og Soho House i Istanbul åpnet i februar 2015, mens Soho House i Barcelona tok imot de første gjestene i begynnelsen av 2016.

 • USA

  I 2003 etablerte Soho House seg i USA, i et tidligere varehus i Meatpacking District. Soho House New York strekker seg over seks etasjer og har 30 romslige rom, restaurant, bar, kino med 44 seter, basseng på taket samt Cowshed Spa.

  Neste hotell ble åpnet på intet ringere enn Sunset Boulevard. Soho House West Hollywood ble åpnet våren 2010 i en imponerende kontorbygning. Et halvt år senere fulgte Soho Beach House i Miami, en søramerikanskinspirert klubb med blant annet to svømmebasseng og en egen beachclub.

  To år senere gikk ferden over grensen til Canada. Soho House Toronto åpnet dørene i 2012 og var straks åsted for en rekke arrangementer i forbindelse med filmfestivalen i Toronto.

  I august 2014 tok det store Soho House Chicago imot sine første gjester. Klubben er lokalisert i en tidligere remfabrikk på hele 10 000 kvadratmeter, og er dermed det største av alle husene til SHG.

Louis Vuitton.

Eksepsjonell design for en eksepsjonell bil. Louis Vuitton har designet en ny bagasjeserie for BMW i8, som i tråd med kupédesignen er produsert utelukkende av karbonfibre. Stoffet består av et ekstremt lett og stivt hightech-materiale som er særdeles robust. I likhet med BMW i8 kjennetegnes bagasjeserien av en unik design som er både elegant og maskulin.


Bagasjeserien er skreddersydd for å utnytte plassen i bilen best mulig. Den store reisevesken kan holdes i hånden eller bæres over skulderen og passer perfekt i bagasjerommet til BMW i8. Dressposen får plass i oppbevaringsrommet bak. Den stabile stresskofferten er ideell for bærbar pc og plasseres i baksetet. Og den lille reisevesken plasseres oppå stresskofferten. Alle delene i bagasjeserien har håndtak og navnelapp i skinn og er utstyrt med den kjente låsen fra Louis Vuitton.